slikca123
|
pozdravljene punce, kuharija - jst sem si nabavila eko sladkor iz kokosovega cveta (sladkor sicer uporabljamo samo za sladice, drugega sploh ne sladkamo pri nas) in ga uporabila v vanilijevem pudingu...ful dober okus naredi, tko karamelizira malo in pogreni...men je zakon, tko da če ma katera voljo kaj novega probat priporočam... otroci - jakobovo fajn obdobje se na mojo srečo nadaljuje in posledično imam ful več energije...mi2 tud take deževne dneve greva ven, ga dam v nosilko in pod dežnik...sicer smo imeli pa par suhih obdobji umes, tko da sva z vozičkom celo do trgovine in nazaj prišla...ja, pa ful lepe ninice, jih že neki časa gledam, pa mi še nobene niso bile tko ušeč kot te...zgleda da bo jakob kar jeff-a dobil, upam da mu bo vsaj pol tolk ušeč kot meni ...drugače ste me pa kar malo pomirile tiste, ki se ne ukvarjate preveč s teorijo, kako bi mogli otroci sami zaspat itd., tud meni je bla skoz bližje ideja, da otrok za določeno "stvar" dozori, kot tudi, da je vsak otrok drugačen po karakterju in imajo zato posledično različne potrebe - ni vse odvisno od nas mam...sem kar mal pozabila na to moje prepričanje in se začela že mal sekirat, evo zdej ste me spomlne da se mi ni treba počitnice - 3f dobil potrjen dopust marca, apartma smo rezervirali, zdej sam še čekiramo karte, ko bodo dost ugodne pa "hop"...tamali bo imel 9 mesecev takrat, upam da bo v kakem "ne tečnem" obdobju in bomo uživali tiste težko priborjene skor 3 tedne na soncu in vetru na fuerti... aja, tašči pa tastu imava namen za vsa kosila in neobdarovane rojstne dneve (tud okrogle) podariti karte za amsterdam in prenočišče...pa sem malo gledala hostle (seveda zasebna soba) al pa kake poceni hotele, pa je tega fuuul in tud kar dost dragi so...ok, ni treba da je v centru, lahko tud ven par postaj (do dve postaji npr.) z vlakom, važno pa, da prideš peš do javnega transporta (vlaka npr.)...a je bila katera, ima kak predlog oz. nasvet... gibanje vidim da ste ene že ful pridne, pohvalno...jst se pa kar nekaj zgovarjam na to dojenje in imam res občutek, da če bom preveč gibala ne bo mleka...vem, grašek je pretekla 21-tko in pol poddojila tamalo (če se prou spomnem)...bom mogla res počas začet, če bo slučajno res manj mleka, bom dala pač flašo, sej je že velik fant...zdej mam motivacijo, do marca mi more bit neopren pa trapez spet prou , smučarske hlače bom mogla očitno nove kupit za to sezono ...a veste kaj je izjavil moj 3f en večer, ko sva se mal pogovarjala: "zdej si dobila dva praznika in enga izgubila", pa ga debelo pogledam, češ kerga sem izgubila in njegova razlaga: "pridobila si marca dva, materinski dan in dan žena...izgubila pa februarja valentinovo...s temi kilami sigurno" ...še tast me priganja, da grem z njima (taščo in tastom) na tek trojk, zgleda da si tud on potiho prizadeva, da bi bla spet bolj fit... ...ja, razmišljam če bi mi kombinirana karta za fitnes, organizirane vadbe in bazen kaj pomagala...hmmm, ne vem, jst sem bla vajena teka ob vseh mogočih urah in temperaturah, magari na stadionu pod lučmi...se počutim ful razvajenka, da me morejo zdej kar z enimi kartami podkupovat ...hmmm, morem mal prespat... hmmm, dans sem se pa čist sama o sebi razpisala... tiste, ki še ne spite lahko noč...tiste, ki pa ste že vstale, pa dobro jutro...
< Sporočilo je popravil slikca123 -- 21.11.2013 23:21:44 >
|