|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za goreče vernice in vernike - eno vprašanje
14.5.2014 15:42:02   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

govori se o tem, da cerkev in njeni nepedofilni člani ščitijo prestopnike s tem, da jih zagovarjajo (mamke postavljajo žrtve na laž), jim plačujejo odvetnike in da jim še naprej omogočajo delo in stik z otroki (premestitev).

Mislim, a veš mateyka, na takem nivoju se je res težko pogovarjat,

jim plačujejo odvetnike?? ja, kaj naj rečem, na sodišče greš pač z odvetnikom, a ne? ne vem, nisem še nikoli bila toženauser posted image lahko se pa zdaj naprej pogovarjamo, kok hudega odvetnika so pa plačali? matoza? čeferina? zidar-klemenčičevo? a je bil drag? kok drag? kok drag bi pa lahko bil po tvojem, da bi bilo še spodobno?

mamke? težko karkoli odgovorim v imenu mamk user posted image

premestitev? ZCP zelo jasno določa, da se grešnika premesti na delovno mesto v okolje, kjer ni otrok. ne vem pa, a se tega držijo, niti nisem njihov advokat, da bi to morala vedeti ... če je res, se pa jasno vsi strinjamo, da je disaster!

Ni to dovolj- ti moraš jasno in glasno povedat, da so vsi fari eni pedofili in da jih vsi verniki pri tem ščitijo. Potem bo pa raja mogoče zadovoljnauser posted image

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 351
14.5.2014 15:45:19   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: alda

nisem hotela več sodelovati v tej temi, samo ker vidim, da se eno in isto mota moram spet se ponovit kot papiga :
-čim kdo omeni kar koli proti KC ali RKC ali farjem nunam,.. takoj se mora primerjat oz opozorit na kaj tretjega/ tudi Romi posiljujejo, tajkuni kradejo,..), samo,
da ne izpadejo gospodje barabe, ker oni pa ja imajo "svetniški sij" user posted image

-in ta glavno: s tem da so se podali v duhovništvu, meništvu,.... so se ZAVESTNO odrekli vsem užitkom, meddrugim tudi spolnosti
in kakršni koli sex izvajajo je nezakonit, ker deluje proti njihovim lastnim zakonom, pedofilija pa je itak gnus nad gnusom in še najstrožja kazen je za njih premila.
Ta kazen se nanaša tudi na ostale pedofile in ne samo farške, da ne bo pomote

Nisi povedala nič novega. To poboldano ponavljamo že skozi celo temo.

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 352
14.5.2014 15:48:56   
patrino

drugače pa, sicer ne poznam zakonov, ampak še nikoli nisem slišala, da bi bil kdo zaradi obsodbe na sodišču RS kar avtomatično izključen iz prejemanja penzije? ideja pa ni slaba.

prejemanje penzije za leta ko si zlorabljal, a si bil človek, ki si bil tam, da bi ti lahko drugi zaupali? ja, ne vem zakaj bi jo prejemal, če je zaupanje zlorabil. v ameriki je recimo tako, da če si zaposlen v policiji in te zalotijo v kakem prekršku, ki rezultira v kazni, ti gre penzija. za vsa leta nazaj. a je pedofilija od človeka, ki je tvoj dušni pastir, kaj manjša zloraba položaja?

A res? Kdaj bo pa to med slovenskimi policisti? Ali bi ti to rada vpeljala samo med slovenske farjeuser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 353
14.5.2014 15:57:36   
patrino

I am chill. samo razlagam kje je to v praksi izvedeno. kaj je narobe s tem?

Ne pa nisi. Očitno niti pod razno. In če izhajam iz Lilinega razmišljanja- očitno nimaš vseh bioloških potreb zadovoljenih in imaš krizo. Podobno kot farji med svojo službouser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 354
14.5.2014 16:04:01   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Frodo, se srinjam glede izbire in glede tega, da takih okoliščin ne bi smelo bit sploh, tudi pri odraslih, jasno. Samo začela bi s tem, da bi zavaroval otroke, ker jih je lažje - jih daš v dober dom- in ker je to naša kolektivna dolžnost.

