patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Drage moje dame... skupinski seks je seks v skupini s svojim partnerjem. Se pravi swinganje brez partnerja niti ni swinganje v pravem pomenu besede. Tvoj mora biti zraven. Ne sprašujem po ganbangu pač pa po swinganju. Večini žensk ni do swinganja in razumem, da nekaterim ni, ne razumem pa zakaj večini ni. Pri vsakem seksu je tudi nekaj kemije, nekaj čustev. Swinganje se vedno začne in konča pri svojem partnerju. Čar swinganja je, da swingaš s svojim partnerjem in ne kar nekaj mimogrede. Tako, da žal kakega odgovora še ni opaziti... Biti anonimen ali ne je pa stvar okusa. Če bi se razkril, bi dobival v obraz še konglomerat stvari, ki nimajo veze s temo, ker nekatere mislite, da je ta forum za spoznavanje oseb in ne za dopisovanje. Nenavsezadnje si pa anonimen tudi pa vzdevkom. Nočem, da berete moj značaj ampak moje poste. Upam, da sem bil jasen...? Ne dragi prvi anonimni nisi bil jasen...po pravici povedano mi dol visi kdo si v resnici in lahko si prepričan, da te osebno ne bi zasledovala in vohljala o tvojem značaju. In od kje ti ideja, da mi ne kapiramo kaj je swingerstvo? Osebno dobro vem, da je ponavadi zraven vključen partner in kot sem razumela iz komentarja ostalih, tudi ostala dekleta vedo kaj je to. Smešno je po svoje, da pametuješ tule kot bi imel pred sabo zbor nevednih nun, bistva in odgovorov, pa nisi sposoben prebrati, pa čeprav si dobil servirane kar nekajkrat. Lahko ponovim. Osebno mi ne potegne swinganje zato, ker želim seksati s partnerjem, za katerega sem prepričana, da je vzburjen zaradi mene, ker se mu zdim privlačna in ne zato, ker naju en ( ali več ) gleda. oz. midva gledava oz. seksava poleg drugih. Če ti povem po domače: če se dam dol, se dam rada z nekom, ki mu vstane zaradi mene in ne zaradi tega , ker ga vzburi to, da drugi zijajo v naju, ko midva to počneva. V postelji, si želim moškega, ki ne rabi dodatne stimulacije,kot moje, da se lahko spravi k temu. Ljudje, ki jim sede seksati le po swinger sistemu, so za moje pojme brez domišljije ali jih partnerka solo ne privlači dovolj ali si ne znajo popestriti seksa v paru ali pa imajo resne probleme z erekcijo pri "klasičnem" seksu. Za moje pojme so to eni reveži, ki pač niso nikoli spoznali kaj je to dober seks v dvoje brez sosedovih stimulansov . Če to paru paše, naj počne. In zagotovo vidi v tem načinu seksanja nekaj privlačnega tudi precej žensk, zato ti še enkrat odsvetujem posploševanje, da so za to samo moški. Bolj se mi zdi, da dedci kot si ti o swingerstvu le sanjajo s polnimi usti sline, ko pa to zapaše ženskam pa enostavno stopijo v akcijo. Ne krivi torej žensk za nezainteresiranost- mogoče je krivda v tebi.Mogoče bi se marsikatera šla swingerstvo, pa žal ne s teboj... Upam da sem bila jasna
< Sporočilo je popravil patrino -- 3.9.2013 18:51:12 >