|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2014
15.7.2013 13:19:43   
Night
Dobrodošla, Ursi2! user posted image

Tudi jaz sem ta vikend "nakupovala", sicer samo zase, ampak sem ful razočarana. Sem šla prav v HM na Rudnik, ker sem brala, da so najbolje založeni za nosečnice, pa res nič nimajo, no. Sicer imajo nekaj hlač, ampak jaz sem hotla vzet ene legice in kakšno oblekico/tuniko, pa so same velike številke ali pa res čudni modeli. Majic nisem gledala, ker se mi zdi, da jih imam za zdaj dovolj, problem so hlače, ker so mi vse tesne - ampak zdaj čez poletje sem najraje v legicah in tunikah. Tako da nisem na koncu nič kupila user posted image Bom pač celo poletje v istih cunjah ...

Drugače pa sem zadnjič samo uč vrgla na vozičke v Pikapolonici, ampak se mi zdi, da ga bom prej na internetu izbrala glede na izkušnje drugih, ker nimam pojma, kaj je treba gledat pri nakupu vozička. Mogoče celo kakega rabljenega dobim. Cunjice tudi nisem še niti ene kupila, ker jih bom precej dobila. Se mi zdi, da nisem nekaj posebej evforična, a sem čudnauser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 826
15.7.2013 13:57:19   
Srečna nosečka
Dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image

Night, meni je znanka priporočila Lux4kids. Pravi, da se ji odlično obnese. http://www.lux4kids.si/otroski-vozicek-fenix?zenid=113549b0b4f57ca39d43edbde3b38098 Jaz moram še dobro premisliti ali kupiti novega, malo cenejšo znamko za 400€ ali rabljenega, kake bolj znane znamke, za 250-300€.
Odlične nosečniške kavbojke sem si kupila v trgovini z rabljeno otroško opremo za 16€, ene lanene, z nosečniškim pasom, pa v eni navadni trgovini v Medvodah v Merkatorjevem centru, sem dala 26€ in bodo odlične do jeseni.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 827
15.7.2013 13:59:23   
witch
Evo mene. Jaz nimam časa dihati včasih, zato pa nisem nič gor.

Tashq mislim da se nimaš nič sekirati če se ne rediš. Sploh če imaš kakšen kg več. Jaz sem od maja, prvega pregleda shujšala 4 kilograme. Pa me še noben i kregal. Ker zaloge imam.

Midva pa nisva še nič kupovala, ne gledala. Je še čas. Niti nisem preveć evforična. Mi je pa nečakec prinesel za bratranca/sestrično prinesel enega medvedka in pajacka :) pa je bil cel navdušen da je to za dojenčka :D

je pa včeraj najin pogovor nanesel na imena in sva ugotovila da bo pestra. Za punčko mislim da je to to. Za fantka pa...ni idej. Tak da si prav želim punčke.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 828
15.7.2013 14:44:13   
Night

IZVIRNO SPOROČILO: Srečna nosečka

Night, meni je znanka priporočila Lux4kids. Pravi, da se ji odlično obnese.

Ful je lušten, pa sploh ni tako drag. Samo a se obnese na vseh terenih? Jaz ga bom vozila tud po makadamu in nameravam delat dolge kilometre, zato bi pa rada imela dober voziček.

IZVIRNO SPOROČILO: Srečna nosečkaOdlične nosečniške kavbojke sem si kupila v trgovini z rabljeno otroško opremo za 16€

Kje pa je ta trgovina?

(odgovor članu Srečna nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 829
15.7.2013 16:12:26   
mm86
Dobrodosle novinkeuser posted image jst sm si kupla hlace,ene legice in ene klasicne 3/4,oboje zelo udobne v C&A na rudniku. Punce bodite pozorne pri lux4kids,jst sm ful forumou prebrala in jih ne hvalijo prevec na dolgi rok,tko d dobr razmislte predn nabavte in pejte primerjat kaksne pegperego ipd.kako so narejeni. Men je na primer dost pomembn d kosarca in lupinca niso pretezke,kr bomo bebo nosil v 5.nadstropjeuser posted image itak mamo pa se dost casa..tut mi bomo ogromno dobil in ne rabimo veliko stvari,je pa lustn mal ucke vrztuser posted image kar se pa tice teze..trebuh mi je ful zrastu,pa vseen nism dobila niti kg gor in sm bla pohvaljenauser posted image kakorkol..ene prej,druge kasnej..user posted image

