maja2014
|
Jutro Vsem novim pluskom in vsem, ki ste bile na pregledu in videle srčka-čestitke Midva sva tudi včeraj bila na prvem pregledu. Vse super, naša mala pikica je bila zeeeelo živahna, ga je G morala kar lovit, da je slikico lahko naredila Zelo, zelo, zelo...neprecenljiv občutek....tako lepo...se mi zdi da sanjam, kar lebdim par cm nad tlemi Še cel večer sva z mojim slikice gledala, in se topila zraven nuhalna-ja. Midva bova šla. Jaz bom rekla tako...ugotovi se lahko veliko "nepravilnosti", če lahko temu rečem tako. Žal, poznam primere, ko so ugotovili, da bo z otrokom nekaj hudo narobe...ne bom zdaj tu o tem, kako in kaj je bilo, da ne bo katera rekla, da spravljam v slabo voljo (kar se strinjam, tudi jaz nerada berem o tem) in menim da če je tehnologija toliko napredovala, da se dajo določene zadeve vnaprej predvideti, je to kvečjemu prednost. Ja, imaš rad otroka, je tvoj. Pa se je treba vprašati, kakšno življenje bo on imel. Prijateljica ima sestro. Zdaj je stara nekaj čez 40 let. Ni lahko. Ne za starše, ne zanjo. Seveda jo imajo radi, vendar niso zadeve tako enostavne. Tako da, moje osebno mnenje je, da če imamo možnost ugotoviti, da nekaj ni v redu...ne zamišljamo si, kako težko je. In kako težko je, nenazadnje takemu otroku. Moje mnenje, brez zamere. Jaz imam naslednji pregled 18. Sem pa včeraj stopila točno v 10. teden Sinu sva včeraj povedala, da bomo dojenčka imeli, pa je bil taaaaako vesel Folna-moja G mi je včeraj povedala, da naj jo jemljem še do 12. tedna, potem pa lahko neham, ker ne bo imelo več efekta. In da so razne tablete folne kisline, katere ponujajo tudi po dopolnjenem 3. meseceu nosečnosti samo marketinška poteza. Tako. Ji pa verjamem, ker jo poznam in vem, kaj govori.
|