Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mene pa res zanima kaj imate vse samo pozitivne izkusnje s travo? Ker jaz imam tudi negativne, ne udari trava vsem na pozitivo in veselje... Jaz imam zelo slabo. Z možem sva oba kadila zelo dolgo....približno 10 let z vmesnimi postanki, ko nekaj časa nisva kadila. Bilo je čist na kul, ko sem nekega večera dobila napad tesnobe. Naslednji dan, ko nisem bila pod vplivom, so se napadi ponovili 3x in tako dan za dnem en mesec. O grozi, ki sem jo preživljala bolje, da ne pišem, mož pa mi na začetku sploh ni verjel. Šla sem k zdravnici, ki mi je predpisala Helex oz. rekla, da naj poskusim s Persenom. Ker vem da si od pomirjeval lahko odvisen, Helexa sploh nisem upala vzet, ker sem se bala da bom iz enega sranja prešla v drugo. Trave nisem kadila od prvega tesnobnega napada, od tega je sedaj 5 let. Mož je kadil naprej in to vedno več, na koncu je bil tak, da ko je prišel iz službe je takoj enega zvil. Potem sem izvedela za veliko neumnost, ki jo je naredil, tako da sva bila na tem da greva narazen. Takrat je v WC vrgel vso travo in sva začela reševat teave. Od takrat ni skadil nobenega jointa, to je 4 leta. Meni je dolgotrajno kajenje pošteno načelo psiho, tako da sem potrebovala dobro leto, da sem se spravila k sebi, tako da tesnobnih napadov nimam več. Trave pa se ne dotaknem več nikoli. Tako kot je avtorica teme pisala, je tudi mene mož enih par krat tako je*bal v glavo, ampak ne ko je bil zadet, pač pa ko sva bila od doma in sva se zadržala dlje, kot sva planirala, on bi ga pa dehnil.....o moooooooooj booooog....spil mi je mozeg...sploh nisem vedela kako ga naj ustavim. Enkrat sem mu v avtu rekla, če sem se mogoče s pičko poročila, da me tako je*be....vem da se bere grozno, ampak več nisem vedela al ga naj spraskam ali skočim iz avta....nisem mogla več poslušat....poleg mene ni bil moj mož, ampak psihični terorist.... je pa bilo vse povezano s problemom, ki nama ga je naprtil in nisem za to vedela. Ne pred tem obdobjem ne kasneje me najedal več ni. velik del krivde pripisuje travi, ker je rekel, da je od tega imel skurjene možgane in so se mu zadeve, ki se jih je lotil zdele poplonoma normalne, bile so pa vse prej kot to. anonimna x Tocno o tem govorim. Trava je droga pa kakorkoli obrnes in vsi tisti ki si mazete oci da kadite samo zato ker se to pricakuje od vas ( out of the box razmisljanje in take fore) in ne zato ker ste odvisni ste globoko v zmoti.... Jaz tudi mislim, ker pozitivnih učinkov trave in škatlastega razmišljanja še nihče ni pokazal. Mimogrede, večina stvari, ki je nastala na podlagi nekonvencionalnega razmišljanja, je nastala že daleč pred nami, in večina mislecev, ki so ustvarili nekaj neobičajnega, je to zgradila z doslednim disciplinarim delom - z dosadno rutino. Današnje "nove" tehnologije niso plod neškatlastega razmišljanja, ampak plog doslednega dela Nikole Tesle, danes smo jim samo dodali uporabno vrednost, kar vsaj za mene ni presežek razmišljanja. Presežek je bil Tesla, ampak on je samo delal.