lotty23
|
Witto, joj, ja, vem, sem bila jaz tudi v ponedeljek pri ginekologinji, pa je rekla, da se nekaj vidi, pa pojma nima kaj. sem jaz tudi potem še enkrat delala test. Chirstin, če bi vsi razmišljali samo o tem, kako bodo dobili otroka s posebnimi potrebami, potem bi jih bilo še preveč na tem svetu... Jaz se ogromno učim od tašče, ki je premagala raka res 123, pa vedno pravi, psiha naredi 90% vsega. In ima prav. Moj otrok bo zdrav, močan, lepo bo pribrcal na svet in pika. Vse 3 sestre od mojega fanta ni šla nobena na nuhalno, no, ena ampak v drugi nosečnosti. Tako da je res že celotna družina taka, da podpira sprejeti otroka takšnega, kot je. V vsakem primeru ti potem živce pije Drugače pa, če katero zanima, kako izgleda nuhalna. Na ekranu od UZ vidijo eno tako luknjico oz odprtino. Z računalniško miško označijo, kje se ta odprtinica začne in kje konča. Potem pa to statistično primerjajo z rezultati, ki so jih zbrali na podlagi nekih zapisov, ali kako naj se drugače izrazim. Sedaj si pa predstavljaj, da je ta otrok v trebuhu pod kotom in da se ta odprtinica "zamakne" oz se ne vidi v celoti. Če upoštevaš še človeški faktor, se pravi, da se lahko tista miška zamakne za samo 1mm... Potem so tvoji izvidi toliko slabši. Zato se mi zdi totalno brezveze, da se hodi na nuhalno. Vsaj po mojem mnenju, pa vem, da ga moja sestra deli, pa čeprav se nikoli nisva o tem pogovarjale.
< Sporočilo je popravil lotty23 -- 3.4.2014 12:59:36 >
|