Marsikomu, ki nima moralnih zadrzkov in grozodejstva pocne po lastni izbiri in ker je enostavno dana moznost te kazni ne bi obcutil. Zal se je treba zavedati, da marsikatere osebe nimajo nobenega moralnega cuta, nimajo vesti in jim je popolnoma vseeno za druge.

Kakor se mi zdi to grozno, se strinjam, da rbimo kazni - če pomislim na tiste študente... definitivno! Nisem za anarhijo, sploh ne! Samo zelo neverjetno se mi zdi, da bi se otrok kar rodil oz. sam od sebe odrasel v zlobneža, čeprav bi rasel v dobrem okolju...

Daddy pa Frodouser posted image - tega si pa čist res ne predstavljamuser posted image .razen, da stari jugo rock skup poslušata:D. Je pa res, da tu dajo skup svakojake, enkrat so mene možili z Bakfarkom, sva se oba od srca nasmejalauser posted image

V bistvu sta mi bili takrat predstavljeni dve različici. Da je Daddy Frodin tipson oz. da sta Frodo in Daddy ena oseba in se vedno strinjata , se podpirata in si aplavdirata. Osebno mi je bilo takrat na začetku, ko sem bila še čisto nedolžno RR bitjece, hecno in neverjetno. Sedaj, ko sem že izkušena in zaradi neštetih bojev utrjena forumašica, ki je videla, prebrala in doživela že marsikaj, me pa ne bi nič presenetilo. Tudi to ne, da je Bakfark skrita Ronjina simpatijauser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 355
14.5.2014 16:16:45   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: patrino
A res? Kdaj bo pa to med slovenskimi policisti? Ali bi ti to rada vpeljala samo med slovenske farjeuser posted image

odpri novo temo in boš zvedela.

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 356
14.5.2014 16:19:23   
mateyka

Ne pa nisi. Očitno niti pod razno. In če izhajam iz Lilinega razmišljanja- očitno nimaš vseh bioloških potreb zadovoljenih in imaš krizo. Podobno kot farji med svojo službouser posted image

oh, a po frodo si pa mene našla? ti moja draga web terapistka user posted image

https://www.youtube.com/watch?v=R3Mo1HtuYgs

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 357
14.5.2014 16:20:54   
patrino

odpri novo temo in boš zvedela.

Ne rabimo odpirat nove teme. Saj si že tu začela. Ti kar na plan z besedouser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 358
14.5.2014 16:24:08   
patrino

Ne , jaz le iščem primere v praksi, na podlagi teorije, ki so jo nekateri podali tule v tej temi.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 359
14.5.2014 17:03:06   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: alda

Ta kazen se nanaša tudi na ostale pedofile in ne samo farške, da ne bo pomote

Nisi povedala nič novega. To poboldano ponavljamo že skozi celo temo.

ja, pa vsi pedofili, ne samo farški, naj bodo kaznovani.

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 360
14.5.2014 18:00:46   
Frodo Bisagin

bla bla bla?! pismu, maš pa jajca, ko se celo na tej temi oglasi žrtev cerkvene pedofilije, pove ime fara, da je bil "kaznovan" samo 2 leti pogojno, cerkev mu je plačala odvetnika, mamke so pričale da punce lažejo in da far še vedno deluje, samo premeščen je bil (celo faro je omenila).

Mateyka, sodišče RS je v imenu ljudstva podalo tako in tako obsodbo. Kako se je tu "cerkveno pravo postavljalo nad civilno pravo", kar trdi frodo? Na to leti "blablabla". V RS se cerkveno pravo čisto nič ne postavlja nad civilno. Ja, se pa strinjam, da so slovenska sodišča v riti, da pedofili dobijo premajhne kazni, da folk krade, da so managerji barabe, uee ueee ueee, ampak za to pa ni kriva rkc, al kva?

