Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: IneedHelp Ne razumem kako točno si mislil naj zajebem patetiko. Jaz vem da takšno početje ni bilo pravilno ampak še vseeno sem rinal v to, ker sem našel neko potešitev, kontrola. facebooka nimam že od novega leta in moram odkrito povedat se počutim boljše in je vse boljše. Nisem iskal toliko da bi katero ***** ampak bolj tisti rush ki je trajal nekaj minut. In ko je bilo konec tega mi je bilo bad, kaj počnem in da ni fer do oseb ki sem to počel z njimi in najbolj prizadel svojo punco ki jo imam rad. Ko je bil dan okoli sem spet iskal ta rush. In spet sem bil noter v tem. In potem sva se vmes skregala s punco šla narazen in med tisti obdobjem sem dejansko bil intimen z eno od teh punc ki sem jih tako zavajal. Ko je prišlo do tega sem zadel poden od podna. Kasneje sva prišla s punco nazaj mi rekla da ji naj vse povem kaj je in nisem mogu ji povedat to ker nisem hotel bit razočaranje v njenih očeh ponovno. In me je to žrlo pol leta ker nisem vedel kako naj povem, ker nikoli ni bil pravi trenutek kot takrat ko me je vprašala. Kasneje je zvedla, po času ko sem prenehal s tem in se začel dejansko mentalno zdravit s tem in spoprijet s tem problemov ki ga imam. Iz te tvoje zgodbe kaže, da si enostavno moral iti do konca, pa magari tvegal "idealno" ljubezen, da bi prišel do nekega spoznanja o sebi. Ne bi dramatiziral toliko na tvojem mestu. Nisi zgrešil noebenega zločina, izkusil si pasti namišljene resničnosti, šel celo korak naprej, zavajal si (morda se kazal v drugačni luči, idealni podobi, pretiraval v odnosu do, sadil rožice itd) natanko kolikor je bilo potrebno, da si se sparil, bil intimen... Ni se izšlo, spoznal si en majhen del sebe in zdaj bi nazaj, da popraviš stare napake. Klasična napaka, sploh ob tako nizki samopodobi in izsiljevanju, kot si ga deležen s strani bivše partnerke. Če so intimni, zakaj bi moral te skrivnosti deliti s komerkoli, v kolikor je proti volji. V kolikor se ne želiš spovedati, očitno niti ne potrebuješ pokore. Kar pomeni, da morda vseeno dvomiš v grozljivost svojega zločina. Da ne filozofiram - dragi moj, izkusil si grenkobo in sladkost, nekaj si iz teh izkušenj odnesel, teraj dalje svoj lajf! Sploh pa kdo je takšna moralna inštanca, ki lahko od nekoga terja naj mu pove vse.
|