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 830
16.7.2013 9:13:10   
tashq
IZVIRNO SPOROČILO: witch

je pa včeraj najin pogovor nanesel na imena in sva ugotovila da bo pestra. Za punčko mislim da je to to. Za fantka pa...ni idej. Tak da si prav želim punčke.

midva sva se pa nekak odločila, da če bo fantek, bo prevzel ime, ki bi ga imela hčerka, če bi bila fantek. ( a ste razumele?user posted image ) samo lubi zadnje čase mal čudn gleda, ko preverjam, če to še velja. user posted image bomo še vidl...
za punčko imava pa ogromne probleme. sem predlagala že kar nekaj imen, pa mu nekako noben ni všeč. user posted image

kaj si pa želite, ve in partnerji? dobro, vem:samo, da bo zdravo, pa je vseeno, samo vsak ima neke skrivne želje.
jaz si želim še eno punčko, lubi pa fantka. hčerka pa si še malo zmišljuje: en dan bi bratca, drugi dan bi sestrco.user posted image

< Sporočilo je popravil tashq -- 16.7.2013 9:16:35 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 831
16.7.2013 10:22:11   
NATAPU
Hej hej, pozdravljene. :)
Kako ste kaj? Vam kaj rastejo bušiji? Meni se zelo malo pozna, sem pa v 15-em tednu. Tisti simptom so minili in mislim, da sedaj veliko lažje prenašam nosečnost :) Na hitro sem vrgla uč na to kaj govorite in videla, da nekatere že gledate stvari za dojenčka, nekatere ne... No midva sva si že malo ogledovala vozičke, kaj več pa ne... Ime za punčko že imava, za fantka je precej težko :)
Zanima me, če lahko vzamem Femibio 2 še pred začetkom 4.meseca nosečnosti? Ker sem videla da piše, da se Femibion 1 je do konca 3.mesecev.... Pa me zanima, će katera ve, ali lahko že vzamem 2 ali ne? Sama mislim, da lahko, me pa zanima vaše mnenje.
Lep pozdravček in uživajte :)

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 832
16.7.2013 11:27:57   
magdalenica
trebušček - meni se kar precej pozna, tudi na račun stare izolacije (jutri začnem 17t):) V 1. nosečnosti sem si na začetku vsak teden poslikala trebušček. Začel mi je rasti (da sem jaz opazila) nekje v 12. tednu, ampak ostali še kar nekaj časa niso opazili. Zares opazno pa je začel rasti okoli 20. tedna.

spol - midva z možem sva oba za še enega fantka. No, vzeli bomo tudi punčko, ampak že zdaj obljubljam, da bo bolj fantovska pupa :) Pač enostavnejše je imeti otroke enakega spola (ni sitnosti z dokupovanjem spolno pogojenih oblek in igrač, otroka imata dlje časa enake interese). Komaj čakam, da izvem, koga pričakujemo.

ime - nimava idej. Že za 1.otroka sva imela izbrano eno samo fantovsko ime in če bi se rodila punčka, dekliška oblika tega imena ne bi bila sprejemljiva.

evforija v pričakovanju in nakupi - mene sploh ne gane :) Za prvega pa sem se z izbiro vozička ukvarjala od začetka julija do sredine oktobra user posted image

(odgovor članu NATAPU)
Neposredna povezava do sporočila: 833
16.7.2013 12:19:49   
Ursi2
Živjo

Jz si kljub trem fantom na tihem želim še enega fanta. Čeprav me razkurijo komentarji, pa mogoč pa bo punčka, bomo držali pesti za punčko,.... Pa sam rečem nazaj, da bom zelo vesela, če bo fant, da pa itak če že hočejo držat pesti, da jih naj držijo za to, da bo zdrav.

So mi pa že pri 3-jem, ko je bilo tik pred koncem in sem koga srečala,pa me je vprašal, kaj bo in sem povedala, da fant, večina tk mal utihnala, pani vedla, kaj bi, pol pa tk komentar: NO, sej če je še en fant, je tud ok. user posted image user posted image user posted image
Mislim, kr neki. Pa sem se sam nasmejala in rekla, da mi smo veseli in da je to važno.

