patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lukka Evo bravo! Če je nesramno bogat je popoln! Ne vem, a naj se jokam ali smejem. Domnevam pa, da si verjetno stara pod dvajset kajne? Glej, nočem ti uničit tvojih sanj in fantazij. Ampak si mogoče pomislila, da boš tudi ti nekoč stara 35? In kaj bo takrat? Zamenjal te bo za mlajšo... Joj, ne vem kaj mi je malo sem nesramen a ne? Glej, nočem se zgražat nad tvojo idejo o popolnem korenjaku, na zunaj in v hlačah. Ampak si mogoče pomislila, da bi z njim imela družino, mogoče resnejšo zvezo, ki bo temeljila na preprostih stvareh, majhnih, za dušo velikih? Ne vem kakšne plane imaš z njim... Sam imam tudi malo starejšega, ok, ni zdaj ne vem koliko - 8 let. Nekje nad 15 let je pa pomojem zadeva že malo drugačna. Pa ne gre zdaj za to - v smislu kaj bodo drugi rekli. Gre za to, da so tu drugačni pogledi, drugačne karakteristike, drugačna obdobja določenih življenjskih podvigov... Ne vem. Sicer dopuščam, da se zaljubiš, dopuščam drugačnost, da si le srečna... Ampak bojim se, da ta tvoja sreča ni sestavljena iz enih življenjsko pomembnih tendenc. Pač nek blišč, ki pa (upam, da se motim) nima globjega... Veš takole bom rekel. Enkrat maske padejo. Meni včasih kdo reče - skira ti je v med padla, dobil si lepega, pametnega po vrhu pa še odličnega dohtarja. Pa mu rečem nazaj: "Kaj a misliš, da mu drek v skretu zato manj smrdi? Isto ga spucam!" Pa gate, misliš, da ne bodo smrdele? Ko se vrata spalnice zapro, ko ostanejo štiri stene, včasih slaba volja, včasih tečnoba, včasih en kup težav... Takrat moraš vedet, da se ne da zdaj kar odkorakat. Če boš enako uživala na jahti, kot pa boš uživala pri pranju gat in recimo kakšnem kozlanju, ki bo posledica preveč popite vrhunske penine. Potem horuk navali! Želim ti vse najlepše! Meni se zdi, da punca nima namena z njim nekaj familijo furat in on najverjetneje tudi ne z njo. In če sta si tu na jasnem, zakaj ne bi vzela vsak svoj pogače in bila oba srečna?