|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
21.11.2013 22:18:41   
Lethe
Ok, da zaključim.
P se je zbudila, ker se je nekako obrnila pravokotno na posteljo in je z nogami brcala v robuser posted image user posted image
Je pa pred spanjem spila rekordnih 80ml adaptiranega mleka z dvema žličkama riževe kašice. Ravno toliko, da bolj gosto teče in lažje požira. In to ji gre po grlu, samo AM pa ne. No, potem se je pa še pri meni najedla, isto kot vsak večeruser posted image user posted image

Grem zdaj pod tuš, upam, da ne bo vmes joka. M je šel na pijačo s kolegi in sva sami...

Mirno noč vsemuser posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
21.11.2013 22:33:27   
ursonok
Kamut ...
jaz sem ravnokar spekla kamutov kruh (polnozrnat). In je mnjamsi, sem že ful skorje na vrhu potrgala in jo še toplo pojedla ...res okusno. Ostalo bom pa pustila za jutri.

Sicer pa čuden dan. Sem cela napsihirana. Edino tek je bil ok. Pa otroci dobre volje.

Darila? Kaj je to? user posted image
Mordakaj malega za otroke, a nobenih posebnih šopingov niti nič v tem stilu. Od moža ne morem nič pričakovat, je anti-romantik. Jaz sem a tudi to postala, očitno user posted image
No, vsaj denarja ne bomo zapravljali user posted image

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
21.11.2013 23:17:15   
slikca123
pozdravljene punce,

kuharija - jst sem si nabavila eko sladkor iz kokosovega cveta (sladkor sicer uporabljamo samo za sladice, drugega sploh ne sladkamo pri nas) in ga uporabila v vanilijevem pudingu...ful dober okus naredi, tko karamelizira malo in pogreni...men je zakon, tko da če ma katera voljo kaj novega probat priporočam...

otroci - jakobovo fajn obdobje se na mojo srečo nadaljuje in posledično imam ful več energije...mi2 tud take deževne dneve greva ven, ga dam v nosilko in pod dežnik...sicer smo imeli pa par suhih obdobji umes, tko da sva z vozičkom celo do trgovine in nazaj prišla...ja, pa ful lepe ninice, jih že neki časa gledam, pa mi še nobene niso bile tko ušeč kot te...zgleda da bo jakob kar jeff-a dobil, upam da mu bo vsaj pol tolk ušeč kot meni user posted image ...drugače ste me pa kar malo pomirile tiste, ki se ne ukvarjate preveč s teorijo, kako bi mogli otroci sami zaspat itd., tud meni je bla skoz bližje ideja, da otrok za določeno "stvar" dozori, kot tudi, da je vsak otrok drugačen po karakterju in imajo zato posledično različne potrebe - ni vse odvisno od nas mam...sem kar mal pozabila na to moje prepričanje in se začela že mal sekirat, evo zdej ste me spomlne da se mi ni treba user posted image

počitnice - 3f dobil potrjen dopust marca, apartma smo rezervirali, zdej sam še čekiramo karte, ko bodo dost ugodne pa "hop"...tamali bo imel 9 mesecev takrat, upam da bo v kakem "ne tečnem" obdobju in bomo uživali tiste težko priborjene skor 3 tedne na soncu in vetru na fuerti...
aja, tašči pa tastu imava namen za vsa kosila in neobdarovane rojstne dneve (tud okrogle) podariti karte za amsterdam in prenočišče...pa sem malo gledala hostle (seveda zasebna soba) al pa kake poceni hotele, pa je tega fuuul in tud kar dost dragi so...ok, ni treba da je v centru, lahko tud ven par postaj (do dve postaji npr.) z vlakom, važno pa, da prideš peš do javnega transporta (vlaka npr.)...a je bila katera, ima kak predlog oz. nasvet...user posted image

gibanje vidim da ste ene že ful pridne, pohvalno...jst se pa kar nekaj zgovarjam na to dojenje in imam res občutek, da če bom preveč gibala ne bo mleka...vem, grašek je pretekla 21-tko in pol poddojila tamalo (če se prou spomnem)...bom mogla res počas začet, če bo slučajno res manj mleka, bom dala pač flašo, sej je že velik fant...zdej mam motivacijo, do marca mi more bit neopren pa trapez spet prouuser posted image , smučarske hlače bom mogla očitno nove kupit za to sezonouser posted image ...a veste kaj je izjavil moj 3f en večer, ko sva se mal pogovarjala: "zdej si dobila dva praznika in enga izgubila", pa ga debelo pogledam, češ kerga sem izgubila in njegova razlaga: "pridobila si marca dva, materinski dan in dan žena...izgubila pa februarja valentinovo...s temi kilami sigurno"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...še tast me priganja, da grem z njima (taščo in tastom) na tek trojk, zgleda da si tud on potiho prizadeva, da bi bla spet bolj fit...user posted image ...ja, razmišljam če bi mi kombinirana karta za fitnes, organizirane vadbe in bazen kaj pomagala...hmmm, ne vem, jst sem bla vajena teka ob vseh mogočih urah in temperaturah, magari na stadionu pod lučmi...se počutim ful razvajenka, da me morejo zdej kar z enimi kartami podkupovatuser posted image ...hmmm, morem mal prespat...

hmmm, dans sem se pa čist sama o sebi razpisala...

tiste, ki še ne spite lahko noč...tiste, ki pa ste že vstale, pa dobro jutro...

< Sporočilo je popravil slikca123 -- 21.11.2013 23:21:44 >

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
22.11.2013 8:00:52   
Saša33
Dobro jutro,

včerajšnja zamenjava obroka z GH je obrodila sadove. tamali zaspal ob 22.30h in spal do 6.30h, Se je zbudil, ko je možu zvonila budilka in malo pojedel in spal do sedajuser posted image user posted image user posted image , aleluja. Sem naspana konnčno ena noč. Zjutraj nisem vedela ali se mi sanja, se mi zdi, da se niti obrnila nisem. Kako malo je potrebno za veselje.

