|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvoj Jčki 2013
14.11.2013 9:37:48   
Nanuk
Gel Benex se dobi v Italiji, v nosečnosti nima kontraindikacij. Tako zagotavljajo: https://www.facebook.com/magentina/posts/381242488642875

lahko pa se poslužiš tudi kake limfne drenaže.

< Sporočilo je popravil Nanuk -- 14.11.2013 9:43:28 >

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 976
14.11.2013 11:15:48   
napalmica
Klepetulje user posted image rabim prav salco kave zraven, da se cez poste prebijem user posted image naj tako tudi ostane!

Latka, super za pregled user posted image evo zdaj si ze v 37tem, ce se ne motim! A pol lunca ni nic vplivala? user posted image

Booby boga si user posted image upam, da se jutri dogovoris za porod, ki bo v korist tebi in malckoma in da magar drug teden ze cartas. Nima se smisla neki matrat, ce je ze vseh nosecniskih tezav prevec na kupu. Ti si zdaj koliko, 34t?

Ancika srecno jutri na pregledu user posted image

Nuragi jaz imam uro ob 11h. Sicer bi bila zelo vesela, da se spoznava (Anciko mi je ratal zadnjic spregledat, ceprav sva skupaj sedeli v cakalnici user posted image ) vseeno pa ne bi rada cakala do enih, ker ful tezko sedim. Ceprav se zna zgodit...

Nanuk super za morfo user posted image mojedva sta imela tudi 400+g takrat.

Sara super za vozicek user posted image moj je se pri dobaviteljih user posted image

Chery daj prilimaj enkrat spet nas seznamcek, ce bos imela cas... kako si sicer?

A sem kaj pozabla? Pojma nimam.... user posted image

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 977
14.11.2013 12:07:00   
Nuragi
Napalmica, si naju z Nanuk zamešala user posted image z njo se bosta verjetno jutri srečali...

Sara, super za voziček user posted image , bi te pa prosila, če mogoče res pripneš link za Easywalkerja...

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 978
14.11.2013 12:11:40   
ancika12
Napalmica enako...tudi jaz spijem zraven šalco čaja,dokler v miru vse preberem in upam da ostane tako, čeprav nevem koliko bo katera imela kaj časa za to, ko bodo otročeki zunaj:D user posted image

Midve sva se zgrešile ja, no jaz sem te videlauser posted image mogoče pa bova rodile skupaj, nikol nevešuser posted image

Jutri pa pregled ja...uf me prav zanima kako je...

Nanuk glede potnih stroškov sem ti narobe povedala, jaz sem računala za 4 obiske po formuli 40€, dobila pa sem 80€( HB )

(odgovor članu Nuragi)
Neposredna povezava do sporočila: 979
14.11.2013 12:18:37   
Nanuk
Kam si pa šla po papirje? h osebni zdravnici? Če gre partner z vami v LJ, a se da zrihtrat spremstvo (da mu ni treba dopusta jemat?)

Napalmica, ne čakat na 13 uro, ne... bo že še prilika.

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 980
14.11.2013 12:21:21   
ancika12
Ja..tisti list ti da osebna zdravnica, in ga daš vedn potrdit gore..za vsak mesec pa potem odneseš ta list na ZPIZ in daš zraven TRR. Men so že drug dan nakazali... Mene vedn pelje partner, pa si je od začetka jemal dopust, potem pa je le rekla zdravnica da mu pripada bolniška tisti dan( ampak mora biti prijavljen na istem naslovu kot ti).... Nevem, mogoče so še njemu vrnili kot spremljevalcu potne stroške, nimam pojma... nimam nič proti user posted image

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 981
14.11.2013 12:22:57   
Nanuk
Nuragi, ta je po mojem
http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/otroska-oprema/vozicki/za-2-in-vec-otrok/vozicek-za-dvojcke-easywalker-duo-1290006854.html?aclct=1384341662

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 982
14.11.2013 12:26:08   
ancika12
Meni to železo spredi nikakor ne potegneuser posted image

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 983
14.11.2013 12:26:19   
napalmica
Nanuk, Nuragi sori user posted image ravno obratno sem mislila, pa sem imela skoz v glavi, da ne smem zamesat user posted image

Nanuk, tko kot je Ancika rekla, bolniska za spremstvo tvojemu pripada, dobi jo pri svojemu os.zdravniku, rabi pa potrdilo iz P, da te je spremljal.

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 984
14.11.2013 12:27:18   
ancika12
Jaz ju tudi mešam, morem prav študirati kero bom napisala. imata podobna imena, podobne PDP-je:D

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 985
14.11.2013 12:30:32   
Nanuk
Sej ni železo, je aluminij.. Bolj gvišno kot pa plastika recimo... Js sm že vsega preštudirala in mi je OK

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 986
14.11.2013 12:31:46   
ancika12
Ja, mamice ga kar hvalijo, da je ok.... no vsak ima svoj okus...jas še vedno nevem kerega bom kupila...

