|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2014
20.8.2013 19:04:52   
talytha
Najprej anci banci velik user posted image , upam da ti tvoji sončki doma po najbolših močeh pomagajo preboleti izgubo.

Se čisto na hitro oglasim...mam še full dela pa sam še pol ure sem v službi user posted image
Sem bila na pregledu in je vse super in smo vsi srečni, najbolj sem se bala tega prvega pregleda.
Mi je pa prestavila datum PDP na 28.03. morm rečt da nisem nič presenečena, ker imam full ne redni ciklus.
Bomo pa vidl kaj mi bo na NS rekla.

Andi86 verjemem da ti vročina sedaj ne odgovarja. Sama sem bolj ljubiteljica hribov in temperatur do 20° , tako da je sedaj ravno prav user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 551
21.8.2013 9:23:41   
abalico
tippy, o kakšni neinvazivni metodi govoriš? o presejalnek krvnem testu?

punce: povejte i, tiste, ki ste imele že splave: kako to izgleda. a so kake bolečine? mene v tej nosečnosti še toliko bolj skrbi, da bo vse ok. imam paniko, da je z otrokom kaj narobe, v glavnem čisto sem napsihirana....

trebuh jaz imam že takega, da ga res ne morem skrivati, sploh, ker ga prej nisem imela.... pa ne upam še nič povedati ljudem okoli sebe, ker se bojim, da bo kaj narobe...

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 552
21.8.2013 9:24:10   
Tippi
Artista čestitam za dobro opravljen pregled! user posted image
Kaj pa veš, mogoče bo pa zaspanček tud po porodu. neb blo slabo user posted image

Jaz sem pa kar uredu. se mi zdi, da vsak dan boljše. če sem imela prej slabosti od jutra do sutra, jih imam zdaj v povprečju na dan po 3-4 urice, kar je že vrhunsko! user posted image  sem pa spet postala grozno zaspana. tam okrog desetih me že zvija (vstajam ob 6h), potem pa po kosilu, pa zvečer ob osmih komaj še gledam user posted image  lulam pa tud na polno. čez dan niti ne tolk, zvečer se pa začne grrrrr

Z AS še nisem nič slišala, vse kar slišim je rožljanje mojih črev user posted image  Jutri stopam v 12. teden, tako da bom naslednji teden še bolj intenzivno iskala srčka. Sicer mam pa čez en teden že nuhalno, tako da se bom vsaj malo pomirila.

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 553
21.8.2013 9:26:16   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: abalico

tippy, o kakšni neinvazivni metodi govoriš? o presejalnek krvnem testu?

o temle http://www.niftytest.si/ user posted image

Je pa žal ta test svinjsko draguser posted image . stane cca. 1000 eurov. zaenkrat zavarovalnica še ne krije teh stroškov, je pa za pričakovati, da se bo tudi v prihodnje to zgodilo in da bo ta test, ko bo še bolj ''razvit'' nadomestil AC.

< Sporočilo je popravil Tippi -- 21.8.2013 9:30:46 >

(odgovor članu abalico)
Neposredna povezava do sporočila: 554
21.8.2013 9:29:15   
Tippi

punce: povejte i, tiste, ki ste imele že splave: kako to izgleda. a so kake bolečine? mene v tej nosečnosti še toliko bolj skrbi, da bo vse ok. imam paniko, da je z otrokom kaj narobe, v glavnem čisto sem napsihirana....

trebuh jaz imam že takega, da ga res ne morem skrivati, sploh, ker ga prej nisem imela.... pa ne upam še nič povedati ljudem okoli sebe, ker se bojim, da bo kaj narobe...