Konkreten primer je ko cerkev zahteva, da se pred njenimi uradnimi "organi" loci zakon, ki ni bil sklenjen pred cerkvijo temvec je povsem civilno sklenjen zakon in le tega je sklenil nevernik in to zato, ker se je vernik hotel porociti z nevernikom po pavlovjem pravu - ko se zaveze z zakramentom zakona zgolj tisti zakonec, ki je vernik.
Podlago za zahtevo po locitvi pred cerkvenimi uradnimi "organi" je cekrkev nasla v kanonskem zakoniku, ki sicer spostuje Pavlovo pravo, venda na mala vrata uvaja nezmoznost dokaza, da prvi zakonec ni bil krscen. Ce ne mores dokazati, da ni bil krscen je to kot bi se nevernik porocil pred cerkvijo. Potem ti se prijazno svetujejo, da je manj bolece, dolgotrajno itn, da se kar krstis in ti je itak vse oprosceno....

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 361
14.5.2014 18:01:49   
Frodo Bisagin

no, da ne slepomišimo ali da ne bo vprašanje ostalo retorično;
CERKEV se je odločila, da mu bo obdržal plačo inj na koncu dobil penzijo iz prispevkov državljanov slovenije.

Cerkev pa deluje na podlagi kanonskega prava.

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 362
14.5.2014 18:11:30   
Frodo Bisagin

Meni se pa malo signifikativno zdi, da toliko insistira na tem, da so njene bioloske potrebe zadovoljene... kdo se z njo ne strinja nima zadovoljenih bioloskih potreb... Mal opsesivno...user posted image

(Ivan Cankar)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 363
14.5.2014 20:00:33   
mateyka

Ne , jaz le iščem primere v praksi, na podlagi teorije, ki so jo nekateri podali tule v tej temi.

ja Fiona, seveda Fiona user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 14.5.2014 20:01:15 >

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 364
14.5.2014 20:51:37   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

bla bla bla?! pismu, maš pa jajca, ko se celo na tej temi oglasi žrtev cerkvene pedofilije, pove ime fara, da je bil "kaznovan" samo 2 leti pogojno, cerkev mu je plačala odvetnika, mamke so pričale da punce lažejo in da far še vedno deluje, samo premeščen je bil (celo faro je omenila).

Mateyka, sodišče RS je v imenu ljudstva podalo tako in tako obsodbo. Kako se je tu "cerkveno pravo postavljalo nad civilno pravo", kar trdi frodo? Na to leti "blablabla". V RS se cerkveno pravo čisto nič ne postavlja nad civilno. Ja, se pa strinjam, da so slovenska sodišča v riti, da pedofili dobijo premajhne kazni, da folk krade, da so managerji barabe, uee ueee ueee, ampak za to pa ni kriva rkc, al kva?

Konkreten primer je ko cerkev zahteva, da se pred njenimi uradnimi "organi" loci zakon, ki ni bil sklenjen pred cerkvijo temvec je povsem civilno sklenjen zakon in le tega je sklenil nevernik in to zato, ker se je vernik hotel porociti z nevernikom po pavlovjem pravu - ko se zaveze z zakramentom zakona zgolj tisti zakonec, ki je vernik.
Podlago za zahtevo po locitvi pred cerkvenimi uradnimi "organi" je cekrkev nasla v kanonskem zakoniku, ki sicer spostuje Pavlovo pravo, venda na mala vrata uvaja nezmoznost dokaza, da prvi zakonec ni bil krscen. Ce ne mores dokazati, da ni bil krscen je to kot bi se nevernik porocil pred cerkvijo. Potem ti se prijazno svetujejo, da je manj bolece, dolgotrajno itn, da se kar krstis in ti je itak vse oprosceno....

