|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij 2015
9.11.2014 14:49:01   
ancy69
Ti javim jutri takoj ko pridem domov :)
drugace pa razumem ja, midva sva ze povedala ker itak ne morem vec skrivat zaradi trebuha. Ampak sem isto malo nervozna ker imam tudi ze ss za sabo. Pa se upam da se je hematom zmanjsal. Zato pa zelooooo tezkoooo cakam jutri :)

(odgovor članu PozitivnaEnergija)
Neposredna povezava do sporočila: 551
9.11.2014 17:32:13   
vrtnica000
jaz pa ko bom šla na nuhalno bom 12t 4d.
komaj čakam, da dam to čez. bližnji vsi vejo, kolegi tudi. mam itak tak trebuh, da ni mgoče sploh skrivat.

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 552
9.11.2014 18:42:32   
soncica8
PozitivnaEnergija, ko se prijaviš na nuhalno moraš najbrž kam se boš prijavla povedati ZM ali PDP in ti bodo povedali, če je prehitro. Tudi jaz imam nuhalno v 12t4d.

Punce kako hitro gre čas, sploh ne moram vrjet. Če imam prav mislim, da so tiste, ki imajo rok 1.6 danes nastopile 12t. Počasi vse korakamo proti koncu ''tagroznih'' tednov user posted image . Še par dni in bom tudi sama tam. Ampak sem že sedaj dosti bolj mirna, kot sem bila na začetku.

Vsi so mi vedno rekli kako hitro mine teh 9 mesecev, ampak nikoli nisem vrjela, sploh, ko si neučakan in se že tako veseliš. Ampak res, tedni kr letijo mimo mene. Opravimo 2. pregled, nuhalno in 3. pregled pa smo že na polovički user posted image

(odgovor članu vrtnica000)
Neposredna povezava do sporočila: 553
10.11.2014 9:19:30   
biba88
hej punce! kako ste preživele vikednd vas je kaj zalila voda....mi ne vemo kak bo če bo še en val nalivov mamo hudournik zrave...
SEM V 7 tednu...12 tednov bom za Miklavža hahahahahauser posted image

NUHALNA jest se bom prijavila po pregledu , ki bo čez 9 dni iiiii.....ali pa malo kasneje...pa jest bom starejšo hčerko vzela s sabo...bo tok vesela pa pomembna...user posted image
NAZNANITEVuser posted image v bistvu veva le midva in ena kolegica (k se mava ful rade) moj pravi da naj povem hčerki po pregledu.....ker pri nas ne bova midva okrog govorla naj kar ona pove bo tako vesela
me vpraša zadnjič mami sej zdej bi bil pa lohko user posted image v trebuščku....iiiisej ji kar rekla kmal bouser posted image
ZNAKI jest sem tok zaspana..... pa občasno mi je slabo ...mam pa će trebuh in ga že skoraj ne morem skrit sploh če kaj pojem...me tok boli če ga notr držim.... pA hlače me tudi tiščijo mal.....mam že kupljene user posted image
hlače hihihi
ALERGIJA nehala sem mazat in jest tablete mažem se z olivnim oljem v belobazi...in pomaga lihk tok kt zdravila.....mogoče je za odtenek bolje.... bom videla.....al pa sem se navadla da se pač praskamuser posted image
ANGEL SOUND a ga bo ktera mela jest ga bom kupla da bova s hčerko poslušali srček

sem si pa rekla da če bo po pregledu vse ok grem po 1 stvar za pikico.....

(odgovor članu soncica8)
Neposredna povezava do sporočila: 554
10.11.2014 9:22:03   
rdeča pesa
Jaz se že ena izmed tistih prvih( začenjam 12. Teden) in ja, noro gre čas!
Stem, da še nisem frej utrujenosti in slabosti...user posted image
Dgirl, kako si? Pa Petraa?

Danes imate nekatere preglede, držimo pesti! user posted image

(odgovor članu soncica8)
Neposredna povezava do sporočila: 555
10.11.2014 9:29:09   
ancy69
Heeey punceee :) evo me s pregleda :) vse okkk, plodej je veselo skakal in pravi da je zelo lep :) vse je ok, hematoma ni vec videla :)
je pa za en teden vecji, pdp prestavljen uradno na 30.5. ampak nebi se selila v maj, bi ostala z vami ker smo ze dolgo skupaj :)

pozitivnaEnergija meni je naredila nuhalno danes, noseca 11t1d. Vse ok. Grem pa se 21.samoplacnisko. ze za to da gre moj zraven ker danes ni mogel.

