|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
15.5.2014 6:32:21   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: patrino
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Ob taki ugotovitvi bi župnika prijavila , če bi bil seveda še živ. Toda prijavila in spravila bi se le nanj

Kaj bi mu naredila?

Stanči imaš kakšne grde in pokvarjene misli ob tejle pozni uriuser posted image . Teoretično ti lahko odgovorim, da bi ga povozila po pravni poti.

s pogojnim in premestitvijo? zelo katarzično..

Ne gre se tu za katarzo. Po Stančkino - balkansko- otrok poleg zlorabe , katerih travme ne more sam prebroditi, ostane še brez starša, ki gre v čuzo, ker obračunava balkansko. Mogoče po pravni poti ni katarzično na prvo žogo, je pa definitivno za otroka bolj humano, - starševsko odgovorno.
Matejči z metkom v duhovnikovo glavo bi mogoče dosegla ob zlorabi otroka- katarzo ti. Tipično egoistično.In seveda najlaže. Kaj pa je enemu jeznemu človeku spraviti enga farja pod rušo. Otrok, ki bi ob sebi rabil močno oporo starša, pa bi poleg drugih grozot ostal še brez tega. Si kdaj pomislila na to?Verjetno ne..

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 401
15.5.2014 8:16:16   
kalbo

[Hkrati te prosim, da se v bodoče izogibaš bolne in napačne filozofije, da se izmažeš ven, ko odgovarjaš meni, ker si pač na kubik utrudljiva in žal resnično razumljiva le sama sebi. O slovnici ne bi izgubljala besed.
Če te kaj zanima , ti kar vprašaj- vendar tako po slovensko in človeško.

Mislim, da tole velja v teli debati izključno zate. Po prebranem sodeč spadaš v tretjo kategorijo...verski fanatizem.... na žalost. Kot pravim po prebranem sodeč in močno upam, da se motim.

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 402
15.5.2014 8:59:12   
Frodo Bisagin
Ne gre se tu za katarzo. Po Stančkino - balkansko- otrok poleg zlorabe , katerih travme ne more sam prebroditi, ostane še brez starša, ki gre v čuzo, ker obračunava balkansko. Mogoče po pravni poti ni katarzično na prvo žogo, je pa definitivno za otroka bolj humano, - starševsko odgovorno.

Humano in odgovorno je od cerkve kot organizacije, ki otrokom " priblizuje veselje nad zivljenjem", "da je krščanstvo nekaj lepega, da to ni nekaj, kar nas bremeni, temveč nas osvobaja in odpira za bližnje in za veselje do življenja", "pomaga prepoznavati vrednost življenja in odkrivati lepote odnosov z bližnjimi in z Bogom.", da obsodi, prepreci in onemogoci zlorabe in ne da jih prikriva, spodbuja in se naprej z ingnorantnostjo tolerira.

Citati iz: http://www.druzina.si/ICD/spletnastran.nsf/clanek/57-36-Aktualno-1

Matejči z metkom v duhovnikovo glavo bi mogoče dosegla ob zlorabi otroka- katarzo ti. Tipično egoistično.In seveda najlaže. Kaj pa je enemu jeznemu človeku spraviti enga farja pod rušo. Otrok, ki bi ob sebi rabil močno oporo starša, pa bi poleg drugih grozot ostal še brez tega. Si kdaj pomislila na to?Verjetno ne..

Si kdaj pomislila, da bi v nek samostan zaprtega tipa cerkev sama morala "pospraviti" tovrstne duhovnike, ce je res na poti ljubezni, razumevanja, sprejemanja, dobrega, humanega....

< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 15.5.2014 9:02:44 >

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 403
15.5.2014 9:00:01   
Frodo Bisagin
Frodi, sori ampak tule si se zelo uštela. Tele zadeve dobro poznam - res.

Poznas pavsalno in povrsno. Gremo na hitro - kaj je tocno Pavlovo pravo in od kod izhaja? user posted image

In ne le tako kot ti- baba rekla kazala- temveč dosti podrobneje. Žal jih zaradi določenih vzrokov pač moram. Tako, da tu ni treba zlivati greznice na moje - po tvoje standardno ponavljajoče- neznanje, temveč raje nehaj rožcat.

