ursah
|
Milo, samo glede strehice: ni res, da je potrebno vedno odvijat vijak. Oz. ne vem, zakaj ga ti odvijaš? Ker mi imamo tudi ta voziček (trikolesnik), pa se nikoli ne ukvarjam s temi vijaki - samo 1x mi je mož naštimal kako "na trdo" hočem dvigat/spuščat strehico, in sedaj samo potegnem strehico. Drugače pa voziček ima svoje prednosti in slabosti (po 1 letu uporabe), ampak če ga primerjam z ostalimi trenutno popularnimi (in ustrezno dragimi) znamkami pa sem še vedno prepričana v odlično razmerje med ceno in kvaliteto. Sem gledala tudi vozičke Quinny, PP, Jane itd., in moram reči, da drastične razlike nisem opazila. Je pa nekaj malenkosti, ki so meni osebno recimo malo zoprne: tisti trakovi v športnem delu za pripet bi lahko bili boljši, bremza bolj v desno, malo bolj vodljiv. Košara mi je bila pa super, pozimi je bila notri tako zaščitena, mislim da bolj kot v vozičkih kolegic, s katerimi smo vozičkale oz. sem se dobivala, tudi velika je bila, tako da je bila naša gospodična notri do 6 meseca (npr. kolegica je imela že pri 4, 5 mesecih problem, ker je sinček prerastel košaro, sedel pa še ni...). Ampak sem prepričana, da bi pri kakem drugem vozičku po 1 letu uporabe našla pa kaj drugega. Je pa to traktor med vozički - robusten terenec, gre vsepovsod. Nam je to prišlo zelo prav, ker smo vozili po makedamu, gozdu, asfaltu itd. Naj povem pa še, da sem v tem letu neštetokrat slišala komentarje mimoidočih "glej, kako lep voziček". Sicer ni bistveno, ampak mi je vsakič izvabilo nasmeh na obraz . Skratka, vsak po svoje. Je pa res, da po 1 otroku čisto drugače ocenjuješ voziček kot takrat, ko ga "na pamet" kupuješ za prvega otroka.
|