Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.10.2013 9:51:28
|
|
|
|
mala81
|
Pozdravljene punce!Že kar nekaj časa me ni bilo tu gor.Sem pa že stara borka.No in naj vam povem,da tudi z zamrznjencki uspe. Nam je 2x. No in zdaj nas že 2leti razveseljuje prava navihanka,ta drugi pa veselo brca v maminem trebuhu. Tak da ja,tudi z zamrznjencki uspe in res so pravi borci.Ker pa so mi od postopka ostali lh testi sem jih dala prijateljici,ki se tudi trudi za otroka. Nimam pa več navodil,zato bi vas prosila,če mi lahko katera napiše, kdaj je test pozitiven,ker sem že pozabila.Vsem želim čimveč uspešnih postopkov. In hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.10.2013 19:50:16
|
|
|
|
mish
|
hvala punce za odgovor
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.10.2013 19:53:35
|
|
|
|
mish
|
mala81 - hvala za to spodbudo, jaz imam prvič v 4-ih postopkih zamrznjenčke in me take zgodbe zelo razveselijo, glede na to da s svežimi zarodki do zdaj ni bilo uspeha. Komaj čakam, da tudi jaz dobim svoje pingvinčke v varstvo
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.10.2013 8:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke vsem, ki vam je že uspelo s svežimi ali zamrznjenimi zarodki, pa seveda pestke za vse, ki še čakate. Imam pa vprašanje, ali vam je v postopku z zamrznjenimi zarodki kaj zamujala M, mislim kar bi lahko bilo vpliv bhcg inekcije, ki ste jo dobile ob transferju? hvala vsem
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.10.2013 7:49:25
|
|
|
|
talika81
|
anonimna, pri meni je prišla točno kot švicarska ura.
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.10.2013 8:55:32
|
|
|
|
mala81
|
Kaj ni nobena v postopku z zamrznjencki?Prosim,ce mi lahko katera napise kdaj je ovulacijski test,ki jih dobimo v bolnici,pozitiven .Hvala
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.10.2013 9:13:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala81 Kaj ni nobena v postopku z zamrznjencki?Prosim,ce mi lahko katera napise kdaj je ovulacijski test,ki jih dobimo v bolnici,pozitiven .Hvala Ovul test je pozitiven, ko sta obe črtici enako močni, torej imata enako intenziteto oz. je črtica (ki potrjuje ovulacijo - LH) bolj intenzivne barve od testne črtice
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.10.2013 11:46:58
|
|
|
|
mala81
|
Hvala za odgovor!Lep dan
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 28.10.2013 21:21:22
|
|
|
|
repacica
|
hey. nama žal z zamrznjenčki ni uspelo, menstruacije še ni, a na krvnem ni bilo nič. en ciklus počakamo, mogoče potem decembra spet.... mi je pa omenila, da imajo od 15. dec zaprto, pa nisem čisto dobro razumela, kaj to pomeni ... da ne bodo delali čisto nič pol 2 tedna? ve katera kaj o tem?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 29.10.2013 5:17:55
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: repacica hey. nama žal z zamrznjenčki ni uspelo, menstruacije še ni, a na krvnem ni bilo nič. en ciklus počakamo, mogoče potem decembra spet.... mi je pa omenila, da imajo od 15. dec zaprto, pa nisem čisto dobro razumela, kaj to pomeni ... da ne bodo delali čisto nič pol 2 tedna? ve katera kaj o tem? Žal mi je da vama ni uspelo. No mi gremo pa sedaj novembra po eskimčka, so pa rekli, da če bo mensruacija do konec novembra naj pokličem, drugače pa po novem letu. Tako da bo po mojem tisto do 15.12. čist držalo za postopke z zamrznjenčki, za ostale postopke pa ne vem. Pa veliko sreče.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 30.10.2013 13:50:36
|
|
|
|
And11
|
Pozdravljene Podarim 5 škatel UTROGESTAN 100 mg kapsul. V eni škatli je 30 kapsul. ROK UPORABE: 28.3.2014 Kontakt: marjetkica123@gmail.com Vsem veliko sreče pri zanositvi.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 4.11.2013 11:06:27
|
|
|
|
And11
|
Pozdravljene Oglas za kapsule Utrogestan 30.10.2013 umikam. Sem oddala vse škatle. Veliko sreče vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 12.11.2013 6:37:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce eno vprašanje...v četrtek sem jim poslala mail in do zdaj še nisem prejela odgovora. Kako imate kaj izkušnje, a sestre redno odgovarjajo?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 12.11.2013 8:10:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojih izkušnjah so odgovorile še isti dan, preveri če si pravilno vtipkala email naslov
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 13.11.2013 19:38:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, sem preverila in je naslov pravi. Zdaj sem jim ponovno pisala. Upam, da mi odgovorijo.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 13.11.2013 20:12:06
|
|
|
|
zari
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Hvala, sem preverila in je naslov pravi. Zdaj sem jim ponovno pisala. Upam, da mi odgovorijo. Zakaj pa ne pokličeš? Sem jih ravno danes klicala .
