Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 7.7.2014 10:57:23
|
|
|
|
chocolatecake
|
Bravo Pika! Iskrene čestitke, res sem zelo zelo vesela zate. Jaz sem danes naredila test, ki bi ga morala jutri in je bil negativen. Glede na to, da je First sign precej občutljiv in da je danes že 39. dan ciklusa, mislim, da je to to za ta mesec in se selim k avgustovkam. Zdaj samo upam, da čimprej pride , da grem lahko za vikend v toplice. Malo mi je hudo, ker sva ta mesec res lovila vse možne plodne dni in sem res upala, da bo to to. Tudi tisto slabost sem povezovala z . Po drugi strani se pa tolažim, da je mogoče boljše malo kasneje. Oktobra začnem z zaključnim letnikom magisterija in bom imela do januarja predavanja, če ne bom mami marca, ampak aprila, bom pa lažje diplomsko nalogo zagovarjala preden pride . Pa ta vikend grem na poroko in si bom lahko mirne vesti privoščila kozarček šampanjca ali dva. Kako je že tisto? Če ti da življenje limone si naredi limonado
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 7.7.2014 11:02:51
|
|
|
|
MauMow
|
Chocolatecake sej bo. Jaz tudi magistrsko delam. Oz sem že mela skoraj vse pa si je mentorca premislila in smo šli popravljat skoraj vse.... Tako da upam da mi čim prej rata do konca naredit... Pa upam da bop še bebi pride pa bo vse popolno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 7.7.2014 12:02:26
|
|
|
|
_pika_
|
chocolatecake: Meni je test še par dni nazaj kazal -: Danes sem že 45. dan cikla in šele danes je +. Sem še CB naredila sedajle in je tudi pokazal . Zdaj moram pa nekaj pripravit za mojega . Hvala vam punce, zlate ste!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 7.7.2014 14:46:45
|
|
|
|
Junij20
|
Pika, pri nas pa ta mesec najbrz ne bo nic,O sem po moje glede na znake ze imela,a kaj, ko mojega skoraj nic ni bilo doma.no,bomo pa ta mesec le vadili
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 7.7.2014 15:48:56
|
|
|
|
shoegal
|
_pika_: Čestitke! Prav razveseli me vsaka taka novička, ko kateri uspe! Zdravo in lepo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 7.7.2014 17:13:47
|
|
|
|
_pika_
|
Hvala. Upam, da greste naslednji mesec za mano!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.7.2014 20:01:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 7.7.2014 20:37:39
|
|
|
|
_pika_
|
LadyJen: Nobenega znaka nisem imela. No razen tega, da sem bila zadnji mesec tečna, da je bilo grozno. Dokler ni , so šanse za . Sedaj verjamem v to!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 8.7.2014 6:42:55
|
|
|
|
MauMow
|
Kako pa kaj ostale punce? Danes smo že 8., kje so pluseki??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 8.7.2014 6:56:39
|
|
|
|
kris26
|
Da se še jaz malo javim predno začnem delat . Med vikendom sem se počutila grozno cel dan bi spala in sem v nedeljo 5 dni pred ( ki naj bi ta mesec prišla točno) delala CB itak negativen. Tko da zdaj čakam četrtek/petek kaj se bo dogajalo. Drugače bom imela spet na dopustu.Imam pa prsi tko napete kot balone pa bolijo kot sam hudič .Bom sporočila kaj se dogaja. Pozdravček vsem in ČESTITKE NOVIM NOSEČKAM PREDUSEM VAM ŽELIM SREČNO DO KONCA
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 8.7.2014 7:35:49
|
|
|
|
zvončica88
|
Čestitke _pika_ in g1985 lepo inz zdravo nosečnost do konca . Tudi meni je pri prejšni nosečnosti test 35 dan pokazal negativno šele čez en teden potem plusek, tak da ne obupat punce dokler se ne prikaže. Jaz pa začenjam pakirat, se odpravljam jutri na dopust, komaj čakam. Letos pa se po vsem tem res tak veselim kot mali otrok
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 8.7.2014 19:20:40
|
|
|
|
asyka
|
Pika čestitam Jaz sem včeraj imela G, je rekla, da naj pridno slončkamo, ker je čas ovulacije in je sluz zelo izdatna, kar je velik plus, ker je to dobro hranilo za semenčeca... Tako, da pri nas še čakamo, kaj bo Držim pesti še za vse ostale, ki še čakate in žal mi je za vse ki ste se že poslovile
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 8.7.2014 22:26:34
|
|
|
|
SU
|
Evo... pa se še jaz poslavljam s te teme... žal razočarana Moja predraga je prišla še dan prej kot naj bi... Ampak sem videla, da sta 2 novi srečki nosečki... Super!!! Iskrene čestitke!!! No, vsaj kakšna... da ne bodo sami zlomljeni srčki... Jaz sem ta mesec kar upala, da kaj bo... ampak... Na živce mi gre sam ta "živčna vojna", ko vsak mesec razmišljaš al bo al ne bo... težko je odmislit... No, ampak malo sem odmislila... ta mesec pa bom še bolj, ko pride zaslužen dopust in mooorjeee..... komaj že čakam... šansa je še, da gre z nami "slepi potnik"... in upanje me še ni zapustilo...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 9.7.2014 6:58:06
