|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Izjava Polone Juh
15.1.2014 20:34:08   
Lukka

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

A mi zaupaš vsaj ceno celotnega postopka (od odločitvve za otroka do takrat, ko sta ga pripeljala domov)? Za primerjavo - posvojitev iz Rusije se menda začne pri 20.000 eurih.

Tega pa zal ne morem.user posted image

(odgovor članu Kerensa)
Neposredna povezava do sporočila: 251
15.1.2014 20:37:54   
Bakfark

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Moje mnenje, za katerim stojim, kadar hočeš. Nivo Lili ( v katerikoli debati ) je visoko, visoko nad tvojim, ne glede na to, ali se jaz strinjam z njenim mnenjem ali ne. Tukaj te ne žalim jaz, kvečjemu te lahko žali tvoje dojemanje sogovornikov.

Liliani, nit` krivi nit` dolžni - izgleda, da se ti je dečko zataknil, daj se napni in močno prdni, da ga končno vržeš ven.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 252
15.1.2014 20:43:01   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

daj se napni in močno prdni, da ga končno vržeš ven.

user posted image

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 253
15.1.2014 20:43:17   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Hahahaha, si napisala TUDI IZ ZDA. Ne, zadnjic sem napisal da si udela drzavo, kjer se to da. Nisem te hotel zavesti, da smo sli mi tam v ta postopek. Ampak ena gospa je pac napisala da se to ne da na Norveskem. Da se, da in to ze od leta 2008.
Tu so pari s popolnoma enakimi pravicami, kot heteroseksualni. Popolnoma izenacenimi. Tudi v redno posvojitev bi lahko sla, z enakimi moznostmi, kot heteroseksualni pari.

Jaz sem bila ta gospa.......in govorila sem o nadomestnih materah.......to pa tudi na Norveškem ni dovoljeno.....zato taki pari gredo po nadomestne mame v tujino.......

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 254
15.1.2014 20:59:04   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

A mi zaupaš vsaj ceno celotnega postopka (od odločitvve za otroka do takrat, ko sta ga pripeljala domov)? Za primerjavo - posvojitev iz Rusije se menda začne pri 20.000 eurih.

Tega pa zal ne morem.user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 255
15.1.2014 21:01:22   
Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Hahahaha, si napisala TUDI IZ ZDA. Ne, zadnjic sem napisal da si udela drzavo, kjer se to da. Nisem te hotel zavesti, da smo sli mi tam v ta postopek. Ampak ena gospa je pac napisala da se to ne da na Norveskem. Da se, da in to ze od leta 2008.
Tu so pari s popolnoma enakimi pravicami, kot heteroseksualni. Popolnoma izenacenimi. Tudi v redno posvojitev bi lahko sla, z enakimi moznostmi, kot heteroseksualni pari.

Jaz sem bila ta gospa.......in govorila sem o nadomestnih materah.......to pa tudi na Norveškem ni dovoljeno.....zato taki pari gredo po nadomestne mame v tujino.......

samo en hiter napis v googlu in že izvemo, da na norvešekem nadomestno materinstvo ni dovoljeno...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 256
15.1.2014 21:02:50   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

samo en hiter napis v googlu in že izvemo, da na norvešekem nadomestno materinstvo ni dovoljeno...

z dobrim odvetnikom ti je VSE dovoljeno user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 257
15.1.2014 21:03:52   
Lukka
Mislim, da celo nikjer v Evropi ne... aja, ne vem kako je z Anglijo...

Neposredna povezava do sporočila: 258
15.1.2014 21:06:30   
Izabelina
hmmm, zdej sm pa zmedena...

in predvidevam, da zadeva potem poteka v Indiji...

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 15.1.2014 21:08:49 >

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 259
15.1.2014 21:08:55   
liliana

Mislim, da celo nikjer v Evropi ne... aja, ne vem kako je z Anglijo...

V Grčiji je......pa tudi v Angliji in na Irskem......

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 260
15.1.2014 21:10:36   
liliana

Lahko tudi v Rusiji pa v Ukrajini.......sicer pa en google pa ti vse ven vrže......mogoče bomo jutri celo zvedeli kje je pri Lukkcu to potekalo in koliko je stalo......ker za te podatke pa verjetno en google klik ni dovolj.......

Neposredna povezava do sporočila: 261
15.1.2014 21:11:35   
Lukka
Za Irsko sem sicer slisal, vendar naj bi bile neke tezave s potovanjem izven drzave. Ampak nisem siguren, zato ne bi rad prevec pametoval...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 262
15.1.2014 21:12:53   
Lukka

Lahko tudi v Rusiji pa v Ukrajini.......sicer pa en google pa ti vse ven vrže......mogoče bomo jutri celo zvedeli kje je pri Lukkcu to potekalo in koliko je stalo......ker za te podatke pa verjetno en google klik ni dovolj.......

Uf nic bat, nic ne bomo povedali. Hahahahahahahah

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 263
15.1.2014 21:12:55   
liliana
A polža že spi.....?

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 264
15.1.2014 21:13:05   
Izabelina
hehe Liliana, če sm pa iskrena me niti ne zanima tok u detajle njihovo življenje... svoje mnenje o tej temi sm povedala...

grem raj sprostit možgane user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 265
15.1.2014 21:15:35   
Lukka

A polža že spi.....?

Ne. Zakaj?

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 266
15.1.2014 21:32:57   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Moje mnenje, za katerim stojim, kadar hočeš. Nivo Lili ( v katerikoli debati ) je visoko, visoko nad tvojim, ne glede na to, ali se jaz strinjam z njenim mnenjem ali ne. Tukaj te ne žalim jaz, kvečjemu te lahko žali tvoje dojemanje sogovornikov.

