|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
20.10.2013 9:51:28   
mala81
Pozdravljene punce!Že kar nekaj časa me ni bilo tu gor.Sem pa že stara borka.No in naj vam povem,da tudi z zamrznjencki uspe. Nam je 2x. No in zdaj nas že 2leti razveseljuje prava navihanka,ta drugi pa veselo brca v maminem trebuhu. Tak da ja,tudi z zamrznjencki uspe in res so pravi borci.Ker pa so mi od postopka ostali lh testi sem jih dala prijateljici,ki se tudi trudi za otroka. Nimam pa več navodil,zato bi vas prosila,če mi lahko katera napiše, kdaj je test pozitiven,ker sem že pozabila.Vsem želim čimveč uspešnih postopkov. In hvala za odgovor

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
20.10.2013 19:50:16   
mish
hvala punce za odgovor user posted image

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
20.10.2013 19:53:35   
mish
mala81 - hvala za to spodbudo, jaz imam prvič v 4-ih postopkih zamrznjenčke in me take zgodbe zelo razveselijo, glede na to da s svežimi zarodki do zdaj ni bilo uspeha. Komaj čakam, da tudi jaz dobim svoje pingvinčke v varstvo user posted image

(odgovor članu mish)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
21.10.2013 8:27:48   
Anonimen
Čestitke vsem, ki vam je že uspelo s svežimi ali zamrznjenimi zarodki, pa seveda pestke za vse, ki še čakate.

Imam pa vprašanje, ali vam je v postopku z zamrznjenimi zarodki kaj zamujala M, mislim kar bi lahko bilo vpliv bhcg inekcije, ki ste jo dobile ob transferju?

hvala vsem

(odgovor članu mish)
  Neposredna povezava do sporočila: 4304
22.10.2013 7:49:25   
talika81
anonimna, pri meni je user posted image prišla točno kot švicarska ura.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
22.10.2013 8:55:32   
mala81
Kaj ni nobena v postopku z zamrznjencki?Prosim,ce mi lahko katera napise kdaj je ovulacijski test,ki jih dobimo v bolnici,pozitiven
.Hvala

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
22.10.2013 9:13:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mala81

Kaj ni nobena v postopku z zamrznjencki?Prosim,ce mi lahko katera napise kdaj je ovulacijski test,ki jih dobimo v bolnici,pozitiven
.Hvala

Ovul test je pozitiven, ko sta obe črtici enako močni, torej imata enako intenziteto oz. je črtica (ki potrjuje ovulacijo - LH) bolj intenzivne barve od testne črtice

(odgovor članu mala81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4307
22.10.2013 11:46:58   
mala81
Hvala za odgovor!Lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
28.10.2013 21:21:22   
repacica
hey. nama žal z zamrznjenčki ni uspelo, menstruacije še ni, a na krvnem ni bilo nič. en ciklus počakamo, mogoče potem decembra spet.... mi je pa omenila, da imajo od 15. dec zaprto, pa nisem čisto dobro razumela, kaj to pomeni ... da ne bodo delali čisto nič pol 2 tedna? ve katera kaj o tem?

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
29.10.2013 5:17:55   
zari

IZVIRNO SPOROČILO: repacica

hey. nama žal z zamrznjenčki ni uspelo, menstruacije še ni, a na krvnem ni bilo nič. en ciklus počakamo, mogoče potem decembra spet.... mi je pa omenila, da imajo od 15. dec zaprto, pa nisem čisto dobro razumela, kaj to pomeni ... da ne bodo delali čisto nič pol 2 tedna? ve katera kaj o tem?

Žal mi je da vama ni uspelo.user posted image
No mi gremo pa sedaj novembra po eskimčka, so pa rekli, da če bo mensruacija do konec novembra naj pokličem, drugače pa po novem letu. Tako da bo po mojem tisto do 15.12. čist držalo za postopke z zamrznjenčki, za ostale postopke pa ne vem. Pa veliko sreče.

(odgovor članu repacica)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
30.10.2013 13:50:36   
And11
Pozdravljene

Podarim 5 škatel UTROGESTAN 100 mg kapsul. V eni škatli je 30 kapsul.

ROK UPORABE: 28.3.2014

Kontakt: marjetkica123@gmail.com

Vsem veliko sreče pri zanositvi.

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
4.11.2013 11:06:27   
And11
Pozdravljene

Oglas za kapsule Utrogestan 30.10.2013 umikam. Sem oddala vse škatle.
Veliko sreče vsem skupaj.

(odgovor članu And11)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
12.11.2013 6:37:31   
Anonimen
Punce eno vprašanje...v četrtek sem jim poslala mail in do zdaj še nisem prejela odgovora. Kako imate kaj izkušnje, a sestre redno odgovarjajo?

(odgovor članu And11)
  Neposredna povezava do sporočila: 4313
12.11.2013 8:10:04   
Anonimen
Po mojih izkušnjah so odgovorile še isti dan, preveri če si pravilno vtipkala email naslov

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4314
13.11.2013 19:38:23   
Anonimen
Hvala, sem preverila in je naslov pravi. Zdaj sem jim ponovno pisala. Upam, da mi odgovorijo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4315
13.11.2013 20:12:06   
zari

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hvala, sem preverila in je naslov pravi. Zdaj sem jim ponovno pisala. Upam, da mi odgovorijo.

