Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 17:50:23
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Lulu, a se ti kdaj prebereš? Ne, ti to delaš namesto mene A problemi s partnerji, kolegicami ali sodelavci niso resni problemi? Si avtorji le teh zaslužijo, da se na njihovih temah norčuješ? Ne, eno so resni problemi, eno pa situacija. Moj pogled seveda... na primer...čuden sms na partnerjevem telefonu še ne rabi biti resen problem, edino, če ji ga ti tako predstaviš. Glej, ni treba sedaj igrati žrtev iz sebe in mene žaliti, da sem zategnjena in brez smisla za humor. Ne počutim se kot žrtev in ja, si pač zategnjena. A je to žalitev? No ja... Meni na temi, kjer je ženska (ali moški)užaloščena, prizadeta in potrebna pomoči,ker ima težave s partnerjem ne da duša da bi pisala bedne vložke o kokicah in druge neokusne šale. Ravnokar to počnema obe... Imaš dosti drugih tem , kjer to čisto paše zraven, lahko pa tudi prav takšno s tem namenom odpreš. Še dobro da forum ni realno življenje in da se lahko na forumu obrneš stran in greš drugam. Da. Med tiste bolj "nehumorne in zategnjene" pa vendar zanimive ljudi , ki jim ob tujih resnih problemih ne paše jest kokic. A vas je še več takih na RR? Nisem opazila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2013 17:50:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 18:21:20
|
|
|
|
petea
|
ko se nič ne dogaja na RR, ni v redu ... ko ''leti perje'', spet ni v redu ... ajej LuLu in patrino,morda bi tudi vidve potrebovali kakšen pogovor ob pijači, da razjasnita vajine poglede in okrepita svoj odnos
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 18:23:15
|
|
|
|
petea
|
hm, zdaj pa mi je pa začel nagajat RR - mi noče delati odstavkov
< Sporočilo je popravil petea -- 22.8.2013 18:24:01 >
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 18:25:30
|
|
|
|
petea
|
da vidim, kaj bo sedaj kokice ali koklje to je sedaj vprašanje
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 18:25:45
|
|
|
|
patrino
|
Patrino, hecno, ampak na tej temi smo drugi, vključno s tabo, zasmetili temo že precej, precej preden je nanjo prišla LuLu. Ups. Niti ne... nekako smo se kar držali teme...kar ne morem reči že za prvi Lulujin post, ko se je meni nič, tebi nič čisto izven konteksta počla name.
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 18:26:04
|
|
|
|
petea
|
ni odstavkov - še komu to počne?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2013 18:36:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 18:39:56
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Patrino, hecno, ampak na tej temi smo drugi, vključno s tabo, zasmetili temo že precej, precej preden je nanjo prišla LuLu. Ups. Niti ne... nekako smo se kar držali teme...kar ne morem reči že za prvi Lulujin post, ko se je meni nič, tebi nič čisto izven konteksta počla name. Pa saj ste že vse ve prej napisale. Kaj se čem ponavljati. Pa tak se je druga uporabnica na tebe počila, da sem morala nadaljevati Pa ti si tak fajna, ker si tak resna. Me še bolj rajca Pa misliš, da bi bilo bolje, če jaz prvo napišem 5 resnih postov, pa se potem na tebe počim? Ali pa 3? Ja, 3... Lahko 3?
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 18:40:08
|
|
|
|
petea
|
ni kokic, ni perja so odstavki?
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 18:42:51
|
|
|
|
petea
|
so uf, očitno imam sedaj monologe pa še slaba vremenska napoved za naslednje dni bo verjetno vplivala na to, da ostanem brez letošnjega dopusta ... ajej ...
