Dorotheia
|
Beat, hvala! Moram reči, da od včeraj popoldan nima več vročine, tudi iz noska mu ne teče več tako. Tečen je pa še vedno malo bolj. Tako, da sva bila danes na hitro že malo z vozičkom naokrog. Pa ponoči smo že bolje spali, sem samo 1x vstala. Navezan je tudi naš name, ampak ni zdaj tako, da bi bil samo pri meni. Glavno je, da vidi, da sem blizu in je to to. Noče pa iti k vsakemu. Zadnjič sem morala k zdravniku in sem ga pustila mojima staršema, ki ju je sedaj že malo bolj navajen. Pa je bil v tujem okolju in je baje cel čas k vratom gledal. Sicer ni zdaj jokal, ker ga je uspela zamotiti, ampak ni pa bil pravi menda. Pa ful me je bil vesel, ko sem prišla, je kar prišibal do mene in tisti najbolj širok nasmeh, ki res vse odtehta. Drugače pa ima oba rad, mene in tudi atija svojega. Aja, rokice že dvigne, ko se mu zazdi in hoče iti k tebi. V avtosedežu vedno pomaga, da ga lažje ven dan in se kar sam nagne naprej z glavo. Ko mu D3 dajem tudi že ve in takoj, ko vidi škatlico, odpre usta. Ko je lačen, dela am-ama-ma-am-am-ma-am....Včasih se prav dere s temi zlogi. Ali pa ko midva kaj jeva za mizo, se dvigne k nama in prav usta odpira in govori to. Ful je hecen. Drugače pa, ko je dobre volje in je kaka poskočna pesmica, se dvigne in "pleše" in nekaj kot bi hotel peti. Aja, pa tole tudi že naredi - mu dam roko (kot ko včasih daš komu roko v pozdrav ali tako) in rečem, da naj da rokico v pozdrav in jo da (desno seveda ). Ampak vse to počne samo, če on hoče in če je dobre volje pač. Drugače ni šans. Pa verjetno sem še kaj pozabila. Pomaha še ne, mu ni v interesu. Zadnjič enkrat je raje rekel nekaj v stilu "pa-pa". Ploska pa tudi ne. Beat a veš, da je naš zadnje dni tudi ful tečen podnevi, mu isto ma nič ne paše. Kar nonstop nekaj jokca pa mu ni. Isto se pomiri, če greva ven v voziček. Samo upam, da je bilo to povezano s tem, da je bil pač bolan. Aja, pa vaši še vsi 2x spijo čez dan? Jaz imam zadnje dni oz. zdaj že kak teden problem, da mi popoldan noče in noče spati. Danes mi je sicer končno zaspal spet, ampak prav težko sem ga spravila. Zdaj pa razmošljam par dni že, kaj če preklaplja na samo en dnevni spanec počasi že. Samo a ni to prezgodaj? Ne vem no. Pojma nimam, kaj mu je. Ker ni bil nikoli problematičen glede tega spanja. Pa bi razumela, če bi dopoldan šel spat kasneje, gre pa še vedno okrog 11h ali 10.30. In potem tja do 12.30 ali 13h (odvisno kdaj pač gre spati, spi ponavadi ca. 2 uri). No, bom še videla. Aja, cvili pa tudi naš. Ampak je tudi nasploh ful glasen, kot sem že večkrat pisala. Ma vse možne zvoke oddaja tale naš fant. Pa s prsi gre in si po ustnicah gre tako da dela "br-br-br". Tolk je hecen. Je verjetno na meni videl to. Tole pa super, da vem glede citrusov. Zdaj bo pravi čas za to. Aja, flaško mleka naš dobi sedaj zjutraj še in zvečer pred spanjem (pa je bolj za crklanje). Tako da sva tudi tu nadomestila že skoraj vse, razen pač zajtrka. Sem mu pa tudi že dala jogurt ta teden in mu je všeč, ampak zaenkrat v kombinaciji z malo banane. To mu je bilo ful dobro. Danes sem mu za malico dala notri malo hruške in malo jabolka, pa mu ni bilo dobro in ni jedel, ampak sumim da ne zaradi jogurta ampak hruške, ki mu ni najbolj ok. Ali pa pač sama kombinacija. Ker drugače ni problematičen glede hrane. Poje pa kak dan toliko, da samo gledam, pa spet kak dan mu sploh ne gre. Ampak je težek že zelo. Imamo v začetku novembra spet posvetovalnico (so nam jo zamaknili). Verjetno se naslednji vikend selimo. Komaj čakam. Moj renovira in sva z malim res po cele dneve sama. No, saj še malo. Uživajte!
|