Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 16.9.2014 11:25:49
|
|
|
|
tajazan
|
Biba85 Upam da ti že naslednji mesec uspe da boš srečna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 16.9.2014 14:21:34
|
|
|
|
ancy69
|
Da se se jaz malo javim, se ze par dni nisem. MauMow objemcek zate. Pa da bo kmalu plusek in da bo vse ok. Tudi jaz se bom 99% selila v oktober....ko je bil ovulacijski test na vrhuncu....naslednji dan pa prazen...samo takrat sva se imela rada, je tako naneslo da drugace ni slo :) tko da sva zamudila...razen ce bi bil kaksen cudez....v kar pa ne verjamem :) kmalu bo pa itak jasno, cez slaba 2 tedna :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 16.9.2014 16:22:07
|
|
|
|
Tikie
|
LadyJen se počasi pobiram.Kako pozorno od tebe,da si vprašala kako sem,hvala.Nič nisi ti kriva glede nagovarjanja o testu.Sem se sama odločila,da ga naredim.Tako,da ne skrbi. Mi pa še vedno ne da miru ta moja .Prvi dan je kar lilo iz mene+krči,sedaj pa že dva dni nič.Le malo rjavega izcedka.Vem,da je čas za obisk g,vendar sem jo danes klicala 50krat(ne pretiravam) in jih nikakor ne morem dobit.Katastrofa.Grem jutri kar osebno tja se naročit.Kaj bi ve naredile poleg obiska g-na katerega bom verjetno morala čakati kak mesec?Jaz razmišljam,da bi vseeno kupila še kakšen test,da vsaj vidim ali je črtica še vedno,ali je ni več Je imela katera problem s šibkejšo m?Ve katera kaj je krivo-hormoni?Joj,kako me to ubija ko ne vem,kaj je z mano. AylaF si lulala danes?Kako kaže pri tebi?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 16.9.2014 16:43:09
|
|
|
|
chocolatecake
|
Tikie moja ginekologinja je tudi taka, oziroma medicinska sestra, lahko kličeš v nedogled, pa se nikoli ne javi. Preveri, če imaš možnost naročitve preko spleta. Novomeški zdravstveni dom vem, da ima. Lepo napišeš razlog zraven, pa te v roku 3 dni pokličejo in se dogovoriš za termin. Jaz bi na tvojem mestu kupila še kakšen test in probala, zgolj za lasten mir, da se neboš obremenjevala. Jaz sem tudi že imela večkrat kašno M, ki je odstopala od povprečja, pri meni vem, da so krivi hormoni, imajo pa tudi živci tukaj velik vpliv.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 16.9.2014 16:51:48
|
|
|
|
Tikie
|
chocolatecake ja,zd Novo mesto ima možnost prek neta.Problem pa je,ker tudi,če jim pišeš preko tistega obrazca se za to noben ne zmeni.Smo imeli tako izkušnjo q4dni nazaj,ko tudi nismo mogli priklicat ene druge zdravnice in smo poslali elektronsko,vendar ni blo odgovora.Se je blo na koncu treba naročit osebno.Zato me pa to takooo jezi.Kaj sploh to imajo,če ni odziva.Ravno tja moraš it delat gužvo,drugač ne gre.Pa itak delajo večinoma dp.,ko smo ljudje v službah.Grrr. Ja,po moje so tudi kaki hormoni.A ti mogoče veš,ko prideš do g,a ti pri nas naredijo kake hormonske preiskave al direktno pošlje v neplodnostno ambulanto?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 16.9.2014 18:25:36
|
|
|
|
chocolatecake
|
Tikie, ker nočem izpostavljat kakšnih imen zdravnikov in medicinskih sester tukaj na forumu, sem ti pisala na privat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2014 21:01:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2014 21:03:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 17.9.2014 11:31:24
|
|
|
|
chocolatecake
|
LadyJen sem vesela, da si opazila , Vse imate/imajo neke sončke, medvedke, copatke, dojenčke v različnih fazah razvoja, trebuščke, odtise nogic ... Pa sem rekla, jst bom dala pa Mr. Beana, mogoče bom pa vsaj kakšno za hip nasmejala . Jst se drgač trudim, da se nebi smejala, ker sem tako bolna, da komaj živim, če se smejem pa kašljat začnem, pol pa nemorem nehat (kašljat, ne smejat se). Moj nedolžni prehlad ni več tako nedolžni, tako, da grem danes k zdravniku. Sem tako , komej dočakam ovulacijo, potem mojega reveža useka v križu in jst ga vseen silim , potem pa tako zbolim, da že zaradi tega iz vsega skupaj sigurno nebo nič. Pa še bojim se zdej kakšne antibiotike jest al pa kej, da si nebi škode naredila nehote.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 17.9.2014 22:36:04
|
|
|
|
chocolatecake
|
Evo LadyJen nova slikica samo za tebe :). Upam, da imaš rada maline
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 18.9.2014 7:45:47
|
|
|
|
tajazan
|