Kar se imena tiče imava sedaj prvič problem. Prej sva imela probleme samo za punčko, če bi bila, sedaj pa se ne moreva ravno odločit. Izbiramo pa nekak med Ožbej in Lovro. Mi je pa tavečji rekel, da tud če mu bomo dali ime Lovro, da ga bo on klical Ožbej user posted image user posted image user posted image
SE pa k temu imenu bolj nagibava. Če pa vprašava ta drugega, bi pa bil vesel, če bi bil Jaka. user posted image

Nakupovanje
: Takoj, ko sem izvedela, da sem noseča, sem začela gledat nove vozičke, ker sem si pri vsaki nosečnosti rekla, da bi imela novega, pa se nisem odločila. Pa mojmu sem rekla, ti gledaš in hočeš menjat avto, jz bi pa voziček. Pa sem imela že 3 v ožjem izboru, sam potem sem pa začela študirat, da je ta, ko sma ga oprala ko nov, košara sploh, jajčka tud paše na njega in da je res škoda. Da bom rajši ta denar porabila za tavečje za tečaje plavanja in potem smučanja.

Imam pa že sindrom gnezdenja. Sicer bolj v obliki, kako nas raporedit, kdo v katero sobo, kje bo najina spalnica, kako potem postelje in omare v sobi postavit,ali bi bili zaenkrat tavečji vsi 3-je v eni sobi, pa bo ena soba igralnica,........

Kar se pa oblekic tiče, je pa pri nas tako, da gre vse kar iz rok v roke (od sestrinih otrok na naše, od naših k svakinji, pa nazaj k nam, pa h eni kolegici in potem k drugi, pa potem k sestrični in sedaj mi jih bo počasi vrnila. Mi skor nič oblek ni treba pospravljat v škatlo, ker je vse v obtoku.) nEKAJ MALEGA BOM ŽE KUPILA, OBLEKICO ZA IZ PORODNIŠNICE IMAJO PA VSI ISTO in jo pazim, da je ko nova.

Imam pa že kar velik trebušček, sploh v primerjavi z ostalimi tremi, ko sem imela v enem 5-6 mesecu takega kot ga imam sedaj.

Prav fajn je in kr komaj čakam.

(odgovor članu magdalenica)
Neposredna povezava do sporočila: 834
16.7.2013 12:44:56   
Luckasmucka
Uau, Ursi, v pričakovanju četrtega - čestitke user posted image
Jaz sem v pričakovanju tretjega in sem že slišala komentarje - u, sta pa pogumna user posted image user posted image
Doma imam 3 in 5 letnika in si res ne bi mogla želet boljše kombinacije - to jih je užitek gledat, ko se skupaj igrata in zapletata v pomembne pogovore user posted image user posted image . Tudi ko smo zunaj in so še drugi otroci, sta skupaj, prav fletna sta.
Zdaj v tretje pa še ne vemo. Če bo lulček, bo še tretji mušketir in bo veliko stvari veliko lažjih, če pa bo pupika, bo pa mala princeska user posted image user posted image
Bomo videli. Naslednji teden imam spet pregled in upam, da bo boljše videt, kot je bilo na nuhalni.

Aja, samo v opozorilo tistim, ki si že kupujete modrčke za dojenje - nima prav velikega smisla, ker se bodo dojke po porodu veliki večini še povečale zaradi mleka. Tako da si zdaj raje kupite kakega udobnega brez kosti, po porodu pa še za dojenje. Meni se številka po navadi spremeni iz dvojke na skoraj petkouser posted image user posted image

LP,

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 835
16.7.2013 13:36:30   
Ursi2
Luckasmucka, hvala.
tUDI TEBI ČESTITKE!

Ja, midva že skoz govoriva 4 ali 5 sončkov! Pa se mi zdi, da bo kr 5 ta prava števillka. Sploh si ne znam predstavljat, da bi bila zdej zadnja user posted image .

Morem pa rečt, da so najini prijatelji in sosedje vsi zelo veseli za nas in že komaj čakajo, da bo januar. Morem rečt, da smo res fajn ulica in itak so ponavadi vsi otroci z ulice pri nas in jih je vsak dan od 5-10 pri nas. En fant je že čist vesel, ko bojo lahko imeli nogometno ekipo user posted image user posted image . Ko smo prišli z NS so vsi otroci prileteli k nam in vprašali, kao je bilo in kaj bo in ko sem povedala, da bo fant, so kr v luft skalali, da jih je vedno več za fusbaluser posted image user posted image user posted image .