Sicer se mi resnično sedaj zdi, da se res dobro počutim doma z  dvema malima. Lara je zanimiva ker vsak dan kaj novega pove. Pa toliko večja je, da se jo da še kaj na foro vržt, pa ne trmari. Nasplošno je res nezahteven otrok. Poleg vsega si sedaj ratujeta en drugemu zanimiva, kar pomeni da se ji Adam smeji samo, da jo vidi. Tudi če stopi nanj ali se vsede naj , on se smeji. Pozna se tudi da tečem, mojo psihično stanje je velikoo  boljše, pa še počasi bom kake stare hlače spravla gor. v dveh mesecih odkar tečem so mi šle še 4 kg  dol, predvsem trebuh, špeh na hrbtu, bljak.

Grašek: Mami je bila v torek na nekem predavanju za nadarjene v LJ. Pojma nimam kje. Mogoče se celo poznata. Slovenija je itak majhna.

Lethe: Glede zob. Ponavadi ima vsaj pri nas je bilo pri 1 in 2 vročina, rdeče, oteklo lice. Pa če si pogledal dlesen je bila zatečena. Pri nas se ni sicer sinila, je pa na veliko hotela gristi. Pri nas se najbolj obnese rokica s tremi prsti od mam. Adam jo lepo drži in grize. Mi nimamo še nobenega zoba, grizemo pa na veliko.

Pomivanje posode in pomivalni stroj: Sem se v treh letih takoo naveličala tega pucanja, posebej sokovnika. Da se mi je odpru drug svet z pomivalnim strojem. Pa vsi kozarčki, stekleničke, flaške. Vsaj primerno pomite, da ne omenjam kozarcev. Meni je všeč, ker ni vse našarjeno po kuhinji in ssamo notri zlagam. Je pa res nekaj posode ne maram pomivati že od nekdaj, raje pucam kopalnico.

Danes bodo za kosilo postrvi ( še nikoli jih nisem pekla, tako da če iam katera kaj pametnega v rokavu naj mi pove). menda se pečejo zelo malo časa. Kruh sem že zamesila. Z domačim kvasem vzhaja 2x 4h in še potem 2h. Bo za večerjo avokadov namaz s česnom, njami.

Danes tek odpade. En dan pavze. Pri nas imamo 5 cm snega, nisem se mogla zjutraj nagledat idile. Komaj čakam na kako jutro smučanja. Sanja svinja kukuruz.

papa, pa lep konec tedna

(odgovor članu Lethe)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
22.11.2013 8:16:01   
Saša33
Sem hotela še pokomentirat darila:

Mož: antiromantik, sem se navadla. če želim kaj si kupim sama. Mu bom raje en bolj seksi večer naredila za miklavža:). Si morm kako lepo spalno srajco kupit, da ne bom cel cajt v enih razvlečenih cotah.

Ostala darila: lara bo dobila kuhinjo, tamali pa enga pliškota.

Babi: Sem koledar naredila z vnuki. Druga babi nič ne da na to.

Nečaki in ostali: Pa kako dobro suho sadje in domače piškote. Bi rada kakšne presne, enostavne našla. Da se takoj pojejo. Bom vidla koliko se mi bo dalo.

Prijateljice: Skupno za 3h v savno, z drugo pa na miklavžev vlak do Soče z otroci

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
22.11.2013 8:24:36   
sover
Jutro,

danes smo za spremembo spali odlično! user posted image user posted image (me ne skrbi, da bi se zarekla, ker sploh ne dvomim, da se to ne bo ponovilo še dolgo časa). K se je zbudila 1x za dudo in 1x za joško. L je bil pokonci že pred peto, ampak je nekak zbluzil do pete, da smo potem vstalil. Imela sem pobožne želje, da bo Karla uspela prespat njegov odhod v vrtec, ampak to bi bilo že kar malo prelepo. Zadnje čase se vedno zbudi ob šestih, ko gresta fanta od doma. Kakorkoli že, zdaj spi.

Res pa je, da je bilo to jutro ekstra pestro, ker imamo očitno novega družinskega člana. Včeraj se je namreč k nam zateklamlada muca. Več kot očitno je, da jo je nekdo spustil iz avta. Mucka je dobrega zdravja (vsaj na videz) in zelooo prijazna. Takoj je začela capljati za mano in hotela v hišo (očitno je bila prej tudi notranja muca). Zdaj smo v dilemi, kaj storiti. M je namreč alergičen na mačke. Sicer mu mlade (spolno nezrele) ne povzročajo težav, kasneje pa dobi reakcijo. Sam navija, da bi jo obdržali, mene je pa strah, da ne je ne bomo morali čez pol leta oddajati. Kakorkoli že - en teden bomo počakali, da vidimo, če se bo kdo oglasil, da jo pogreša, potem jo bomo pa najbrž posvojili. Če bo morala proč, bo pač šla. Otroci so seveda čisto mahnjeni nanjo. Vsekakor jo moram dati potem sterilizirati in cepiti, samo ne vem, kako se sploh cepi najdenega mačka?user posted image Še dobro, da je sosed veterinar ...

Danes popoldne imam zobarja. Aaaaauser posted image ! Sem bila že ničkolikokrat, a strahu se nisem uspela znebiti. Muka mi je it, ampak "šta se mora, nije teško". Je še huje, če te začne zob bolet.

Slikca123 - kako to tvoj misli, dasi izgubila valentinovo? Ne vidim povezave med kilogrami in romantiko.

Dansas - upam, da se čimprej pozdravite. Karla ima prehlad v odhajanju - k sreči je tokrat trajalo samo nekaj dni in je bilo potem bolje. To rundo sem za čiščenje noska uporabljala Tonimer (dobila sem en kup testerjev), pa moram rečt, da je kar v redu, ker lepo razprši tekočino po celem nosu.

Aja, danes smo se zbudili v zasneženo jutro. Bljak! Itak je vse skupaj ena sama mokrota. Me mine, ko samo čez okno pogledam.

(odgovor članu slikca123)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
22.11.2013 9:29:18   
ursonok

IZVIRNO SPOROČILO: slikca123

gibanjea veste kaj je izjavil moj 3f en večer, ko sva se mal pogovarjala: "zdej si dobila dva praznika in enga izgubila", pa ga debelo pogledam, češ kerga sem izgubila in njegova razlaga: "pridobila si marca dva, materinski dan in dan žena...izgubila pa februarja valentinovo...s temi kilami sigurno"

user posted image user posted image user posted image Brez komentarja. user posted image

Amsterdam
midve s kolegico sva šli v srednji šoli. Poleti. In je bilo VSE polno, niti ena luknja ni bila prosta, vrsti na "i" so bile kilometrske, vsi so čakali, da se kaj sprosti. Tako da sva živele v Bruslju in se vsak dan zgodaj zjutraj vozili v Amsterdam. Pa ponoči nazaj (primerno okajeni user posted image ). Je bilo kar zabavno.
Upam, slikca, da boste imeli vi več sreče.

