Lukka
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita IZVIRNO SPOROČILO: Lukka A mislte, da bo pridirjala kmal nazaj? S fotoaparatom... ojoj... jaz se tako smejem, da mi solze dol tecejo... taxi poklice, fotoaparat vzame, pa gre tezit zenski pred blok v kafano! Hihihihiji. Pa kako je bla to naduvana! Hihihihihi. Velike radosti malega človeka - kaj pa je narobe s tem? Ene pač veseli klepetanje s predsedniki žnj držav, trepljanje po ramenih slavnih manekenk, ona pač gre na kufe - in ji to nekaj pomeni.... Sori, Lukka, sem tudi med 'starimi', občano še berem, vključujem zelo malo, ampak tebi je uspelo, da si me pritegnil v tale čvek.... Tudi meni ne deluješ kot 'enotna' oseba, ampak kot glumac - naprej kao ne govoriš pravilno slovensko, potem pa gorenjščina, pa sleng.... pa tko, no.... Čuden tič (če ga sploh imaš?) Hahahahahahaha, sem kar enotna oseba ves, pa tudi ticka mam. Ne vem kaj te je zmotilo z mojim jezikom. Jasno, trudim se lepo govorit, pred tamalo govorim celo pravilno slovensko, da ne bi mojega slenga pobrala. Sicer sem pa Gornjec, ajga! Hahahahaha, malo pa vseeno ostane ves... Kalbo, brez skrbi, sem potesen! To, da me bo kdo kdaj pogresal. Hja, lepo je, ce te kdo pogresa... Ampak mislilm, da tukaj ne boste imeli krize, ce se kdo poslovi a ne?
|