Ja, meni je tudi ful lepo, ko jih gledam, kako se igrajo. Pa so stari Luka 5,5 let, Jure 3,5 in Žiga 1,5. Ju Žiga ful opazuje in se jima pridruži in ju posnema in se igra z njimi. Tud na trampolinu hoče bit skoz z njima. Pa se vsedejo in skupaj gledajo knjige ali se igrajo in si razlagajo in si izmišljajo, kaj vse so inpodobno. Pa zelo jih skrbi eden za drugega. Če je avto daleč, me Jure in Luka že kličeta, da morem hiter Žigana prijet. Sploh ni šans, da bi šla v posvetovalnico brez njiju in zadnjič, ko je imel Žiga UZ za luleka oz jajčke, sta hotela bit zraven, da sta ga lahko tolažla, pa držala za roko.

In ko je bil Luka (tavečji) operiran in je moral en teden nepremično ležat, me je bilo zelo strah, kako bo Žiga, ker se spravi na vsakega, ki leži. Sem mu samo enkrat povedala, da more Luka ležat, da ga ne smemo rukat, plezat po njem, skakat,... in da ga zelo boli. Je kr naprej hodil k njemu, se stiskal, ga božal, mu nosil igrače, knjige, piti,.... Je še Luka bil presenečen, kk ga skrbi za njega. Jure je bil pa tudi čist zgubljen brez Luka in me zdej, ko grem,o na pregled v UKC vsakič vpraša, sej Luka gre z nami domov, a ne!?, mu ne bo treba ostat?

Res je fajn. Sej je včasih pestro, pa so si skoz v laseh, ampak je vredno malo zobe stisnat :)

Se pa strinjam glede modrčkov, da se bodo potem, če boste dojile, prsi precej povečale in tudi obseg se zna še mal povečat, tako da tudi jaz mislim, da se bolj splača, da se sedaj eni udobni navadni kupijo, Oz. da se jih ne nakupi preveč, enega ali 2 sedaj.

(odgovor članu Luckasmucka)
Neposredna povezava do sporočila: 836
16.7.2013 14:33:40   
SweetNovember
Ojla nosečke :) sem bila na krajšem oddihu, do sobote sva zdaj doma, potem pa greva na morje - kar na slo. obalo, do četrtka :) wiiiii se že veselim :) kopala se bom najbrž samo malo v morju, v bazenu se raje ne bom.

Vidim, da imate zanimivo debato - punčka ali fantek :) verjetno sem kdaj prej že napisala, da si jaz želim punčko, mož pa fantka.:) čeprav se mi zdi da zadnje tedne tudi on punčko.:) Zdaj se mi je sicer tista začetna radovednost malo umirila, po tistem ko je otroček mel skos prekrižane nogice v gležnjih na NS:) vesela bi sicer bila, če bi pri morfologiji izvedela spol, ker do januarja bi bila res težka :) bomo videli, kako bo. Za deklico imava ime sicer zbrano - ga je moj izbral, jaz sem se samo strinjala :) sprva mi ni bilo toliko všeč, potem pa sem se navdušila, ker lepo zveni v sklopu najinih imen in še na isto črko se začne kot moje :) za fantka imava pa ožji izbor imen, ne pa še čist 100 % dorečeno. Bo pa verjetno fantek nosil ime, ki ga mu bom dala jaz.:)

Me je pa zadnjič razburila izjava moje svakinje.. ko je izvedela, da pričakujeva otročka... je svojima sinovoma rekla, da bosta dobila bratrančka..... mislim halo?! ne toliko zaradi tega, ker si želim bolj punčko, ampak že zato, ker obstajata 2 spola, namreč tudi ženski spol............... kako so eni ozkogledi............. se je še tašča strinjala z mano, da ni nujno da bo fantek...... SVAŠTA RES.

Nakupovanje: Kupila sem si nosečniške legice, mi bodo jeseni in pozimi prav prišle, ko bo priložnost, si bom še kakšne hlače, sicer sem pa za poletje preskrbljena :) za jesen bo pa treba še kaj nabavit, še posebej, če dobim septembra službo (sem učiteljica). A ve katera kako je z zaposlovanjem nosečnic? A imam sploh kaj možnosti? Rada bi verjela, da jih imam, če sem pripravljena dobro delat :)

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 837
16.7.2013 21:54:40   
kokapoka
evo mene po dolgem času :) dons sm tko vesela,ker sem ravnokar slišala otrokov srček z angelsound user posted image user posted image mi ga je kolegica posodilauser posted image jutri imam pa nuhalno-se že ful veselim...bom pa sevede pol poročala user posted image

glede spola...men je načeloma vseeno,glede na to da mamo fanta in punčko že doma.moj prav,da bo fant.če sina vprašam reče bratec in če hčerko vprašam reče sestrica.js pa mogoče vseeno mal bol želim punčko,zdi se mi pa da bo fant user posted image user posted image heheheh...sam da bo zdravo user posted image se tipkamo jutri...