Pozanimaj se, pa ti bo postalo jasno, da je tvoje neznanje veliko, globoko in trdno dejstvo.

Hkrati te prosim, da se v bodoče izogibaš bolne in napačne filozofije, da se izmažeš ven, ko odgovarjaš meni, ker si pač na kubik utrudljiva in žal resnično razumljiva le sama sebi. O slovnici ne bi izgubljala besed.

Vec kot jasno je, da sem tebi nerazumljiva. Kolikor opazam sem povsem razumljiva ostalim, torej lahko vzroke za tezave, ki jih imas razumevanjem tega kar pisem, poisces pri sebi.

< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 15.5.2014 9:02:14 >

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 404
15.5.2014 9:10:38   
ronja
bla bla bla?! pismu, maš pa jajca, ko se celo na tej temi oglasi žrtev cerkvene pedofilije, pove ime fara, da je bil "kaznovan" samo 2 leti pogojno, cerkev mu je plačala odvetnika, mamke so pričale da punce lažejo in da far še vedno deluje, samo premeščen je bil (celo faro je omenila).

Tole pa podpišem! Pomlad, oprosti, ampak tukaj ne gledaš dovolj široko. Misliš, da je vse lepo in prav, tako kot bi moralo biti in nočeš videt, da ni! Zdaj vem, kako se počuti Frodo, ko kje z mano debatira... Sicer mislim, da nisi mislila, da se pedofilija med fari ne dogaja (to je ipak jasno - žal prevečkrat), ampak da enostavno nočeš videt, da se nekaterim je to zgodilo in da cerkev JE ŠČITILA SVOJE STORILCE! To je narobe! Ko so našli pedofila v vrtcu, ga ni ravnateljica ščitila, niti sodelavke, čeprav je bil baje super sodelavec, za hece in otroci so ga oboževali...

Kako se je tu "cerkveno pravo postavljalo nad civilno pravo", kar trdi frodo? Na to leti "blablabla".
Pomlad, nisem pristaš teorij zarot, vendar a ti čisto resno verjameš, da cerkev nima nobenega vpliva na sodbo? Se strinjam, da tudi sicer pedofile prepogosto spustijo s pogojno ali zelomilo kaznijo, vendar ti statistika tudi pove svoje...

govori se o tem, da cerkev in njeni nepedofilni člani ščitijo prestopnike s tem, da jih zagovarjajo (mamke postavljajo žrtve na laž), jim plačujejo odvetnike in da jim še naprej omogočajo delo in stik z otroki (premestitev).

Že samo to, da jim plačajo dobre odvetnike, hudimano vpliva na sodbo! Če vse ostalo zanemariš! pa veš, da obstajajo še kaki drugi pritiski, to ti je valjda jasno, tudi če še nisi bila na sodišču...

zakaj far ni izobčen po vsem tem? zakaj je upravičen do penzije iz prispevkov vseh slovencev? obsojen pedofil?

Poooodpis! Pa da še vedno lahko dela z otroki??? Kako lahko to gledate kot člani cerkve? V šoli, kjer se je zgodil incident med učenci, so starši precej burno reagirali, pa ni šlo za kaj tako drastičnega in so bili vsi udeleženi mladoletni.
Nisem za to, da izgubi vsak celo penzijo, če naredi nek prekršek, vendar za leta zlorabljanja v službi pa definitivno ne bi smel dobit penzije.

a veš da sploh nisem vedela, da dobivajo plačo

Verjetno jim avtomobile tudi kar šenkajo, ne?user posted image Pomlad, daj odpri oči, zaboga no! Misliš, da jim čike bog pošilja po hitri pošti? Te stvari je treba plačat - z denarjem;).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 405
15.5.2014 10:40:05   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

[Hkrati te prosim, da se v bodoče izogibaš bolne in napačne filozofije, da se izmažeš ven, ko odgovarjaš meni, ker si pač na kubik utrudljiva in žal resnično razumljiva le sama sebi. O slovnici ne bi izgubljala besed.

Mislim, da tole velja v teli debati izključno zate. Po prebranem sodeč spadaš v tretjo kategorijo...verski fanatizem.... na žalost. Kot pravim po prebranem sodeč in močno upam, da se motim.