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 18:44:02
|
|
|
|
LuLu
|
No, tak je RR izgledal pred cca 7 leti. Kjerkoli se je le dalo, se je komentiralo tako, da si komot kokice ven potegnil. Patrino... ti si nova (kot pišeš)... tako je bilo včasih. Ampak takrat sem pa jaz bila bolj resna. Ni me pa motilo, kaj so imele kokoške med sabo. Res je bilo pestro
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 18:44:57
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: patrino Patrino, hecno, ampak na tej temi smo drugi, vključno s tabo, zasmetili temo že precej, precej preden je nanjo prišla LuLu. Ups. Niti ne... nekako smo se kar držali teme...kar ne morem reči že za prvi Lulujin post, ko se je meni nič, tebi nič čisto izven konteksta počla name. No, ni bilo ravno tako. Preden je prišla lulu s kokicami, so se mateyka in liliana obkladale z razočaranimi gospodinjami, daddy se je spet upucaval liliani, kalbo bi jo kar oženil, ronja bi pa dala žegen. Ankica je popivala, mateyka abstinirala, ronji je za ravno do đevđelije, lubi pa pije limonad in ni poročen z limono. Lulu je pićkin dim proti vsej tej svinjariji, ki so jo natrosli.
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2013 18:47:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 18:47:11
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea pa še slaba vremenska napoved za naslednje dni bo verjetno vplivala na to, da ostanem brez letošnjega dopusta ... ajej ... Boš več na RR (oh, a je to resen problem? Jaz se pa norčujem... da še ti ne zapustiš te teme, tako kot jo je prej patrino... - sicer se je vrnila, ampak verjamem, da je res šla stran)
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 18:57:02
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: patrino Patrino, hecno, ampak na tej temi smo drugi, vključno s tabo, zasmetili temo že precej, precej preden je nanjo prišla LuLu. Ups. Niti ne... nekako smo se kar držali teme...kar ne morem reči že za prvi Lulujin post, ko se je meni nič, tebi nič čisto izven konteksta počla name. No, ni bilo ravno tako. Preden je prišla lulu s kokicami, so se mateyka in liliana obkladale z razočaranimi gospodinjami, daddy se je spet upucaval liliani, kalbo bi jo kar oženil, ronja bi pa dala žegen. Ankica je popivala, mateyka abstinirala, ronji je za ravno do đevđelije, lubi pa pije limonad in ni poročen z limono. Lulu je pićkin dim proti vsej tej svinjariji, ki so jo natrosli.
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 18:58:09
|
|
|
|
petea
|
že tako ali tako sem preveč nič bat, če bomo na morju ali ne, dostop do interneta bomo imeli - moj dragi ne more brez njega, no, jaz pa tudi ne ... od računalnika pa še ne grem - imam zmenek preko spleta
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 19:01:02
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea že tako ali tako sem preveč nič bat, če bomo na morju ali ne, dostop do interneta bomo imeli - moj dragi ne more brez njega, no, jaz pa tudi ne ... od računalnika pa še ne grem - imam zmenek preko spleta uau... zmenek, pa to ni mož? še piši, še...
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 19:02:05
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu uau... zmenek, pa to ni mož? še piši, še... ga ni doma ...
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 19:05:47
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: LuLu uau... zmenek, pa to ni mož? še piši, še... ga ni doma ... ja, dalje piši ... čeprav bi bilo bolj napeto, če bi bil doma
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 19:07:05
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: LuLu uau... zmenek, pa to ni mož? še piši, še... ga ni doma ... Važno je le, da je zadovoljen.....
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 19:10:01
|
|
|
|
uškinamama
|
zadovoljen ali zadovoljen? Ne zanam dat ostrivca gor
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 19:15:25
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama zadovoljen ali zadovoljen? Ne zanam dat ostrivca gor Če si zadovoljen, si tudi običajno zadovoljen........
|
|
|
|
RE: da bo mož zadovoljen 22.8.2013 19:16:08
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: LuLu uau... zmenek, pa to ni mož? še piši, še... je, je razdalja včasih pomaga ohranjati dobre odnose ga ni doma ... Važno je le, da je zadovoljen.....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?