tashq
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Bluziš, še vedno. kot prvo,Stanislava,bi prosila,da malo umiriš tvoj ton.vsaj berem ga kot zelo agresivnega...jaz tebe nikjer nisem napadala,samo povedala sem na splošno svoje mnenje o nečem,svoje izkušnje in ne tupim,da je samo moj način,mnenje pravilno. IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Izlet poteka v delovnem času vrtca, včasih še malo čez. Za delovni čas vrtca so plačane vzgojiteljice, za malo čez je pa večinoma prosti čas - popravite me, če so to plačane nadure. In še malo čez je tonjihovprosti čas, da se ukvarajajo s tebi podobnimi kapricami. naš izlet poteka po delovnem času vrtca. avtorica pa ni povedala,kdaj izlet poteka.predvidevam pa,da ja,v delovnem času vrtca.ni pa to potrebno,kot rečeno.ja,za varstvo otrok sta plačani vzgojiteljici,ampak bi lahko varovali v tem času otroke ali v vrtcu ali na tem dotičnem izletu ali pa na kakšnem drugem izletu.glede na to,da sta se onidve odločili za ta izlet,sta potem tudi sami krivi za svoje "nadure".in to ni kaprica staršev ali dobra volja vzgojiteljic. mogoče pa je drugače ta izlet kaprica vrgojiteljic...hipotetično:čez par let bosta pa vozili otroke na končni izlet v Pariz,ker sta si ga onidve pač vedno želeli videti,položnico bodo pa seveda plačali starši. IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Še vedno nisi odgovorila, kako organizirate družinske izlete . Glede na to, da bojda veš, kako gre, bi to lahk ostresla iz levega rokava... sem že odgovorila... IZVIRNO SPOROČILO: tashq IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Kako pa vi organizirate družinski izlet? organizira ga plačnik. pa kaj naj bi bojda vedela,kako gre?organiziranje družinskih izletov?seveda!vsaj večinoma nič ne pozabimo...
|