Lukka
|
Takole ti bom napisal! Poglej, tudi jaz nisem rodil, niti dojil, niti moj partner, ker imava pač istospolno vezo in sva pred tremi leti postala starša. Tako, kot tudi ti ne boš dojil in rodil. Povem ti, da bo dojenček na začetku potreboval toliko nege in skrbi, predvsem pa podzavestne napetosti in vprašanj, da tega niti slučajno ne boš pogrešal. Niti na misel ti ne bo prišlo! Verjemi! Neprespanost, jokanje, konec koncev vonj po novorojenčku, vse to ti bo "olajšalo" stanje "no sex"! Potem pa pride obdobje, ko bosta morala sama poskrbet, da se sprostita. In če si bosta zaupala in se pogovarjala, bo rezultat zagotovo pozitiven. In mogoče še nekaj. Vsaj nama je to na začetku pomagalo - dojenček je nova stvar pri hiši. Relacije se spremenijo in čustvovanja se poglobijo. Tako, kot začenjate družinsko življenje na novo, bosta tudi vidva vajino vez spremenila iz statusa dveh ljubimcev, v status dveh skrbnih staršev, ki se pač imata rada. In ja, sex je treba na novo vzbudit! Ponovno gresta od začetka. Božanja, pozornosti, večkrat na dan globok pogled in nežen poljubček (kar ukradita si čas nekaj sekundic, četudi pred malim polžkom). Potem si privoščita skupno tuširanje, ko malček zaspi... V postelji se stisnita in videl boš, da enostavno to lahko nadomesti tudi seks. Resno ti povem! Ko bo polžek zajokal, preden obadva skočita iz postelje partnerko hitro poljubi in reci - evo mami, tokrat grem jaz! In pojdi k otročku. Otrok pri treh mesecih spi večinoma celo nočko, vidva pa namesto, da si zvečer utrujena prižgeta tv ali pa likata cunje, skočita v posteljo in se zmasirajta. Ko bo telo dobilo dovolj nežnosti, ko se bo glava sprostila, bosta skorajda podzavestno oba prišla do vrhunca, brez da bi se na to posebej pripravljala. Naj te ne bo strah, dragi avtor, ker ni potrebe. Vse gre naravno, kot je tudi sex popolnoma naravna stvar. In če ga jemlješ zgolj kot sex, potem bo seveda z njim kaj hitro konec. V trenutku, ko ga boš začel jemat kot objemanje in draženje dveh teles, ki se ljubita in zaupata, bo postal vrhunski in mogoče bistveno lepši, kot je bil preden sta dobila polžka. In še nekaj - naj vajina spalnica ostane vajina, posteljica skupaj z dojenčkom, pa naj čimprej roma v svojo sobico. Tako vidva, kot doječek potrebujete svoj prostor, svojo energijo, svoj mir! Pa srečno!
|