daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: patrino IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: patrino In še enkrat ponavljam- Daddy, če spadaš med zadnje- prosim ne rabi energije za žaljenje mene, temveč poskrbi za deco. Prosim, skopiraj in prilepi, kje sem te žalil. Ne, ni res ( prosim, ne še ti past na Patrinin nivo, u are way beyond that ), moj prvi post v tej temi je bil, da ima vsak pravico do svojega mnenja ( torej tudi Polona Juh pa še kdo ). Nobene ogroženosti - tudi ne vem, zakaj bi me mnenje kogarkoli kakorkoli ogrožalo. Saj je samo mnenje, right user posted image ? Dadyy skopirala kar iz posta nad tvojo glavo. Po želji lahko prebrskam ostale teme, kjer sva že debatirlala o tem in kjer veselo stresaš podobne neprijaznosti, čeprav moje mnenje ni nikoli letelo prav nate. Vse dokler seveda, nisi začel skakati po meni in po tem, kar zagovarjam. Just wondering .... kakšen se pa tebi zdi "Patrinin nivo", glede na to, da si to vzela kot žalitev? Ne rabiš odgovorit meni .... Daddy, ponavadi , če se le da ,vedno odgovorim na post, ki leti direktno name. Pa če je ta še tako bv kot je tale. Sama svoj nivo pisanja, razmišljanja itd...ponavadi ne prikrivam in ne svetohlinim tako kot imaš ti navado. Zato je moj nivo ponavadi vedno nekak konstanten- priznavam da direkten in težak. Vendar se zaradi njega vedno lahko pogledam v ogledalu v obraz. Da pa ne boš izključen- bom pa podala mnenje še o tvojem nivoju. Tvoj je pa zelo spremenljiv. Dokler ti kdo ne stopi na žulj si ves svetohlinski in maziljen- fej fuj ...Ko pa te nekdo malo stisne v kot, ko ti pove resnico, pa pihaš, pljuvaš, praskaš in blatiš čisto po žensko. Fej fuj drugič. V ogledalu verjetno večkrat vidiš svojo zadnjico kot obraz. Kakšen se meni zdi moj nivo? Povem odkrito? Boljši kot tvoj Zakaj se ti torej "Patrinin nivo" zdi žalitev ( to si namreč TI izpostavila kot žalitev )? Again, ne rabiš odgovorit meni
|