Jaz spontanega splava nisem imela še nikoli (trkam!!!) tako da ti težko povem kako zgleda, pravijo pa, da ni pravila. enim se ulije kri, pa se dete obdrži, druge imajo samo rjave izcedke, pa se potem zgodi splav, lahko je pa ravno obratno, se ulije kri iznenada in je splav, so izcedki, pa ni splava. nekatere opisujejo najprej rahle, potem močne krče, pa potem krvavitev in splav, skratka različno. vem pa, kako ti je. jaz sem to nosečnost, non stop napsihirana. NONSTOP! in dokler ne bom držala otročička v rokah, bo tako. žal.

trebuh mam jaz zadnjih nekaj dni ogromen, ampak samo zvečer. po moji oceni bi rekla, da izgledam kot v šestem ali sedmem mesecu. ja res, tako velik je. zjutraj pa sem dobesedno ploh.

(odgovor članu abalico)
Neposredna povezava do sporočila: 555
21.8.2013 9:49:33   
Daia
abalico, jaz nisem imela praktično nobenih znakov splava.
V enem tednu sem prišla na pregled in je bil zarodek (takrat še zarodek) malenkost manjši, zato me je naročila na kontrolo v naslednjem tednu.
Naslednji teden srček ni več bil in sem šla na abrazijo...

V tej, 2. nosečnosti imam izcedke pogosto (zaradi manjšega hematoma), ampak je (vsaj zaenkrat, trkam..) vse ok.
Zvečer vam pa javim kako je bilo na nuhalni! user posted image

Glede trebuha: zdaj, ko mi je uplahnila napihnjenost, imam praktično ravnega (12 tednov, 3 dni)

user posted image vsem

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 556
21.8.2013 9:53:10   
Andy86
talytha čestitam za dobro opravljen pregled user posted image
Jst moram čakat še 9 dni..sem pa danes dobila datum za nuhalno...18/09...eh še 4 tedne a sej bo...je lih fajn, da je vmes še pregled, tako da bom bolj mirna user posted image
na nuhalno grem v Postojno, sem bila že v prvi nosečnosti in sem bila zelo zadovoljna...so se full potrudili, vse razložili, prijazni...skratka lep pregled.
Tippi sem vesela zate glede slabosti...mislim, da je prava milina sedaj user posted image meni zapestnice res pomagajo drugače je hudo user posted image
Glede trebuščka pa kaj vem...kakšen dan se mi zdi da se mal vidi, drugič sem spet kot ploh...pomoje je še napetost in ne tapravi nosečniški trebuh user posted image
Sedaj pa grem naprej delat.

lepo se imejte...

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 557
21.8.2013 14:59:43   
Anonimen
Ojla
Se vam lahko pridružim ?Pdp imam 13.3 zaenkrat bi bila še anonimna saj še nisva povedala nikomur .Doma imamo 2 leti staro punčko ,ki je zelo pridna ,da lahko mami dosti počiva, sej je slabost in bruhanje prisotna skozi celi dan .Zelo bol ,ko v prvo tako ,da nekega velikega veselja še nimam ko pri prvi nosečnosti ,ker je ta zelo mučna žal! Stara sem 24 let živim pa v Avstriji moja 2user posted image in doma en user posted image
lep pozdrav upam da me sprejmete med vas!saj nekaj domačega zmeraj prav pride user posted image user posted image

(odgovor članu Andy86)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
21.8.2013 15:45:13   
Andy86
Dobrodošla Anonimna...user posted image Želim ti lepo nosečnost pa, da bi čimveč čvekale na tem forumu user posted image
Ja, je res nobena nosečnost ni enaka...mene tudi bolj daje slabost kot v prvi...so bili pa drugi problemi v prvi...tko, da če ne bo slabšega bo minilo user posted image
Daia dobro opravi na nuhalni.

Lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 559
21.8.2013 15:47:36   
Tippi
Anonimna čestitam in dobrodošla!

Jaz pa brojim sitno do nuhalne. še 6 dni,tisto sredo ko mam NS ne štejem več user posted image

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 560
21.8.2013 15:48:07   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Andy86

Dobrodošla Anonimna...user posted image Želim ti lepo nosečnost pa, da bi čimveč čvekale na tem forumu user posted image
Ja, je res nobena nosečnost ni enaka...mene tudi bolj daje slabost kot v prvi...so bili pa drugi problemi v prvi...tko, da če ne bo slabšega bo minilo user posted image
Daia dobro opravi na nuhalni.

