Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 23.9.2014 12:22:17
|
|
|
|
Dgirl
|
Evo moja je prišla. Nej gre vse nekam. Ne selim se več v drug mesec. Dovolj imam vsega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 23.9.2014 12:40:26
|
|
|
|
tajazan
|
Dgirl Vem kako ti jer sem sama na istem vsak mesec... Pa tko sem si želela da boš povedala veselo novico...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 23.9.2014 12:50:30
|
|
|
|
ancy69
|
Imam puncko staro 2 leti in pol, druga nosecnost se je pa koncala s ss v 9. tednu. tako da ce mi je sedaj res uspelo bo strah ves cas prisoten.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 23.9.2014 13:17:44
|
|
|
|
chocolatecake
|
Dgirl , tudi jaz tako pravim naj gre nekam! Vem, da si že 100 krat slišala, ampak vseeno, saj bo, moraš vrjet, da bo. Pravijo, da ko najmanj pričakuješ. Po eni strani je dobro, da nimam menstruacij vsak mesec, sem potem vsaj manjkrat razočarana. Lahko bi bila zdajle že v šesto, pa sem bila samo dvakrat . Imam pa močan občutek, da se ti bom kmalu pridružila. ancy69, držim pesti, da se še tretjič pokaže in da bo tokrat vse OK in da tvoja punčka drugo leto dočaka bratca ali sestrico.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 23.9.2014 14:23:14
|
|
|
|
Tikie
|
DGirl sam ne obupavat,pol bom še jst pa še katera.Sj smo vse na istem v glavnem,sploh ta mesec Kaj pa pri tebi sicer pravijo o testi in podoben hudič ?Jaz sem že začela razmišljat,če ne tko kot bi mogla? chocolatecakeinancy69 mene je takole zafrkaval Babycheck mini.Pokazal lažne pluse 4x.Pa se je na koncu izkazal,da nisem .Za ovulacijo je blo pa tud prepozno,ker sem čez nekaj dni dobila m.Ti testi so po moje preobčutljivi,sploh pred izostankom m.Jaz sem si prisegla,da jih ne delam nikol več.Ker sem se potem začela spraševat,če imam kaj pomešane hormone itd.,da mi je zarad tega pokazalo.Pa še nek enodnevni roza izcedek sem imela okoli 21.dne ciklusa in sem bila res prepričana,da je to to. pri meni so bili očitno hormoni ali pa zgodnji ss.Po kolikem času ti pa naredi plusek?Takoj?Če je v manj kot 5 min je to zihr to.Po 10min pa tega testa nikakor ne glej več,ker se nariše rahla roza evaporacijska črtica.Upam iskreno,da je pri tebi drugače in,da je uspelo.Je pa lahko bila zjutraj celo manj intenzivna,če si celo noč hodila lulat in še vmes kaj popila...jaz ti priporočam,da ponoviš čez par dni s First sign(tam tud po 10min ni nobene druge evaporacijske črtice) ali pa Clear blue,ker zahteva precej visoko vsebnost hormona. chocolatecake mene je tud tvoj post s Francko nasmejal
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 23.9.2014 16:37:41
|
|
|
|
ancy69
|
No zaradi takih zgodb kot je Tikie napisala in se kaj podobnega preberes...zato ne verjamem da je dejansko kaj. Ne vem....se mi zdi preknalu. Ceprav se mi to se nikoli ni naredilo, pa sem ze veckrat predcasno delala test :)) Tikie druga crtica se pokaze prej kot v 5 min, kaj naj recem, po minutki, max dveh. Kasneje postane le kaksen odtenek moc ejsa.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.9.2014 19:36:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 23.9.2014 19:42:45
|
|
|
|
Tikie
|
ancy69 če se je tko hitro pokazalo,je to sigurno to.Jaz mislim,da ti lahko kar čestitamo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 23.9.2014 20:55:51
|
|
|
|
ancy69
|