Sneg
imate?! user posted image user posted image Groza.

Spanje
otroci user posted image , smo zamudili vrtec (ob 9h!!!). Jaz pa malo slabše. Mene ponoči/zvečer tako v noge zebe, da se cela tresem. In traja, da se ogrejem. Pa če pooči vstanem, je spet isto potem. Skratak, obup. Se spomnim, daima moja stara mamata problem (ledene noge). Ampak ona jih ima 80 user posted image

Sover, Saša
super za dobro spanje user posted image Se tudi po postih vidi, da vama kar dogaja user posted image

Jaz grem pa čez eno uro ... k frizerju!! user posted image Vseh teh 15 las, ki mi jih je še ostalo, si dam postričt. Bom imela spet čisto kratke. Potem pa samo še eno kapo nabavim za zimo, pa sem na konju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1382
22.11.2013 10:16:14   
dansas
Hojla.

Brina ima še vedno zamašen nos (seveda nisem pričakovala, da ga po enem dnevu več ne bo imela) ampak je bilo ponoči veliko bolje :))) Nosek ji čistim s tistim ustnim raspiratorjem - na dah user posted image . Me je Rosa hecka vprašala, kdaj ji bom spet po nosu vrtala, da bi bila ona rada zraven user posted image .

Danes do 9ih zjutraj so me že dvakrat "skregali", kaj šele bo. Sem klicala mami, ker se ene 5 dni nisva slišali in prvo kar mi reče je: "Ja zakaj pa nič ne pokličeš?" user posted image Khm... A te nisem ravnokar jaz poklicala? Če bi me rada slišala, me pa tudi ti lahko pokličeš. Kdo bi razumel? Druga stvar za katero sem jih slišala, je bila pa zato, ker sem vrgla izdolbeno jabolčno sredico, ki je ležala na kuhinjskem pultu med kompostne odpatke. Mož je zjutraj dal puncam jabolko, sredico s koščicami pa na pultu pustil. In pride domov, ker jih je peljal v vrtec/šolo in me nazja ker sem vrgla ostanke v koš, ker on je mislil to ponucat user posted image (In seveda tega ni še nikoli naredil do sedaj!)Mislim, haloo. Saj lahko kaj poveš. Ampak ne, še tisti stavek je včasih težko izustit.
Mah, tako da sem primerne volje že navsezgodaj user posted image

Sover
Super za boljše noči! Naj trajajo.

praznovanje
Če te prav razumem Saša33, pri vas praznujete, oziroma se obdarujete za Miklavža? Sem prvič v službi slišala, da kdo dobi (taglavno) darilo za Miklavža. Pri nas za Miklavža pade kvečjemu kakšna mandarina in mogoče kakšna manjša igračka (milni mehurčki ali nalepke ali že kaj). Glavna darila pridejo za Božič. Včasih je nosil Dedek Mraz, potem pa je s prihodom nečakov začel k nam zahajati Božiček user posted image in se je izkazal, tako, da zdaj njega vsako leto povabimo k nam user posted image .
Gaja je letos skapirala, da sta to v resnici mami in ati. No, se ji je začelo že lani nekaj svitat, pa sem to kategorično zavrnila. Letos mi pa srce ni dalo, da jo vlečem za nos (čeprav je to zaradi nje), ko mi je rekla z rahlim dvomom v glasu, da ona pa ve, da v resnici Božička sploh ni! Sem jo zvlekla na samo in ji povedala, da ima prav in da naj nič Rosi ne pove. Ker ko bo sama to pogruntala, ji bom že pritrdila, do takrat pa naj kar verjame. Seveda se je Gaja strinjala, ampak si ni mogla dolgo pomagati in je zvečer, ko sta šli spat, že delila na novo pridobljeno znaje user posted image user posted image user posted image Na srečo sem Roso prepričala, da Gaja nima prav, ker si Rosa še vedno želi verjeti.

slikca123
Tale tvoj je pa še hujši kot moj... Kar povej mu, da za valentinovo ni pomembno koliko špeha je med vama, ampak koliko je ljubezni. user posted image Sicer ti je pa Dan žena tudi že prej pripadal. Po moje ženske z menstruacijo dobimo pravico do tega praznika user posted image .

papa

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
22.11.2013 11:20:02   
Sonce33
Zivjo!

user posted image vsem, ki bolje spite. Naj traja cim dlje ali pa za vedno user posted image . Tudi pri nas je I dobro spal. Ob 2h se je zbudil, ker je bil moker. Ocitno sem zvecer slabo plenico nastimala in je slo mimo ponoci. Tako, da sem ga previla in je zaspal nazaj do 6h. Potem zgodnji zajtrk user posted image in se malo dremeza do 7:30. Vse je ok, samo jaz sem pa vseeno tako utrujena in user posted image , kljub temu da spim ponoci. Mogoce je tole vreme krivo za taksno pocutje in dejstvo, da zadnja dva dni nisem sla na sprehod user posted image . Kdo bi vedel... V glavnem kr neki vse skupaj.

Darila - pri nas smo res skromni. Babicam in tetam pa narocim naj kupijo nekaj kar otroka potrebujeta (kombinezon, cevlji, zobna scetka, plenice itd.) Ne maram, da bi dobivali en kup igrac, ki so potem zaprte v neki skatli in se nihce z njimi ne igra.

Sover - drzim pesti za zobarja danes user posted image . Tudi meni ni prijetno v ambulanti, ampak sem se z leti kar nekako navadila. Kot otrok sem se ga pa zeeeelooo bala. Ufff..... bolje da ne mislim na to user posted image . Mi je bilo pa tudi pri ginekologu zmeraj nerodno in neprijetno (tudi strah), ampak zdaj po dveh nosecnostih in porodih, mi je pa ratalo cisto ok in mi ni vec tako strah user posted image .

Dansas - ah tile moski... Kdo bi jih razumel user posted image . Moj ima tudi vcasih svoje fore...

