|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembra pricakujemo + ;)
13.11.2013 17:49:08   
snika

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

01. 11
user posted image čikitauser posted image

04.11
lili25

05.11
user posted image tupiuser posted image

06. 11
*pikapoka

10. 11
user posted image CECA 1user posted image
user posted image Sabine user posted image
user posted image honey*user posted image
mamica8,

11.11
user posted image Anonimenuser posted image

12.11.
user posted image puncka.user posted image
13.11
user posted image zariuser posted image

15.11
Gnezdo,
lila25

17.11
Wishes

20.11.
Dgirl

23.11
snika

30.11
mala jagodka,
Sisley,
*viva*,
*pikapoka,
lolipop2011

X. 11
Anaina,
Tara9
monsy,
witto,
tinncyka,
mlada_mamika

SKUPAJ NAS JE : 27
user posted image NOSEČK: 5 user posted image
user posted image user posted image NAVIJAČICE user posted image user posted image
Katte user posted image , monsy, zari, vlazag, mamica deklicam, Žabinčica, Snika, witch, Penny

[/quote]

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 176
13.11.2013 17:55:26   
tupi
Ta mesec se je pa res lepo začel, če se bo še tako nadaljeval, bo več kot odlično. user posted image user posted image user posted image Stiskam pesti tudi za vse ostale!

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 177
13.11.2013 17:57:11   
zari

IZVIRNO SPOROČILO: aspera

zari, saj ti sedaj nisi bila v postopku, ane? Kdaj pa greš v 4.postopek - če greš? A imaš kaj zamrznjenčkov na zalogi user posted image ?

Ne ne aspera, nisem bila v postopku, sva se mal po naravno igračkalauser posted image , ker sva sedaj imela dovoljenje po ss, sedaj po tejuser posted image greva po eskimčkauser posted image .

Ta seznamček mi je pa všeč in upam da se tako nadaljujeuser posted image .

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 178
13.11.2013 18:03:47   
snika
Ja je kar roza...zelo všečno upam da bomo ostale tudi =)

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 179
13.11.2013 18:53:38   
aspera

IZVIRNO SPOROČILO: zari

IZVIRNO SPOROČILO: aspera

zari, saj ti sedaj nisi bila v postopku, ane? Kdaj pa greš v 4.postopek - če greš? A imaš kaj zamrznjenčkov na zalogi user posted image ?

Ne ne aspera, nisem bila v postopku, sva se mal po naravno igračkalauser posted image , ker sva sedaj imela dovoljenje po ss, sedaj po tejuser posted image greva po eskimčkauser posted image .

Ta seznamček mi je pa všeč in upam da se tako nadaljujeuser posted image .

Aha, se mi je zdelo, da nisi bila v postopku. Potem pa stiskam pesti, da bo eskimček preživel odtaljevanje in se prijel user posted image .

Btw, zdaj berem knjigo Noge gor, pa bo. Je katera brala? Ravno prava tematika za nas user posted image .

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 180
13.11.2013 20:28:56   
*masaja*
o, punce november se je pa veliko lepše začel kot oktober user posted image Nama oktobra ni uspelo, ta mesec pa pridno pijem krvomočnico, vsak drugi dan user posted image in upam, da uspe user posted image Nepričakujem je 28.11.

(odgovor članu aspera)
Neposredna povezava do sporočila: 181
13.11.2013 20:59:54   
Katte
Čestitam novim nosečkam! Da bi se mesec le tako nadaljeval!

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *masaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 182
13.11.2013 22:12:44   
lila25
o bravo punce user posted image kaka lepa statistika za ta mesec, upam da jo bom nadaljevala user posted image čeprav dvomim, ker sem danes opazila malo rozastega izcedka (do sedaj tega nisem še nikoli mela pred m). je pa malo drugače ta mesec kot prejšnje - sem dobila mozolje po bradi in jih prej tam nisem mela nikoli, na čelu jih pa ni kot običajno user posted image pijem pa pridno ašičev čaj in krvomočnico ta mesec, tako da bi znalo bit to posledica tega.

srečno vsem pri lulanju user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 183
14.11.2013 10:18:27   
Sisley
Čestitke vsem nosečkam!!

Očitno je nekaj res na temu, da je jesenska sperma boljša user posted image user posted image Močno upam, da to drži user posted image glede na to da greva v soboto na IUI in ia moj slabšo kvaliteto semena, bi blo to "jesensko pravilo" še kako dobrodošlo user posted image

Eno vprašanje za tiste katere ste že opravljala IUI ( čez vikend).. Meni so v LJ naročili da morava prinest seme s seboj ( zato ker je vikend).. Ampak glede na to da mava midva vožnje do lj cca. 1.5 ure lih ne vem kolk je to pametno..in glede na to da to seme še potem nekaj časa stoji.. Pa že itak je ponavadi vedno slabše kvalitete in res ne bi rada da bo zato še slabše. Mi res ni jasno, če to ni možno da opravi to kje tam.. user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu lila25)
Neposredna povezava do sporočila: 184
14.11.2013 10:28:41   
witto
Sisley, ko sem jast imela iui postopek, sem obakrat prinesla kar od doma, res pa je, da imam cca 10 minut vožnje do bolnice. Ko je moj delal spermiogram, ga je delal v laboratoriju, v eni "posebni sobi" v bolnici. Poskusi se dogovorit, če bi bilo možno, glede na slabšo kvaliteto,da bi vzorec dal kar tam?