(odgovor članu rdeča pesa)
Neposredna povezava do sporočila: 556
10.11.2014 9:31:48   
PozitivnaEnergija
Kook lepo da ste ene že "na varnem" oz. vstopate v varne tedne ;) user posted image

Tudi moj pregled se bliža, aaaa samo še 9 dni user posted image

Slabosti pa ja...moje bi se mogle imenovati večerne ne jutranje user posted image ker zadnji tedn sem zjutraj super, zvečer pa vedno tik na tem, da gre večerja ven. Za čuda apetit kar imam, ampak še vedno je hecno, mi ne ki zadiši, si to naredim, potem pa pojest n morem, ker ko je pa na krožniku pa ne diši več user posted image

Malo mi gre edino na živce, ker kuhat ne morem, ker sm ugotovila, da mi rata slabo od vonjav ko se stvar kuha, in pol sploh nič vase ne spravim...no ja sej bo bolje user posted image

Kako ste pa ostale, dgirl si že doma?

(odgovor članu rdeča pesa)
Neposredna povezava do sporočila: 557
10.11.2014 9:34:05   
PozitivnaEnergija
Hvala za info Ancy ;) Bom se prijavila, takoj ko bom s prvega pregleda, o mi G uradno določi pdp user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 558
10.11.2014 9:48:32   
pikapolonica19
Ancy vesela da je bilo vse ok na pregledu :)) jaz pa se natanko en teden do pregleda, hehe :) danes sem stopila v 10. teden :)

Neposredna povezava do sporočila: 559
10.11.2014 10:14:03   
MorskaMivka
Ancy69, user posted image za pregled user posted image Tudi vsem ostalim te dni želim same lepe novičke user posted image
Mene čaka prvi pregled šele čez 2 tedna, če bi bilo prvič, bi se mi še bolj vleklo user posted image

Biba88, angelsounds sem imel pri prvem, veliko rabila, pri drugi pa niti 1x, tako da je že zdavnaj prodan user posted image Se pa naj bi enako slišalo z navadnim stetoskopom user posted image
Me veseli, da gre alergija na bolje user posted image

(odgovor članu pikapolonica19)
Neposredna povezava do sporočila: 560
10.11.2014 10:24:16   
biba88
ancy jupiiiiii bravo čestitke!!!!!!!!!!!!
morskamivka o super mam doma stetoskop iz mullerja (otroški) se dobro sliši bomo poskusil

Narobe sem napisala jest sem 8 teden( 7 tednov 1 dan)

kako ste pa ostale z izcedki in težavami Dgirl, petea.....ste ok.....

(odgovor članu MorskaMivka)
Neposredna povezava do sporočila: 561
10.11.2014 12:39:48   
ancy69
Evo zdej sem se za izvide klicala, kri voda super, sladkor pa ravno pod mejo tako da nimam zaenkrat s tem nic opravka :)

Orto2 kako si ti opravila?

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 562
10.11.2014 13:33:52   
orto2
ancy in ostale,

končno, tale pon me je ubija, celo jutro sem sedela na školjki,,,,,,,

mi smo ok, hematom še ostaja, ampak ne predstavlja nevarnosti...migamo, plod je velik že 5 cm, noseča 11t5dni, tko da po moje bojo tud mene na nuhalni preselili v maj.....

bravo ancy tudi zate!!!! očitno je najino druženje usojeno user posted image

zdaj si končno lahko oddahnemo......

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 563
10.11.2014 13:48:41   
ancibanci
Ojlaaa punce, super za preglede, sem vesela za vaju, da je vse super in miški migajo :)

Tudi jaz ga imam jutri in me je kar malo strah, če bo vse ok, nevem, kaj mi je?! To bo že moj 2. pregled, ker sem tudi jaz že 11. tednov+ noseča, tako da je naslednji teden že nuhalna.

Še vedno s kovinskim okusom, tudi slabostjo občasno, sploh, če mi kaj ne diši. Pa joške mi bo raznesloooo, sem ravno morala dat modrček dol v službi, hahaha, ker dugače bi pa znorela :) Še dobro, da delam v družinski firmi, lol.

Me je pa včeraj tako špikalo v desnem jajčniku zvečer, prav močno je bolelo. A to je normalno?!
Pa križ me boli, počutim se res prav zakrnelo :( Prej skos fit, zdej pa že 3 mesece nič, samo hodim in vsake toliko telovadim, ampak ful premalo. Sem se vpisala na pilates, da se vsaj 1x na teden razmigam konkretno. A bo katera slučajno hodila plavat? Razmišljam, da bi, pa nevem, če je na DIF-u dovolj ok bazen ...

