tashq
|
ooo N. ma pa novo igračkoooo. pručke,ki smo jo P. kupili,da gre lažje na wc in roke umije,ne rabi več,si jo je pa zdaj kar N. prisvojila... ji dam igračke gor,da jih ona dol zmeče,pa igračko za pručko,da čez pleza,pa na kolena se postavlja ob njej pa jo tako naprej poriva(ja,tako zna kobacat,da bi pa tisto čisto obično kobacanje osvojila pa ne... )... sem ugotovila,da veliko več spije,če ji dajem med hranjenjem piti.torej,recimo 5 žličk pa mal vode,pa spet par žličk pa mal vode...vsakič naredi ene par požirkov in je potem to veliko boljše,kot pa samo par požirkov na koncu. me pa zanima,katero št. plenic uporabljate?mi imamo še vedno 3(5-9kg).izgledajo ji čisto ok,ne vem,če bi že menjala,čeprav je imela 8 kg 2 meseca nazaj pri 6.torej ima verjetno že 9kg.... aha,poskusila je tudi celo malino in se je tako kremžila in tresla,kot da sem ji dala limono. pa sem ji res dala zelo zrele pa ji izgleda ne potegne.no,borovnice,ki so tudi dokaj kisle,je tudi jedla samo skupaj z drugim sadjem,malino je pa zdaj samo.banano sem ji tudi dala celo pa je pojedla samo cca. četrt. če bi bila spasirana pa zmešana se s čim drugim bi pa sigurno več.pomoje je naša punca res tako bolj na komot... tudi če ji dam kruh,piškot,najprej usta odpre,ne stegne roke.isto nima nobenega interesa,da bi sama flaško prijela... sem tudi razmišljala,kdaj otroku dati žlico v roke,da sam je.torej,da res dojame,za kaj se uporablja žlica:žlico v hrano,žlico v usta...mi smo pomoje še kar daleč od tega... s kahlico bomo pa mi še čakali,ker kakanja še niti slučajno nima urejenega.je pa že to napredek,da ne kaka več nešteto-krat na dan. spi v najini spalnici,bi tudi mi že selili v otroško sobo,pa je treba še pograd(po meri) nabavit...joj,bo to še strošek... spomladi pomoje,verjetno pa najkasneje čez eno leto.je pa res,da si take micene še ne predstavljam na postelji 90x200. drugače pa podnevi,ko spi,jaz malo zmanjšam hrup.torej,če pomivam posodo,ne mečem ravno loncev,pa P. mirim,da ne skače in vriska toliko,drugače je pa "hrup" dokaj normalen.
|