|
|
|
|
MauMow
|
Su sej bo pa drugi mesec. Upam da bo vsaj še katera imela kak plusek v juliju ker trenutno bolj slabo kaže...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 9.7.2014 7:05:13
|
|
|
|
MauMow
|
JULIJ ali PRIČAKUJEMO: 3.7. Žabinčica 4.7. MauMow 5.7. lillith82 maj4 7.7. SU 8.7. *tedy* Dgirl chocolatecake 9.7. maja2014 13.7. Tara9 Kris26 17.7. Asyka 19.7. biba85 22.7. Junij20 26.7. mamica deklicam ?? megiv g1985 _pika_ 2x 4x NAVIJAČICE Katte, niinii, anonimen , mamica deklicam, _pika_, zvončica88
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 9.7.2014 8:40:04
|
|
|
|
_pika_
|
SU: Jaz sem v zadnjem mesecu obupala, da nama sploh uspe, sem bila zelo pesimistična. Bila sem prepričana, da ni nič. Nisem iskala znakcev in se je zgodilo. Resnično se je treba sprostit in odmislit vse znakce. Sedaj je poletje, se zaposli z drugimi aktivnostmi, boš videla, da bo bolje. Saj vem da je lahko govoriti in težko narediti, a pomaga. Boste pa z morja vse prišle 2v1.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 9.7.2014 20:53:24
|
|
|
|
chocolatecake
|
Evo 41. dan mojega ciklusa se zaključuje, prihaja 42. , pa še vedno nič. Obstajata dve možnosti, ali sem ali pa so se zaradi PCOS moji že urejeni ciklusi spet čisto pomešali . Vam kar zavidam tistim, ki ste dobile , da vsaj veste pri čem ste.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 9.7.2014 20:54:19
|
|
|
|
MauMow
|
chocolatecake mogoče pa je le malo še počakaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 10.7.2014 6:50:03
|
|
|
|
kris26
|
Dobro jutro! Evo tudi moja je danes ponoči prišla,tako da se selim v avgust. Kar je super je to da sem po dolgem, dolgem času dobila na 28 dni, da ni bilo treba čakat do 40 dneva
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 11.7.2014 9:23:44
|
|
|
|
chocolatecake
|
Kris26, sem ti kar malo fovš , moja se na 43. dan še vedno ni prikazala, test z jutranjim urinom pa je negativen, niti sledu ni o . Sem bila že tako vesela, ker je bila moja približno urejena zadnjih 6 mesecev. Zdaj pa spet takšna zmeda. Nevem če naj krivim PCOS, stres, ali še lahko upam na kaj drugega. Prej sem imela 6 mesecev na 32 do 39 dni. Odkar delava na dojenčku pa kar neke čudne cifre 48 dva meseca nazaj, pa zdaj spet vsaj 44, če bi recimo dobila jutri. Potem berem zgodbe, kako nekaterim test pokaže pozitivno kasneje in sem še bolj zmedena in živčna.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 11.7.2014 10:27:51
|
|
|
|
mony213
|
Pozdravljene! Še ena, ki čaka in upa, da ne dočaka . 6.-8.julija bi jo morala dobiti, vendar nič ne kaže na njen prihod. V sredo zjutraj sem delala test z First sign, pa ni bilo črtice; pa še vseeno upam, da sem mogoče prezgodaj preverila. Upanje umre zadnje Držim pesti za vse bodoče nosečke
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 12.7.2014 8:24:40
|
|
|
|
chocolatecake
|
mony213 vem kako ti je. Je že kaj novega pri tebi? Pri meni ni nič, ne , ne .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 14.7.2014 6:05:19
|
|
|
|
mony213
|
Hei chocolatecake! Pri meni enako stanje. Zdej bi že rajše vidla, da bi prišla pa da vem na čem sem :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 15.7.2014 23:37:13
|
|
|
|
lillith82
|
Hej. Cestitke tistim ki vam je uspelo :) :) Meni zamuja 10 dni...test 2 dni nazaj negativen, znakov da pride...zero :P Ne vem kaj me zdaj heca. Prejsni mesec pozitiven test in takoj za njim menstruacija, zdaj pa se tole. Sicer nocem iskat znakov za nosecnost, ker sem v teh letih imela ze vse mozne lazne alarme...od jutranjih slabosti, neverjetno povecanih prsi itd, ki so bili v bistvu samo znak da me psiha na veliko nateguje. Ampak vseeno imam pa nekaj kar se mi do zdaj se ni pojavilo...kislina ki se mi zjutraj po kavi dvigne v visave. Imam tri moznosti...kot ponavadi psiha ki spet isce nov nacin zafrkavanja, nosecnost, al mam pa dejansko tezave z zelodcem. Ah...men res nikol ni dolgcas ;) Drzim vsem pesti za nove pluske :)
|
|
RE: II pričakujemo JULIJA 2014 17.7.2014 6:32:19
|
|
|
|
Kaličopka6
|
Ojla! Punce jz sm čakala svojo m, da začneva delat drugo bebico pa me je danes osrečilo tole: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=165380 Se je ekstra hitro zgodilo, čist u izi.... prvič pa kr dve leti matranja, operacije in stimulacije... Ufff še dobro, da je tako kot je pa upam, da gre srečno do konca! Stiskam pestke, da še katera to doživi!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?