|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014
20.9.2014 15:49:14   
chocolatecake
3heart
En velik objemček user posted image in dobrodošla med nami. Tudi jaz držim pesti zate!
Če je v prvo tako hitro ratalo, potem si normalno oziroma nadpovprečno plodna in nimaš razloga, da tudi v drugo nebi šlo hitro, če ne v prvo, pa v drugo ali v tretje. user posted image
Kdaj pa ne pričakuješ user posted image ?

(odgovor članu 3hearts)
Neposredna povezava do sporočila: 351
20.9.2014 16:21:47   
MauMow
Punce super seznamcke imate. Za mano je ciscenje s tabletami in v kolor bo vse bp se decembra pridruzim v temi pricakujemo...

Cestitke noseckam. Za ostale pa mocno drzim pesti

(odgovor članu chocolatecake)
Neposredna povezava do sporočila: 352
20.9.2014 17:51:40   
chocolatecake
MauMow kako lepo, da si se oglasila, najprej en user posted image . Držim pesti, da bo vse Ok in da se nam čimprej pridružiš. Za december pa itak pravijo, da so takrat ljudje najbolj sproščeni in se takrat naredi največ otrok.
Ker za tale mesec, resnici na ljubo, če nebi bilo angelsi, bi bil seznamček čist beden. Upam, da se do konca meseca kaj popravi.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 353
20.9.2014 18:38:24   
biba88
tko ...punce pridružujem se vam kot navijačica za september.....jest sem že boljše volje in nabiram moči za nove boje......
zanima me vaše mnejne...ta mesec nisem zanosila navkljub O testom...ali bi ve na mojem mestu z njimi nadaljevale še kak mesec ali ne....
vsem user posted image pa en velikuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 354
   [Brisano sporočilo]
20.9.2014 19:02:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 355
   [Brisano sporočilo]
20.9.2014 19:07:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu biba88)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
20.9.2014 19:23:53   
chocolatecake
Biba88, pomoje ni odveč kakšen test naredit, da se potem nerabiš cel mesec "matrat", ampak samo takrat, ko je res treba. Je pa res, da je potem še večji pritisk. Če imaš redne in urejene cikluse itak lahko približno veš kdaj se dogaja.
LadyJen Hvala, Hvala, mi bo še nerodno user posted image .
Jaz sem kupila na plodnost. si komplet 10 testov ovulacije in 5 nosečniških, za 10,99 evra. Se splača in ni drago. Čeprav meni testiranje ni prineslo ravno lepih novic, vsaj vem pri čem sem in tole počasi sprejemam oziroma sprejemava in se pripravljava za naprej.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 357
20.9.2014 19:58:31   
3hearts
IZVIRNO SPOROČILO: chocolatecake

3heart
En velik objemček user posted image in dobrodošla med nami. Tudi jaz držim pesti zate!
Če je v prvo tako hitro ratalo, potem si normalno oziroma nadpovprečno plodna in nimaš razloga, da tudi v drugo nebi šlo hitro, če ne v prvo, pa v drugo ali v tretje. user posted image
Kdaj pa ne pričakuješ user posted image ?

Hvala :) Upam, da bo res hitro uspelo, da ni bila prejšnjič le "začetniška sreča" user posted image Glede user posted image pa ne vem zaradi ss... Morda že konec septembra, morda šele v oktobru... Bom še bolj živčna ker ne bom vedela kdaj jo sploh pričakovat/kdaj je smiselno začet delat teste...

