|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dedek Mraz v firmah
18.9.2005 8:50:34   
tesa
JA vem, da je zgodaj, ampak jaz sem že v velikih pripravah zbiranja naročil za pakete v firmah. Na žalost pa ugotavljam, da le redke firme še obdarujejo otroke svojih zaposlenih
Kako je to pri vas? Še dobite kaj za Dedka Mraza za svoje otroke v firmah kjer ste zaposleni?
Kje so tisti lepi časi ko so organizirali prave zabave in so otroci uživali
Če katera ve kdo še odaruje in išče najboljše in ugodne rešitve, naj me kontaktira na privat
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dedek Mraz v firmah
18.9.2005 9:35:41   
Anonimen
Si pa res zgodnja
No jutro...dobro ne bom rekla,ker danes tako ni
Moj vnuček bo najbrž???? dobil darilo v firmi kjer dela njegova mamica.
Pa v domači firmi tudi saj je doma zaposlen tako da nam dela družbo torej si zasluži

(odgovor članu tesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dedek Mraz v firmah
18.9.2005 9:39:05   
Anonimen
Ne, pri nas ne obdarujejo naših otrok, mi obdarujemo naše učence. Naši otroci bodo obdarovani v vrtcu.

Ker pa si že odprla to temo, bi še jaz samo vprašala: ali vam je vseeno, kdo obišče otroka - dedek Mraz ali Božiček? Vem, da eni starši fuuuuuul komplicirajo zaradi tega. Meni osebno je vseeno, čeprav mi je ljubši dedek Mraz. To pa zato, ker me je obiskoval v mojem otroštvu. Božiček se mi zdi skomercializiran.

(odgovor članu tesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dedek Mraz v firmah
18.9.2005 9:51:47   
tejčica
Pri nas še obdarujejo, ampak z boni (lani 10.000 sit). Kje bon želimo vnovčiti se odločimo sami. Pripravijo tudi prireditev, vendar v Ljubljani, saj je tam sedež podjetja. Bon se dobi že prej, tako da Dedek Mraz da darilo ki smo ga izbrali sami.

Tudi pri mojemu otroke obdarujejo in pripravijo lepo prireditev. Tudi to podjetje ima sedež v Lj, vendar obdaritev poteka po posameznih enotah.

Res je, da je teh obdaritev po podjetjih vedno manj. Na žalost!

Pri nas otroke po podjetjih obišče Debek Mraz, doma pa Božiček. Za Božič se vedno zberemo pri mojih in potem po božični večerji skupaj odpiramo darila. Pa kako se otroci cel dan prej smukajo okrog dreveščka in ugotavljajo kaj je notri!

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dedek Mraz v firmah
18.9.2005 9:57:53   
Carovnica Mica
pri nas pa je miklavz-ta je ta glacvn potem je bozicek-malenkosti prinese (nogavice,kape,...),dedek mraz pa prinese kaksno pizamo,pulover,ipd.Miklavz pa samo igrace nosi

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dedek Mraz v firmah
18.9.2005 10:04:45   
Anonimen
Pri nas je seveda kompenzacija z boni, kdo pa pride, Božiče ali Dedek Mraz ali kaj je še, pa sploh ne vem, sem pozabila. Ma saj ni važno, glavno, da otroci uživajo. Pa tudi za darila jim ni nič mar. Samo da pojejo, jejo piškotke in da jih prijazni dedek   pokliče in nekaj svetlečega v vrečki odnesejo, pa jim žarijo očke in rdijo lička. Saj potem niti pogledajo ne, kaj je notri. Ali pa jim je čisto vseeno, ali je mandarina in ena mala knjigica. Res se mi zdi, da takole, ko je več otrok na kupu, dariila niso glavnega pomena. Hvala bogu.

(odgovor članu tesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dedek Mraz v firmah
18.9.2005 10:21:09   
Anonimen
Pri nas v firmi nič, je pa občina tista, ki vsako leto obdaruje ne vem koliko tisoč otrok. V vseh zaselkih je prireditev, kamor pride dedek Mraz, odigra se kratka igrica (ponavadi družinsko gledališče Kolenc, ful so lušni), potem pa DM razdeli darila. Res lepo.

Božiček je lani prišel kar k nam domov (je eden mojih prijateljev, ki ima tudi drugod prireditve in je verjetno že zdajle razprodan za ves december), k Miklavžu gremo pa v farovž oz. cerkev.

(odgovor članu tesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dedek Mraz v firmah
18.9.2005 12:22:30   
Abby
Podjetje G7, kjer je mož zaposlen, organizira božička konec decembra, ampak v LJ, zato mi še nikoli nismo šli. So pa potem dedcu prinesli na delovno mesto darilce za hčerko: komplet posodic za kuhanje, plišasto igračko, ki na pritisk igra božične pesmi, in malo sladkarij.

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dedek Mraz v firmah
18.9.2005 13:40:25   
cmokec
Tesa, tudi v naši firmi delamo pakete za obdarovanje otrok. Tega je tako malo, vsi dajejo bone otroških trgovin, nekateri so to tudi opustili. Se je pa razširila moda, da ljubljanska podjetja dobrega dedka počakajo v živalskem vrtu in tako za prireditev nekaj prispevajo tudi v njihovo blagajno. Pohvalno.

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dedek Mraz v firmah
18.9.2005 14:19:19   
Anonimen
V službi ni nič... za otroke...

Za zaposlene pa šef prinese narezek in pijačo... in če hočemo, lahko otroke pripeljemo zraven...

