|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   flek od olja
12.9.2013 17:14:07   
malaMravljica
kako naj iz oblacila spravim flek od olja? Ne vem za kaksno olje gre, sam da je olje. Je pa na hlacah od trenerke, ki se pere na 40 st. Mr. google pravi, da oljne fleke odstranis z maslom in das potem v masino prat. Je res?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: flek od olja
12.9.2013 17:16:15   
petea
detergent za pranje posode?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.9.2013 17:19:34   
malaMravljica
Mislis da bi slo?? Ga rabim za veliko flekov drugac, sam to je olje. Sem malemu kupila hlace od trenerke in so me poklical, da imajo oljne fleke, da mi dajo mal denarja nazaj al pa naj jih zavrnem in sem vzela. So tri fleki in ne bi rada novih hlac mu za....

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2013 17:31:36   
petea
upam; sem ravno danes pri kosilu opazovala dva člana naše družine, ki sta 'polepšala' svoja oblačila z bučnim oljem, tako da sem takrat razmišljala, da bo treba poiskati neko sprejemljivo rešitev in sem se spomnila, da sem nekje zasledila to možnost user posted image ;

tako da - tudi mene danes čaka odstranjevanje oljnih madežev user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
12.9.2013 17:44:37   
malaMravljica
Za bucno olje pa vem, da ga nese dol sonce.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2013 17:44:53   
mamica deklicam
moja mami je pred kratkim uporabila za oljni flek navaden detergent za posodo.

Jaz madeže prešpricam z sprejem proti madežem, ki ga kupim v Lidlu. Imajo enega tudi v Spinu, samo meni smrdi, dočim Lidlov ima prjeten vonj

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2013 17:46:39   
LuLu
kateri Lidlov?

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.9.2013 17:50:01   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

kateri Lidlov?

W5 sprej proti madežem

njihova znamka čistil je W5. Je v flaši s šprico, ki drži 0,75L. Stane pa 1,99€ vsaj ko sem nazadnje kupovala.

Jaz madež pošpricam, pustim da se vse posuši in dam šele naslednji dan ali pa celo kasneje prat. gredo praktično vsi madeži ven. user posted image Pri mojih dveh, ki sta obe pujsi me je rešiluser posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.9.2013 17:53:22   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Za bucno olje pa vem, da ga nese dol sonce.

pred ali po pranju?

na sonce načeloma zelo nerada obešam oblačila, zaradi razbarvanja oblačil

pa ne, prosim, podčrtanega razumeti preveč dobesedno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
12.9.2013 17:53:47   
LuLu
ah ja W5...  user posted image  zadnji njihov letak je na dveh straneh ta w5, vem kako izgleda.

Neposredna povezava do sporočila: 10
12.9.2013 17:59:43   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: petea

pa ne, prosim, podčrtanega razumeti preveč dobesedno user posted image

user posted image  če bi šla ti na sonce, dobesedno... ne bi bilo ne tebe, ne oblačil več... zamisli, tudi madeže izginejo 100%. Deluje! user posted image

Gospodinjam in mamam prodam sonce! user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.9.2013 18:00:17   
petea
za tiste, ki w5 še ne poznamo:
user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.9.2013 18:02:12   
malaMravljica
sonce nese dol pred ali po pranju, cist vseeno. Jaz sem zadnjic majico z madezi od korencka kar umazano postavila na sonce in je slo vse dol, naceloma pa dam po pranju, razlike pa ni.

Sicer pa, saj je dosti, ce das susit perilo zunaj, da se bo susilo,ko bo sonce sijalo, da gres zdej na pot in obesis direkt gor na sonce bo precej dalec, pa se precej vroce zna bit user posted image

no se mal resno, jaz pa najrajsi na soncu susim, mi barv cisto nic ne pobledi, sam mogoce da je kriv kis, ker kis pa baje barve fiksira. In moje belecunje mi recimo nikoli ne posivijo in se prav cudim, ko vidim kje take sprane cunje. Pa se nekaj, par let nazaj so mi americanke vedno govorile, da imamo v Evropi zenske tako bele srajce, ker da susimo na soncu, oni pa vse v susilcu. Ne vem ce drzi, sam vem, da so to govorile. Se je pa tudi to zadnja leta verjetn precej spremenilo.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.9.2013 18:15:42   
petea
saj sploh ne morem resno pisati, saj se mi po mislih vedno podi to 'sušenje na soncu'

Neposredna povezava do sporočila: 14
12.9.2013 18:18:21   
petea
... pa vedno v pogovoru uporabljam ta izraz user posted image

o.k.: praviloma se izogibam sušenja perila 'na soncu', saj mi pogosto delno razbarva oblačila

kisa pa ne uporabljam

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.9.2013 18:21:49   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: petea

o.k.: praviloma se izogibam sušenja perila 'na soncu', saj mi pogosto delno razbarva oblačila

kisa pa ne uporabljam

vse delaš narobe!!! user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.9.2013 18:24:17   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

vse delaš narobe!!! user posted image

priznam: kriva sem ... user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.9.2013 18:34:55   
hubi
Rumeni Meglio user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.9.2013 18:35:22   
Anonimen
Meni mastne fleke bp odstrani rumeni meglio.

(odgovor članu petea)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
12.9.2013 18:39:18   
LuLu
meni Meglio ni vse odstranil

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.9.2013 18:50:24   
enea
sgrasatore od šantakler ( ne znam napisat, priznam- uni petelin je gor narisan) ali pa od spina 1,5ll sgrasatore, meni nese vse dol, celo oljni madež od 3 let nazaj,... user posted image

Prvi:
http://it-pic2.ciao.com/it/27725491.jpg

od spina
http://www.tamtamofferte.com/imgs/prodotti/30016.jpg

< Sporočilo je popravil enea -- 12.9.2013 18:53:42 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.9.2013 19:33:05   
mamica deklicam
pa bodo trgovci spet zaslužili user posted image , ker bomo v trgovino leteleuser posted image

jaz sušim perilo zunaj in če se le da, na soncu, da je prej suho. pač se še nisem modernizirala in nimam sušilca.

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.9.2013 20:04:33   
RozaRoza
Jaz vse mastne madeže odstranim s suhim sprejem K2r. Pošpricaš na madež, počakaš da se sprej posuši, madež skrtačiš s suho ščetko in nato opereš v pralnem stroju kot običajno. Jaz s K2r sprejem očistim vse oljne madeže. Sprej lahko kupiš v vsaki bolje založeni trgovini.

Neposredna povezava do sporočila: 23
12.9.2013 20:21:51   
malaMravljica
Ja, tudi jaz susim cim bolj na soncu, pozimi pa na vetru zunaj ali v stanovanju, se mi takoj posusi zraven peci.

Fleka ni vec user posted image sem namazala s tistim koncentratom za posodo iz Hoferja in v stroj sem dala sol proti flekom, malo persila in kis. Pa sem dobila trenerko 5 eur ceneje, jupiii. Sem rekla prodajalki po telefonu, da ce misli, da bom flek ven spravila mi ne rabi denarja vracat, pa ga je vseeno.

(odgovor članu RozaRoza)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.9.2013 20:35:22   
petea
eni čvekamo, kako rešiti zadevo, drugi jo v tem času že uredijo

user posted image user posted image user posted image

malaMravljica, super, da si se znebila madeža user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?