Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 25.9.2013 16:29:19
Katte
Monsy, drzim pesti, da imas zmagovalno pikico in da bos ena od starih bork, ki boste roza obarvale oktober. Navijam pa za vse!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 25.9.2013 16:42:04
zari
Ja jaz bom ta mesec samo navijačica, sem upala da gremo v boj, pa mi je taaaaako zeeeelo zamujala po čiščenju, da gremo v boj komaj novembra. Tako da punce lepo vse tu ostanite (v oktobru mislim ) in potem boste ve navijale zame .
savanah te popolnoma razumem in ti pošiljam en , sabine tebi tud, jah te slabe izskušnje .
mene pa ni na seznamu . prosim ko boš posodabljala še mene gor 4.10. pričakujemo II (malo prej kot sem mislila). aja pa super seznamček pa še med navijačice bi, pa še...
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 26.9.2013 10:05:38
čikita
Pozdravljene!
Še jaz se pridružim med vas,... Sicer nisem nova na forumu imam hčero (10 let) in sina (7let),... Sedaj nova zveza . Partner še nima otrok, tako, da si oba želiva . Zadnjo menzo sem imela 22.08. do zdaj še nič, vendar je test danes zjutraj bil - . Zgleda, da bo prvi krog neuspešen ,... Se bomo pa pridno cartali in upali da naslednji krog rata,... Navijam za vas
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 26.9.2013 11:19:08
Sabine
Punce moje zlate....moj racunalnik je na servisu...seznam je nemogoce uredit preko telefona :( Sem si vse izpisala in ce lahko pocakate do vikenda...ce ne, pa naj katera druga poskusi.
Jaz sem ok...celo crtica na LH testu je malo bolj mocna
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 26.9.2013 17:16:11
Radenska_
f, mamica deklicam, iz tvojih ust v božja ušesa... Meni je mamica napovedala nosečnost/porod v letu 2014, tako da res upam da ima prav. Tudi rekla mi je preden IUI ni uspel, da dejansko ne bo uspel... PRavi da bo ratalo v epruveti najkasneje, če ne prej. Osebno upam da prej. Ta mesec do 31.10 ne bom naredila nobenega testa in z mojim se bom imela rada ko bo želel (beri ves čas )...če kaj bo okej, če ne bo...pa tudi ne bom razočarana, ker sem mnenja da bo pač ratalo spomladi v epruveti, če ne prej. Si pa res želim,,, hkrati pa noro uživam v 2je, uživam svoj prosti čas, se sproščam, telovadim, športam....ve kar kasneje ne bo tkao samoumevno in zdaj je :) Tudi zdaj, brez otročka, je življenje lepo. Predvsem imava ogromno časa zase. mamica deklicam, mislim da bova že julijke :) Ker november je že avgustovski :)
< Sporočilo je popravil Radenska_ -- 26.9.2013 17:17:51 >
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 26.9.2013 18:32:31
aspera
Radenska, se podpišem pod tvoj post Tudi jaz se ne psihiram preveč glede vse te situacije in uživam življenje v dvoje, kolikor se le da. In če bi vedela, da je z nama vse ok, bi mogoče tudi še malo počakala z otročkom. Tako pa vem, da narava ni na najini strani in da tudi ni rečeno, da bo z ICSI-jem takoj ratalo, zato sva šla v te postopke že sedaj in ne odlašava preveč.
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 28.9.2013 19:04:26
Anaina
Hej punce. Kako ste? Jaz ze nestrpna ce bo koncno uspelo nalulat ali bo spet razocaranje. Upam da nas cimvec preseneti in se bomo selile v Junijke. Lep vecer
RE: II pričakujemo OKTOBRA 2013 28.9.2013 19:44:00
*pikapoka
Hej, kako ste? Še malo in se začne mesec oktober in upam da z njim tudi veliko . Mi imamo še čas tako da zdaj pridno . Lepo preživite vikend, nasledni teden pa naj bo že obarvan z .