Sem sla predvcerajsnjim na brezplacno nego obraza v lekarno, kjer so predstavljali kozmetiko dr. Hauschka. Mi je gospa lepo ocistila obraz,dala gor tonik, kremo za okoli oci, kremo za obraz in mi razlagala kako je ta kozmetika najboljsa. In koza je bila res gladka in sijoca. Ko sem videla cene me je skoraj na rit vrglo, ampak ona trdi, da je to super za mojo kozo. Namrec, imam res suho in obcutljivo kozo, tako da zjutraj ko vstanem je cisto izusena in groba. Pozna katera to kozmetiko? Sicer si ne bi vsega kupila, kar mi je ona predlagala, ker je predrago. Mogoce samo kremo.

Grem skuhat nasemu debeluscku kosilo. Je tako tezak, da ga komaj dvignem iz tal, posteljice.. In posledicno me boli hrbet, predvsem kriz in v medenici. Ima se katera taksne tezave? Katera je ze omenjala kiropraktika? Se priporocam za stevilko user posted image

Lepo se imejte in upam, da cim prej posije sonce.

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
22.11.2013 12:50:18   
Barbapapa77
hej,

pri nas je belo zunaj, ampak samo kakšen centimeter, tko za romatiko (beri: svinjarijo). Letos navijam za to, da bi bil sneg čim kasneje, ker naj bi se čez cca. 14 dni selili, ampak po snegu bo to malo težje izvedljivo. Tako da če počaka še 2-3 tedne, potem pa zarad mene lahko pol metra v kosu user posted image Mam čist rada sneg, otroci paše rajši, tako da naj kar bo - za kakšno sankanje in malo igranja po snegu...

slikca123 hahaha, če bi moj mož takole razmišljal, bi bila že lep čas ločenauser posted image . Najmanj pa od rojstva starejše hčere, ko sem več ali manj skoz na 5-15 kg plusa. Pa itak mene bolj motijo kot njega, hvalabogu. Se pa tud kr ne morem spravit migat in hujšat, sam jamrala bi in se mal sama sebi smilila. Sam pri meni me vsi pustijo pri miru, ker vejo, da bi dosegli samo kontra efekt. Namreč resno ne maram siljenja v karkoli, še najmanj pa v šport. Mož mi včasih tko zelo vzpodbudno in dobronamerno predlaga, da mi pripelje sobno kolo pred TV, ampak ponavadi naleti na moja gluha ušesa...

Valentinovega pa ne praznujem, ker mi je bedast praznik. Pa še totalno ne-romatičnega moža imam, njemu je vse to totalno brezveze in mimo. Sem se že navadila in sprijaznila, da kakšnih romantičnih presenečenj pač ne bo. Saj tudi sama nisem nekej preveč romantična, tko da me niti ne moti. Sem preveč realna za večerje ob svečkah in take stvari... Mene bi verjetno pri večerji ob svečah skrbelo, da ne bo vosek zapackal mize, hahaha user posted image

Dan žena pa - ta mi pripada že od rojstva, pa mojima hčerama tudi. Dobimo vse tri rože (no, do zdaj sva jih midve z Nežo, vsaka eno majhno rožico, drugo leto jo bo pa Manca tudi). Materinski dan pa zdaj po novem, ampak mi je dan žena bolj fer praznik, je manj izključujoč...

ursonok jst sem se pa v torek ostrigla, čisto na kratko. Zelo osvobujoče (kakšna hecna beseda, sploh ne vem, če je taprava beseda to). skratka, fajn - nč dela, manj las vsepovsod, zjutraj se lahko tudi pozabiš pogledat v ogledalo, kar se mi redno dogajauser posted image

zobar sem se ga bala kot hudič križa, dokler nisem prišla do enega res dobrega zobarja, ki je še od mojega fotra prijatelj. In je res fajn, zdej me nč več ne boli, karkoli mi dela in tudi strah me (skoraj) ni več. Odkar mi je izpulil vse 4 modrostne zobe, mi je v bistvu vse ostalo malo manj grozno...

GH v treh poskusih sva nadomestili cel obrok. S kakšnim veseljem ta otrok je, ne morem verjet. Ji vsakič naredim premalo, ampak si več ne upam, ker pomoje ne more pojest že takoj celo skodelico...Zdaj zaenkrat sva sicer šele krompir+bučke, jutri poskusim s krompirjem in korenčkom...

(odgovor članu Sonce33)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
22.11.2013 13:25:47   
ursonok
Ojla,
jaz od frizerja - s popolnoma kratkimi lasmi user posted image Še krajše imam kot Abelček user posted image Ampak sede, uf, zdaj res lahko vstanem in se ne pogledam v ogledalo (tudi do zdaj se nisem - do popoldneva, potem me je pa kap zadela). Ja, Barbapapa, je osvobajajoče user posted image

Sonce
kozmetika - poznamo, smo imeli za taveliko kremo za sončenje. Jaz sicer uporabljam eko, ampak neko lokalno firmo. Imam tudi suho in grozno kožo, sploh pozimi, in še nisem našla prave kreme zase. Edino v nosečnosti sem sijoča, sicer pa zgledam 10 let starejša user posted image Koliko pa stane to čudo tam pri vas?

Šport
jaz, odkar tečem z vozičkom, tudi nekaj hujšam, ne vem, kar hlače mi dol lezejo. Se vsak dan zjutraj želim stehtati, ampak nikoli nisem pri volji. Maybe tomorrow user posted image
Saša, tvoji giroji so pa res učinkoviti! Jaz sicer 4kg ne bi šla rada več dol, bi bila že malo bljak. Kakšno kilico pa. In super za take prijateljice. Pa za tvojo ne-finost. To itak nikamor ne pelje. (Zdajle pri frizerju so tudi pazili enega petmesečnika. Delata dva, ko ima en stranko, ga drugi animira. Mama je poljakinja in dela v jezikovni šoli do 14h. Vrtca, tako kot Au, ni dobila, ker se je otrok rodil konec junija. Pa ima fine prijatelje, ki ji popazijo malčka.)

