janaž
|
Hej punce, Beli metulj čestitke za sinčka. Smem vprašati zakaj dodajaš, če praviš da se lepo dojita? Mmarja3 ja jaz pojma nimam, ker mene moja g. nikoli ne pregleduje koliko sem že odprta, akpak glede na to kar si napisala bo kmalu. Če hočeš pospešiti ti priporočam kakšen sex in pa sprehod, ko se začnejo popadki... lahko pa tudi čakaš, saj ti gre super, če si že 3 cm odprta. potek mojega poroda: Ob 4 zjutraj so me zbudili popadki, na 5 do 10 minut, a niso bili močni. Ob 12 aem bila naročena v porodnišnici na pregled, ker sem bila že en teden čez rok. Ko me je pogledala, je rekla, da sem odprta 2 cm in me je ročno še malo odprla na 3 cm. Ker sem rekla, da raje počakam svoje močne popadke me je poslala domov. V bistvu sem imela cel dam take švoh popadke na 10 minut. Ob 18ih zvečer gremo z družino za 1 uro na sprehod in tam se je začelo. Ob 20ih imam že močne popadke, dam še tamalega spat, in potem od 21 do 23.30 predihavam popadke in hodim gor in dol po dnevni sobi. Ob 23.30 se mi zdi, da je sedaj čas za porodnišnico. Oblečamo tamalega, ga peljemo k babici in ob 12.30 sva v porodnišnici. Popadki v avtu bolijo ko . V P. 7 cm odprta, ctg, britje in takoj v porodno 13.00. Mi predre mehur, nekaj popadkov in že smo v drugi porodni dobi. Tu sem imela malo težav, a ob 2.20 je mala na mojem trebuščku. Sicer je vsak porod drugačen, jaz sem hotela bit na nogah pa me babca ni pustila, ker se je bala da bo prehitro. Je pa leže veliko težje predihavat popadke kot stoje. Vsaj meni. Se pa spomnim, da me je pri prvem porodu vleklo skupaj, zdaj pa narazen. Res hecno. Drugače mala veliko spi, razen ponoči, ko vsaj 2 uri gleda. Smo že prava družinica,tavečji bratec jo vseskozi lupčka, sicer je malo težavnejši, a bo že. Komaj čakam na toplo vreme, da bomo šle malo ven. pa pa
|