Kalbo, hudo mi je če te bom razočarala, ker si mi čisto všeč, veš, ampak jaz sem v narsikatero smer precej fanatičnauser posted image Za cerkveno so me sicer proglasili samo tule gor, ker v realnem življenju ne ustrezam najbolj profilu fanatične vernice. Sem pa drugače že slišala, da se fanatično zavzemam za tiste, ki jim drugi nekontrolirano in iz skritih osebnih zamer skačejo po glavi, da se fanatično jezim na starše, ki grdo delajo z otroki, da se mi fanatično reži ob tistih, ki vztrajno trdijo, da so vegetarjanci, v resnici pa skoraj vsak dan jedo špeh, pa še bi se našlo. Kaj češ- včasih je biti fanatičen po svoje res zabavnouser posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 406
15.5.2014 11:54:56   
kalbo
Veš kaj, verski fanatizem ni čisto nič zabavnega, pa naj gre za anti, ali pa pro stran katerekoli vere. Moja družina je dala ravno zaradi tega marsikaj čez z dveh različnih koncev, in če ima kdo razlog sovražit vse, kar samo diši po farškem sem to jaz, pa temu ni tako. Ti pa te zgodbe ne mislim tu razlagat na dolgo in široko, lahko samo rečem, da se je od tega še župniku obrnil želodec.

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 407
15.5.2014 12:05:55   
daddy

verski fanatizem.... na žalost. Kot pravim po prebranem sodeč in močno upam, da se motim.

Na žalost, tako, ja. In tudi jaz upam, da se motiš ( z mano vred, pa najbrž še s kom ).

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 408
15.5.2014 12:08:09   
daddy

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Prav nihče ni povedal, če vozi otroke mirne (ali nemirne) duše k veoruku?

Seveda ne.

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 409
15.5.2014 12:09:51   
daddy

V bistvu sta mi bili takrat predstavljeni dve različici. Da je Daddy Frodin tipson oz. da sta Frodo in Daddy ena oseba in se vedno strinjata , se podpirata in si aplavdirata. Osebno mi je bilo takrat na začetku, ko sem bila še čisto nedolžno RR bitjece, hecno in neverjetno. Sedaj, ko sem že izkušena in zaradi neštetih bojev utrjena forumašica, ki je videla, prebrala in doživela že marsikaj, me pa ne bi nič presenetilo. Tudi to ne, da je Bakfark skrita Ronjina simpatijauser posted image

Ja, vse je možno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 410
15.5.2014 12:59:00   
mateyka

kaj pa veš, mogoče boš dobila samo pogojno.. samo denar za dobrega odvetnika rabiš.

Matejči z metkom v duhovnikovo glavo bi mogoče dosegla ob zlorabi otroka- katarzo ti. Tipično egoistično.

mogoče bi dosegla še kaj več - recimo, da se zlorabe ne bi več dogajale po njegovi pogojni in premestitvi seveda..

Kaj pa je enemu jeznemu človeku spraviti enga farja pod rušo.

recimo temu raje "enga pedofila".

Otrok, ki bi ob sebi rabil močno oporo starša, pa bi poleg drugih grozot ostal še brez tega. Si kdaj pomislila na to?Verjetno ne..

ostal še brez svojega nadlegovalca pedofila? res grozno, ko se mu ne bo treba več bati, da ta človek prosto po svetu hodi..

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 411
15.5.2014 14:01:50   
pomlad08

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Verjetno jim avtomobile tudi kar šenkajo, ne?user posted image Pomlad, daj odpri oči, zaboga no! Misliš, da jim čike bog pošilja po hitri pošti? Te stvari je treba plačat - z denarjem;).

Ja, ampak ne z denarjem od države. Vsako nedeljo je, kot verjetno veš, pri maši nabirka, in 1 teden/mesec to nabirko obdrži župnik (in je to njegova "plača", s katero kupi čike).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 412
15.5.2014 14:09:00   
pomlad08

Kako se je tu "cerkveno pravo postavljalo nad civilno pravo", kar trdi frodo? Na to leti "blablabla".
Pomlad, nisem pristaš teorij zarot, vendar a ti čisto resno verjameš, da cerkev nima nobenega vpliva na sodbo? Se strinjam, da tudi sicer pedofile prepogosto spustijo s pogojno ali zelomilo kaznijo, vendar ti statistika tudi pove svoje...

govori se o tem, da cerkev in njeni nepedofilni člani ščitijo prestopnike s tem, da jih zagovarjajo (mamke postavljajo žrtve na laž), jim plačujejo odvetnike in da jim še naprej omogočajo delo in stik z otroki (premestitev).