Praznovanje
mi smo bili doma "banda rdeča" in smo praznovali samo dedka mraza. Potem so pa tudi naši, tako kot vsi, podlegli božičkarski kampaniji ... In zdaj se praznuje božiček.
Čeprav je bil meni osebno dedek mraz bolj všeč. A kaj češ, drugi časi, drugi dedki user posted image

Nič, Aurorec spi, zajtrk pojeden (kamutov kruh, avokadov namaz s ful česna, gor pa: 1) svež paradižnik s sezamom; 2) granatno jabolko, 3) poparjene bučke s špinačo in svežimi pistacijami user posted image )

Hrana je eden največjih užitkov v življenju user posted image

(odgovor članu Barbapapa77)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
22.11.2013 13:44:45   
Barbapapa77

IZVIRNO SPOROČILO: ursonok

Ja, Barbapapa, je osvobajajoče user posted image

hahaha, ja no, to sem hotela napisat, pa mi sploh ni šlo nekako od prstov, kr fecljala se mi je tale osvobajajoča beseda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
22.11.2013 21:44:39   
Peeby
Pri nas nič strašno novega, razen mRraza in bljak deževnega vremena.

Joj, ste ene že pridne z NL darili. Vedno si rečem, da bom za to poskrbela prej, pa vedno zadnji moment kupujem. Na srečo nimam veliko ljudi za obdarit (majhna družina) in par prijateljev (ki si izmenjamo bolj praktična darila, gremo kam skupaj itd). Sama nisem pristaš velikih obdarovanj, daril. Večji problem je, ko gremo k M, ker se vidimo redkeje, a za to poskrbi M sam. Obdarujemo se za božič oziroma novoleto (odvisno, kje kaj preživimo), miklavž je vedno nosil bolj suho sadje, pomaranče in kako pecivo. Imamo pa v naši družini radi vse 3 strice!

Sem pa danes mislila it ven, pa se mi zaradi takega mrzlega vzdušja res ne da. Je pa M izkoristil in šel namesto meneuser posted image Mogoče mi jutri celo rata it na nek koncert v Kino Šiška... Joj sem se polenila.

Neposredna povezava do sporočila: 1388
23.11.2013 11:07:06   
mojci13
Ojla,

Samo toliko se vam javim, da sva midva s pikcem že doma po operaciji. V četrtek so mu odstranili še šivčke in ima samo še brazgotinico, ki pa bo tudi baje še izginila. Super so mu zadevo naredili, skoraj nič se ne pozna. Zame je bila zadeva sicer ful , ampak glavno da j to za nama. Vse pohvale maksilofacialnem oddelku. Ali mogoče pozna katera Dermatix ali Remescar. Priporočajo eno in drugo, jaz se pa sedaj ne morem odločiti s čim mazati brazgotino.

lp

(odgovor članu Peeby)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
23.11.2013 20:02:51   
Barbapapa77
hehe, kakšno zatišje zavlada na forumu čez vikend user posted image . Imamo vse dovolj dela z otroki in možmi, očitno, pa ni časa za forum.

Jaz sem trenutno frej - moja mami mi je "ugrabila" taveliko, da se je šla kopat v taveliko banjo (pri nas imamo samo tuš kabino in ni lepšega za Nežo kot da se kopa v pravi banji). Pa še prespala bo tam. Kot da je babi nima že čez teden po vrtcu dovolj, se je prostovoljno javila še za sobotni večer in noč. Z možem se nisva pretirano upiralauser posted image , še sploh, ker je res naporna in kakšen večer brez pregovarjanja, naj umije zobe, se preobleče, se spravi spat... bo prav pasal. Res da mi je tudi mož pobegnil za kakšno urico, ker je bil že prej zmenjen za pivo. Hmm, no ja, nad tem nisem nevemkako navdušena, ampak bom preživela. Tamala pa spi. Blažen mir torej - in pijem pivouser posted image

Sem pa malo slabe volje vseeno, sama nad sabo - preveč hitro se razjezim na tastarejšo, ki je res en posebno trmast karakter in midve nekako nisva kompatibilni. In potem ona trmari, jaz čisto ven padem in potem je en cel kup slabe volje. Pa ne vem, kako naj rešujem zadevo, ker nekako ji pa ne morem vsega popustilti, ker jo je vseeno treba navadit enega reda... ampam mislim, da nisem preveč uspešna in da bom morala privzeti kakšno drugačno taktiko. Samo še ugotoviti moram, kakšnouser posted image

Sem pa danes zjutraj, preden sem vstala, imela prav en tak moment - a se lahko pokrijem čez glavo in se delam, da me ni? Samo za en dan, da se me čisto nič ne tiče, kaj bodo otroci počeli, jedli, kdaj in koliko bojo spali... No, je trajalo 2 minuti, pol sem pa vseeno morala vstat, ni bilo druge možnosti. Jutri bo bolj mirno jutro, glede na to, da tastarejše ne bo doma in upam, da nama uspe celo nekaj jutranje akcije user posted image . Zadnje čase je 1krat na teden že cel uspeh, 2krat na teden pa se šteje že za nadpovprečno dober tedenuser posted image Eh ja, nimaš kej, pri dveh majhnih otrocih in selitvi je to še kar dobro, mendauser posted image

Zdaj grem pa brat knjigo in pit pivo. Cel luksuzuser posted image

(odgovor članu mojci13)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
23.11.2013 22:00:44   
ursonok
Zdravo,
jaz bom kratka, ker nimam kaj napisat ... razen, da sem malo v rožicah user posted image Smo bili na rojstnem dnevi in sem malo srknila. Dva mala piva plus enega italijanćka. In kak deci likerja. In to je zame (očitno) precej. user posted image Je bilo kar fino, čeprav Au cel dan ni spala.
Tile naši kolegi so kar ok, smo imeli celo neko literarno debato ... In se spričkali glede tega, kdo je T. S. Eliot - angleški ali ameriški pisatelj/pensik. No, jaz in od kolega žena (Španka) sva trdili, da valda Američan, on (Anglež), pa, da je Anglež.
No in zdaj pridem domov, grem na vikipedijo ... In vidim: he "was an essayist, publisher, playwright, literary and social critic of the United States, he moved to the United Kingdom in 1914 (at age 25) and was naturalised as a British subject in 1927 at age 39."
No, očitno smo imeli vsi prav! user posted image

Barbapapa
ja, jaz imam isto z našo najstarejšo. Nekako se karakterno ne ujameva. Do konca. Abel dela tudi ful hude štale, ampak z njim imam drugačen stik. Ne vem, pač narava. Al kva user posted image In imam tudi slabo vest. In se trudim biti drugačna do tavelike. Malo manj nepotrpežljiva in živčna. Ampak sem od mnogih ljudi to slišala. Da je tako - z enim otrokom lažje shajaš, z drugim težje. Kar ne pomeni, da imaš koga manj rad. Gre samo za karakter, "karmo", kaj jaz vem ...