Bodite lepo :)

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 564
10.11.2014 14:05:54   
maci86
Nosecke iz katerih koncev ste? user posted image

(odgovor članu ancibanci)
Neposredna povezava do sporočila: 565
10.11.2014 14:31:07   
Čveka84
Hojla!

Se vam lahko pridružim? user posted image

Pred enim tednom mi je test pokazal user posted image . Predvideni datum poroda imam 28.06.2014.

Nosečnost je zame čisto nepričakovana, ker že imamo doma navihano 3. letno punčko. Mož si je sicer še želel enega otroka, sama pa sem bila 100 % prepričana in odločena, da bom imela samo enega otroka.

Znakov user posted image nimam nobenih ( tako kot v prvi nosečnosti ), razen izostale menstruacije, ki pa nikoli ni bila redna, zato sem tudi tako pozno posumila, da bi lahko bila noseča. user posted image

Prvi pregled sem imela 6.11 in je bilo vse tako kot mora biti. Naslednji pregled imam 24.11.

Lepo bodite in se beremo / pišemo. user posted image

(odgovor članu ancibanci)
Neposredna povezava do sporočila: 566
10.11.2014 14:55:37   
1.april
Pozdravljene punce, še ena "nova" tuky

Prvega pregleda pri G še nisem imela, sem sama naredila test - potrditveni. Zračunala PDP čez palec in verjetno bo konec junija user posted image
Ta petek imam pregled pri G in bo on kaj več določil.
Doma imamo nadobudnega 2,5-letnika, kaj pa v trebuhu raste, pa bohve. Sama ugibam na punčko, ker tale nosečnost je čiiiiiiiist drugačna od prve. Slabost non-stop, stalno na meji s školjko, za jest mi ni, za pit mi ni, spat ne morem, pa utrujena ko bi me en z valarjem povozil in potem dal še vzvratno.
Trebuh se mi še ne pozna, kakih drugih sitnosti, razen nočnih sprehodov na wc me pa tudi ne matrajo.

Aja, kot posebnost; pri prvi nosečnosti sem "vedela" prec, še pred M, da sem zanosila, zdele se mi je posvetilo šele v zadnjih dneh pred pričakovano M.
Ne vem, tega otroka ful ne čutim energijsko, prvega sem prec pokonektala user posted image

kokrkol, veliko ste napisale, se vidi da bodo tamalčki jezikavi dvojčki in dvojčice user posted image

se še kej beremouser posted image

joj, kaj sem pozabila vprašat; ker sem zdej stara 38 in bom, ko bom rodila, že 39, me zanima, ali je nuhalna na napotnico (=brezplačno, mi jo izda G) ali sem v samoplačniškem razredu: če da, kom to stane in kam se naročit?
Pri prvem sem dobila napotnico in šla brezplačno v P LJ h Pušenjaku b.p.

Vmes se je zakonodaja že fuuuuul spremenila in žal bom spet spraševala nekaj, kar mogoče že vseeee veeeesteeeeuser posted image

< Sporočilo je popravil 1.april -- 10.11.2014 15:02:57 >

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 567
10.11.2014 16:40:13   
Dgirl
Js sm se slaba. Zdej sem dobila še svečke proti slabostmi. Bomo vidl če pomagajo. Jem tudi bolj malo. Pomaga mi le Infuzija. Zlo težka nosečnost. Js smo Upam da se mi po 3.mesecu spremenilo. Tiste ki ste že v 11-12 tednu. Ali vam je boljše?

1.april mislim da je po 35 zastonj nuhalna. Po 23.6 so pa rakci user posted image . Tako da bomo mele tiste proti koncu junija občutljive rakce.

(odgovor članu 1.april)
Neposredna povezava do sporočila: 568
10.11.2014 16:49:08   
ancy69
Dgirl si se kar v bolnici? Joj jst res upam da se ti cimprej umirijo te slabosti in slabo pocutje.
Jaz sem bila prve 3 tedne tud slaba (sicer bistveno manj kot ti) sedaj ko sem stopila v 12t pa me grabi le se pozresnost.
Je pa ena kolegica zdej isto noseca kot jaz pa se ful bruha, in je isto v 1.nosecnosti. upam da bos kmalu bolje.

1april....ne me za beseso drzat ampak zadnja informacija ki sem jo slisala od starejse kolegice je, da je nuhalna na napotnico ce si star 35 ali 36 let.. prej in kasneje ne vec...ce si pa 37 ali 38 ali 38 in 39 (ne vem tocno) pa je na napotnico nekaj drugega...ne vem tocno kaj. Malo pobrskaj na internetu, sigurno kaj pise. Ali na forumu povprasaj Pusenjaka. Sicer pa tudi ce poklices tvojo gin ti bo znala povedati.

