|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2014
23.8.2013 8:45:29   
Anonimen
Jaz sem zaenkrat srečka nosečka. Brez slabosti ali kakšnih drugih neprijetnosti. Samo prsa me bolijo in napihnjena sem (tak da si moram obleči ohlapno majčko, drugače bo še kdo kaj posumil). Sem pa danes dopolnila 5 tednov in grem v šestega user posted image

Lp, A

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 126
23.8.2013 9:38:31   
Anonimen
Anonimna T. ma kaj ni da sladkano vodo piješ šele okoli 22 tedna. Zdej ti na tešče samo preverijo sladkor.. al se motim.

A.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
23.8.2013 12:24:00   
Anonimen
Anonimna user posted image , ne ne motiš se, sem jaz neki pomešala...samo kri in vodo sem mogla dat.

Sem pa imela povišan sladkor, tako da se moram naročit na diabetološko ambulanto, je katera že mogoče bila in mi zna povedati kako potekajo preiskave?

Pozdravček T.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
23.8.2013 13:04:06   
Anonimen
Jaz sem imela sladorno v prejsnji nosecnosti. Pac prides tesc in ti zmerijo sladkor, ce imas takoj cez 5,1 (mislim da je to meja) ti ne delajo dodatnih preiskav in gres na dieto in na tri tedne hodis tam dajat kri na tesce in po zajtrku (ce ne mores z dieto kontrolirat dobis inzulin itd), no ce nimas na tesce prevec ti dajo za pit sladkor in pol ti zmerijo po eni uri in po dveh urah sladkor. Vmes mores samo sedet in nic pit in jest drugega tako da je kar hudo sploh pa ce ti je slabo (ce ti je slabo al bruhas test prekinejo in pol imas ponovitev). Nekje imas drugacen test-samo po eni uri ti zmerijo.. tako je pac v kopru.

A.user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 129
23.8.2013 15:53:18   
Nena83
Pozdravljene... Jaz danes prišla od ginekologinje... Žal sem imela spontani splav.... :( :( v nedeljo imela rjavi izcedek, kasneje krvavela.... cel teden preležala in jemala tablete za jačanje ploda... Vendar nič pomagalo... :(( tako da ne bomo zibali v aprilu... Mesec moramo počakati, potem pa lahko začneva sprobavati spet.... Tako da upam da bo pa poletni...
Punce čuvajte se in vso srečo vam želim v nosečnosti.... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 130
23.8.2013 17:06:38   
*tedy*
nena 83user posted image user posted image tudi jest imam enega angelčka tam gori in vem da zelo boli.....drži se user posted image user posted image

(odgovor članu Nena83)
Neposredna povezava do sporočila: 131
23.8.2013 21:27:30   
pridkana
nena83 drži se user posted image

za mano je pa danes verjetno najhujši dan do zdej. cel dan se nisem mogla zbrat, skoz sem se kr neki tresla in sem bla tok šibka da sem se komaj v službo privlekla pa še slabo mi je blo in mal me špika okol jajčnikov. pa menda se že skor po celi bajti govori da sem noseča, tak da so zdej vsi ful pametni zakaj sem tok hitr povedala, ker mi septembra poteče pogodba. jaz pa še vedno stojim za tem da sem bla fer, zdej bomo pa vidl kok bojo še oni...žal ni odvisno od tistih ki so zadovoljni z mojim delom.

upam ,da bom jutri kaj boljše, ker imam delovno soboto....mal morem pojamrat, komu pa bom če ne vam user posted image

kaj pa ostale? se držite?

(odgovor članu Nena83)
Neposredna povezava do sporočila: 132
23.8.2013 22:28:09   
Anonimen
Nena83, pošiljam ti en velik objemček user posted image Tudi mene čuva zgoraj en angelček user posted image Želim ti, da čim prej spet zagledaš user posted image Če ne bo pomladni, bo pa poletni user posted image

A

(odgovor članu pridkana)
  Neposredna povezava do sporočila: 133
23.8.2013 22:29:33   
Anonimen
pridkana, upam da se vse uredi v službi, v pozitivnem smislu. Ne sekiraj se zaradi tega, je pikica v bušiju sedaj na prvem mestu.

A

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 134
24.8.2013 8:40:06   
Neala
Jutro punce!
Uh, kako paše to deževno jutro.

Nena83, zelo mi je žal user posted image user posted image user posted image ! Ampak tolaži se, da narava že ve kako in kaj in boljše, da se to zgodi čimprej v zgodnji nosečnosti, kot pa kasneje ali pa šele po porodu vidiš kako in kaj... Vem, slaba tolažba, ampak verjemi, da so vama naklonjeni vsi naslednji meseci in boš spet kmalu srečka nosečka.

