Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 26.9.2014 13:24:47
|
|
|
|
tajazan
|
Aja delala sm pa te najbol občutljive...isti kot bc mini sam da je druga firma
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 26.9.2014 14:19:11
|
|
|
|
ancy69
|
tajazan.....se vedno drzim pestiiiiii....saj sva rekli da nama bo uspelo ta mesec :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 26.9.2014 14:29:16
|
|
|
|
tajazan
|
No Ancy saj tebi je...tud to je velik :) Bomo vidl kaj bo...sm rekla da v nedeljo ponovim test pa da vidmo a gremo v nov boj al bomo zibal čez 9 mescev :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 26.9.2014 15:27:24
|
|
|
|
chocolatecake
|
tajazan Jaz sem tudi delala test zjutraj pa ni nič pokazal, isto najobčutljivejšega 10ul. Jaz se na splošno res ne počutim, kot, da bi bilo to to, sam vseen pomislim na čase, kaj pa če, zato sem še enkrat testirala in spet nič. Bolj belega testa še nisem videla . Zdej pa upam, da že enkrat pride , ker bo to pomenilo, da sem imela vsaj ovulacijo. Če niti ovulacije ni bilo bom pa vrjetno spet mal depresivna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 27.9.2014 20:26:55
|
|
|
|
chocolatecake
|
tajazan kje si? A je kaj novega pri tebi? Si že dočakala ali ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 28.9.2014 19:23:35
|
|
|
|
SU
|
No, evo... drage moje jaz grem SPET v nov krog... Še dobro, da sem se ta vikend zamotila s trganjem grozdja, z nabiranjem kostanja itd. itd. itd., da sem mal pozabila na to hud..... in sem zdaj vseeno bolj optimistična kot ponavadi, ko pricurlja... V bistvu bi bil ta krog skoraj čudež, če bi bla N... naju je med O sabotirala viroza in nekak nisva mogla hopsat, ker bi znala vmes oba bruhnit... hahaha... Tako, da... upam, da se na seznamčku prikaže še kak plusek, sicer pa se vidimo na naslednji temi ... Več sreče vsaj vam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 28.9.2014 22:40:16
|
|
|
|
niinii
|
Punce evo mene z morja. Na žalost me je presenetila 😈, tako da se selim v naslednji mesec.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 29.9.2014 6:56:21
|
|
|
|
chocolatecake
|
Pri meni pa ne , ne . Saj nevem po koliko časa od ovulacije, naj bi se pojavila , ampak če je še kakšen dan nebo potem po vsej vrjetnosti tudi ovulacije nisem res imela. Danes je 15. ali 16. dan. Vsi znaki PMS pa so izginili cca 2 dni nazaj. Včeraj zjutraj je bil tudi najbolj občutljiv test nosečnosti negativen. Naj gre vse skupaj v 3 ...!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 29.9.2014 7:51:01
|
|
|
|
tajazan
|
Jutro punce :) Evo moja naj bi se danes pokazala...ampak zaenkrat jo še ni...test še nisem delala,če je ne bo bom jutri zjutraj,ampak mam občutek da se bo pokazala...bolečine v trebuhu so se umirile,edino še joške mal skelijo ampak to je že znano pred vsako .Tako da se bom tudi jaz pomoje selila v naslednji mesec
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.9.2014 8:54:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.9.2014 8:59:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 29.9.2014 12:39:47
|
|
|
|
chocolatecake
|
Hvala LadyJen! tajazan, še vedno držim pesti za . Selile se bomo itak v naslednji mesec, z , ali brez . Same pa menda ja nebomo v tej temi ostale (pa ne, da nisi fajn družba).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 29.9.2014 12:46:18
|
|
|
|
tajazan
|
O ja se bom kar selila v novo temo...me že pošteno zvija in tekom dneva oz.jutri najkasneje vem da bo prišla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 29.9.2014 12:49:19