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 987
14.11.2013 12:34:25   
Nanuk
http://www.pramworld.co.uk/prams-and-pushchairs/twin-triple-pushchairs/mountain-buggy-duet-flint-2013

Po mojem bi znal bit tle večji problem, ker otroka lahko prcata z nogami ob kovino in pol fajn rowšta, pa še ne vem, kako bi se obneslo na vročem soncu in z golimi nogicami

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 988
14.11.2013 12:36:33   
Nanuk
js sm najprej tega gledala, ampak dolžina 155.. bi imela filing da vozim avtobus

http://www.sb-poceni.si/podrobno/babyactive_twinni/54/

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 989
14.11.2013 12:59:34   
Nanuk
Pravkar stestirano: zložen Easywalker GRE!!!! v mojega Aveota, če snamem zadnji dve kolesi.. juhuhu, ne bo treba menjat avta

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 990
14.11.2013 13:02:56   
ancika12
superuser posted image

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 991
14.11.2013 13:07:16   
latka
napalmica, zaenkrat smo še doma. Ja, sedaj smo že v 37.t in če smo že tako dolgo zdržali, bi lahko še do srede, ko bi dopolnili 37.t in potem bi bili že uradno donošeni.user posted image Ampak, če bo prišel čas prej, bomo tudi zadovoljni.

Punce, vse, ki imate jutri preglede, srečno.user posted image

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 992
14.11.2013 13:23:00   
CheryBlossom
Sedaj urejam seznamček... Vse nove prosim sporočite podatke! user posted image user posted image

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
14.11.2013 13:29:11   
booby
Napalmica - jaz sem danes 35t+1dan.

Sem si merila obseg trebuha, ga ze dolgo nisem.. 125cm

Ja, vso sreco jutri vsem na pregledu. Pa popoldan oz. Zvecer takoj napisat kako je blo, da imamo/jo nekateri kaj za pocet zjutraj ob kavici hehe

(odgovor članu CheryBlossom)
Neposredna povezava do sporočila: 994
   RE: Dvojčki 2013
14.11.2013 14:13:04   
CheryBlossom

user posted image

user posted image

xx.x.
Vzdevek, naslednji pregled,enojajčni/dvojajčni, spol otročkov

13.12.2013
Latka, dvojajčni, user posted image user posted image

18.12.2013
Booby, dvojajčni, user posted image user posted image

26.12.2013
CherryBlossom, dvojajčni, user posted image user posted image

16.1.2014
Napalmica, dvojajčni, user posted image user posted image

1.2.2014
Ancika12, enojajčni, user posted image user posted image

8.3.2014
84_Sara, dvojajčni, user posted image user posted image

21.3.2014
Nuragi, dvojajčni, user posted image user posted image

25.3.2014
Nanuk, enojajčni, user posted image user posted image

10.5.2014
Uršalii, dvojajčni, user posted image user posted image

user posted image

user posted image

6.3.2013
Leilla, PDP 31.3.2013, user posted image Zoja: 2220 g, 45 cm user posted image Živa: 2850 g, 48 cm

10.7.2013
Krysta, PDP ??.?..2013, user posted image Nika: 2110 g, 47 cm user posted image Blaž: 2317 g, 47,5 cm

ZANIMIVE SPLETNE VSEBINE IN STRANI:
NOSEČNOST PO TEDNIH
NOSEČNIŠKI TRAKEC user posted image
KITAJSKI KOLEDAR SPOLOV
TESTI V NOSEČNOSTI
TABELA RASTI PLODA PO TEDNIH
VSE O NOSEČNOSTI
OTROŠKA IMENA (1)
OTROŠKA IMENA (2)
ŠOLA ZA STARŠE (1)
ŠOLA ZA STARŠE (2)

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

Neposredna povezava do sporočila: 995
14.11.2013 14:24:12   
CheryBlossom
Uffffff ste se načvekale user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes točno 34. teden - jupiiiiii user posted image user posted image user posted image Sem fuuul vesela, da smo prišli do te pomembne točke 3v1! user posted image user posted image user posted image Pregled imam v ponedeljek in se vse zmeniva glede poroda.. Na prejšnjem pregledu (pred 1 tednom) sta bila zakladka že nad 2kg, sedaj pa sta itak še več, ker prav čutim kako mi trebuh vleče dol, ga je res težko nositi... Pa kako me vsak teden bolj opazno napihne - šeeee malo, potem pa nič več bušija, ampak tudi nič več nosečniščkih tegob (zatekanje nog, slabo spanje, bolečine v bokih in hrbtz...)...

Pa še slikica:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 996
14.11.2013 15:47:46   
Nanuk
ojooooooooooooj kaki trebuhi, vse to me še čaka. Mislim, da bom mogla preden rodim, kupit eno nosečniško bundo. Ne vem sicer kje...

Neposredna povezava do sporočila: 997
14.11.2013 16:26:01   
latka
chery, zelo lep in velik buši!user posted image Pa čestitam za 34.teden.user posted image user posted image

booby, tvoj buši pa je potem res velik, če imaš tak obseg. Moj velik buši se potem pred tvojim lahko samo skrije!user posted image

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 998
14.11.2013 21:08:38   
ancika12
Chery fuuul lepi bušiuser posted image in super za tedne!:)

Nanuk bunde imaš v h&mu sem jih videla, ful lepe pa topleuser posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 999
15.11.2013 7:08:19   
84_Sara
Nuragi...ja voziček je ta, ki ga je pripela Nanuk.
Jst sem se odločila, da sploh ne bom kupovala bunde oz plašča. Mam en plašč doma, k je doookaj širok na pas in pomoje bi ga oblekla, če mi pa ne bo pršel okol pa pač ne bo. Ker namena nimam nikamor it, za en predled na 4tedna oz pol na 2, pa ne bom nič novega kupovala user posted image . Zdaj nosim pa en plašček ki mi še ves trebuh pokrije. Decembra mam namen it mal v bolniško, januarja pa koristit dopust, magar cel mesec. Pol sem pa na porodniški.

Jst mam trenutno okol trebuha 92 cm pa sem šele 24.teden. Zvečer pripnem slike, me je včeraj dragi slikaluser posted image .

Lep deževen petek...

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?