(odgovor članu SweetNovember)
Neposredna povezava do sporočila: 838
17.7.2013 7:59:23   
mm86
Zdej pa tud jst kamot najdem srcka z angelsoundsuser posted image ampak vedno slisim par udarcem pol pa naredi blup blup pa odplava stranuser posted image nekak ne najdem trenutka d bi beba spala in bi u miru lahko prestela udarce..kaj bo sele ko bo brcat zacelauser posted image

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 839
17.7.2013 8:59:16   
Blondinčica
Hojla...

user posted image user posted image user posted image vsem novim in lepim rezultatom.

spol na nuhalni nama je rekla......mislim da je......in jaz osebno zelo dvomim v to kar je rekla, bom vprašala na naslednjem uz še enkat user posted image

Mam eno vprašanje, glede na to da sem user posted image 1, me zanima kdaj ste ve začutile prvič user posted image ? namreč mene že od sobote (bil je točno 15t) nekaj požgačka nekje nad sramno kostjo, tak smešen in zelo žgečkljiv trenutek, ki traja po nekje 2sekundice to se nekajkrat ponovi in zgine, in to se dogaja na vsake 3 - 4h. mislite da je to to, ali je še prekmalu?

LP

Uspelo nam je =)

(odgovor članu mm86)
Neposredna povezava do sporočila: 840
17.7.2013 10:08:42   
oblekca

Ojla punce, tudi jaz bi klepetala z vami.user posted image

Konec januarja pričakujem prvega user posted image .

Počutje pri meni je precej slabo, a enkart bo tudi to mnilo. Za spol nisva vprašala, tudi nakupovala še nisva nič, se mi zdi za vse še prezgodaj. Sem pa že takoj na začetku imela idejo, da mi je že vse premajhno user posted image , pa še sedaj nosim skoraj vse kot prej. Sem se pa res kar napihnila al ne vem kaj je to. V glavnem se mi že pozna da sem user posted image .

(odgovor članu Blondinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 841
17.7.2013 10:59:58   
Luckasmucka
Blondinčica, ja, to zna bit to.user posted image user posted image
Prve brcike se zelo različno čutijo, ker je odvisno, kje leži otroček, kolk je maščobnih blazinic itd.
Jaz sem prvega čutila konec 16. tedna, drugega v 13. in zdaj že v 12.
Se prav spomnem, da mi na nuhalni ni verjela, da že čutim, jaz pa se tudi nisem imela namena z njo kregat - vendar sama vem, kaj čutim, sploh pa zato, ker sem bila takrat v drugo N in sem točno poznala občutek.
Jaz bi ga opisala kot eno zelo blago trzanje živca, tako žgečkanje user posted image user posted image

Sicer pa sem jaz morala garderobo že skoraj komplet zamenjat, vsaj spodnji del, majice so še nekako OK. Hlače in krila (sploh tista oprijeta) ne pridejo več v poštev. V eni cheap trgovini (nimam pojma imena) v Citiju zgoraj nasproti Okaidija imajo ful velik poletnih širokih hlač s pasovi na elastiko. Če bodo zdržale samo to poletje, se splača. Sem včeraj dala za hlače in krilo neki čez 20 eur user posted image user posted image .

Grem na malco, že ornk kruli user posted image user posted image

(odgovor članu oblekca)
Neposredna povezava do sporočila: 842
17.7.2013 12:05:00   
Blondinčica
Luckasmucka o hvala za komentar ja tak lep občutek je user posted image res je nekakšno žgečkanje, prov nariše se mi smeh na obraz user posted image zdj pa verjetn spi, ma prej me je zihr ene pol ure user posted image user posted image no saj vemo da še obstaja user posted image ja tut kolegica mi je rekla da je čutila že v 12t k je bla na nuhalni pa ji g tut ni verjela, sam je bla 1user posted image in je tut rekla pol d je biu pravi razgrajač u trebuščku user posted image

no srčno upam da je to to

Uspelo nam je =)