A tole ti žre živčke in greni dušo Frodi? Sicer si tako zaklebeštrala zadevo, da jo je težko razumet, vendar kaj ti v bistvu tukaj ne štima? Olajšaj se.
Kot prvo, je to, da cerkev ne zahteva naj se loči civilno sklenjen zakon, ker ga v cerkvi kot takega cerkev sploh ne priznava. V cerkvi je priznan cerkveno sklenjen zakon. Sklene ga lahko tisti ( uradno) , ki ima opravljene zakramente. Če jih nima, in če se želi cerkveno ociganiti, jih mora pač poštimati. Če tega ne želi oz. se njegov partner želi cerkveno poročiti z njim in ima opravljene cerkvene zakramente, se partner lahko poroči cerkveno on pa ne.Če bi bil nekdo prej civilno poročen, in nato civilno ločen in bi imel opravljene cerkvene zakramente, se lahko po cerkvenih zakonih na novo poroči cerkveno. Tu proti temu ni nobenega cerkvenega zakona. Če je nekdo poročen cerkveno in civilno, se potem civilno loči, se žal ne more ponovno poročiti cerkveno, vse do takrat, ko to cerkveno poroko razveljavi, izniči, odpravi- Vatikan. Pot do tega je dolgotrajna in težka, ker je za razveljavitev zakona potrebno predložiti zelo oprijemljive dokaze in vzroke za razveljavitev. Zato poznam kar nekaj parov, ki so civilni ločenci, ponovno civilno poročeni drugič - po cerkvenih zakonih pa so še vedno poročeni s prvo ženo.
Kam torej ti pašeš, da ti gre vse skupaj tako na nekaj?

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 365
14.5.2014 20:58:08   
patrino

Meni se pa malo signifikativno zdi, da toliko insistira na tem, da so njene bioloske potrebe zadovoljene... kdo se z njo ne strinja nima zadovoljenih bioloskih potreb... Mal opsesivno...user posted image

In kje si to prebrala, da jaz insistiram , da so moje biološke potrebe zadovoljene?user posted image Preberi še enkrat. Videla boš, da pravim, da preverjam teorijo, ki jo je podala Lili, da se ljudje, ki nimajo zadovoljenih najosnovnejših bioloških potreb zaradi tega lahko vdajajo najnižjim primitivnim nagonom. Strinjanje z mano nima tu nobene veze.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 366
14.5.2014 21:08:50   
mateyka

..da preverjam teorijo, ki jo je podala Lili, da se ljudje, ki nimajo zadovoljenih najosnovnejših bioloških potreb zaradi tega lahko vdajajo najnižjim primitivnim nagonom.

ampak ljubica, mogoče si to ti? ne moreš objektivno preverjat, če sebe izključiš..

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 367
14.5.2014 21:12:38   
mateyka

In kje si to prebrala, da jaz insistiram , da so moje biološke potrebe zadovoljene?user posted image Preberi še enkrat. Videla boš, da pravim, da preverjam teorijo, ki jo je podala Lili, da se ljudje, ki nimajo zadovoljenih najosnovnejših bioloških potreb zaradi tega lahko vdajajo najnižjim primitivnim nagonom. Strinjanje z mano nima tu nobene veze.

da ti pomagam - če (ti) RES dobro prebereš še enkrat; frodo nikjer ne trdi, da je to tvoja teorija. ona pravi, da sebe avtomatstko uvrščaš med osebke, katerih so bioloske potrebe zadovoljene (hence moje opozorilo zgoraj) in da ti je to neke vrste nuja, ki jo izražaš - zelo obsesivno.
got it now? user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 14.5.2014 21:17:47 >

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 368
14.5.2014 21:23:13   
patrino

..da preverjam teorijo, ki jo je podala Lili, da se ljudje, ki nimajo zadovoljenih najosnovnejših bioloških potreb zaradi tega lahko vdajajo najnižjim primitivnim nagonom.

ampak ljubica, mogoče si to ti? ne moreš objektivno preverjat, če sebe izključiš..