< Sporočilo je popravil 3hearts -- 20.9.2014 20:00:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 358
   [Brisano sporočilo]
20.9.2014 20:29:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 359
20.9.2014 21:30:57   
MauMow
Biba88 glede testov mam js mnenje da meni zelo pomagajo. Midva nisma tak tip cloveka ko bi lahko na dva dni se mela rada ali na tri, vcasih se zgodi da vec ni ne pa pol par dni zapored in je tezko ujeti. Ko pa sva teste delala pa sva to da je pozitiven vzela kot zagon da si pricarava cudovit vecer romantike in res ni blo pritiska. No prvic mogoce pri dragem potem pa je ugotovil da je to prav super. Tako da ko bova spet lahko delala na bebiju bova defenitivno uporabljala teste. Jaz jih naceloma zacnem uporabljat ko me zacne stiskat v jajcnikih. Ker od takrat nekje v roku 5 dni pride do O vendar vsakic drugacno in nikoli iste dni. Tako je pri meni/nama. Upam da sem kateri s tem pomagala pri odlocitvi.

Je pa res to da teste vzamite kot nekaj kar vam bo povedalo kdaj boste z dragim imele romanticni vecer. Midva sva res tako vzela in je res super. In ni pritiska. Prvic ko sva testirala ni bilo uspesno, potem sva dva meseca spustila teste in spet ni blo nic kot ze mesece prej, potem pa sem spet delala in blo uspesno (sicer se ni ok koncalo ampak imama zagon za naslednjo pikico).

Punce jaz se vedno navijam za prav vse vas.

< Sporočilo je popravil MauMow -- 20.9.2014 21:32:16 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 360
21.9.2014 9:27:06   
Tikie
3hearts dobrodošla med namiuser posted image user posted image nažalost.Upam, da ti čimprej uspe in srečno konča, da se posloviš od tukaj.
biba88tudi zate en velikuser posted image , kot bi brala sebe dober teden nazaj, vem kako je.Daj si čas, meni je blo po parih dneh bolje.
Pa pismooo, zakaj nas je tolk na tej temi.Na seznamčku pa sami user posted image , kaj se to dogaja.Ma, da je drug mesec boljši.

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 361
21.9.2014 10:37:07   
Dgirl
Kok je zalosten seznam :(
Sedaj bom pa že jaz na vrsti. Ta mesec sem bila itak zelo negativna ker že v sesto čakam za plus pa me je vsakic razocaralo.
Jutri bom že videla na čem sem. Mal imam optimizma danes ker me cist mal joske bolijo. Ponavadi me ne.

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 362
21.9.2014 10:50:40   
MauMow
Dgirl jaz sem še vedno tvoja velika navijačica in tudi ti boš kmalu spet dočakala plus! Punce bo pa naslednji mesec mrgolelo plusekov!

(odgovor članu Dgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 363
21.9.2014 16:55:06   
biba88
tikie jest sem tut zate ful navijala...sem bla kar prepričana..lej kako nas življenje zapelje medtem ko me planiramo ...user posted image
a je mela ktera od vas težave s prolaktinom?

(odgovor članu MauMow)
Neposredna povezava do sporočila: 364
21.9.2014 18:38:49   
Tikie
biba88 zdaj pa ma, da nam v tem novem krogu obema(in seveda ostalim) uspe.
Jaz zaenkrat še ne vem ,kaj je z mojimi hormoni, ker čakam na pregled pri g v začetku novembra.
Imaš ti težave s prolaktinom?Kako to sploh ugotoviš?Sem brala, da punce niti ne vejo, jim ugotovi šele g,ker so m lahko redne in tudi izcedek iz dojk ni nujno prisoten.
Baje pa na to dosti vpliva stres in delovanje hipofize...

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 365
21.9.2014 20:51:39   
biba88
tikie ta mesec bova nosečke in amen!!!!!!! men je za prolaktin svetovala ginekologinja ker sem ji(na rednem triletnem pregledu) rekla da mam po 4 letih ne dojenja še mal izcedka če stisnem pa pred M me glava boli no tut med m
in pol sem šla jest to na net mal prebrat user posted image ker lihk nisem nosečka...stvar je taka...povišan prolaktin povzroča motnje potence pri moških in neplodnost pri ženskah , ki se velikokrat kaže kot
daljši ciklusi in odsotnost menstruacij. Prihaja do motenj v delovanju rumenega telesca in izločanje mleka pri nedoječih ženskah. Če je povišan v krvi se nardi pool prolaktina ...to je 3 meritve v eni uri in če je vsebnost več kot 300 neki se pojavi sum adenoma
zdravi se z bromergon tabletami.....pa na povečano izločanje vpliva tudi stres pa ni nujno da teče vn mleko :)...to zdej vem upam da sem ti kaj razjasnila :)
jest upam da tega nimam da sem zdrava in čilauser posted image in tko tut zate......jest grem jutri dat kri ...morm it 3-5 dan ciklusa....ti sporočim kaj bo ,,,,