Pridkana, ne sekiraj se zaradi službe. Fer si bila in imaš lepo mirno vest. Kaj drugi govorijo in kako se bo razpletlo pa itak ni več v tvojih rokah in se ne sekiraj zaradi tega. Misli nase in čuvaj svojo pikico. Vseeno pa ti želim dober razplet v službi. Eni moji kolegici so podaljšali kljub temu, da je povedala, da je noseča in dandanes ima za nedoločen čas ter pričakuje že drugega otroka.

Včeraj smo malo kolesarili in je prav pasalo. Mi je slabost čist minila potem pozneje popoldan. Čez dan pa mi ni bilo nič kaj prijetno. Danes se spet začenja tisti čuden okus v ustih. Bom probala z žvečilnimi to blažit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 135
24.8.2013 11:14:51   
Anonimen
Nena83, user posted image user posted image , če bodo kej pomagali! In upam, da te kmalu spet razveseli +

Anonimna user posted image , hvala za obrazložitev.
Sem malo pogledala izvide, ki sem jih dobila poleg napotnice, in sem imela sladkor 5.5, kar je krepko nad mejo. Tako da mislim da me čaka dietauser posted image
Sem pa učeraj na pikniku opazila, da mi je po koščku peciva in sladkem soku postalo še bolj slabo, ampak nevem če ni to vse samo v glavi. Bomo videli kaj bo na preiskavah pokazalo.

Pridkana, user posted image je na prvem mestu. Prav si naredila, da si povedala, tudi jaz sem na razgovoru povedala da sem noseča in mi ni žal. Čeprav zaradi tega nisem dobila službe....

Joj, mene ta slabost tko utruja, res komaj čakam, da mine, da se lahko spet vrnem v formo.

Lep vikend vsem user posted image

Pozdravček T.

(odgovor članu Neala)
  Neposredna povezava do sporočila: 136
24.8.2013 11:35:35   
corti
Živjo

Anonimna jaz pa bi kontra tebe samo spala in spala...mogoče udi zaradi tega ker mi hčerka ne spi zadnji teden ponoči imamo skoz pregovarjanja. Joj joj jst ne vem kdaj se bo to nehalo...stara je že 5 let in smo vmes pol leta spali... zdaj pa spet vse lepo od začetka. zdaj sva jo dala za vikend k moji mami na počitnice,da se jaz spočijem, moj pa dela in za popoldne nimamo varstva ker tudi jaz grem delat.
Drugače pa me stalno spremlja slabost,sploh ne preneha...ampak je bilo že pri prvi tako.
user posted image ja trebuh pa imam tudi jaz napihnjen kot da bi bila že v tretjem mesecu...nobenmu ne morem več skriti nosečnosti.
Zdaj pa grem malo pospravit,potem pa jest in v službo
lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 137
24.8.2013 11:45:47   
Neala
Corti, naša pa je stara 4 leta. Ponoči dobro spimo, le lulat gre obvezno enkrat. In potem večinoma takoj zaspi, včasih pa hoče, da se k njej uležem, dokler ne zaspi. To je načeloma hitro, le jaz se potem preveč razbudim, ker ne želim v njeni postli do jutra zaspat user posted image .

Ja, slabosti... danes kr groza.... Preden sem začela kuhat, mi je bila taka muka, da groza. Komaj sem stala. Mož mi je obesil vso perilo in pomagal nalupit krompir ter s tamalo zlagal puzzle. Za nobeno rabo nisem. Zdaj je malo boljjše. Bom pa miceno poležala tu na sedežni, ker se mesek in krompir že pečeta user posted image .

Hja, pri taprvi sem tudi imela enako... Upam samo, da bo minilo oz. da ne bo trajalo predolgo.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 138
24.8.2013 12:16:07   
Anonimen
Anonimna T. jaz bi ti priporočala da se sladkim stvarem izogibaš raje - meni je ratalo slabo in žejna sem bila skoz, pa na tešče nisem imela povišan sladkor, ampak samo 1 uro po jedi ni dovolj padu (po zajtrku večinoma). Če ti paše sladko pa lahko kakšen košček temne čokolade med jedjo zmažeš ;)

Drugače pa meni skoz slabo.. pač konstantno... al sem lačna in mi je slabo, al jem in mi je slabo, dajem tamali za jest in mi je slabo.. utrujenost se malo umirja, dojke še vedno kar bolijo.. sej bo.. joj komaj čakam ponedeljek ko imam pregled.. zdej sem zvedla še za eno nosečko ki ima isti rok kot jaz... bo naporen april ;)

A.user posted image

(odgovor članu Neala)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
24.8.2013 13:56:56   
Anonimen
živijo. tudi jst imam rok 2.4.2014. vendar pa me zanima če ima katera težavo s krvavitvijo? jst sm dans začela krvavet. upam da ni kaj narobeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
24.8.2013 13:58:20   
Anonimen
Anonimna lahko ni nič narobe lahko pa da je.. jaz bi šla v bolnico se pokazat.