|
|
|
|
chocolatecake
|
Jaz si pa želim, da me čimpej zvije , da grem lahko naprej. Da lahko spet začnem jemat maco, pit krvomočnico in da grem lahko na akupunkturo. To čakanje ubija.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 29.9.2014 14:35:07
|
|
|
|
Tikie
|
Hei punce.Jaz se spet malo javljam.Pri meni nič novega,zaenkat samo pridno in upava,da bo kej.O testi so me čisto zmedli,ker so skos pozitivni že 2 dni...kr neki.Pr men se nič ne obnese ...mah bo že. tajazan kako je?Če še nisi dobila ,niti ni nujno,da jo boš,ker je MauMow tudi napisala,da je imela krče enake kot pri ,pa je vseeno bila . chocolatecake pri pco je problem,ker o testi niso glih zanesljivi.Vidva dejta samo pridno ,ker lahko,da maš spet kakšen doolg ciklus in bo o šele na vidiku.Upam,da imam prav,ali pa,da si celo že nosečka,pa samo test še ne pokaže.A si zdaj še kaj delala o teste?Kaj pravijo?Saj bo,boš vidla.Jaz ti želim,da vama uspe čimprej po naravni poti,če ne,ti bo pa itak g dala klomifen in se bo vse uredilo,boš vidla.Držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 29.9.2014 18:11:18
|
|
|
|
chocolatecake
|
Hvala Tikie za lepe besede! Nisem delala O testov, ker mi jih je zmanjkalo, sem sicer naročila nove, ampak niti nevem koliko je smiselno, da jih sploh delam, glede na to, da itak kažejo kar neki . Tudi vsi znaki so pri meni čist zatajili, prvič me je "špikalo" okoli 16-tega dne, drugič okoli 25.-tega, no pa zdaj okoli 35.-tega, ko sem mislila, da se napoveduje . Sva za vsak slučaj tudi malo , če bi bila res šele ovulacija. Problem je v tem, ker nevem če sem sploh primerna kandidatka za klomifen, ker ne prenašam raznih hormonskih dodatkov,že kontracepcijske so me skoraj spravile v bolnišnico in me čisto psihično uničile. Sem kar dolgo rabila, da sem se pobrala. Tako, da bom mogla zbrat ves pogum, kar ga imam, da bom šla kaj takega sprobat. Pomoje, da je normalno, če imaš 2 dni skupaj pozitiven test. Zdaj je pač vrh hormona LH, ki bo kmalu začel upadati.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 29.9.2014 18:55:26
|
|
|
|
Tikie
|
chocolatecake ja pri pco je problem,ker lahko lažno reagira.Samo po moje,če bi ti npr.2 dni skup kazal enako močne oz.močnejše,pa potem nič(torej padec hormonov),da se da iz tega kaj sklepat. Pri meni je sicer 1.dan bla rahlo pozitivna,druga 2 dni pa močnejša vendar me 'bega' ker je taka čudna črtica-rob črtice je full močen-taka tanka linija,ostali del je pa bolj 'razlezeno' vijolčen in mi ni najbl jasno,upam,da se sploh zadosti hormon dvigne,da pride do o.Pa še fora je,ker je to blo 14.in 15.dan ciklusa,danes je 16.dan je pa čist negativen.Jaz mam pa cikluse na 30-34 dni in sem skos mislna,da imam o par dni kasneje ,ker naj bi drugi del ciklusa trajal od 12-16 dni.Tko,da mi ni najbl jasno?Mogoče je tud to krivo,da sva se očitno vedno zanašala na napačne dni in nama zato ni ratalo?? Glede klomifena te pa ne rabi skrbet po moje,ker vsebuje čisto drugo učinkovino kot kontracepcijske.Klomifen citrat je sintetični hormon,ki spada med gonadotropine in poskrbi za ovulacijo.Kontracepcijske pa vsebujejo progesteron in estrogen običajno.Tko,da sploh ni nujno,da če se tabletke niso obnesle,da se to ne bo.Sicer te bo pa itak g skos spremljala in še vedno lahko prekineš,takoj,ko kaj ne bo ok in najdete kakšno drugo alternativo.Le pogumno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 29.9.2014 18:57:41
|