(odgovor članu Luckasmucka)
Neposredna povezava do sporočila: 843
17.7.2013 12:13:09   
magdalenica
Jaz sem s pregleda. Aaaaa, menda bomo dobili še enega fantka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blondinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 844
17.7.2013 18:55:54   
dspela

user posted image pričakujemo JANUARJA 2014

Vzdevek, starost, kraj, št. otrok

1.1.
magdalenica, 28, Ljubljana, 1user posted image
meggi peggi, Gorenjska, 1user posted image
natykaa, 24 let, Maribor, 1user posted image

2.1.
miss.B, 28, okolica Lj, 1user posted image
ribica81
Aeio
pobarvanka27

3.1.

4.1.
Lešnica, Kranj, 1 user posted image
tashy21, 34 let, Žiri
lilivin, 3 user posted image

5.1.

6.1.
Blondinčica
ukročena, 33 let, Domžale, 2 user posted image

7.1.
8.1.

9.1.
ančkica, 2 user posted image
kemo, Celje, 1 user posted image
NATAPU, 26 let, okolica Tržiča, 1user posted image

10.1.
metuljčica87, 25 let, Maribor, 1user posted image
witch, 27 let, 1user posted image

11.1.
srečna nosečka, 39 let, Idrija
mami83, 1user posted image

12.1.
matildica, 1user posted image
marusap, 1 user posted image

13.1.
Lub3nica
ena_nova
sunflower29, 31 let, 2 user posted image , 0 user posted image

14.1.
night
lencyk, 31 let, Kranj

15.1.
Luckasmucka, Ljubljana, 2user posted image
btaja, 28 let, Krško
Mala mb,
mala89, 24 let
Mo87, 25 let, Primorska

16.1.
tia78, 34 let, Kranj, 2 user posted image

17.1.
tashq, 25 let, Kranj, 1 user posted image
womanpolice, 32 let

18.1.

19.1.
SweetNovember, 26 let, okolica Ljubljane, 0 user posted image

20.1.
Lunca2403, 2user posted image

21.1.
Fluffiest, 26 let, Ljubljana
cupcake, 32 let, J. primorska, 1 user posted image

22.1.

23.1.
Andsan
Anonimen, 22 let, Šentjur, 1 user posted image ,
tajka1975

24.1.
dspela, 27 let, okolica Šentjurja, 4user posted image , 0user posted image

25.1.
kokapoka, 26 let, 2 user posted image
Stella_, 24 let, Kranj, 1 user posted image
mm86, 1 user posted image
Ursi2, 3user posted image

26.1.
missy26, 1user posted image
ketty25, 1 user posted image
AnaTek, Ljubljana

27.1.

28.1.
inanna, 35 let, 1user posted image

29.1.
Coccinelle, 25 let, 1user posted image

30.1.

31.1.
capyka1981, okolica Šentjurja, 1 user posted image

x.1.
anonimna*
NATAPU
baby12, 23 let, Kamnik, 1 user posted image
Lunca2403, Litija
Muuki
5y
oblekca

SKUPAJ nas je: 59

Poslovile so se:
alfa13 user posted image
njelci user posted image
Sloncica87 user posted image
pisek user posted image
anonimna user posted image user posted image
lorelei* user posted image
delfinček85 user posted image

Preselile so se:
Balloon -> December 2013

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 845
17.7.2013 19:09:09   
Coccinelle
Prispela do težko pričakovanega 12. Tedna, wiiii. user posted image Pa tudi do trenutka, ko me vse hlače tiščijo. user posted image že čez lastiko od navadnih športnih pajkic mi vse visi, kot da bi mela 100 kil. Bo treba res v nabavo. user posted image

Doma smo tudi oznanili novico, in so itak vsi srečni. Na zadnjem pregledu pa je tudi detece migalo na vse pretege, da sva se z ginekologinjo prav narežali.user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 846
17.7.2013 19:32:52   
dspela
vozički, midva sva tudi gledala lux4kids vozičke....štirikolesnike (enako velike). Potem pa sva videla, da se ne obračajo. Midva bi imela vse 4 kolesa enako velika in da se obračajo. Trenutno sta dva taka....Musty Urban Rider in I`coo Peak Air Safari.