Danes nisem šla laufat. Jutro nujno.

Nič, toliko. Sicer pa pri nas +13 čez dan, sonček. In tako bo cel teden user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1391
23.11.2013 23:25:05   
slikca123
pozdravljene,

mi smo ta vikend utekli na koroško se mal razvajat, da nam kuhajo in mal popazijo tamalega, sicer ga pa itak ful radi vidijo (je pač prvi vnuk)...jst za računalnikom, 3f itak izkoristil priliko in šel v garažo "šmirklat dile"...je bil pa tamali dans prou en zaspanc čez dan, je veliko spal, tko da upam da bomo prespali noč...dvomim, da nam jutri znese prist do bazena...imam eno sliko za "sfotošopirat", pa okvir za narest (ima sodelavka okroglo obletnico decembra, pa ji je treba kako foro narest :P)...se grem stavit, da bo 3f močno navijal za beauty sleep po kosilu user posted image ...

moške izjave sem se ful nasmejala izjavi, da za romantiko ni važno kolk kil je med nama, ampak kolk ljubezni...user posted image user posted image ...drugače morem pa povedat, da je blo to tko bolj za vspodbudo povedano, kot pa kaj drugega (npr. žaljivo), me pač pozna in ve da delujeuser posted image ...ga morem drugače pohvalit, je romantik, pa ne un ta ogabno pocukran...ampak tak, da se tud kar tko spomni name (ne sam ob praznikih in obletnicah)...dobim kak letak za izlet v neznano (letak je seveda namig, kam greva/gremo), ko sem bla dost zjebana, me je čakal bon za masažo prliman na ogledalo v kopalnici itd... tko čist na easy stvari, kar tko en dan tja v tri dni, al pa z razlogom...po drugi strani pa do prejšnega leta ni vedel na pamet mojga rojstnega dnevauser posted image , pa kaj mu češ zamerit, svobodnjak pač...tko kot si rad vzame in potrebuje čas zase, si ga vzame tud zame oz. za nas...škoda sam, ker ga šiht zadnje cajte čist preveč "poje", tko da od kar je štručko z nama, je tega cajta za nas bolj malo, za naju pa skoraj nič...akcija 1x na teden je tud pri nas že uspeh, na žalostuser posted image

zabava peeby, superca za koncertuser posted image ...jst mam tud zacahnana dva dneva v decembru, prvega grem v dramo na predina (punce ne se mi smejat, sam mene čist prevzame njegovo p o č a s n o govorjenjeuser posted image , no ja pa njegova besedila tudi...če je še kera tolk čudna kot jst, se mi lahko pridruži...pol sred decembra grem pa še na šihtno žurko, za zaključek leta...zanimivo, kolk rataš skromen, ko imaš male otroke domauser posted image ...no, zdej ko to pišem sem se spomlna mojga najboljšga koncerta ever...jovanotti v trbižu...na jovanottija pa obvezno vsaj še 1x....ta vikend si lahko vrtim tole:
http://www.youtube.com/watch?v=-UbHYttXZCQ user posted image

jst od zdej naprej občudujem vse mame (pa sem prej fuuul preahtala tri otroke moje starejš sestre, sam bit mama je čist nekaj tretjega)...drugač gledam na to, kaj pomeni bit mama...pa naj si bomo na trenutke obupane, zjebane do konca, zaspane, z neumitimi lasmi, tko kot kdaj vse žareče, nasmejane in polne enih planov in načrtov...v vsakem trenutku smo občudovanja vredne mame, ki skrbimo za svoje razgrajače in se jim razdajamouser posted image

prijetno nedeljo vsem...

< Sporočilo je popravil slikca123 -- 23.11.2013 23:36:14 >

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
24.11.2013 8:11:46   
dansas
Evo še mene, da se še jaz ta vikend prfočkam.

slikca, jaz imam tudi 10 let starejšo sestro in nečake podobne starosti (razen tistega tvojega 3 letnega). In sem jih tudi jaz veliko prečuvala, ko so bili majhni - tudi kot dojenčki, prav fino nam je bilo, pa me je vseeno čist ven vrglo, ko sem imela svojo taprvo. Čist me je šokiralo, kako je to naporno, vse neprespane noči, pa jok zaradi kolik user posted image In kot pravim, nisem ena tistih "nesrečnic", ki je njihova štručka prvi novorojenček, ki so ga v življenju držale - to mora biti šele šok! In še vedno, tako kot vaju, barbapapa in ursonok, me moja tavečja veliko bolj iz tira vrže kot druga. Pri Rosi, pa če ima še tak izpad, me sploh ne gane, pri Gaji pa takoj živce zgubim. Ne vem, zgleda da prvi res ledino orjejo... Se moram tudi jaz malo bolj kontrolirat.

He, he, barbapapa, me sva imeli pa podoben večer včeraj. Naše starejše so tudi pri babici prespale in tudi jaz sem s pirom v roki čekirala forum user posted image , s to razliko, da moj je bil pa doma in sva celo uspela en film pogledat - ful dobr, samo ne vem kako se konča (ga moram zdaj do konca pogledat), ker sem šla 1 uro pred koncem spat. Sem podrla rekord zadnjih nekaj mesecev in šla šele ob 23:30 spat (se pravi, da sem bila prostovoljno tako dolgo pokonci; neprostovoljnjo sem bila že večkrat v zadnjem času user posted image ).

ursonok, jaz bi tudi dala roko v ogenj, da je T. S. Eliot ameriški pisatelj in super, da lep večer. 2 mala piva + italjanček + deci likerja... ufff, jaz bi rekla, da ga kar precej neseš, s tem, da niti ne vem kaj je to italijanček user posted image . Mene bi že pivo pod mizo spravilo (še vedno pijem brezalkoholnega) user posted image .
In je opazit, da si bila malo lušna, hi, hi... ker se ti je par besed zatipkalo (sicer pišeš dokaj brez napak)

mojci13
user posted image user posted image user posted image za operacijo. Sem mislila na vas. Sem malo po internetu gledala in videla, da znajo zdaj že tako lepo zašiti zadevo, da se komaj opazi. Kar se kremic tiče, ti pa ne morem pomagat :(

lep dan vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1393
24.11.2013 12:54:30   
niinii
Hey hey...