A.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 141
24.8.2013 14:17:00   
anonimna91
evo zdej grem u bolnico. hvala za nasvet. lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 142
24.8.2013 15:20:30   
pridkana
Anonimna javi se ko boš doma.

Ja punce, jaz vem da je zdej user posted image na prvem mestu....septembra se bo itak ful dogajalo, čeprav se mi pa dnevi zdej vlečejo k da sploh ne bo konec tega avgusta.... še dva tedna imam do pregleda in že komaj čakam user posted image je pa to moja prva nosečnost tako da se zna nardit da kdaj tut kej čudnega vprašam....

(odgovor članu anonimna91)
Neposredna povezava do sporočila: 143
24.8.2013 19:15:14   
novopecena*
Pozdravljene ! Jas pa sem bila vceraj na pikniku in mi je vse smrdelo in mi bilo slabo, pa se glava me je bolela :( mene vsak vprasa ce sem noseca ker sem tak napihnjenauser posted image

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 144
25.8.2013 7:11:50   
bugimajstr
dobrojutro!! no da se še jaz malo javim..tole za sladkorno..moja tina je mela pri prvem samo povišan cukr in je bla na dieti..pri drugi pa je bila na inzulinu ker so znižal kriterije.brezveze ker je bila tamala potem prelahka.je bla težka samo 2400g. tako da s tem cukrom ful pretiravajo..sam to je samo marketing da lahk prodajo inzulin..zdaj so jo kar takoj naročili tudi u diabetično tako da bova dan preživela u nm-bolnci dok se vse zmenijo..aja komaj čakam 6.9 da gremo na pregled..počutje moje drage pa...nihanja so.:) mal slabosti mal so juškice bol za prjet.:p ma fajn no.:)men je moja tok lepa k je noseča.:) :)

(odgovor članu novopecena*)
Neposredna povezava do sporočila: 145
25.8.2013 15:08:45   
*tedy*
jest imam pa jutri pregled in komaj čakamuser posted image user posted image . Sicer pa mi nič kaj veliko slabo in naj tako tudi ostane....nimam nič prosti če mi tokrat ne bo slabouser posted image user posted image . Se mi pa vsake toliko kar konkretno zavrtiuser posted image in tudi trebušček se že kar poznauser posted image kmalu ne bo več izgovor da sem se malo zredila. Moj mi je danes rekel, jest te bom imel rad tudi ko boš malo bolj okroglauser posted image user posted image , jest pa ja, ja ko bom debela si mislil a ne???user posted image user posted image

(odgovor članu bugimajstr)
Neposredna povezava do sporočila: 146
25.8.2013 21:13:28   
AdrijanaU
Živijo punce :) Naj se vam pridružim

Torej naredila test, ki pa je pozitiven user posted image po izračunu sodeč bo PDP 27.4.
Za prvi pregled pa še ne vem datuma, verjetno bo nekje med 10. in 12. tednom, kot je bil pri mojem prvem sončku, ki je pa lanski novemberček :)

(odgovor članu novopecena*)
Neposredna povezava do sporočila: 147
26.8.2013 10:32:11   
Agnes27
Punce, naj se še jst pofočkam. Čestitke vsem novopečenim nosečkam. Da bi uspešno pregurale to nosečnost user posted image

Jaz pričakujem drugi zakladek. Doma imava 21 mesečnico, ki nama jemlje precej energije. PDP po mojih izračun je PDP 25.4.14. V sredo bo polni 6.teden. Imam pa težko obdobje (vidim da tudi ostale)...zelo mi je slabo, bruha se mi skoz, zaspana sem skoz, pol se pa delaj v službi da si ok ker še noben ne ve. Počutje je tko slabo da komaj čakam da povem, da bom lahko vsaj mal potarnala če ne drugega.

(odgovor članu AdrijanaU)
Neposredna povezava do sporočila: 148
26.8.2013 10:34:07   
Agnes27
nena83 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 149
26.8.2013 10:37:32   
Agnes27
Ja tut men vse smrdi. Kava ni šans, doma imam polno eterčinih olj k imam ful rada vonje, se prav sprašujem kaj sem ta smrad kupovala ko mi je pa vse tako blajkuser posted image user posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?