|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktrobrke 2014
26.2.2014 17:16:30   
srečnanosečka
No, pa se vam javljam še jaz :) nisem še imela prvega pregleda, mislim pa da sem nekje v petem tednu, in po mojih izračunih bi naj bil rok poroda zadnjega oktobra, na noč čarovnic =) to je moja tretja user posted image , doma imam že dva user posted image . Upam, da bo user posted image , ker imam že dva user posted image . Moja starost je 26 let, prihajam pa iz Slovenskih Konjic. Od nosečniških znakov me muči večerna slabost in predvsem prebava, vsako jutro imam drisko user posted image . Imam pa vsaj en pozitiven znak, da so se mi že povečala prsa user posted image

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 276
26.2.2014 17:50:56   
lila5
Pozdravljene!

Za mano je uspešen pregled...Pdp je 1.10., drugače sem pa na UZ slikici vidla pdp 30.9., zdaj ne vem kateri je pravi, v materinski knjižici piše 1.10. Ah, saj je vseeeno, samo, da priguramo do tam :)
Meni ni čisto nič več slabo, me pa ponoči večkrat vrže na stranišče user posted image

Ja, jaz si tudi bolj želim punčko, ker imam fantka, ampak ne moremo zbirat...samo naj bo živo, pa zdravo!
Aja, nuhalno imam 20.3. user posted image

(odgovor članu srečnanosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 277
26.2.2014 20:28:30   
NikaAnna
Na UZju vse bp, srcek bije. Novi PDP 21.10.
Moje slabosti pa so se zacele danes, sicer ne zjutraj, ampak zvecer - groza, upam, da kmalu minejo..

< Sporočilo je popravil NikaAnna -- 26.2.2014 20:29:05 >

''Out of difficulties grow miracles.''

(odgovor članu melona27)
Neposredna povezava do sporočila: 278
26.2.2014 22:10:03   
Pikaloka
Tudi moj prvi uradni pregled je za mano in vse je super user posted image

Presrecna seveda in kr ne morem verjet! :) naslednji pregled je 30.4.

Pa nuhalna je narocena in sicer 7.4.
Narocila sem se tudi na morfolosko 11.4. in punce pojma nimam kaj je to?!? Niti ne vem kdaj sem vprasala zanjo in niti koliko stane!! A mi kera razlozi prosim?

< Sporočilo je popravil Pikaloka -- 26.2.2014 22:13:37 >

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 279
27.2.2014 8:41:06   
Anonimen

jutro jaz imam že 4 dni do pregleda v ponedeljek ob 16h.Jaz sem ponoč tako lačna da vsake dve ure nekaj jem user posted image pa imam občutek da bi kihala pa mi kruli pa dojke me bolijo za znoret

(odgovor članu Pikaloka)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
27.2.2014 9:32:29   
pik ipoki
wwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii videla user posted image in zdaj je uradno res user posted image

PDP 10.10.2014, 3user posted image , doma 2user posted image ,

naslednji pregled imam 27.3. na nuhalno mi je pa rekla naj grem 31.3. če želim user posted image bomo vedeli kako bojo finance...

no zdaj pa sestavljat govor, kako naj povem mojim staršem, ker jih bo KAPPuser posted image

LEP DAN

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 281
27.2.2014 10:37:15   
Anonimen

Večerjo pripravi in kakšno flašo za nazdravit in jim povej user posted image

(odgovor članu pik ipoki)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
27.2.2014 12:33:29   
Tabletkaa
Čestitke vsem, ki ste na novo sporočile da ste srečke user posted image ... vesela za vse zeloooouser posted image user posted image

jaz imam zdej ponovno pregled 10.4. do takrat pa moram it dati kri v laboratorij... me zanima koliko časa potrebujejo za rezultate...mislim da mi je dal za krvno skupino in za neka testiranja pregledatuser posted image

aja pa zanima me glede nuhalne, koliko časa prej se je potrebno naročit, bom šla pa k dr. Strahovi v Domžaleuser posted image pa kako je z morfološko, kaj naj bi to bilo in kdaj naredijo, pa če je tudi samoplačniška?user posted image user posted image

ufff kolk enih vprašanj, ko pa je vse to prvič zame user posted image

pozdravček....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 283
27.2.2014 12:36:32   
Tabletkaa