Mi imamo pa bolnika. S petka na soboto zabasan nos, včeraj zvečer še bruhanje in rahlo povišana temperatura, sem že mislila, da jo bo treba na urgenco peljat na infuzijo. Pol se je pa kar naenkrat ustavilo, mi je spraznila celo joško, zaspala za pol ure, spraznila še drugo in zakomirala nazaj. Edino pucanja nosa ne prenese. Samo da pridem blizu s fiziološko, ona v jok. Ampak danes je že boljše. Temperatura ji je padla, je ful dobrovoljček, čeprav je boga.

Doma sem imela en kaki vanila, ki se mu je mudilo, pa eno banano, zmiksam, pojedla je polovicouser posted image , kar je zanjo ful, ker ji sadje ne gre rado po grlu, ima veliko rajši zelenjavo.

Toliko od mene, lep vikend še naprej.

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
25.11.2013 5:57:37   
Saša33
Dobro jutro,

tamali je čisto buden in sem raje vstala, da ne zbudiva ostalih. Sem pa bolj malo spala to noč. Ne vem ali me boli uho, zob, nekaj mi fali. Me boli pol glave, samo def. ne morem bolečine. Še ena velika afta se mi je na dlesni naredila (lahko da me tudi to boli). Klinc, bomo zdržal.

Drugače pa danes imamo pol leta, noro. Imamo tudi sistematskega in cepljenje. Bom poročala o merah. Imava sicer pozno pop. Tako, da dopoldan sem nameravala še na Bled s prijateljico okoli jezera (če ne bo res pihalo) in to je to.

Biti mama:   se tudi meni zdi, da dokler nisem sama to postala, nisem cenila niti razumela mame in ostalih mamic. Lahko je biti pameten dokler nimaš svojih otrok. Potem šele vidiš koliko nekega odrekanja in koliko časa nameniš temu bitju. Moram reči, da šele sedaj razumemo svojo mamo. Drugače pa nobena od nas ni slaba mama. Vsi imamo neke vzorce, vsak se trudi po svoje, vsak ima svoje dobre in slabe dni.  In fajn je, da jih lahko tudi tuki gor zabeležimo. Da vsi vidimo, da smo krvavi pod kožo.

Nič, grem si skuhat čaj, pa kakšen tablet vzet, da mi glave ne odpihne:)

pa lepo jutro

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
25.11.2013 10:06:43   
girl79
Čao user posted image ,

Še ena, ki ji med vikendom ne uspe priti do računalnika...je konkurenca prehuda user posted image user posted image No moram pa pohvalit mojega...je včeraj sam od sebe (no malo imam na sumu tudi njegovo mamo, da mu je malo povedala kaj si misli o tem user posted image )načel temo računalniške igrice, ki jih igra praktično vsak večer že cca. 8 mesecev oz. odkar smo kupili nov računalnik...sva imela že ene par prepirov okrog tega....no včeraj je pa rekel, da je pripravljen na kompromis...tako da po novem bo igral igrice "samo" 4x tedensko user posted image user posted image

Romantika - če vam povem da mi je moj želel za 30i rd kupit sesalec user posted image user posted image mislim da vam to pove vse o tem koliko je romantičen user posted image user posted image Me je pa letos prvič pozitivno presenetil za rd...je naskirvaj organiziral varstvo za otroka in me peljal v savna+hamam za 2,5 urce user posted image Sem bila res presenečena, ker vse kar sem si želela za rojstni dan je da mi čisto zares NIČ ne prinese...ker res nima najboljšega filinga za darila...no lani mi je kupil torbico....res ne vem od kje mu ideja, da bo znal moški ženski kupit torbico, ki ji bo všeč user posted image user posted image No, priznam pa da je meni kar težko kupit darilo, ki bi mi bilo res všeč

Sicer pa je F današnjo noč po dolgem času prespal, ne da bi bil vmes malo buden....no to pomeni da je 2x jedel, še ene parkrat hotel imet dudo, ampak je vedno skoraj takoj nazaj zaspal user posted image user posted image

Ta vikend smo bili sicer na štajerskem...smo šli po starejšo, ki je bila na počitnicah...itak je bil jok ko je morala it domov...ja takega razvajanja, kot ga ima tam doma pač ni...no vmes smo opravili še par rojstnodnevnih praznovanj - je bilo nekaj otrok, tako da se je imela fino....danes pa tudi ni bilo neke panike za v vrtec it...

slikca123- joj tale izjava tvojega je res user posted image user posted image ...no če je bilo to mišljeno bolj v hecu je ok....midva se tudi včasih s takimi obmetavava, da si po mojem drugi mislijo da sva čisto skregana (no saj včasih sva tudi user posted image user posted image )...ampak imava oba tak malo črn smisel za humor in naju to zabava...

mojci13- super za uspelo operacijo...glede kremic pa tudi jaz ne znam pomagat....

Joj pri nas pa tak lep sonček, ampak pa full piha user posted image user posted image Upam da bo čez kakšno uro kaj manj, da bova šla malo ven...

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
25.11.2013 13:10:47   
ursonok
Zdravo,

za nami čudna noč - Abel se je po dolgem času spet huronsko drl eno uro, ni se ga dalo utišati sploh, zbudil je sosedove otroke user posted image Jaz tega ne razumem - kaj mu dogaja? Ko se je septembra to dogajalo, smo mislili, da je zaradi vrtca ali pa zaradi ločenosti od nas (počitnice pri dedkih). Zdaj je bilo nekaj časa idealno, včeraj pa spet. In še huje kot nazadnje. In je cele dneve in noči z nami, ne hodi spat k dedkom za vikend itd. V vrtcu tudi nič novega. Rad gre in mu dogaja.
Ne vem več, kje iskati vzroke ... Je to psiha ali kaj nevrološkega? Videti je res popolnoma avtistično! Odklopljen je in dere se ko zmešan. In vtipkaš v google "neutolažljivi jok", pa ti verže ven poste staršev, ki pišejo, kako malčki jokajo, dokler jih ne vzamejo iz postelje in stisnejo k sebi. Halo! To je utolažljivi jok! Neutolažljivi jok je to, kar se gre Abel. Ko se dere povsod, v postelji, v mojem naročju, v moževem naročju, na stolu, celo v banju pod mrzlim tušem.
Razen teh izpadov sicer nima avtističnih simptomov. Je zelo kontakten, družaben, govori že precej, stiska se rad, apetit ima ogromen, zelo dobro ima razvito mimiko in tudi razume jo. Ne vem. Se bojim današnje noči.