Tikie a tebi so se crtice pojavile kasneje? Koliko dni prej pa si delala test?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 23.9.2014 21:32:00
|
|
|
|
angelsi
|
Ancy69 držim pesti za plusek. Jaz sem delala 1. test 3 dni pred predvideno tečko in je bila pri First Sign rahla črtica. Naslednji dan sem hkrati delala 2 testa FS in CB. Pri obeh je bilo pozitivno. S tem, da mi je Cb takoj pokazal plus, Fs pa malo kasneje drugo črtico. Res držim pesti za plusek.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 23.9.2014 21:41:07
|
|
|
|
ancy69
|
angelsi hvala :) Jutri bom sla kupit se CB in ga bom v cetrtek zjutraj naredila :) tako hitro gre mesec naokrog, ampak par dni pred tecko se pa vlece kot eno leto :) groza :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 24.9.2014 6:25:16
|
|
|
|
SU
|
Dgirl ...vem kako je... te kar mine, ko pricurlja... Saj bo par dni naokrog pa boš spet bolj optimistična... Ni hudič, če že imamo otročka, da ne bi mogli še enga zrihtat! Pri meni pa M še ni... Ampak nisem preveč optimistična, ker sva naprej pred O (se mi zdi, da kr ene 5 dni pred) in potem le enkrat okrog O pa še do izliva ni prišlo... Tko, da skoraj ni šans, da sem N... Razen, če je bil kak korenjak v predsem. tekočini... Samo skoraj ne upam bit tko optimistična... Bi pa mogla zdej, zdej dobit M... oz. jo NE dobit... Tako, da tja do vikenda je še čas... se še javim... Držite pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 24.9.2014 9:07:48
|
|
|
|
chocolatecake
|
SU " ta močna" semenčeca, baje v večini ženskega spola počakajo tudi do 5 dni. Se pravi imaš veliko šans, da boš mami . Poznam pa osebno kar ene par otrok, ki so nastali po metodi "pravočasnega umika", čeprav je staršem zadeva kao več let uspešno funkcionirala in ni bilo ups-ov, se pravi predsemenska tekočina tudi ni tako nedolžna . Tako, da kaj veš, če ti je namenjeno... Definitivno želim, da ti je in držim pesti !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 24.9.2014 9:59:46
|
|
|
|
tajazan
|
Dan punce :) Kako? Kaj novega na vidiku?No js že odštevam dneve do moje nepričakovane Danes sem se zbudila čist ok,grem v službo in po eni uri mam spet močno zvijanje v trebuhu,ki jo spremlja rahla slabost...Tale naša psiha ma res učinke pomoje .tole vse skup je res že smešno da me že od nedelje zvija,tišči...joške so ratale občutljive na dotik,pa mal večje :) čeprov to vedno pred ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 24.9.2014 10:06:42
|
|
|
|
ancy69
|
tajazan..mocno drzim pesti da niso znaki le posledica psihe. Morda pa na koncu polepsamo seznam :) pri meni nic novega, danes test rahlo pozitiven po dobri minuti, dveh. ampak ta baby check mini mi je vedno bolj dvomljiv. Sam sem pac mela enega se, je za porabit :) Danes bom sla po CB, ker ce dejansko kaj je pa ce BC slucajno kaze prav, se mi zdi da bi moral CB pa tud ze jutri zjutraj prav pokazat. Joj pa ta neucakanost :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 24.9.2014 10:27:27
|
|
|
|
tajazan
|
jA aNCY tudi jaz upam da BOMO POLEPŠALE TALE SEZNAM... Mene sam to bega da mam tok prej močan PMS,ponavadi pride ene 3 dni prej....zdj pa kr zvija pa zvija...čeprov mam na sumu krvomočnico... Kako se ti počutiš? Sam če ti teli BC mini kažejoi rahlo črtico že je neki na tem...Cb pa baje pokaže mal kasnej ker ni tok občutljiv....Navijam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 24.9.2014 15:30:43
|
|
|
|
ancy69
|