Zakaj pa ne pokličeš? Sem jih ravno danes klicalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
14.11.2013 6:43:06   
Anonimen
Ni bilo nič tako nujnega in pol sem jim kar pisala. Mi je potem včeraj zvečer ga. Jasna odgovorila v 5 minutah in mi tudi razložila zakaj nisem takoj dobila odgovora. Res so super gor user posted image user posted image

(odgovor članu zari)
  Neposredna povezava do sporočila: 4317
16.11.2013 19:44:54   
mish
pozdravljene soborke ! Za mano je ETZ in seveda dooolgih 2 tedna pričakovanja na krvni test. Danes me je kot strela z jasnega zadelo vprašanje, ki ga žal nisem postavila nobenemu od zdravnikov in sicer kako je s toksoplazmozo ? Skrbi me zato ker imam doma več hišnih ljubljenčkov med njimi tudi muco. Najbolj me muči ali smo pri krvnem testu pred samim postopkom bile testirane za toksoplazmozo in če obstaja možnost okužbe, ali bi nas na to zdravniki po transferju opozorili ??? prosim če katera ve, ker me je začelo skrbeti... hvala, pošiljam vsem user posted image user posted image user posted image za srečo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
16.11.2013 21:26:05   
tara.81
mish držim pesti, prvo, da ti bosta ta dva tedna hitro minila, potem pa seveda da zagledaš user posted image user posted image

Glede toksoplazmoze...meni je Reljič napisal na napotnico, da naj mi to pregledajo že na prvem posvetu, tako da je velika verjetnost, da so tudi to pri tebi že preverjali.

Jao, meni se pa tudi tako vlečejo tej dnevi. Zdaj bo skoraj en mesec od pregleda, 2 tedna od odvzema krvi in čakanja na pošto...A je možno, da ker mi preverjajo tudi AMH, da se bo vse zavleklo? Nekje sem zasledila, da v Trstu čakajo punce na izvide tudi en mesec.

(odgovor članu mish)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
16.11.2013 21:58:07   
mish
tara81 - najprej se ti zahvaljujem za odgovor in lepe želje seveda. Če prav razumem si ti v 1. postopku in sedaj čakaš vse možne izvide ??? Zakaj pa tudi AMH ? Drugače glede na moje izkušnje se je meni postopek začel nekje 3 mesce po razgovoru in odvzemu krvi če prištejem tudi jemanje KT za uravnavanje ciklusa.

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
16.11.2013 22:10:40   
jona klara
tara- jaz sem šla v trst na amh,po 14 dneh sem dobila izvid, kje si pa dala to preverit, pri nas čakaš do 3 mesece odvisno koliko vzorcev imajo na kupu, vso srečo, moj je 0,52

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mish)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
16.11.2013 22:42:56   
tara.81
mish, ne to bo moj 2. postopek. 1 sem že imela pri Rešu, zdaj sem menjala kliniko. Ne vem točno na podlagi česa se je Reljič odločil tudi za to preiskavo (mogoče zaradi mojih let, bližam se 33).

jona klara vse te preiskave mi delajo v MB in sem tako vesela, da me res prečekirajo tako kot je treba. Sem rekla, da bom v ponedeljek poklicala v laboratorij in vprašala kaka je situacija. Reš mi je dal takrat pregledati samo klasiko PRL in FSH in to je bilo to. Tle pa mi bojo pogledali še ščitnične hormone, pa še cel kup stvari. Čakanje se mi vleče edino to je težava. Če je AMH tako nizek potem pomeni, da imaš majhno zalogo jajčec. Sem si prav zapomnila?user posted image Več kot toliko še nisem v tem, čakam kaj bojo moji izvidi pokazali...

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
16.11.2013 22:49:25   
jona klara
tara- moja rezerva je nizka ampak oba reš in tomaževič mi še dajeta upoanje, glede na 2 imn in en porod, stara sem 35, upaj mo, nikoli pa ne bo več kot pr celic v igri.
tebi pa vso srečo in naj te dobro pregledajo in seveda srečen konec in hkrati nov začetek

< Sporočilo je popravil jona klara -- 16.11.2013 22:50:02 >

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
17.11.2013 9:58:28   
tara.81
jona klara...ja, itak da ni tako slabo!!! Mogoče res ne boš imela 15 foliklov, glavno je, kar sem se skozi te mesece naučila, da je magar lahko samo 1 in da je ta kvaliteten! Boš videla, da nam bo uspelo, jaz v to ne dvomim! user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
17.11.2013 10:03:48   
jona klara
tara 81- tako je, rabimo 1, ampak vedno si na nitki ko veš, da je samo ena ali se bo sploh oplodila, včasih pa je tudi s 15 imi polomija, res pa je, če imaš eno je manj možnosti v igri.AMPAK MORAŠ SE SPRIJAZNITI, MENI JE REKEL TOMAŽEVIČ, DA ZATO TAKI Z NIZKO OV. REZERVO RABIMO VEČ POSTOPKOV, DA pridemo do konca.....bo uspelo ker mora

(odgovor članu tara.81)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?