Seveda ne moreš preverjati če sebe izključiš. Saj se nisem. Preverjamuser posted image . Samo za enkrat me kljub temu, da se vsake toliko časa pojavi potreba po zadovoljevanju najosnovnejših bioloških potreb, še niso zagrabili neki najnižji hudo primitivni nagoni.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 369
14.5.2014 21:26:30   
patrino

da ti pomagam - če (ti) RES dobro prebereš še enkrat; frodo nikjer ne trdi, da je to tvoja teorija. ona pravi, da sebe avtomatstko uvrščaš med osebke, katerih so bioloske potrebe zadovoljene (hence moje opozorilo zgoraj) in da ti je to neke vrste nuja, ki jo izražaš - zelo obsesivno.
got it now? user posted image

Matejči, ne rabim dodatne razlage, sem kapirala že prvič. Ti nisi. Jaz ne trdim, da je Frodo rekla, da je to moja teorija. Jaz trdim, da je Frodo rekla, da jaz trdim, da so moje biološke potrebe zadovoljene, kar pa seveda nisem nikoli trdila. Kapiš? Dodatno razložim?

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 370
14.5.2014 21:39:08   
liliana

A si sedaj, vsa potrebna, zavestno odteguješ potešitev in iščeš odrešitev v "sproščanju" na RR.....? Da bi mi dokazala, da se ne vdajaš nanjižjim, primitivnim nagonom.....?

< Sporočilo je popravil liliana -- 14.5.2014 21:40:35 >

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 371
14.5.2014 21:44:03   
liliana

Seveda ne moreš preverjati če sebe izključiš. Saj se nisem. Preverjamuser posted image . Samo za enkrat me kljub temu, da se vsake toliko časa pojavi potreba po zadovoljevanju najosnovnejših bioloških potreb, še niso zagrabili neki najnižji hudo primitivni nagoni.

Eh...to je šele en dan....javi se mi po enoletni spolni abstinenci, ko se ti bo konstantno pojavljala potreba, ti pa je ne boš zadovoljila......

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 372
14.5.2014 21:51:20   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

A si sedaj, vsa potrebna, zavestno odteguješ potešitev in iščeš odrešitev v "sproščanju" na RR.....? Da bi mi dokazala, da se ne vdajaš nanjižjim, primitivnim nagonom.....?

Saj sem vedela, da boš slej ko prej prišla gor in me ujela, ko zlorabljam tvoje izjaveuser posted image Ne, nič ti ne želim dokazati, le prav mi je prišlo vse skupaj.
Glede odtegovanja potešitve- Drugače se trenutno pri meni tepeta dve biološki potrebi in bi bili radi hkrati zadovoljeni: potreba po spanju in potreba po čvekanju tule gor. In čedalje bolj zmaguje ta prva. In če je ne bom v kratkem zadovoljila, se zna zgoditi, da se bom začela prav primitivno obnašati - beri: primitivno zaspala na tastaturi user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 373
14.5.2014 21:54:00   
Stanislava_
Ko farji ste,ves čas nekaj pridigate, pa nič ne poveste.

Prav nihče ni povedal, če vozi otroke mirne (ali nemirne) duše k veoruku?

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 374
14.5.2014 21:54:55   
mateyka

Matejči, ne rabim dodatne razlage, sem kapirala že prvič. Ti nisi. Jaz ne trdim, da je Frodo rekla, da je to moja teorija. Jaz trdim, da je Frodo rekla, da jaz trdim, da so moje biološke potrebe zadovoljene, kar pa seveda nisem nikoli trdila. Kapiš? Dodatno razložim?

ampak rabiš dodatno razlago.... ne moreš mene in frodo uvrščat med enake sebi (hence sklep, da si ti zadovoljena, če naju oklasificiraš za diametralno) - ali sva midve s frodo biološko nezadovoljene in se sproščava tule (in ti ne); ali je obratno? razen če seveda ne trdiš nekaj nezaslišanega - da smo vse tri biološko nezadovoljene in se tukaj grupno sproščamo v obsceni mentalni orgiji? user posted image
kaj bo torej? user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?