patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: ronja Zanimivo, da je lagat otrokom hudo narobe, skrivat pred njimi je pa zaželjeno:D. otroci nikoli ne bodo vedeli vse o meni, kasneje tudi jaz vse o njih ne, tudi o svojih starših vsega ne vem... ja, smo skupnost, živimo skupaj, ampak sem tudi oseba za sebe in imam svoje življenje, ki 24/7 ne vključuje otrok. Svoje življenje imam.. to ni skrivanje, tudi tebi o sebi vsega ne bom povedala, ker ne čutim te potrebe.. o meni boš ti, otroci,... izvedeli točno toliko, kot jaz odločim. Ti pa kar otrokom vse o sebi, možu... vsak si po svoje uredi Ha, ha- kolikor jaz odločim.Malo sutra Lulu. Otroci bodo izvedeli v tvojem primeru toliko o tebi, kolikor jim ne boš uspela zamolčati in skriti. In več pred njimi skrivaš, bolj bodo radovedni. ja pa ja obstaja izraz za to... privat življenje... MOJE privat življenje npr. tebe bo sin najstnik vprašal neko zelo osebno stvar... a mu jo boš povedala? Čisto vse, kar bo hotel vedeti? Tudi stvari, ki se dogajajo le med tabo in njegovim očetom? Vsako podrobnost? Na VSA vprašanja boš odgovorila? Tvoje finančno stanje... a boš otroku povedala do zadnjega centa koliko imaš kje denarja, v kaj ga porabiš? Tvoje "nore noči" ko si bila mlada... a VSE mu boš povedala? Jaz ne in nikakor nikjer ne more izvedeti, razen od mene... to je moje privat življenje. Sem spada tudi na primer koncert nekega dne, kjer se ga je mama nakadila ali pa napila in bruhala. Tega enostavno ne more izvedeti. Kako? Bom že za to poskrbela. Ne vidim problema v tem. Mogoče bom izpadla čudno, vendar bom odgovorila JA. To, kako v detalje in na kakšen način mu bom povedala je pa druga stvar. Ne bom se pa zaprla, lagala in skrivala kot kakšen Sezam.Posebej podrobno pa o svojem zapravljanju, posteljnih vragolijah in ostali intimi ne bom razpredala- definitivno pa ne bom lagala in skrivala da zapravljam in tu in tam seksam z njegovim očetom Mogoče imamo mi drugačen odnos, vendar midva dostikrat malim poveva, kaj vse sva ušpičila ko sva bila še bolj ubrisan in da jim iz lastnih izkušenj to odsvetujeva početi. Mislim, da je špilat vlogo nekakšnega brezmadežnega starša hudo nehvaležno delo in še nič prida. To, da si bila nekoč s partijo pijana , zadeta in tako naprej, lahko izve tudi od koga drugega in ne le od tebe.Saj se verjetno nisi zakajala in zapijala sama na samotnem otoku. In zagotovo ju bo takšno razkritje veliko bolj šokiralo , kot pa da bi pošteno povedala, da si ga kdaj tudi ti lomila po svoje. Najbolj hecno pri vsem tem pa je to, da ti to svoje lomljenje po drugi strani , če govorim o zakajanju, strumno predstavljaš kot nekaj normalnega in neškodljivega- po drugi strani pa tega za živo glavo ne bi nikoli povedala otrokom in živiš v milnem mehurčku, da tega ne bodo nikoli izvedeli. Le zakaj potem tako prikrivaš, če praviš, da je vse to tako neškodljivo?