Ursi2
|
Pozdavljene, punce! Se spet nisem nič oglasila. Sem sicer mal poskušala kaj prebrat, da sem vsaj mal imela odrasle družbe. Smo bili spet bolani. Mi gre že prav na živce! Prejšnjo soboto je ta srednji zakuhal na 40 in kuhal 2 dni,poltem se je mal umirilo, nadaljeval je ta mali, ki je imel tudi mal čez 39, potem pa sta se jima pridružila še moj dragi in tavečji. Pa tamala va sta imela še vneta ušeska. In ravno toliko smo bili prej v vrtcu (4 dni), da so spet fasali uši. Kar je pomenilo spet vse preprat in globinsko ščistit. Tako, da se mije prvič zgodilo, da sem svoj RD praznovala tako, da sem pedenala 4-im bolanim fantom :)Ampak, vsaj skupaj smo bili. tO MI JE PA ITAK POMENILO NAJVEČ. Drgač se imamo kr fajn, čeprav me tale stvar s taščo jezi in ful obremenjuje. Pa ko pomislim, da bom čez tri mesece doma skoz, nič službe in takih stvari. Pa še otroci bojo doma in bojo že kake pripombe, komandiranja, ... Sej ne znam niti opisat, kako mi je, sam me kr stiska in sem kr precej sesuta zdej. Pa sej bo, mi se bomo imeli fajn, pa upam, da bo nekak šlo. Vseen pa skoz čekiram, če se bo kje kaka ugodna varianta za hišo ali stanovanje našla. Kar pomeni, da tudi kar odlagama rihtanje sobice za našga najmanjšega zakladka,ki ga čakamo, ker je vse v zraku. Ampak bo že, mogoč se lotimo naslednji vikend. Ampak do takrat je še celih 5 dni in se lahk velik spremeni. Število otrok: midva sva skoz govorila o 5-ih otrocih, pa zaenkrat čakamo 4.-tega, pa ne vem, kako bo, ali bomo še nadaljevali ali ne. Vse odvisno, kako se bo vse razvilo. Želiva si, tudi fantje si še želijo, kako pa bo, bova pa vidla. Se pa kr nekak pripravljam, da je to mogoče zadnja nosečnost in poskušam, kolikor gre in kolikor je časa, uživat v teh brcikah in pričakovanju. Sta pa fanta posrečena, ko se pogovarjata, kako bo temu dojenčku ime. Sem vprašala Jureta, če mu je prav, D abo Ožbej, ker si pa on bolj želI, a bi bil Lovro (nam ostalim je Ožbej malo bolj), pa je reku, ja ni problema, bo pa naslednji Lovro. Jz sem sam pogledala, pa se nasmejala. No, na morju sta se pa pogovarjala, da naslednji, ko bo dojenček, ni mus, da bo fantek, da je lahko punčka, pa je Jure spet rekel, ja, vredu, bo pa Pia, pa bo potem LOvro. HALO!!!!!!!!! Takrat sem pa ostala čist brez besed! Januar 2014, upam, da se ti vse zrihta, da bo ok, pa najboljš res da svojo G poslušaš in upoštevaš, sploh, če je bil tak odnos v bolnici. Adijo pamet! Držim pesti! Prehladi in kašljanje: pri nas lavfa fiziološka, potem skuham timijanov čaj (prepražim sladkor, zalijem in dam not timijan in še to zavrejem). Pa krema MATERINA dušica od JUSTA je zakon in esenca za kopel. Aja, pa v Mercatorju se dobi čaj Plučnik, ki je tudi fajni. IN seveda med. Toliko za sedaj, zdej grem pa delat še, da nadoknadim nekaj tega, ko me ni bilo. Lepo se imejte, pazite se in uživajte!!!!
|