Že samo to, da jim plačajo dobre odvetnike, hudimano vpliva na sodbo! Če vse ostalo zanemariš! pa veš, da obstajajo še kaki drugi pritiski, to ti je valjda jasno, tudi če še nisi bila na sodišču...

Ampak Ronja, tole pač SO teorije zarote ... Potem pa odprimo temo o sodiščih, na katera vpliva očitno enkrat RKC, drugič Kučan, tretjič pa Masleša. Vsakič bo nekdo s sodbo nezadovoljen in najbolj priročno je okriviti enega od treh naštetih user posted image Tak pogovor je brezpredmeten, ker nima tehtne podlage. Potem itak lahko za vsako stvar rečeš, da je nevemkdo vplival na sodišče (sama sicer dopuščam to možnost, da ne bo pomote, sam debatirat o njej je pa brezveze).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 413
15.5.2014 14:14:30   
pomlad08

zakaj far ni izobčen po vsem tem? zakaj je upravičen do penzije iz prispevkov vseh slovencev? obsojen pedofil?

Poooodpis! Pa da še vedno lahko dela z otroki??? Kako lahko to gledate kot člani cerkve?

Tudi tole smo že včeraj dali skozi ... Jaz poznam do zdaj 2 primera spolne zlorabe v slovenski RKC, oba osumljenca (!!! že preden sta postala obsojenca) je cerkev premestila v okolje, kjer ni stika z otroki oz. sploh ni otrok. Tako tudi veleva SŠK in ne poznam nobenega človeka pri zdravi pameti, ki se tega logičnega pravila pri premeščanju duhovnikov ne bi držal!

Se mi zdi, da se predvsem med neverniki res napletajo ene zgodbe (bolje: pravljice), vsak še malo doda, kaj vzame, na koncu je notri 5%resnice, ostalo pa izmišljotina. Mislim, samo na tej temi smo že toliko nebuloz prebrali ...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 414
15.5.2014 14:18:42   
skuštrana

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

Ja, ampak ne z denarjem od države. Vsako nedeljo je, kot verjetno veš, pri maši nabirka, in 1 teden/mesec to nabirko obdrži župnik (in je to njegova "plača", s katero kupi čike).

A davke od tega tud placa al je to delo na črno?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 415
15.5.2014 14:21:22   
pomlad08

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

A davke od tega tud placa al je to delo na črno?

Ej, nimam pojma, kako imajo to urejeno :) Vem pa, da so pred kratkim divjali vsi župniki, ker so jih z novim nepremičninskim davkom hoteli ucurit za res neke nore vsote :) Tako da dvomim, da jih država kar pusti pri miru :)

Samo hotela sem pomiriti Ronjo, da ni ona tista, ki s svojimi prispevki financire župnikove čike, pir, kondome in ostalo user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 416
15.5.2014 14:21:51   
RIJA*

in seveda ne odvede nobenih davkov user posted image razen ddv in trošarine od čikov...

še ena "sveta" enakost pred bogom in državo...še en bruh.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 417
15.5.2014 14:24:42   
RIJA*

Ej, nimam pojma, kako imajo to urejeno :) Vem pa, da so pred kratkim divjali vsi župniki, ker so jih z novim nepremičninskim davkom hoteli ucurit za res neke nore vsote :) Tako da dvomim, da jih država kar pusti pri miru :)

Samo hotela sem pomiriti Ronjo, da ni ona tista, ki s svojimi prispevki financire župnikove čike, pir, kondome in ostalo user posted image

pomlad, glede na tvojo gorečo vernost zagotov za razliko od mene veš, katera je po vrsti tista zapoved: ne laži.

dobro ti veš, kak stvari z davki stojijo.

in ja, če vsi plačamo davke na nepremičnine, jih naj tudi cerkev. če jih ne morej, jih naj podari nekomu, ki jih bo lahko. zakaj bi oni bili kaj drugačni lastniki od mene ali tebe?