|
|
|
Tikie
|
Aja pa še to.Glede na to,da o test pokaže LH vrh 24-48 ur pred ovulacijo,ali to pomeni,da ob dejanskem nastopu same ovulacije hormon že pade?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 29.9.2014 20:17:41
|
|
|
|
chocolatecake
|
To je itak vse na približno, ker je pri vsakemu človeku drugače. Pomoje lahko nastopi čez 10 dni po O, ali pa čez 16, oziroma še kakšen dan kasneje, isto je s plodnimi dnevi. Če se nekako peridočno ponavlja, potem je to to in je vse OK. Ljudje smo pač različni. Tako, da imam tudi jaz še kakšen dan časa, da se prikaže , čeprav so me vsi PMS simptomi zapustili. Če se hormon nebi zadosti dvignil, da bi prišlo do O, bi ostala namesto jajčeca v jajčniku cista in posledično nebi bilo menstruacije, to se meni dogaja pri PCO. Ampak ti imaš menstruacije, pa še redne, pa še test si imela dva dni pozitiven. Tako, da pomoje nerabiš skrbet. Nisi se pa mogla zanašat na napačne dni, ker je ženska plodna 5-6 dni v ciklusu, v 5-6 dnevih sta pa sigurno kdaj . Na zadnje vprašanje ti pa ne znam odgovoriti, ampak meni je logično, da ja. Hvala za razlago glede klomifena, jaz sem se prestrašila, ko sem na netu brala, o vseh stranskih učinkih, ker sem že itak bolj občutljive sorte. Bom se posvetovala še z mojo ginekologinjo, samo, da pridem do tam. Se mi zdi, da se čas tako grozno vleče...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 29.9.2014 20:59:17
|
|
|
|
Tikie
|
Shana86 hvala.Torej po grafu sodeč se vrh LH zgodi točno ob ovulaciji.In sedaj mi ni ravno jasno, kako torej na ovulacijskih testih piše, da bo ovulacija v roku 24-48 ur po tem, ko je črtica najtemnejša(torej LH največji).Če bi bilo tako, bi morali ovulacijski testi delovat na podlagi določanja estradiola, ki doseže vrh malo pred o, ampak delujejo tako, da merijo LH.No in smo spet tam, ko mi ni več jasno... mah so ti ženski reproduktivni organi ena zapletena reč.Jao
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 29.9.2014 21:08:14
|
|
|
|
Shana86
|
Ja, sej pol sem gledala, da tale graf ni ravno posrečen glede timinga - imaš prav, je 24-48h prej. Sem bolj mislila pokazat, kako hitro potem nivo spet pade, se pravi je ob ovulaciji ubistvu že ful nizek. Zato je fajn pred pričakovano O testkat na 12 ur, ker lahko zgrešiš. Meni se je prvi mesec testiranja to zgodilo, ker sem en dan delala test dopoldne, naslednji dan pa popoldne in je bila obakrat čtica skoraj tako močna kot testna, bolj pa ne.
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 30.9.2014 7:54:12
|
|
|
|
tajazan
|
Jutro punce:) Evo js sem včeraj kot sem rekla dobila Vse skupaj me že spravlja v obup,ravno zaradi dveh otrok ki jih imam in sem lahko obakrat v prvo zanosila brez problema.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 30.9.2014 8:12:29
|
|
|
|
chocolatecake
|
tajazan ! Ne obupavat, je še zgodaj za to, si še mlada, pa tudi ne poizkušaš še tako dolgo. Morda te pa preseneti že naslednji mesec. Jaz še vedno nisem dočakala , pa neke čudne simptome mam, tako, da razmišljam potihem, če je vendarle mogoče, da bi bila , čeprav je test še v nedeljo na 14. oz 15. dan po O kazal negativno. Kaj mislite punce? Je šansa? Al sam teste stran mečem? Drugače sem grozno zaspana zdaj že ene dva dni, kar spat bi šla popoldne. Pa piše, da je to lahko simptom .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 30.9.2014 8:32:27
|
|
|
|
MauMow
|
Punce nič obupat res. Še vsem je enkrat prišel plusek!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?