jona klara
|
jutro za mene že dolgo jutro, saj sem bila pri Rešu že ob 5 ih, tako, da sem še po temi poslušala njegove levite, mi je res žal da sem šla k njemu, če ne uspe ne grem nikoli več, ta pa res nima odnosa, se prav izživlja nad ubogimi ženskami. NO V SOBOTO KO SEM GA KLICALA ZARADI NAPIHNJENOSTI MI JE REKEL, DA VE, DA GA KLIČEM, KER ME SKRBI, da se mu kr naj pridem pokazati, da od diferlina ne smem biti napihnjena, da pa ni to okej, da je treba najti vzrok, da ni to ok.Danes me je pa tulil, kaj sem panična, da ma že zdej težave z mano, da mi sploh ne bo dal 4 amp menopurja, ker bogve kake težave mu bom pol delala, da itak, 3 lata nazaj ko sem rodila seem še bila mlada, sedaj sem 35, da mam malo možnosti glede na moje malo št celic, glih tolk, da ni rekel zakaj sploh grem v postopek...saj ga jemljem z rezervo, ni mi pa ta odnos všeč.Kaj pa bo, če me bo na punkciji bolelo in bom kaj jamrala, se bo drlu name? to ni normalno rse škoda Tomaževiča, bil je zakon, prijazen in imel spoštovanje, no saj bom preživewla kakorkoli. nika ana- jaz imam menopur, samo še nisem z n njim začela.Kaj ti si bila napihnjena že pred gonalom? sem imela goinal lanoi, sem slabo reagirala, 2010 pa zanosila na gonal.vso srečo.KJje pa si v lj?