maja2014
|
Pozdravvljene, punce (po dolgem času) Mi smo bili malo na off, na enem krajšem dopustu...zdaj pa nazaj na stare tire MauMow, tudi midva delava 6 mesecev na in se mi dogaja isto kot tebi...vsak mesec taki znaki, kot da bi bila 100 % noseča, potem se ulije na datum...s to razliko, da ta mesec pa ni tako. M je prišla, naredila svoje konkretnih 8 dni potem pa normlano 14. dan ovulacija. Zdaj pa me dojke bolijo od dneva ovulacije rahlo...to je pa to. Ker prejšnji mesec so bile nenormalno napihnjene, pa tako boleče, dase med tuširanjem še dotaknit nisem smela Ni mi jasno...sem rekla, da bom šla k moji G, da naredi spet en ultrazvok, da ni slučajno kaj narobe...ali pa so samo hormoni podivjani, sam če so, je to že over...ta mesec je pa ok. No, bomo videli. Sem pa tudi odmislila vse skupaj, ker sem se preveč obremenjevala, in to spet ni OK. Je pa moja G, ko sem bila februarja tudi zaradi takih znakov cel mesec na pregledu, videla na ultrazvoku eno malo cistico, za katero pa, pravi, da je tako majhna, da je to nekaj normalnega. Me pa jajčniki rahlo špikajo. Ma sej pravim...če bi se spet ponovili celomesečni znaki, potem pa nič, bom stopila do nje... Aja, moje ne pričakujem 9.7. Tečem na banko, po opravkih...se tipkamo kasneje...lep dan želim vsem!
|