mika
|
zakaj mislite, da je v življenju dovolj, da imate za kruh in mleko? je dandanes greh, da pošlješ otroka v smučarsko šolo? je greh, da mu kupiš jakno novo, tako, kot si jo otrok želi? pa si boš to z jurjem lahko privoščil? rija, s tisočakom na mesec to lahko privoščiš in je daleč od živeti na kruhu in mleku. Pri nas je moja služba v luftu od leta 2009, ker sem iz foha, ki ga je prvi nasrkal in si bo zadnji opomogel, če si sploh bo. V tem času sem imela službo, pa spet ne, pa spet sem, vmes pa odlašala z drugim otrokom. Leta 2012 mi je pa bilo dovolj. Vsi smo si zelo želeli še enega-drugega otroka, mož ima stalno službo, jaz pa nič mlajša ;), tako da je vsa dilema izginila. Vedela sem, da me po porodniški ta služba ne bo čakala, nisem pa tak pesimist, da ne bom dobila druge. Enostavno nisem mogla pustit, da bi zaradi moje službe ostala pri enem otroku. Prej sva pač vlagala v hišo , v obdobjih, ko sem bila brez službe, smo pa živeli isto kot takrat, vključno z dopusti, šopingi, tečaji.... Res pa je, da imamo stara avtomobila, ampak teh trenutno ne bi mogla kupit, tudi če bi ostala pri enem otroku. Nič, popolnoma nič ne odtehta sreče, ko mi je bilo še enkrat dano dobiti v naročje zlato sončece. aja, vmes so mi pocrkali vsi stroji od pomivalnega naprej in smo vse uspeli kupit. U životu več nočem imeti ničesar, na čemer piše Gorenje.
< Sporočilo je popravil mika -- 13.2.2014 23:35:53 >
|