Punce....a lahko se kaj dvomim a mislite da pa je le to to? Prej sem sla se po clear blue digitalni test....za jutri zjutraj....ker pa me je radovednost premagala sem ga naredila sedaj, sredi dneva, z dnevnim urinom... prikazal se je plusek :)))))))) Do tecke je sicer se 2-3 dni.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 24.9.2014 15:55:17
|
|
|
|
angelsi
|
Ancy69 po mojem je to to...tako je bilo pri meni . Čestitam!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 24.9.2014 15:56:50
|
|
|
|
angelsi
|
...in tudi jaz sem delala test sredi dneva. Imaš še kakšne druge simptome? Mene so full in me še vedno bolijo prsi....pa utrujena sem bila in sem še sedaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 24.9.2014 16:09:03
|
|
|
|
chocolatecake
|
ancy69 Sem ti rekla! Iskrene čestitke punca, pa naj bo lepa nosečnost in zdrav !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 24.9.2014 16:23:37
|
|
|
|
chocolatecake
|
Punce sej vem, da niste vdeževalke, ampak vseen takole razmišljam. bi morala glede na ovulacijo priti nekje v soboto zvečer, ali najkasneje v nedeljo, če štejem 14 dni. (Če je tisto, kar sem imela res bila ovulacija in ne samo naključni dvig in spust hormonov). Se pravi sem samo kakšen dan za ancy69, glede na ciklus, pa njej že nekaj dni testi kažejo šibke črtice. Danes ji je pa Clear Blue, ki ima občutljivost 50 ul pokazal +, meni pa ProMatrisov test, ki ima občutljivost 10 ul -. Se pravi, glede na to, da je test tako občutljiv bi mogel zdaj vsaj nekaj nakazat počasi, a ne? V primeru, da bi res bilo kaj.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 24.9.2014 16:48:44
|
|
|
|
ancy69
|
Ni nujno da bi ze pokazalo...jaz sem bila ravno zato v dvomih ker sem ful brala da je dostim pokazalo sele po tednu zamude. Sicer pa clear blue digitalnem pa mislim da mi ni treba biti vec....ker je tud pokazalo 1-2 tedan od zanositve. Tega pa pomoje ne pokaze kar tako. upanje se ostaja ;) drzim pesti :*
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 24.9.2014 17:43:57
|
|
|
|
Tikie
|
ancy69 to je to!Čestitke chocolate počakaj še.Glede na tvoje dooolge cikluse,je lahko še premal hormona.Enim pokaže prec,druge morjo čakat,da hormon naraste.Prej kot 14 dni po o ni absolutno nič dorečenega,še potem se nekaterim pokaže,enim pa celo šele teden dni po izostanku...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 24.9.2014 19:26:43
|
|
|
|
chocolatecake
|
Pomoje je upanje bolj pri tistih, ki ne vedo kdaj so imele ovulacijo, tam potem dejansko lahko kasnej pokaže, ker je bla tut ovulacija kasnej. Pa pri manj občutljivih testih, ker moj je res eden bolj občutljivih. Če se količina hormona podvaja, potem bi mogel pokazat še ene 2-3 dni pred Clearblujem, oz vsaj nakazat kakšno črtico. Sej nisem mela kej velik upanja, sam vseen mam celo omaro teh testov, pa mi ga ni bilo škoda naredit. Sej je vrjetno boljše tako, glede na mojo pljučnico in slabo počutje ta mesec. Zdej se lahko pa sprostim in v miru počakam na in pregled pri ginekologinji.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 24.9.2014 20:43:49
|
|
|
|
Sassika
|
Waaaaaa ancy 69 kako sem vesela prav skos sem te spremljala in jaa uspelo ti je res bravo cestitke . Meni je tut baby chek 2 dni pred m pokazu plus in pol se clear blue! Ful ful ful vesela!!!! Zracunaj si pdp ker me zanima ce bova lahko se dkupaj v skupini majcic klepetale?? :)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?