in evo...poleg skrivanja pedofilije še ena stvar, ki me pri RKC nadigne do plafona.....user posted image user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 418
15.5.2014 14:29:10   
pomlad08

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

in evo...poleg skrivanja pedofilije še ena stvar, ki me pri RKC nadigne do plafona.....user posted image user posted image

vidim ja user posted image

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 419
15.5.2014 14:31:51   
pomlad08

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

in ja, če vsi plačamo davke na nepremičnine, jih naj tudi cerkev. če jih ne morej, jih naj podari nekomu, ki jih bo lahko. zakaj bi oni bili kaj drugačni lastniki od mene ali tebe?

in kje sem zapisala, naj cerkev NE plača davka na nepremičnino? po nepotrebnem se razburjaš, pa še na napačnem naslovu user posted image

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 420
15.5.2014 14:35:21   
pomlad08
Aja, naslov te teme bi moral biti pa absolutno: All you ever wanted to know about RKC but never dared to ask user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 421
15.5.2014 14:46:06   
skuštrana

Aja, naslov te teme bi moral biti pa absolutno: All you ever wanted to know about RKC but never dared to ask user posted image

Ne, naslov bi moral biti Mracna stran RKC user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 422
15.5.2014 15:00:21   
patrino

Veš kaj, verski fanatizem ni čisto nič zabavnega, pa naj gre za anti, ali pa pro stran katerekoli vere. Moja družina je dala ravno zaradi tega marsikaj čez z dveh različnih koncev, in če ima kdo razlog sovražit vse, kar samo diši po farškem sem to jaz, pa temu ni tako. Ti pa te zgodbe ne mislim tu razlagat na dolgo in široko, lahko samo rečem, da se je od tega še župniku obrnil želodec.

No vidiš Kalbo- tudi jaz sem mnenja, da je tako žolčno pljuvanje po cerkvi enako fanatizmu tistih, ki institucijo enako žolčno zagovarjajo. Si se malo sprehodil skozi temo? Si opazil, da tu pol ljudi pljuva po cerkvi zaradi osebnih zamer( ena od njih je Frodo ). Nekateri zato , ker jih fari niso hoteli poženiti, nekateri, ker jim brez zakramentov ne morejo krstiti deteca, da bi lahko naredili veliko fešto, nekateri pač zato, ker so brez hrbtenice in se sučejo po vetru kot vetrnice, nekateri, zato, ker so v sebi zagrenjeni , ker ne čutijo nobene pripadnosti nikomur ( si zmišljujejo rituale, tradicijo, ki to ni...), pa ne želijo razumeti tistih, ki to pripadnost čuti(m)jo do cerkve.... Osebno mi je vseeno, v kaj kdo veruje. Ni mi pa vseeno, če se blati vse počez.
Verjamem, da ste bili deležni s strani cerkvenega podanika slabih stvari. Tudi duhovniki so dobri in slabi. To dokazuje vaš drugi župnik, za katerega praviš, da se mu je obrnil želodec. Tudi jaz nisem bila s strani cerkve deležna le blagostanja in tudi moja primarna družina ne. Pa to še ne pomeni, da so zame vsi v njej pedofili , tatovi, lažnjivci- ali pa podporniki le tega.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 423
15.5.2014 15:01:39   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

verski fanatizem.... na žalost. Kot pravim po prebranem sodeč in močno upam, da se motim.

Na žalost, tako, ja. In tudi jaz upam, da se motiš ( z mano vred, pa najbrž še s kom ).

Dady daj nehi no prosim- pa raje malo zabrenkaj. user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 424
15.5.2014 15:05:37   
ronja
pomlad, statistika ne laže: obsojenih rkc pedofilov je manj kot obsojenih drugih pedofilov. Obračaj, kakor hočeš, veliko večkrat se zmažejo (pa se že ostali prevečkrat!)

Pomlad, skuštrani je jasno;) - župnik ne plača nobenih davkov, njegovo delo ni obdavčeno, nabirki niso obdavčeni, njihove cerkve in drugi objekti niso obdavčeni... Nad tem se buni tista zombi cerkev, mimogrede;). Jih kar precej financiramo tudi neverni, brez skrbi;). In ti to zelo dobro veš, samo pač nočeš tega verjet in to je to.

podpis.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?