kanej
|
O sploh ne govori, jaz že 2 meseca opazujem 4 strije na desnem boku, cela vesela, da so sam 4 pa še to tam zraven, k jih mam že od prej, da ne bo prevelke krize, pa sem včer opazla še 3 nove na levi stran. Pa sam 2 tedna sta še nooo Torbo sem pa že prpravla, več kot pol mi itak vložki zasedejo, jz bom kr vse sabo tovorla, ziher je ziher Za bučo našo mam tut že prštiman, dilemo mam samo s tem ker ne vem kako bo vreme pa kolk bo velika, tko da sm napakerala 3 različne kombinacije, naga ne bo šla domov Sem pa tut js skos doma, časa ful, dolgčas mi je na polno, pa vseeno nič ne nardim. Še po kuhni nisem sposobna pospravit ker omare pa pomivalca z nogam zaperam pa piskre na delč not mečem, sklonim se že zelo težko pa vsi pravijo, da sploh nimam velikekga trebuha, da bi lahko bila še kake 2 meseca noseča. Si sploh ne predstavlam kaj bi počela še z večjim trebuhom, glede na to, da mi je že zdej v napoto pa se večkat uspem kam zabit al pa kej zbit. LEpo se imejte in držimo pesti da vreme ostane tako kot je, je lih prav :)
|