Chocolatecake...je tvoje zdravje že kej bolš??? Tudi sama sem nekaj staknila...Mislim da na intervenciji gasilcev ko smo šli reševat neko hišo od poplav in sem mela premočene čevlje ...Zdj pa kašlam,vročina... Kje ste vse nosečke?Je že katera nova ki bo polepšala seznam?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 18.9.2014 9:34:58
|
|
|
|
Tikie
|
LadyJen si me nasmejala Testa nisem delala in ga ne bom.Sem pa v začetku novembra naročena h ginekologu in bom izvedela tam kaj več.Jaz se sicer bolj nagibam,da so res kakšne hormonske motnje.Sicer pa tudi,če bi slučajno kaj bilo,se trudim zdravo živet,tako,da ni panike. Kako ste kaj ostale punce?Upam,da nas končno katera razveseli z novičko.Veliko jih je na seznamu za lulat te dni...pa kr nič Jaz držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 18.9.2014 9:41:34
|
|
|
|
biba88
|
HEJ PUNCE KAK STE? sonček je ...jupi čas za filanje baterij iiiiii...... včeraj sem bla v sopingu za hčreko k...vse hlače so ji prekratke...jooj in pol za njo kej najdet kt je pajek vse ji je preširoko v pasu in pol sem bla tok utrujena..za crknit ...upam da je to še en nosečniški znak ...sej namišljenih znakov imam kar veliko ... kaj mislite o testu za zgodnje odkrivanje nosečnosti..... chocolatecake men je mr.bean bolj všeč pa hitro se pozdravi... tajazan za hitro okrevanje... tikie kaj novega... ladyjen mogoče pa je kej pa se pripravlja na novega člana....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 18.9.2014 12:01:23
|
|
|
|
chocolatecake
|
Tajazan jaz imam pljučnico. Pojma nima kje sem jo staknila . Tako, da ležim, kašljam in pridno jem antibiotike . Hitro se pozdravi, upam, da nimaš tudi ti kakšne pljučnice. Zgleda, da nekaj razsaja. Hvala Biba88 tudi meni je Mr. Bean zelo všeč :). Tak simpatičen možakar. Mogoče so pa res znaki . Tebi bi pomoje že kakšen malo bolj občutljiv test pokazal na čem si, ker če prav vidim ti manjka samo še 2 dni. Mogoče kakšen First sign je bolj občutljiv od Clear Bluja se mi zdi, al pa jaz imam tele iz plodnost.si, ki pokažejo že pri koncentraciji 10ul.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 18.9.2014 12:09:13
|
|
|
|
tajazan
|
Pljučnico??? ajoj,upam da se kmalu pozdraviš...to pa ni kar tko nedolžna zadeva :( Ja js sm že malo bolje,tako da mislim da bomo brez posebnosti pregural tole
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 18.9.2014 13:49:04
|
|
|
|
chocolatecake
|
Hvala tajazan jst tut upam, da bom kmalu boljše, ker mi je že dolgčas doma.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 18.9.2014 14:30:46
|
|
|
|
biba88
|
CHOCOLATECAKE mr bean je d best!!!! jest sem test za zg odkrivanje nardila 8 dan (iz mullerja) pa je biu -...je pa res da mam doluge cikluse kar lahko pomeni da mam 16 dni od ovulacije do menstruacije in pol je še to ane ovulacija je 24-48 ur po dvigu LH IN ČE upoštevam dolge roke...(ne) pričakujem menstre 25.9...po tem takem sem noseča 9 dni...bom probala tekom teh sedmih dni naredit še kak test.....mi je blo pa danes mal slabo pa vrtelo se mi je...(psiha stajl)....kr neki no... pa še to je an vgnezditev je od 6-12 dni tk da...nimam pojma no....mam pa res tak veliko željo in to je mal narobe....men se sicer zdi da sem N sam ...lohk pa da ni nč ...ne vem no ...jest sem zmedena...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 18.9.2014 16:21:17
|
|
|
|
Tikie
|
biba88 ta test,verjetno misliš od Viole,ki je nagnusno drag (dva v kompletu 13eur) in pokaže že 8 dan po odnosu je čist nezanesljiv.Ima občurljivost 5ul,kar je ravno meja in je problem,ker se vseeno lahko obarva ali pa sploh ne,ker je preveč občutljiv.Meni se je 2x vse vijolično obarvalo,tako,da sem bila še bolj zmedena Po občutljivosti gre pa takole-Baby check mini 10ul,First sign in Baby check plus 25ul ter Clear Blue in Clear Blue digital 50ul.Zato je tudi Clear Blue najbolj zanesljiv,ker ima najvišjo zahtevano koncentracijo in se teźje nariše 'lažen' plus.Clear Blue digital ima tudi na njihovi spletni strani narejeno statistiko in ga lahko opraviš že 4 dni prej (pokazal pravilno 55% žensk), 3 dni prej (79%) in 1 dan prej 99%.Jaz na tvojem mestu bi probala sedaj Baby check,ker je najbolj občutljiv in bi znal pokazat.Vendar pazi-testa ne glej po več kot 10min,ker se pojavi rahla evaporacijska črtica po tem času in ni pravilen rezultat.Če ti bo znotraj 10min pokazal,je to to.Sicer pa ponovi čez par dni s Clear blue. Veliko sreče,znake imaš že ta prave .Držim pesti.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 18.9.2014 16:33:52