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 569
10.11.2014 16:50:40   
ancy69
Dgirl si se kar v bolnici? Joj jst res upam da se ti cimprej umirijo te slabosti in slabo pocutje.
Jaz sem bila prve 3 tedne tud slaba (sicer bistveno manj kot ti) sedaj ko sem stopila v 12t pa me grabi le se pozresnost.
Je pa ena kolegica zdej isto noseca kot jaz pa se ful bruha, in je isto v 1.nosecnosti. upam da bos kmalu bolje.

1april....ne me za beseso drzat ampak zadnja informacija ki sem jo slisala od starejse kolegice je, da je nuhalna na napotnico ce si star 35 ali 36 let.. prej in kasneje ne vec...ce si pa 37 ali 38 ali 38 in 39 (ne vem tocno) pa je na napotnico nekaj drugega...ne vem tocno kaj. Malo pobrskaj na internetu, sigurno kaj pise. Ali na forumu povprasaj Pusenjaka. Sicer pa tudi ce poklices tvojo gin ti bo znala povedati.

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 570
10.11.2014 17:18:09   
MorskaMivka
Starost 35 in 36 let je na napotnico v porodnišnici NS, kasneje pa samo še AC, ki je tako tvegana, da je meni sigurno ne bodo delali, ne glede na priporočila ali brezplačnost...

Dgirl, drži se!

Dobrodošle vse nove user posted image

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 571
10.11.2014 17:30:24   
ancy69
No potem sem imela prav ja.

(odgovor članu MorskaMivka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
10.11.2014 19:37:57   
nosečka junij
Živijo punce :)

Tudi jst se že nestrpno približujem prvemu pregledu ki ga imam v sredo lahko priznam da se mi zadnja dva dni vlečeta kot nevem kaj. Resnično upam da bo vse ok. Še vedno imam prisotno rjavo sluz ampak hvala bogu v zelo majhnih količinah.
V sredo vam sporočim kaj bom opravila. Do takrat pa se lepo imejte in se razvajajte :)

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 573
11.11.2014 5:53:54   
maja2014
Jutro user posted image user posted image

Vsem novim pluskom in vsem, ki ste bile na pregledu in videle srčka-čestitke user posted image

Midva sva tudi včeraj bila na prvem pregledu. user posted image Vse super, naša mala pikica je bila zeeeelo živahna, ga je G morala kar lovit, da je slikico lahko naredila user posted image Zelo, zelo, zelo...neprecenljiv občutek....tako lepo...se mi zdi da sanjam, kar lebdim par cm nad tlemi user posted image Še cel večer sva z mojim slikice gledala, in se topila zraven user posted image

nuhalna-ja. Midva bova šla. Jaz bom rekla tako...ugotovi se lahko veliko "nepravilnosti", če lahko temu rečem tako. Žal, poznam primere, ko so ugotovili, da bo z otrokom nekaj hudo narobe...ne bom zdaj tu o tem, kako in kaj je bilo, da ne bo katera rekla, da spravljam v slabo voljo (kar se strinjam, tudi jaz nerada berem o tem) in menim da če je tehnologija toliko napredovala, da se dajo določene zadeve vnaprej predvideti, je to kvečjemu prednost. Ja, imaš rad otroka, je tvoj. Pa se je treba vprašati, kakšno življenje bo on imel. Prijateljica ima sestro. Zdaj je stara nekaj čez 40 let. Ni lahko. Ne za starše, ne zanjo. Seveda jo imajo radi, vendar niso zadeve tako enostavne. Tako da, moje osebno mnenje je, da če imamo možnost ugotoviti, da nekaj ni v redu...ne zamišljamo si, kako težko je. In kako težko je, nenazadnje takemu otroku. Moje mnenje, brez zamere.

Jaz imam naslednji pregled 18. Sem pa včeraj stopila točno v 10. teden user posted image

Sinu sva včeraj povedala, da bomo dojenčka imeli, pa je bil taaaaako vesel user posted image

Folna-moja G mi je včeraj povedala, da naj jo jemljem še do 12. tedna, potem pa lahko neham, ker ne bo imelo več efekta. In da so razne tablete folne kisline, katere ponujajo tudi po dopolnjenem 3. meseceu nosečnosti samo marketinška poteza. Tako. Ji pa verjamem, ker jo poznam in vem, kaj govori.

(odgovor članu nosečka junij)
Neposredna povezava do sporočila: 574
11.11.2014 12:28:59   
ancy69
Orto2 potem si pa res v maju ja :) jaz sem bila vceraj 11t1d pa je prestavljeno na 30.5. Ampak bom ostala v junijkah, saj smo ze od starta skupaj.

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?