Lepo se imejte

kaj pa je bilo narobe v prvo?user posted image

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 561
21.8.2013 16:30:20   
Andy86
Tippi prva nosečnost je bila pestra, predvsem na začetku...v 9.tednu sem pričela krvavet in sem bila na Dabrostonu vse do 13.tedna. G je ugotovila, da sem imela luknjico v maternici in je bilo nevarno za splav...sem prejokala in preležala 4 tedne v bojazni, da splavim..k sreči se je luknjica zaprla a je ostalo kot brazgotinica, ki je vidna na UZ...pol pa mi je trebuh otrdeval od 15.tedna pa do konca...do 35.tedna sem pila 3 Magnesole dnevno...sprehodi omejeni...le na nujno. Ampak sej je šlo...ko se je rodila mala princeska je bilo vse pozabljeno.
Sedaj pa komaj čakam tale pregled konec meseca, da vidim, da je s pikico vse vredu...upam, da mi bo UZ napravila user posted image
To ščakavanje do nuhalne in pregledov je včasih mučno, še posebno, ko čakaš rezultate in si vedno v strahu, da bi bilo kaj narobe...ampak daj Tippi saj bo vse ok user posted image
Sedaj grem z mojo princesko mal na svež zrak...sprehodek pa do igral user posted image

uživajte pa čimmanj skrbi (lažje rečt kot napravit...user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 562
21.8.2013 17:06:05   
Anonimen

Hvala vam želim enako!Upam ,da nebo kot v prvi saj slabost in bruhanje ni minila do konca po porodu se je umirilouser posted image !
Jaz pa nevem ,če bi šla na nuhalno saj prinas pride 300€in v prvi je blo vse bp tak ,da nevem kaj bi naredila!user posted image Nasledni preglet pa imam 18.9

Uživajte

(odgovor članu Andy86)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
21.8.2013 17:07:02   
sinea
Ahoj bejbe...

Jaz sem se na dopustu, sem vas po enem tednu prebrala..

Jaz sem zaenkrat ok, tu in tam me obisce kak glavobol, ponoci grem minimalno enkrat na minus dva deci, ce imam sreco se celo noc sprehajam, drugace pa nevem, zastartala sem v 13 teden in obcasno imam obcutek kot da spodaj nekaj cutimuser posted image

Tiste ki ste 3 nosece, a ste brcike cutile kaj prej kot v prvi nosecnosti?

Uzivajte in velik pozdravcek iz Sarajeva user posted image

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 564
21.8.2013 17:10:32   
Andy86
Anonimna kako 300 EUR??? user posted image
Mal čudno se mi zdi, v Postojni stane 60 EUR in mislim, da tudi v Lj ni veliko dražja. Aja, pa sem sedaj zasledila, da ti živiš v Avstriji...ufff pa res nabivajo cene pol user posted image
Sinea uživaj še naprej na dopustu user posted image

(odgovor članu sinea)
Neposredna povezava do sporočila: 565
21.8.2013 17:25:08   
Anonimen
tudi jaz ti želim lep dopust!
Ja žal je tu cena kar visoka doma sem plačala 70 €to še ni toliko 300€pa mi je veliko!Za taki denar mam že nov voziček jaz pač tak gledam na to žal al pa naši pupi kaj kupimo

(odgovor članu Andy86)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
21.8.2013 18:12:33   
Tippi
če je tako zelo drago, potem pa ne glede na to, kolk na severu avstrije si, se ti še vedno splača zapeljat v slovenijo, recimo v maribor in tukaj opravit NS. tud če upoštevaš strošek bencina, pa cestnin, boš še vedno prišparala! jaz vem, da bi tako naredila!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 567
21.8.2013 18:25:16   
Anonimen
ja prišparala bi mogoče 50€kaj več ne! še premišlujem iščem po forumih ,če keri G z nižjo ceno sej boma vidla kaj boma! Za kaj drugega pa trenutno nimam pripomb! G imam zelo prijazno sem bla prvič pri njej ,moj je lahko bil zraven velika rezlika,ko doma pred 2letoma!user posted image