|
|
|
|
biba88
|
tikie tako ja 13 evrčkov sem dala.pa piše da je zanesljiv 99 posto...kr neki.....pa še prekmal nardila kt ne znam štet jutri bom nardila babychek mam še enga na zalogi jest mislim da še ne bo pokazal tut če je... ta večer bom nardila stroj nazaj v prihodnost in grem na naslednji četrtek hihihi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 18.9.2014 16:44:54
|
|
|
|
Tikie
|
Ja,nikakor se ne zanašaj na tisti neumni test.Sej je že to sumljivo,ker ima kar tisto luknjo v katero gre urin,ko palčko pomočiš in potem tisto kar stoji v tisti lukni-več kot 3s,kot piše.Pa še rezultat po 20min je malo čuden-do takrat se itak že vse posuši in riše takšne in drugačne črtice.Meja 5ul je res še prenizka.Če bi bilo to tako super,bi se po moje že prej kakšne firme zmislile test s tako nizko konc. Probaj Baby check mini,ja.Je kar zanesljive znoraj 10min.Ponavadi itak,če si,se nariše hitro,že po 3eh min. Boš zjutraj lulala?Vem kako ubija to čakanje.Ko boš že ravno pri stroju,daj naredi takega univerzalnega,da bo še meni oz.nam prav prišel.Se verjetno vse tukaj skoraj vsak mesec znajdemo v podobni situaciji in potem to mučno čakanje,upanje,potem se ulije tečka in si zopet na začetku.Najprej 2dni cel pobit,razočaran in potem spet z novo voljo v nov krog.Upam,da je tole tvoj zadnji in da si srečka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 18.9.2014 19:59:51
|
|
|
|
karinna
|
Moja je spet pršla na obisk. :( Tako, da ponovno pričakujem v sredini oktobra. Držim pesti za ostale!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 18.9.2014 20:11:43
|
|
|
|
chocolatecake
|
Pa res ni nekaj dober ta mesec. Ga je že več kot pol mimo, pa samo ena srečka nosečka. Karinna držim pesti v oktobru. Sem pa ravno danes brala en članek, da se največ otrok naredi v decembru. Tako, da če ne prej, decembra nam bo vsem ratalo .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 18.9.2014 21:11:36
|
|
|
|
biba88
|
tko vam bom napisala vse točno kdaj in kater test sem delala...in kaj je pokazal :)mogoče pa kateri pomaga....sem se danes v lekarni spet nategnila...mi je rekla da majo test za zg. odkrivanje in ga jest kupm an....zazna pa 25ul ghc hormona .....bi blo ceneje in bolj natančno če bi vzela babycheck mini....mah mal se morš nasrat no jutr bom delala baby check pa da vidim uporabljala bom jutranji urin... ej punce ki čutite ovulacijo kaj menite...v soboto in nedeljo ko sem imela pozitiven O test sem imela tut bolečine v jajčnikih ...špikal me je...v ponedeljek je bil test - in ni me špikal kdaj mislite da sem mela O.....sam mnenja sej vem da niste danijeve zvezde
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 18.9.2014 21:17:01
|
|
|
|
biba88
|
tikie sem se skor zjokala od sreče kt si napisala tko leppo željo zame...iz tvojih ust v mojo maternico tut tebi želim da boš čim čim čim prej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo SEPTEMBRA 2014 18.9.2014 23:01:12
|
|
|
|
chocolatecake
|
biba88 baje se jajčece sprosti šele kakšen dan po pozitivnem testu, tako, da bi v tvojem primeru moja čarobna krogla rekla v nedeljo proti koncu dneva (če si recimo delala test enkrat čez dan) ali v ponedeljek. Lahko tudi malo sklepaš po izcedku kdaj bi lahko bilo. Jaz sem imela pozitiven test samo v soboto dopoldne, v nedeljo je bila črtica že šibkejša, proti večeru, pa se je tudi sluz zgostila. Tako, da sklepam, da je pri meni dogajalo v soboto zvečer, oziroma nedeljo čez dan. Špikalo konkretno me je pa že par dni prej in še par dni kasneje. Sem dr. Pušenjaku na forumu opisala svoje stanje testiranja z vsemi črticami in nečrticami, ki so se pojavljale in izginjale in je komentiral, da pri meni tovrstvi testi nemorejo določiti ovulacije in da sem glede na rezultate testiranja in moje stanje neprimerna za samozdraljenje oziroma primerna za resno obravnavo pri strokovnjaku za neplodnost. Če bi hotela vedeti kaj se dogaja, pa bi me morali spremljati z ultrazvokom. Tako, da spet nevem, če naj vseeno upam, da je bilo to to, po drugi strani pa si niti ne upam upat. Ob vsakem primeru bom videla čez cca 10 dni in to bo dolgih 10 dni.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?