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 14.11.2013 6:43:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni bilo nič tako nujnega in pol sem jim kar pisala. Mi je potem včeraj zvečer ga. Jasna odgovorila v 5 minutah in mi tudi razložila zakaj nisem takoj dobila odgovora. Res so super gor
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 16.11.2013 19:44:54
|
|
|
|
mish
|
pozdravljene soborke ! Za mano je ETZ in seveda dooolgih 2 tedna pričakovanja na krvni test. Danes me je kot strela z jasnega zadelo vprašanje, ki ga žal nisem postavila nobenemu od zdravnikov in sicer kako je s toksoplazmozo ? Skrbi me zato ker imam doma več hišnih ljubljenčkov med njimi tudi muco. Najbolj me muči ali smo pri krvnem testu pred samim postopkom bile testirane za toksoplazmozo in če obstaja možnost okužbe, ali bi nas na to zdravniki po transferju opozorili ??? prosim če katera ve, ker me je začelo skrbeti... hvala, pošiljam vsem user posted image user posted image user posted image za srečo
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 16.11.2013 21:26:05
|
|
|
|
tara.81
|
mish držim pesti, prvo, da ti bosta ta dva tedna hitro minila, potem pa seveda da zagledaš Glede toksoplazmoze...meni je Reljič napisal na napotnico, da naj mi to pregledajo že na prvem posvetu, tako da je velika verjetnost, da so tudi to pri tebi že preverjali. Jao, meni se pa tudi tako vlečejo tej dnevi. Zdaj bo skoraj en mesec od pregleda, 2 tedna od odvzema krvi in čakanja na pošto...A je možno, da ker mi preverjajo tudi AMH, da se bo vse zavleklo? Nekje sem zasledila, da v Trstu čakajo punce na izvide tudi en mesec.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 16.11.2013 21:58:07
|
|
|
|
mish
|
tara81 - najprej se ti zahvaljujem za odgovor in lepe želje seveda. Če prav razumem si ti v 1. postopku in sedaj čakaš vse možne izvide ??? Zakaj pa tudi AMH ? Drugače glede na moje izkušnje se je meni postopek začel nekje 3 mesce po razgovoru in odvzemu krvi če prištejem tudi jemanje KT za uravnavanje ciklusa.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 16.11.2013 22:10:40
|
|
|
|
jona klara
|
tara- jaz sem šla v trst na amh,po 14 dneh sem dobila izvid, kje si pa dala to preverit, pri nas čakaš do 3 mesece odvisno koliko vzorcev imajo na kupu, vso srečo, moj je 0,52
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 16.11.2013 22:42:56
|
|
|
|
tara.81
|
mish, ne to bo moj 2. postopek. 1 sem že imela pri Rešu, zdaj sem menjala kliniko. Ne vem točno na podlagi česa se je Reljič odločil tudi za to preiskavo (mogoče zaradi mojih let, bližam se 33). jona klara vse te preiskave mi delajo v MB in sem tako vesela, da me res prečekirajo tako kot je treba. Sem rekla, da bom v ponedeljek poklicala v laboratorij in vprašala kaka je situacija. Reš mi je dal takrat pregledati samo klasiko PRL in FSH in to je bilo to. Tle pa mi bojo pogledali še ščitnične hormone, pa še cel kup stvari. Čakanje se mi vleče edino to je težava. Če je AMH tako nizek potem pomeni, da imaš majhno zalogo jajčec. Sem si prav zapomnila? Več kot toliko še nisem v tem, čakam kaj bojo moji izvidi pokazali...
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 16.11.2013 22:49:25
|
|
|
|
jona klara
|
tara- moja rezerva je nizka ampak oba reš in tomaževič mi še dajeta upoanje, glede na 2 imn in en porod, stara sem 35, upaj mo, nikoli pa ne bo več kot pr celic v igri. tebi pa vso srečo in naj te dobro pregledajo in seveda srečen konec in hkrati nov začetek
< Sporočilo je popravil jona klara -- 16.11.2013 22:50:02 >
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.11.2013 9:58:28
|
|
|
|
tara.81
|
jona klara...ja, itak da ni tako slabo!!! Mogoče res ne boš imela 15 foliklov, glavno je, kar sem se skozi te mesece naučila, da je magar lahko samo 1 in da je ta kvaliteten! Boš videla, da nam bo uspelo, jaz v to ne dvomim!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.11.2013 10:03:48
|
|
|
|
jona klara
|
tara 81- tako je, rabimo 1, ampak vedno si na nitki ko veš, da je samo ena ali se bo sploh oplodila, včasih pa je tudi s 15 imi polomija, res pa je, če imaš eno je manj možnosti v igri.AMPAK MORAŠ SE SPRIJAZNITI, MENI JE REKEL TOMAŽEVIČ, DA ZATO TAKI Z NIZKO OV. REZERVO RABIMO VEČ POSTOPKOV, DA pridemo do konca.....bo uspelo ker mora
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?