(odgovor članu Tikie)
Neposredna povezava do sporočila: 366
22.9.2014 7:44:32   
tajazan
Dobro jutro punce user posted image .Sem mislila da bom zagledala kak nov plusek pri kateri,pa je še vedno tko žalosten seznam...Kaj se dogaja ta mesec...Zase tudi mislim da se bom selila v naslednji krog,ker se moji PMS znaki vidno prikazujejo...
Kako ste?Je že kje kaj nosečniških znakov user posted image .Biba88 javi ko daš kri kakšni so rezultati,vsem ostalim pa želim da zagledate plusek :)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 367
22.9.2014 8:00:55   
ancy69
tajazan....jaz sem ta mesec fuuul odsotna s foruma ker mam skos nekaj za pocet in nimam toliko casa....in tudi na vsake toliko malo seznamcek pogledam in je ta mesec res malo zalosten. Ampak...bo pa naslednji mesec lepsi :)
evo....jaz cakam soboto.....znaki.....prsi me malo bolijo, ampak to me veckrat pred tecko.....vceraj zvecer sem pa na 5 min lulat hodila. Ampaaaak....nic ne upam, imam vsak mesec ene znake in vedno recem da zdaj pa bo....pa ni nic. Upam da nam naslednji krog cim vecim ali kar vsem uspe polepsati seznamcek :)

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 368
22.9.2014 10:58:02   
biba88
evo punce me! dala kri rezultati pa bodo čez en tedeuser posted image n...sem še samoplačniško dala pregledat fsh in lh..pa da vidmo če sem zdravauser posted image
nisem vedla da naprej kri pošljejo...

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 369
22.9.2014 11:02:46   
tajazan
biba88,kri si dala za????nosečnost?

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 370
22.9.2014 11:08:34   
biba88
ne ne ne!!!! za prverit hormone prolaktin fsh in lh..... da vidim če je hormonalno neravnovesje krivo za nenosečnostuser posted image noseča po moje nisem sem dobla menstruacijo...v čudeže pa ne verjamemuser posted image

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 371
22.9.2014 11:18:34   
tajazan
aha mi je blo malo čudno ja zakaj bi zdj čakala en teden na test Nuser posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 372
22.9.2014 11:26:22   
biba88
tajazan če bi to pomenilo da bo pozitiven bi tut en teden čakalauser posted image

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 373
22.9.2014 11:28:14   
tajazan
O ja ti vrjamem...verjetno bi vsaka od nas če bi to pomenil user posted image .
Kdaj se bo tale seznam kej popravu?user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 374
22.9.2014 13:16:05   
ancy69
Punce....kdaj naj bi baby check mini pokazal pravilno?

Danes sem zvedla se za eno kolegico izmed mnogih da je noseca....sem rekla mogoce sem pa le jaz tudi.....pa sem uporabila se en test ki mi je ostal...seveda nisem pocakala do jutri da bi uporabila vsaj jutranji urin...sem ga naredila sedaj, sredi dneva....po cca minutki se je pokazala druga crtica....seveda koooooomaj vidna....ampak res komaj....cez se par minutk je malce bolj vidna ampak se vedno zelo rahla. menstruacijo moram dobiti sele v petek ali bolj soboto. Kaj menite? Itak bom sla po se en test za zjutraj.

(odgovor članu tajazan)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?