ronja
|
Stana, s spodnjimi sosedi smo se o tem že pogovarjali, kako bi lahko naredila (ker je gospod bolj handyman), ampak nimajo varilca;). Zgleda bo treba v gostilno - še vem ne, kje je kaka blizu . petea, hvala tole prvo zgleda pa super obetavno. Upam samo, da drži večjo težo (ampak saj verjetno vsi gor sušijo rjuhe in navesijo do zadnjega prostorčka, ne?) Bova šla pogledat:). Tista druga varianta je pa premala in potem mi cel balkon zasede - mi bi pa vseeno kdaj še gor sedeli (nekoč, ko bo ograja ok, da ne bom cvikala zaradi malih:D). enea, hvala tudi tebi - tako sušilo smo imeli v bloku nad bano, vendar to rabi pritrditev na obeh straneh - jaz imam pa steno samo na eni - če bi imela na obeh, bi iblo tole že gor... Samo imam samo eno steno, na drugi je pa prazen prostor (oz. ograja spodaj). in je treba naštimat nekaj, kar bo držalo to tam v luftu:). Ja, moram it enkrat v bauhaus sama (če gre on zraven, ne dobiva zaboga ne nobenega z kaj vprašat:D) mateyka, haha, ne, tok placa pa nimamo , pa mal več vrvi bi rabila - bolj gosto drevo, hehe:D. Varilcev pa res ne poznam, hvala za link. Sem pač čudna, kaj naj. A šteje, da odkar sva obnavljala, poznam zdaj že 2 vodovodarja, enega parketarja in enega monterja kuhinj? . Pa poznam precej babic v p. Plusminus, jaz nisem netehnična, hehe, sem samo švoh in nimam varilca (z njim res še nisem delala, sem pa recimo spajkala (zelo uspešno, še zdaj drži:), žagala, itd... ko je bilo treba vrata odžagat, ker smo menjali tla, sva ugotovila, da je boljše, da jih z vbodno žago jaz odžagam, pa on drži kot obratno:D, skratka ni mi problem to - ampak pri zadevah, ki naj bi držale eno ornk težo, pa morajo bit ornk zašraufane in tle meni mojih 53 kil glih ne pomaga bogvekaj , ker tudi če se do konca obesim, je to še vedno samo 530 Newtnov ). In kadar vem, da bom rabila njegovo pomoč, vem, da bo hitreje, če bo čim bolj komot, ja. Ker vem, da če bova morala sama odžagat železne place in jih zavarit skup, bo to ob svetem nikoli oz. vsaj tam nekje:D.