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 185
14.11.2013 10:30:45   
Radenska_
Ojla :)

A lahko še mene fosilko napišete pod 30.11.
Imam danes končno ovulacijo po 53 dneh čakanja.

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 186
14.11.2013 10:37:07   
Sisley
Ja sem se hotla dogovort, ma ta sestra po telefonu ni bla nič kaj za stvar. Je pa res tko, da če bi blo to čez tedn bi to lahko naredil v sobi kjer je dal seme tudi za spermiogram, zdj ker pride pa na vikend majo pa tam vse zaprto in moraš direk v staro porodnišnico že ob 7h prinest seme. Ne vem, jaz sem mojmu predlagala da bi pač to opravil na wc-ju v bolnici. Vem da ni najlepše in je nekako neetično.. sam ne vem kaj drugega naredit. In tudi on ni prav nič zadovoljen s to verzijo!
Se mi zdi da od tega semena ne bo prav nič dobrega če mi to prinesemo s seboj. Edino da se naredim malo neumno.. in v soboto zjutraj rečem sestri na sprejemni, kje moj partner lahko uredi svoje stvari da odda seme zdaj.. user posted image Valda mu bodo omogočli in odprli kakšno sobo ali kj..
Drugo mi pa prav nič več ne pade na pamet. Je res žalostno, da imajo to tako urejeno. user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 187
14.11.2013 10:54:15   
witto
Imaš te dve možnosti. Ali da se narediš malo neumno, ali pa se mu pridružiš na wc-juuser posted image . Pa bo mogoče malček lažje?

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 188
14.11.2013 11:49:56   
Sisley
Evo rešeno. Sem poklicala prav v staro porodnišnico, pa sem jim povedala kako je na stvari.. no in je rekla, da ni panike, da bo lahko opravil gor, ker je res predolgo da bi to seme stalo. Da imajo itak prostor za to, glede na to da pridejo moški, kateri oddajo seme pri postopkih IVF... Tko da mi je kar odleglo, mojemu pa tudi user posted image Hvala za pomoč witto! Srečno vsem user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 189
14.11.2013 11:57:30   
witto
Malenkost Sisley, vsaj malo da sem pomagala. Pa vso srečo,ti želim pa da se v prvo primeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 190
14.11.2013 15:08:58   
Sisley
Hvala... Tudi jaz upam to user posted image Srečno tudi tebi v čakanju na user posted image

Čakamo na naš +

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 191
14.11.2013 19:00:09   
mamica8
tupi mogoče me čaka enaka sreča kot tebe...user posted image še vedno ni...jutri zjutraj spet poskusim user posted image

(odgovor članu Sisley)
Neposredna povezava do sporočila: 192
14.11.2013 19:35:50   
tupi
mamica8 sem prišla takoj pogledat, ko sem videla, da si komentirala. user posted image Držim pesti! je pa meni plus pokazal cb digital, prej sem pa ene trakce iz dm-a delala, ti so bili pa negativni.

(odgovor članu mamica8)
Neposredna povezava do sporočila: 193
14.11.2013 19:47:05   
mamica8
aha jaz sem navaden CB naredila prvi dan zaostanka pa ni bilo nič pa 2x trakec...no bomo videli jutri če še nebo do jutra...upam da ne...je to tvoja 1 user posted image ?

(odgovor članu tupi)
Neposredna povezava do sporočila: 194
14.11.2013 20:39:01   
tinncyka
Ojla!

Čestitke puncka. in tupi user posted image user posted image user posted image

in navijam za vse ostale user posted image user posted image

pri meni še tudi ni user posted image  mamica8 imaš kakšen drugačen občutek kot prejšne mesece, ker tudi jaz bi morala dobiti 9 - 10.11 ampak se je odločla da je ne bo in me malo zeza user posted image  ker tudi moji testi so bili - user posted image  delala sem pa CB digital in potem 2 dni kasneje še BC mini in vse negativno user posted image  ne vem kaj je ta mesec ... 

(odgovor članu mamica8)
Neposredna povezava do sporočila: 195
14.11.2013 20:41:55   
tupi
mamica8 imaš zs

(odgovor članu mamica8)
Neposredna povezava do sporočila: 196
15.11.2013 6:37:41   
mamica8
jutro...zbudila še zelo zgodaj, da naredim s prvim jutrajnim urinom...in ko se obrišem vidim user posted image user posted image ...tako , da sem lepo pospravila test...mogoče bo drug mesec prišel prav...user posted image user posted image

tinncyka mislim, da je bilo kar isto vse..ni bilo nekih posebnosti user posted image

(odgovor članu tupi)
Neposredna povezava do sporočila: 197
15.11.2013 7:25:53   
tinncyka
mamica8  user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu mamica8)
Neposredna povezava do sporočila: 198
15.11.2013 8:21:26   
tupi
mamica8 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 199
15.11.2013 9:00:42   
lila25
mamica 8 user posted image upam, da ti tale testek pa drug mesec srečo prinese.
jst še čakam mojo m, ponavadi ob takem času že pride. je blo pa učeri tud še malo rjavkastega izcedka. upam da me ne bo zdej hecala (razen če bi blo po ne vem kakšnem čudežu user posted image , včeraj je bla belina), ker sem včeraj clomid dobila in ga moram začet papat v torek. mi je pa ker takoj predpisala 2 tableti, kar se mi zdi kar veliko. zdej pa ne vem al bi začela z 1 al kr takoj 2 glede na moj pco in to da sploh nimam svojih o in m user posted image totalno sm zmedena.

(odgovor članu tupi)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?