(odgovor članu tesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dedek Mraz v firmah
18.9.2005 15:51:57   
Seven*
V podjetju kjer dela Bigwhale dobijo zaposleni bone za BabyCenter in potem lahko za tisti znesek kupis darilo. Darila pa potem na posebni prireditvi razdeli Dedek Mraz. Ponavadi je na prireditvi se kaksna lutkovna predstava..

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dedek Mraz v firmah
18.9.2005 20:15:52   
sezam
Pri nas tud pripravljajo obdarovanje za otroke, ampak to šele ene 6 let, prej pa ni blo nič. Obišče jih pa Dedek mraz. Sam baje je prav grozen, dae ga otroci bojijo. Mi bomo letos prvič.

Drugače pa imamo doma Miklavža.

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dedek Mraz v firmah
18.9.2005 22:34:41   
Veverička
Ja, pri nas kakšna 4 leta nosi Božiček darila, imamo tudi prireditev (lutkovno igrico, pogostitev...). Lani nismo bili, ker je bil Blaž star komaj dober mesec, letos pa bomo že šli malo pogledat (upam, da se ne bo bal strička Božička )
Aja, pri možu pa še zaenkrat nič (dvomim, da kdaj bo)

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dedek Mraz v firmah
18.9.2005 22:41:21   
elizabeta p
Moj je v G-7 in tam imajo to še vedno. Predlanskim je bilo v ZOO (sredi zime?), lansko leto pa v festivalni dvorani.

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dedek Mraz v firmah
19.9.2005 8:59:52   
viv_
Pri meni v službi imamo DM - prinese pa ogromno. Lani smo dobili nahrbtnik, enega plišastega medveda, igračo za v banjo, duplo kocke in sladkarije...

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dedek Mraz v firmah
19.9.2005 9:31:14   
puncica
Ne ne dobimo nič, država nič ne da

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dedek Mraz v firmah
19.9.2005 9:45:26   
*zvezdica*
tud pri nas ni nič za otroke...zaposleni pa dobimo kako malenkost

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Dedek Mraz v firmah
19.9.2005 10:25:20   
niki5
Za otroke nič, za odrasle za kar je ostalo to kar so dobaitelji prinesli čez leto in to v obliki neke tombole.

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Dedek Mraz v firmah
19.9.2005 10:52:37   
CUKRČEK
Pri nas v službi nosi Dedek Mraz......in sicer organizirajo lutkovno predstavo, po predstavi pa pride deda in podeli darila.
Pri možu pa dobijo bone , s katerimi pol kupiva nekaj za malo.

Doma pa pri nas nosi samo Miklavž

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Dedek Mraz v firmah
19.9.2005 11:57:11   
Anonimen
pri nas organizirajo kako malenkost predstavo al pa kej, tut darila prinese božiček al dm ne vem ker, samo starši sami plačajo darila. on jih samo da! pa fabrka jih nabavi da vsi isto dobijo. u glavnem kr neki!

lp, lara

(odgovor članu tesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   Dedek Mraz v firmah
19.9.2005 12:10:12   
Lenny
Pri nas se še vedno zelo potrudijo. Obvezna je lutkovna predstava, potem pride Dedek Mraz, jih malo izpraša kako in kaj in seveda glavna stvar - razdeli darila. Pri partnerju je v službi premalo malih otrok, da bi organizirali kakšno proslavo, dobijo pa vsi predšolski darilni bon. Izkaže se še naš sindikat, pa športno društvo, tako da se Juretu decembra kar vrti od vseh teh dobrih stricev. Letos se bo pridružilo še praznovanje v vrtcu.
Pa naj čimdlje verjamejo v pravljice!

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Dedek Mraz v firmah
19.9.2005 12:14:17   
Anonimen
pri nas organizirajo kako malenkost predstavo al pa kej, tut darila prinese božiček al dm ne vem ker, samo starši sami plačajo darila. on jih samo da! pa fabrka jih nabavi da vsi isto dobijo. u glavnem kr neki!

lp, lara

(odgovor članu tesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Dedek Mraz v firmah
19.9.2005 16:51:59   
tesa
Ja res ugotavljam, da redki še dajejo darilne pakete. Res škoda, ker ponavadi so otroci bolj zadovoljni kakšnega lepega darila; kot brezosebnega bona. Čeprav verjamem, da je težko zadovoljiti vse in bon je najbolj enostavna rešitev.
Jaz sicer delam pri grosistu igrač in nekaj si lahko zberejo, ampak zdaj samo najmlajši Nič pa nimamo zabave, ker imajo drugi že prevelike otroke.
Pri mojemu pa, ki dela na res veliki firmi pa so včasih imeli res super DM, zdaj pa ne dobijo nič več nič

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Dedek Mraz v firmah
19.9.2005 17:18:13   
bonika
Pri nas ne dajo nič , ne za otroke , ne za odrasle , pri partnerju pa so v prejšnji firmi dali denar s katerim smo sami kupili darila, jih prinesli v firmo, potem so pa organizirali predstavo-največkrat gledališče Kolenc-so res super, potem pa jim je dedek Mraz razdelil darila. Zdaj je zaposlen drugje, tukaj nič ne organizirajo, dobijo pa denar za darilo za vsakega otroka.

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Dedek Mraz v firmah
19.9.2005 19:58:05   
SILVA
Pri nas imamo dedka mraza in smo bili že lani,dobijo pa večinoma za oblečt od mačka murija in pa sladkarije,odvisno tudi od starosti otroka.

(odgovor članu tesa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?