IZVIRNO SPOROČILO: pik ipoki

no zdaj pa sestavljat govor, kako naj povem mojim staršem, ker jih bo KAPPuser posted image

ker bo to tvoj tretji.... jim lohka daš copatek... pa zraven napisano.... kmalu se bomo povečali... ali pa kaj podobnega;)

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 284
27.2.2014 12:59:34   
LoriM
Mene so naročili v 10. tednu, a je to možno, da tolk pozno?
Pa na bhr bi rada šla in me je trah, da ne bom prepozna za naročit seuser posted image

(odgovor članu Tabletkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 285
27.2.2014 13:52:11   
Anonimen
Pikaloka morfološka? Si mogoče mislila na morfologijo? Sem že slišala ka kakšek G to naredi 3x v nosečnosti, v vsakem trimesečju enkrat ( nevem pa ali to delajo brezplačno ali ne, ker ti ta pregled brezplačno pripada samo 1x) . Drugače to ni v navadi in vsaki nosečnici pripada samo 1x v nosečnosti in to nekje med 20-24 tednom nosečnosti in G z UZ podrobno pregleda organe ploda. In to je brezplačno.
Tabletkaa če si prvič noseča, ti bojo pri krvi določili oz. pregledali tip krvi ( če je že druga ali n-ta nosečnost tega ne delajo več), ITC, test za hepatitis B, test za toksoplazmo,... Mal pogooglaj, boš točno videla kaj vse pregledajo user posted image
Glede morfologije beri zgoraj user posted image
LoriM jaz imam pregled ko bom noseča že 12 tednov. Res pa je da sem se pozno naročila, pa še moj G ima zdaj kar gužvo, ker je pravi baby boom. BHR je Nuhalna ne? Nuhalnasvetlina se opravlja med 11- 13 tednom nosečnosti. Tako da nebo prepozno v primeru, da tam kjer se boš naročila nimajo gužve. Po moje se lahko že zdaj naročiš, pa pač poveš da imaš zelo pozno prvi pregled pri svojem G.

LP, anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 286
27.2.2014 13:57:39   
ancy69
Hey punce :) Da se vam še jaz pridružim :)
Prvi pregled je že mimo, po mojih izračunih mam rok nekje 7.10. gin pa je rekla da je plod za kak teden manjši in da je potem 13.10. Počakam nuhalno in bom tam bolj vedela :)
Drugače pa že imam aprilčico 2012 :) Tako da bo nekako 2,5 leti razlike.

In ste novičko že povedale svetu ali jo še zadržujete zase? Jaz sem bolj težko tiho user posted image

Na forum sem se šele prijavila, tako da se malo lovim še, za aprilčice imamo skupino na FB in je super :) Tudi tukaj se bom navadila.
Seznama ne znam dopolnit in je vseeno če ga potem ko om točen datum vedla. Ampak mislim da je kar 7.10. user posted image

Nuhalno pa imam 21.3. :)

(odgovor članu NikaAnna)
Neposredna povezava do sporočila: 287
27.2.2014 13:59:12   
Anonimen
Sem šla najprej odgovarjat na vprašanja, pozabila pa dodati, da sem nova user posted image ... Kaj več trenutno ne morem pisat, bi me kdo prehitro našel. Sebom pa vedno podpisovala z anonimna user posted image , da bo malo več preglednosti dokler nas bo nekaj anonimnih user posted image . Mogoče me lahko dodate na seznam pod PDP 05.10. več bom pa kdaj drugič izdala user posted image . Pa če se kateri od sedajšnih, ki skrbijo za seznam, ne bo zneslo oz. se bo naveliačala, bi lahko jaz prevzela. Sem že imela te sezname čez, torej že nekaj malega vem kako se tej stvari streže user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
27.2.2014 14:02:41   
Anonimen
Dobrodošle nove user posted image če vas zanima: Priporočljive zdravilne rastline in zelišča