Aurorka spala super, zbudila se je okoli 5h za jest in potem spala do 8h.

No, sva se pa midva včeraj zvečer spravljala k "romantiki" ... in naju je Abel zmotil. Po eni uri kalvarije naju je vsaka želja minila. Danes sva pa do 12h!!! čakala, da je Aurorka izvolila iti spat. user posted image user posted image

No, sem pa zdaj že kar ok user posted image

Za zajtrk smo imeli pirine tortilje, polnjene z humusom, avokadom, paradižnikom in solatko. Mmmm. Zdaj sem pa še zadnji košček presne čokoladne torte maznila. user posted image

Girl
joj joj, tele igrice. Sploh ne razumem cele filozofije. A njemu ni škoda časa za to? Sicer pa super za kompromis, na dobri poti sta user posted image

Saša,
dobro opravite pri P. Pa lep sprehod okoli jezera. Midve bova šli, ko se zbudi, spet na enourni tekaški giro.

Materinstvo
ma ja, jaz tudi šele zdaj, ko imam otroke, razumem nekatere stvari. Je pa res, da odkar imam otroke, so tudi stare "zamere" spet prišle na površje. In jeza na lastne starše zaradi nekaterih stvari. Jim malo zamerim njihovo neodgovornost ...po drugi strani so bili pa mladi ... in pač niso znali drugače.
Jaz sem, če razmišljam o "svojem" materinstvu, lahko vedno slabe volje. Ker pač nisi popoln in veš, kaj bi lahko spremenil. A to gre očitno počasi. Kak dan mi uspe, dostikrat pa ne. Zato po eni strani zavidam tistim, ki furajo svojo vzgojo v prepričanju, da je pač najboljša mogoča. Na vse ostale se pa požvižgajo. Napake delajo isto kot mi, le sekirajo se ne. Kar je vsekakor plus, vsaj za njihovo zdravje user posted image

NIč, zdaj pa delat, upam, da Au še kakšno urico potegne, driskica mala. Se pa plazi že po celi sobi skoraj, povsod je je polno. Pa na vse štiri se daje in se želi usesti user posted image Pa je še prešibka in se potem samo na bok uleže user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
25.11.2013 14:38:22   
niinii
Jaz sem se tudi v petek ostrigla, frizerka verjet ni mogla, k sem šla z dolgih na paža :D

Drugače pa smo pridobili zobek št. 4 in 5 in sicer zgornja desna dvojka in trojka.

Sirena kliče...papa

(odgovor članu ursonok)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
25.11.2013 17:03:52   
Zlataladja
Pri nas je zgleda konec "eko časov", ko je kakal na 5 dni in je šlo ful manj plenic in robčkov ... odkar poje en obrok GH, kaka 2x na dan. No, vsaj čez pleničko se ne razliva več vse skupaj :) Je pa ful navdušen, mali požrešnež; sicer za vikend, ko ga je hranil ati, je bil na koncu kar čist, kadar ga pa jaz, je pa hrana vsepovsod - najbrž zato, ker mu jaz pustim, da zraven krili z ročicami in grabi za žlico in si jo sam tlači v usta user posted image

Mojci13, super za uspešno operacijo. Meni so par let nazaj za brazgotino na obrazu po šivih svetovali kontrakel, potem v končni fazi sem se ful redko spomnila zadevo namazat in je brazgotina zdaj kljub temu komaj kaj vidna (moraš bit pozoren, da jo opaziš). Tako da pri dojenčku mogoče tudi sama od sebe v celoti izgine, saj se hitreje celijo kot mi odrasli.

Materinstvo: Meni se tudi zdi, da sem drug človek. Bistveno manj sem cinična in ob ves čas sem nekaj ganjena in že vsaka malo bolj sentimentalna reklama mi zasolzi oči. Hkrati me ful prizadenejo vse slabe novice (rajši ne gledam TV sploh, bognedaj poročila) in po drugi strani sem večkrat na dan kar tako brezzveze ful srečna. Najbrž so to še post-nosečniški hormoni in se bo malo umirilo vse skupaj. Pa tudi razumem kolegice, ki so mi šle prej na živce, ker se jim je življenje vrtelo okrog otrok in se niso znale o ničemer drugem pogovarjati, zdaj sem pa sama ista - čeprav se zraven ljudi, ki nimajo otrok, trudim, da bi te vsebine omejila.

Nič, grem pomit posodo, dokler mali še spi, lep večer vsem

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
25.11.2013 17:05:08   
dansas
Hej, hoj,

jaz sem spet gotova user posted image . Naši mali miški, namesto da bi šlo na boljše, se je še poslabšalo! Nos namreč. Ji tako nagaja ta zamašen nosek, da se je ponoči zbujala na cca eno uro user posted image . Se mi je že čist mešalo. Upam, da bo danes kaj bolje - se že kar bojim kako bo. Na vrat na nos sem zjutraj letela v Babycenter kupit fiziološko v spreju, ker mi jo je (seveda user posted image ) ravno zdaj zmanjkalo. Ta vrag stane 8,5 € ! Za deci slane vode user posted image . Ampak v tem trenutku bi kupila marsikaj, samo da bi pomagalo.
In sem mimogrede kupila tudi cucljalnik - ne tistega silikonskega, ampak takega z mrežico. Sem dala notri par semenk granatnega jabolka in je tako cuzala, da je bilo veselje user posted image . Zaenkrat se je cucljalnik izkazal za uspešen nakup. Upam, da se bo razpšilo s fiziološko tudi.

niinii
Vaša Lili pa štepa te zobke, kot po tekočem traku user posted image .

Saša
Bravo za pol svečke user posted image user posted image

ursonok

Bogi Abel in vidva zraven user posted image

girl79

A potem celo obstaja še kak dec, ki igrice nabija. Sem mislila, da je moj unikaten user posted image

papa

(odgovor članu niinii)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?