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
21.8.2013 19:05:06   
Daia
Anonimna, dobrodošla!! user posted image

Evo, jaz se vam javljam po nuhalni!!
Čisto vse je v redu, vse organčke in kosti smo pregledali, z 80% verjetnostjo pa bo punčka! user posted image user posted image

Vesela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 569
21.8.2013 19:34:30   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ja prišparala bi mogoče 50€kaj več ne! še premišlujem iščem po forumih ,če keri G z nižjo ceno sej boma vidla kaj boma! Za kaj drugega pa trenutno nimam pripomb! G imam zelo prijazno sem bla prvič pri njej ,moj je lahko bil zraven velika rezlika,ko doma pred 2letoma!user posted image

po moje pa več prišparaš. no,pomembno je, da nekaj prišparaš. in če imaš namen it na NS, potem naredi izlet do slovenije in sorodnikov, hkrati pa še prišparaš. seveda to pod pogojem, da bi v vsakem primeru šla na NS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 570
21.8.2013 19:35:09   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: Daia

Anonimna, dobrodošla!! user posted image

Evo, jaz se vam javljam po nuhalni!!
Čisto vse je v redu, vse organčke in kosti smo pregledali, z 80% verjetnostjo pa bo punčka! user posted image user posted image

Vesela user posted image

iiiiii super, pa že mamo skoraj ziher eno luliko!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Daia)
Neposredna povezava do sporočila: 571
21.8.2013 19:40:01   
Andy86
Daia super, me veseli, da je vse ok z vašo malčico user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 572
21.8.2013 19:52:22   
neejas
Pozdravljene!
Po dolgem času se javljam in sem kar nekaj časa rabila, da sem vas vse prebrala. Sočustvujem s tistimi, ki ste izgubile srčkeuser posted image
Danes sem imela nuhalno, vse je v redu, živahni smo user posted image , po velikosti pa termin prestavljen na 25, 2., zdaj počakam, ali mi moja ginekologinja v petek prestavi termin user posted image po vsej verjetnosti pupika ( bomo meli tri user posted image ).
Potem smo malo proslavili in starejši povedali, pa je bla zlo vesela, mlajša je še premajhna in ne ve, kaj se dogaja user posted image

Lepo bodite, dobro opravljene preglede vam želim!

(odgovor članu Andy86)
Neposredna povezava do sporočila: 573
22.8.2013 8:46:09   
abalico
česttitke za NS in dobre rezultae. jaz jo imam čez 14 dni. že komaj čakam, da vidim, če je vse ok.
ker imam pšroblem zaradi svojeg trebuha, kmalu ne bom več mogla govoriti, da sem se zredila. in to samo v trebuh in joške!

slabo mi je pa zadnje dni še bolj kot mi je bilo prej. pa joške me bolijo, pa nič ne spim...
a, ja, pa že sem na železu. mi je HB padel pod 90

(odgovor članu neejas)
Neposredna povezava do sporočila: 574
22.8.2013 8:51:05   
Tippi

česttitke za NS in dobre rezultae. jaz jo imam čez 14 dni. že komaj čakam, da vidim, če je vse ok.
ker imam pšroblem zaradi svojeg trebuha, kmalu ne bom več mogla govoriti, da sem se zredila. in to samo v trebuh in joške!

slabo mi je pa zadnje dni še bolj kot mi je bilo prej. pa joške me bolijo, pa nič ne spim...
a, ja, pa že sem na železu. mi je HB padel pod 90

Ja, ja, počasi bomo vse bolj in bolj buškaste user posted image
Mene so pa dudike čist nehale bolet. spim pa kar ok. glede na izkušnje, huda nespečnost šele prihaja user posted image

uf, maš pa res nizek HB... kar pridno papaj tablete. to je res nizko. jaz ga imam 130...

(odgovor članu abalico)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?