patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Vsako obdobje ima, nosi nekaj težkega....od tistih neznosnih slabosti in dolgih tednov bruhanja, jokanja pred vrtcem, neskončnih vnetij ušes....pa potem kao prve zakonske krizice, ki se zdaj zdijo mačji kašelj. Pa potem ocene, puberteniški izbruhi, nočni izhodi, poskušanje alkohola, bruhanje parti,... Aja, pa mena...me že daje po malem, sam vse "moje" bolezni vključno s tole meno, se mi zdijo mačji kašelj.... Najhuje je, ko izgubiš stik z "otrokom", ki to več ni, čeprav bo vedno tvoj otrok. Začne se neskončno kljubovanje, pogovarjanja...Potem pa bolezen tega otroka in to ne klasična bolezen, ko lahko pomagaš, ampak nemočno vpijaš vse informacije, se vključuješ v vse mogoče in nemogoče forume, bereš neskončne zgodbe, ne spiš, ne ješ - živiš za vsak nov žarek, ki ti skuša posvetit v življenje. Zato punce, vsako obdobje ima neko težavo, ampak dokler je rešljiva, jo lahko "otipaš", ljudje vedo kaj povedat o njej, se imaš na koga obrnit, si lahko pomagaš.......vse je to normalno in je del življenja. Želim vam obilo lepih pestrih trenutkov, vključno z meno, ker če bo samo to.....lako čemo! Mislim, da Noranate ne govori o "bolezni" bolezni, temveč o neki "bolezni", ko otrok zaide mimo poti, ki si jo v mislih zanj začrtal, o stranpoteh, za katere se vsi bojimo, da bi speljale naše otroke. Če imama prav , je to v mojem svetu tudi tisto, česar se bojim kot hudič križa in kar verjamem, da vse ostale probleme naredi majcene.