Regrat, korenina ali list, je za nosečnice najpomembnejša zdravilna rastlina. Vsebuje veliko železa, proteinov, vitaminov in mineralov. Pospešuje delovanje jeter, razstruplja telo, pospešuje prebavo, pomaga proti slabosti med nosečnostjo. Njegova najpomembnejša funkcija pa je, da pomaga uravnavati krvni pritisk in raven sladkorja v krvi (oba sta med nosečnostjo še zlasti pomembna). Deluje tudi proti strijam. Uživamo ga kot hrano, čaj ali tinkturo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
27.2.2014 14:11:46   
ancy69
Aja sedaj vidim, z rdečo je treba :)

ancy69, PDP 7.10., druga user posted image (doma imam aprilčico 2012), stara 28 let, okolica Kranja

< Sporočilo je popravil ancy69 -- 27.2.2014 14:12:28 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 290
27.2.2014 16:07:43   
Pikaloka
Anonimna user posted image hvala :)

Predvidevam da je to zgodnja morfologija in da se placa glede na to, da je na beli napognici... Mogoce se pa motim ?!?! Enostavno nisem vec nic dojemala po tiste ko je rekla da je vse ok :)

(odgovor članu ancy69)
Neposredna povezava do sporočila: 291
27.2.2014 17:32:54   
E*mmm88
Pozdravljene.
Pridružujem se tudi jaz tejle skupini user posted image Po mojih izračunih imam PDP 30.10. in sem danes začela 6 teden. Na pregledu še nisem bila je pa to moja prva nosečnost (ratala v prvem poizkusu user posted image )
Komaj čakam, da grem na prvi pregled. Najbolj pa seveda upam da bo z mojo pikico vse OK!
Razen zelooo občtuljivih bradavič in občasnega špikanja v predelu trebuha drugih user posted image znakov nimam. Aja, pa pogled imam drugačen, bleščeče oči!
Za nosečnost ne ve še nihče razen mojege fanta. Pa tudi on bo pomoje komaj začel verjeti ko bo videl kakšno slikico z ultrazvoka ali pa moj trebušček user posted image

Moji podaki za seznam:
PDP 30.10., E*mmm88, 1user posted image ,0user posted image ,25 let, MS -> nimam pojma kako to narediti rdeče user posted image

Se tipkamo! user posted image

(odgovor članu Pikaloka)
Neposredna povezava do sporočila: 292
27.2.2014 21:11:19   
Raguel
Pozdravljene!

Samo da vam sporočim,da bo seznam posodobljen jutri.

Lep večer vam želim,jaz grem počasi ajo,ajo...

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu E*mmm88)
Neposredna povezava do sporočila: 293
27.2.2014 21:46:49   
RedSonja
evo še jaz se pofočkam. PDP 11.10.2014. Srček smo videli že 14 dni nazaj na prvem pregledu.
Slabo mi je pa za znoret :(.
Doma imam julijko 2012. Sem iz LJ, stara 34 let. Tale nosečnost je bila manjše presenečenje, ker smo se za prvo kar matrali. Sedaj je pa takole skoraj nenačrtno ratalo :P.

< Sporočilo je popravil RedSonja -- 27.2.2014 21:52:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 294
28.2.2014 8:08:29   
Anonimen

Vam so zrasle dojke?meni se zdi da so enake ...bolijo me ponoč.Zdaj slabost se je predstavila ponoč user posted image ,drugače sem lačna vedno vse bi jedla ampak ko pa hrano vidim mi kar slabo postaja

