Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 6.2.2014 21:43:04
|
|
|
|
Stanislava_
|
Prav nihče pozimi ne sprehaja psa? Oblečenega, mislim .
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 6.2.2014 21:48:20
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Prav nihče pozimi ne sprehaja psa? Oblečenega, mislim . Mi jo sprehajamo, samo ne oblečeno . Ima svoje dlake več kot dovolj.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 6.2.2014 21:50:28
|
|
|
|
Stanislava_
|
Tiste majhne mislim ,a la razni pudli ali velikosti mopsa (njih se najbrž samo ven pelje, ne sprehaja?).
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 6.2.2014 21:53:44
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Tiste majhne mislim ,a la razni pudli ali velikosti mopsa (njih se najbrž samo ven pelje, ne sprehaja?). Jaz z majhnimi nimam izkušenj .
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 6.2.2014 21:56:42
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Tiste majhne mislim ,a la razni pudli ali velikosti mopsa (njih se najbrž samo ven pelje, ne sprehaja?). Jaz z majhnimi nimam izkušenj . Odlično
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 6.2.2014 21:57:24
|
|
|
|
Stanislava_
|
Naj še kdo reče, da velikost ni pomembna . Sploh pozimi
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 6.2.2014 22:15:10
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Naj še kdo reče, da velikost ni pomembna . Sploh pozimi Tiste-i, ki pravijo, da velikost ni pomembna govorijo neumnosti . Matr, a bo kakšna luna? A že imaš psa, ga kupuješ, ga imaš v varstvu? Daj zaupaj malo...
< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 6.2.2014 22:16:23 >
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 6.2.2014 22:16:21
|
|
|
|
Stanislava_
|
Nič od tega , darilo iščem
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 6.2.2014 22:18:00
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Matr, a bo kakšna luna? Če ne bo, je pa bila
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 6.2.2014 22:20:33
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Matr, a bo kakšna luna? Če ne bo, je pa bila Bejž spat.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 6.2.2014 22:55:20
|
|
|
|
RIJA*
|
s IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Nič od tega , darilo iščem si pa radodarna moja prijateljica je prejšnjič kupila plašček za svojega kužka velikosti, ki paše v torbico, pa je dala 65 eur za tole cunjico... če bolje pomislim, je moj Desigualov zimski plašč v outletu stal 62 eur
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 6.2.2014 23:22:00
|
|
|
|
Brinčika
|
V katerem outletu? Jaz bi si še kaj njihovega kupila
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 6.2.2014 23:25:41
|
|
|
|
RIJA*
|
Salzburg
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 7.2.2014 6:25:44
|
|
|
|
pipapopa
|
v vseh teh zoo trgovinah ga dobiš
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 7.2.2014 20:04:32
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* moja prijateljica je prejšnjič kupila plašček za svojega kužka velikosti, ki paše v torbico, pa je dala 65 eur za tole cunjico... Ajme, toliko cekinov ?
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 7.2.2014 20:05:22
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: pipapopa v vseh teh zoo trgovinah ga dobiš Misliš te velike v nakupovalnih centrih? Menda je kaj ceneje kot to, kar omenja RIJA*?
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 7.2.2014 20:33:59
|
|
|
|
TomTaylor
|
Ko ravno omenjaš oblačilo za psa.. Sosedov pes (starejši labradorec) je imel zdaj te (mrzle) dni oblečen brezrokavnik od lastnice. Pa čist kul je zgledal, res!
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 7.2.2014 20:34:32 >
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 7.2.2014 21:21:08
|
|
|
|
Abelar
|
V trgovinah za male živali lahko kupiš pasji plašček za cca 15 do 20 EUR (npr. Danish Design)
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 8.2.2014 15:33:44
|
|
|
|
urška
|
MAJS na fb najdi. Gospa jih štrika in so res lepi. ne vem pa kolk je cena take zadevice, naredi pa čisto po željah.
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 8.2.2014 18:00:15
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Prav nihče pozimi ne sprehaja psa? Oblečenega, mislim . Jaz ga. Oziroma jo. Našo Gospo Pes. Ampak ona je že stara gospa (13 let), skoraj čisto slepa (siva mrena), napol gluha in absolutno predebela, tako, da dolgi sprehodi pri nas ne pridejo več v poštev. Večinoma gre ven samo opravit malo in veliko potrebo in če je dobre volje oz. če je primerno vreme, naredi še kakšen majhen krog, drugače pa se kar obrne in gre nazaj v blok. Ampak mraz je mraz in Gospa Pes je ženska, zato jo vseeno oblečem. Nobenih pasjih Desigualov za 60€, ampak kar lepo Kik/Tedi za 5-10€. Oblekice niso debele (za tisti kratek čas, ko je zunaj, niti ni treba, da so), so pa lepe. Decembra so se vsi obračali za njo, ko je bila oblečena v Gospo Božičkovo in na veterini so jo celo fotografirali in dali na svojo FB stran. Čevljev/copatkov pa ne mara. Sem kupila en komplet in jo obula, ampak ni v njih niti iz stanovanja prišla, ko jih je že zbrcala dol.
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 8.2.2014 22:56:34
|
|
|
|
mateyka
|
ulala kerensa - junga maš v sigu
|
|
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 8.2.2014 23:12:37
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abelar V trgovinah za male živali lahko kupiš pasji plašček za cca 15 do 20 EUR (npr. Danish Design) IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Nobenih pasjih Desigualov za 60€, ampak kar lepo Kik/Tedi za 5-10€. Oblekice niso debele (za tisti kratek čas, ko je zunaj, niti ni treba, da so), so pa lepe. Decembra so se vsi obračali za njo, ko je bila oblečena v Gospo Božičkovo in na veterini so jo celo fotografirali in dali na svojo FB stran. Čevljev/copatkov pa ne mara. Sem kupila en komplet in jo obula, ampak ni v njih niti iz stanovanja prišla, ko jih je že zbrcala dol. Hvala, obema. A da tudi copate in čevlje nosijo?
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 10.2.2014 9:40:44
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ulala kerensa - junga maš v sigu Preden sem jaz ugotovila, kaj pomeni "junga imaš v sigu" ... velike začetnice in prevodi delajo čudeže (vsaj za moje razumevanje). IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ A da tudi copate in čevlje nosijo? Tudi, tudi - samo moja Gospa Pes jih noče. Stopi v kakšno bolje založeno ZOO trgovino in mislim, da boš presenečena, kaj vse prodajajo za pse. Mene je skoraj kap, ko sem videla voziček, v katerem pelješ psa na sprehod (ali morda na sprevoz).
|
|
RE: Kje kupujete oblačila za pse 10.2.2014 10:10:05
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ulala kerensa - junga maš v sigu Preden sem jaz ugotovila, kaj pomeni "junga imaš v sigu" ... velike začetnice in prevodi delajo čudeže (vsaj za moje razumevanje). treniram te - mozganje je zdravo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?