Night
|
Jaz sem šla pa danes prvič po dooolgem času tečt in je tako pasalo. Čist drug človek sem Pred nosečnostjo sem tekla nekajkrat na teden, v nosečnosti pa me je vse dol tiščalo, tako da sem kar hitro nehala. Pa do zdaj nekako nisem imela volje/energije, ampak se bom potrudila vsaj 2krat na teden, da grem, ker to mi je dejansko dalo energijo, ne vzelo! Še katera teče? Kako je z mlekom, menda se lahko zmanjša zaloga?? Zdaj sem si pa eno pivce odprla, še tu kaj napišem, potem grem pa na kavč pred TV, ki je sploh ne gledam več odkar sem rodila. Mi imamo tudi cucljalnik, sem ga kupila v BC, pa ne vem sploh, od katere firme je. Fajn je že to, da ima tisto držalo, da lahko dojenček sam lepo drži, ker eni sem vidla, da niso lih praktični. Jaz mu dam skoraj vedno marelico notri, ker je tako lepo mehka, pa fino pocuza. Jst tisto mrežico skupi z ostalim perem v pomivalcu, ampak ni nikoli čista kot je bila na začetku, ne vem pa, če se da dokupit mrežico? tashq, če imaš ležalnik, ga lahko noter daš s cucljalnikom ali pa pač v stolček. Mislim, da več kot 10 minut tako nima kaj z njim delati oz. se naveliča Dorotheia, našega tudi dobim na trebuhu z ritko v luft. Načeloma skoraj vedno spi na trebuščku, rit pa dvigne samo občasno. Mislim, da jim taka poza paše, je pa res hecno Naš drugače ne bruha po GH, niti prej po mleku ponavadi ni, je pa res, da količinsko verjetno poje manj od tvojega. Pa če po jedi telovadi na trebuhu, je verjetno to krivo. Predstavljaj si ti biti na trebuhu po kosilu Banana+nektarina+dva piškota?? To je res veliko, naš ne poje niti polovice, tako da imate kar jedca Zobje: Koliko časa po spodnjih enkah pridejo zgornje ven? Nekje sem prebrala, da približno po 1 mesecu. Naš se spet nenormalno slini, ampak videt ni nič. A čistite jim zobke že s ščetko? Jaz kar pozabim kupit, tako da mu do zdaj nisem čistila. Shana, tudi jaz sem zombi, če te to kaj tolaži (ampak verjetno te ne hehe). A polenta zapira? Tega nisem vedela. Naš sicer ni zaprt, ampak včasih se ful matra pri kakanju. Zdaj mu dajem malo več vode čez dan, čeprav še vedno premalo spije. Nina33, res je, otroci so različni. Jaz mislim, da naš rabi ful bližine. Ko sem takole malo razmišljala o tem, sem ugotovila, da ga ful več puščam, da se zamoti sam in tudi nosim ga zelo malo v primerjavi s prej. Mogoče se tudi zato več zbuja ponoči, je možno Ne vem, pač sem se sprijaznila s tem, da sem neprespana. Kupila sem tudi dudo, ampak itak je ne prime, samo na bruhanje mu gre. oblekca, hvala tudi tebi za mnenje. Za dudo se ne obremenjuj, saj odvajanje po moje ni tako težko, važno da ima to tolažbo. Nekateri dojenčki imajo večjo potrebo po sesanju kot drugi, tako da če ga to pomiri, je super. mala_račka, kako pa je tvoja kolegica zmanjševala nočne podoje? Jaz sem že slišala za več primerov, da so dojenčki začeli spati vse noči, ko so se nehali dojiti. Ampak jaz itak še ne nameravam nehat. Tam nekje pri 1 letu verjetno pa bom. Čeprav mi je včasih težko, se zavedam, da mu s tem veliko dajem. Do kdaj boste pa ve dojile?
|