(odgovor članu RedSonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
28.2.2014 9:08:14   
Ema_27
Da se vam še jaz pridružim. Imam 24 let :) In je to moja prva nosečnost. PDP imam 3.10. Za seboj imam že kar 7 pregledov in eno hospitalizacijo, zaradi grozečega splava (krvavitve). Že 3 tedne počivam, končno imam dovoljene krajše sprehode. Počutim se grozno, saj sem bila navajena na tempo, na delo, na gibanje, sedaj pa mi je ostalo še samo počivanje, sem brez energije, brez moči. Sedaj se počasi spravljam nazaj in upam, da preguram še 2-3 tedne, da se ta "grožnja" splava nekako umiri. Slabo mi na srečo ni. In srčno upam, da bo z mojo pikico/pikecom vse ok.user posted image

< Sporočilo je popravil Ema_27 -- 28.2.2014 9:17:08 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 296
28.2.2014 9:14:50   
pik ipoki
Ema_27 - srečno!!! joj ko tkole berem, da že na samem začetku taki problemi!!!user posted image user posted image
saj veš kaj pravijo!!! slab začetek dober konec!! počivaj in vse se bo uredilo!! če ti dovolijo že sprehode je že kar uredu!!

povejet kako naj pišem diplomo???????? pri vsakem napisanem stavku se zamislim kako bo še z eno štručko user posted image

lp

(odgovor članu Ema_27)
Neposredna povezava do sporočila: 297
28.2.2014 9:24:19   
Anonimen

Upoštevaj zdravnikova navodila.Moja sesterca je imela do 3 mesec krvavitve pa skos neke težave zdaj ima zdravega fantka zdaj je pa v drugo noseča in nobenih težav niti slabosti tako ko dajajo mene user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Ema_27

Da se vam še jaz pridružim. Imam 24 let :) In je to moja prva nosečnost. PDP imam 3.10. Za seboj imam že kar 7 pregledov in eno hospitalizacijo, zaradi grozečega splava (krvavitve). Že 3 tedne počivam, končno imam dovoljene krajše sprehode. Počutim se grozno, saj sem bila navajena na tempo, na delo, na gibanje, sedaj pa mi je ostalo še samo počivanje, sem brez energije, brez moči. Sedaj se počasi spravljam nazaj in upam, da preguram še 2-3 tedne, da se ta "grožnja" splava nekako umiri. Slabo mi na srečo ni. In srčno upam, da bo z mojo pikico/pikecom vse ok.user posted image

(odgovor članu Ema_27)
  Neposredna povezava do sporočila: 298
28.2.2014 9:31:11   
Ema_27
Saj se držim, ampak vem pa tudi, da z vsem tem ležanjem lahko tudi sebi naredim dost škode. Tak da pol najdem z ginekologom nek kompromis user posted image Saj pravim, upam, da bo vse ok. Edino kaj sem opazla, ko en čas hodim, da imam občutek kot da me rahlo boli (nad sramno kostjo oz tam ko je mehur, maternica) oz ne ravno boli, ampak vleče nekam dol user posted image . Ima katera tudi tak občutek? Al imam jaz samo vse mlahavo od ležanja hehehe

< Sporočilo je popravil Ema_27 -- 28.2.2014 9:32:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
28.2.2014 9:37:49   
Anonimen

Mene je tako bolel v 5 tednu in sem šla na pregled in je bilo vse ok pa mi je zdravnik reku da preveč študiram negativno da raje pozitivno mislim in naj se pač sprehajam počasi in v sedečem položaju da nisem predolgo.Folno si začela jest?
IZVIRNO SPOROČILO: Ema_27

Saj se držim, ampak vem pa tudi, da z vsem tem ležanjem lahko tudi sebi naredim dost škode. Tak da pol najdem z ginekologom nek kompromis user posted image Saj pravim, upam, da bo vse ok. Edino kaj sem opazla, ko en čas hodim, da imam občutek kot da me rahlo boli (nad sramno kostjo oz tam ko je mehur, maternica) oz ne ravno boli, ampak vleče nekam dol user posted image . Ima katera tudi tak občutek? Al imam jaz samo vse mlahavo od ležanja hehehe

(odgovor članu Ema_27)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 neverjetnih fotografij žensk med popadki
Bolečin med popadki se ne da opisati, dokler jih same ne začutimo. Fotografi so ujeli te neverjetne trenutke.

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?