Liliani, nit` krivi nit` dolžni - izgleda, da se ti je dečko zataknil, daj se napni in močno prdni, da ga končno vržeš ven.

Ja tudi meni se zdi, da je moral nekam globoko zlesti , ker nič drugega ne vidi in ne sliši kot svoj odmevuser posted image

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 267
15.1.2014 21:37:39   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: patrino
Ja tudi meni se zdi, da je moral nekam globoko zlesti , ker nič drugega ne vidi in ne sliši kot svoj odmevuser posted image

ti pa maš dolga čreva user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 268
15.1.2014 21:40:32   
patrino

ne sploh nisem imela v mislih izgube služb... ampak samo odločitev za več otrok, ko je s finančnim stanjem vse ok... al je takrat tut neodgovorno imeti več otrok, ker ne predvidiš te opcije?

Ne vem sicer kako drugi mislijo, vendar še enkrat ponavljam, da osebno štejem med starše, ki neodgovorno povečujejo svojo družinico , tiste, ki so že pred spočetjem otroka v finančni stiski, pa jih to ne odvrne od tega, da ne bi še naprej delali in rojevali otroke eden za drugim. Kljub temu, da se finančno stanje ne spremeni na bolje niti po več let- otroci pa kar prihajajo in prihajajo.

Neposredna povezava do sporočila: 269
15.1.2014 21:47:30   
Izabelina

ne sploh nisem imela v mislih izgube služb... ampak samo odločitev za več otrok, ko je s finančnim stanjem vse ok... al je takrat tut neodgovorno imeti več otrok, ker ne predvidiš te opcije?

Ne vem sicer kako drugi mislijo, vendar še enkrat ponavljam, da osebno štejem med starše, ki neodgovorno povečujejo svojo družinico , tiste, ki so že pred spočetjem otroka v finančni stiski, pa jih to ne odvrne od tega, da ne bi še naprej delali in rojevali otroke eden za drugim. Kljub temu, da se finančno stanje ne spremeni na bolje niti po več let- otroci pa kar prihajajo in prihajajo.

zdej pa odgovori še pozitivno na moje vprašanje, ali se ti zdijo starši, ki so finančno preskrbljeni odgovori, če imajo več otrok, kot povprečna 2,8 ?

kot mu je usojeno!

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 270
15.1.2014 21:54:10   
patrino

zdej pa odgovori še pozitivno na moje vprašanje, ali se ti zdijo starši, ki so finančno preskrbljeni odgovori, če imajo več otrok, kot povprečna 2,8 ?

Tule noter je ena caka a ne?- jaz reva, pa mislim, le še tako na pol, na pol pa že spim, pa je ne potuhtamuser posted image .
Kakor že- po mojem mnenju imajo pač odgovorni starši toliko otrok, kot jih lahko sami preživijo ( pa sem ne štejem tiste čez noč nezaposlene in vse ostale, ki že po rojstvu petih otrok kar naenkrat zaidejo v finančno krizo.)Nikoli pa o rojstvu otrok nisem razmišljala v odstotkih.

Neposredna povezava do sporočila: 271
15.1.2014 22:06:25   
Izabelina
nobene cake, hotla sm sam videt, če sva dejansko na isti valovni dolžini in glej ga zlomka sva user posted image

lahko nama čestitam user posted image pa lahko noč!

kot mu je usojeno!

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 272
15.1.2014 22:13:57   
patrino
iii, to se je pa tako lepo končalo , da je res boljš da grem spat, predenj vse poferderbam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 273
15.1.2014 23:28:51   
Frodo Bisagin

Just wondering .... kakšen se pa tebi zdi "Patrinin nivo", glede na to, da si to vzela kot žalitev?
Ne rabiš odgovorit meni ....

Kaksno sprenevedanje. NI vam vsec njen stil - bridek in pogosto brutalno direkten in odkrit, pa se ta sintagma lepo razrasca ze nekaj casa. In vseeno je kaksen se njej zdi ( ocitno povsem ok, ce ga ze uporablja) temvec kako ti dojemas sogornika, ko ga dolocis za etalon nekegea nivoa, ki naj bi po tvoji presoji sam o sebi zaljivo govoril.

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 274
15.1.2014 23:31:28   
Frodo Bisagin

Daddy, ponavadi , če se le da ,vedno odgovorim na post, ki leti direktno name. Pa če je ta še tako bv kot je tale. Sama svoj nivo pisanja, razmišljanja itd...ponavadi ne prikrivam in ne svetohlinim tako kot imaš ti navado. Zato je moj nivo ponavadi vedno nekak konstanten- priznavam da direkten in težak. Vendar se zaradi njega vedno lahko pogledam v ogledalu v obraz.
Da pa ne boš izključen- bom pa podala mnenje še o tvojem nivoju. Tvoj je pa zelo spremenljiv. Dokler ti kdo ne stopi na žulj si ves svetohlinski in maziljen- fej fuj ...Ko pa te nekdo malo stisne v kot, ko ti pove resnico, pa pihaš, pljuvaš, praskaš in blatiš čisto po žensko. Fej fuj drugič. V ogledalu verjetno večkrat vidiš svojo zadnjico kot obraz.
Kakšen se meni zdi moj nivo? Povem odkrito? Boljši kot tvojuser posted image

Postaja zanimivo user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

plenice
Lelly28 RR

Katero znamko plenic ste uporabljali za svojega dojenčka oz. s katero ste bili najbolj zadovoljni?

Pampers (26%)

Spar (8%)

DM (28%)

Mercator (5%)

Muller (13%)

drugo (Lidl, Hofer,...) (21%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!