Ursi2, dobrodošla.

imena, midva sva že v prvi nosečnosti izbirala imena. Možu je samo eno ime všeč za fantka, jaz pa ne vem...ker ima od mojega očeta, teta vnuka z tem imenom, potem ima od moje mame, bratranec vnuka z tem imenom, pa še od tašče, kolegica ima vnuka z tem imenom.
Zdaj pa se še nisva pogovarjala.

spol, jaz si želim oba spola...zdaj pa bi rajši videla, da bi bila punčka, da ne bi rabila, dati to ime fantu...mogoče pa si bo mož še premislil.

trebušček, jaz tudi sem opazila, da se mi malo že pozna....ni več tiste napihnjenosti.

Glede Femibion 2, pa ga začneš jesti ko začneš z 2 tromesečjem...to je pa ko vstopiš v 14 teden (13 t in 0 d)... jaz sem tako našla v knjigi...kdaj končaš 3 mesec.

kokapoka, čestitke za srčka.

oblekca, dobrodošla.

magdalenica, čestitke še za enega fantka.

Danes na 3 obletnico poroke sem cel dan sama. user posted image Skupaj sva bila samo pri kosilu. Zjutraj služba popoldan pa sta s tastom šla nekam delat....pa je rekel, da ne bo sta dolgo ...nekje do 18 ure ali še prej prišla.
Sem pa mislila, kako bomo lepo v troje preživeli popoldan. Zdaj mu kopel ne bo ušla.
V načrtu sem še imela, da bova danes poslušala srčka.

Sem pa spet bruhala...nekje ob 17 sem pojedla navadni jogurt...zdaj pa je šel ves ven. Sem pa opazila, ko sem si usta splakovala, da sem kri pljunila ven....vsaj mislim, da je bila.
V nedeljo sem pa tudi bruhala...še zajtrka nisem do konca pojedla, pa je šlo vse ven.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 847
18.7.2013 9:23:24   
Night
Krči: a še katero kdaj tako močno zvije, da se tudi premikati ne more? Vem, da je to normalno, ampak včeraj me je kar konkretno zvilo med pometanjem, nisem se mogla sploh premikati nekaj sekund. Danes zjutraj sem isto začutila krč in še par dni nazaj ponoči user posted image Saj to pomeni samo to, da raste, a ne? Res sem bila zadnje dni bolj aktivna kot ponavadi, tako da bom probala malo zabremzat.

Moj trebušček je pa prav tak, kot da bi se malo zredila (samo v trebuh) in je zdaj špehec. Večina ljudi okrog mene zdaj že ve in so vsi zelo veseli. A ni zanimivo, kako se vsi razveselijo novih dojenčkov? Jaz se ne spomnim, da bi bila taka. No, saj sem bila vesela, ampak eni prav skačejo od veselja user posted image

Še 11 dni do drugega pregleda pri gin. Kako izgleda tak pregled? Daš spet kri in vodo? Zadnjič nisem bila nič tešč, ker mi nihče ni rekel, pol ste pa tu pisale, da ste bile ve tešč, tako da vem, da se pripravim. Pa UZ ti naredi? Mislim, da sta samo 2 obvezna, a ne? Drugi je potem že morfologija.

Jaz sem zadnje dni malo bolj pozorna na okolico in res je polno dojenčkov in nosečnic (ali se samo meni tako zdi?). A bo sploh kaj prostora v vrtcih?

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 848
18.7.2013 9:33:04   
dspela
Night, mene tudi kdaj včasih močno zaboli....pa zadnji dni me tudi bolj špika....mogoče sem preveč aktivna, pa me telo opozori, da morem več počivat.

pregled, ne vem. Jaz imam čez 7 dni drugi pregled. Pa tudi ne vem kaj delajo ta. Nikoli nisem prišla do druge pregleda, tudi do nuhalne ne.

Čez 5 dni pa nuhalna. user posted image

Včeraj zvečer sem razmišljala, kaj sem pila takrat ko sem bruhala....pila sem šumečo tableto. Tista mi ni pasala.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 849
18.7.2013 9:48:43   
Night
dspela, verjetno je to res zaradi preveč aktivnosti. Samo mene, ko me zvije, me tako, da me zares user posted image
A nuhalno si že imela? Imaš že kakšnega otročiča doma?
Vidim, da imate nekatere že 2 ali 3 doma. Jaz si ne predstavljam, kako bom to folgala, če bom še kdaj noseča. Kako skrbiš za otroke, jim kuhaš, previjaš plenice, če ti je nonstop slabo ali pa skoz bruhaš? Jaz se lahko uležem, pa gledam tv tud celo popoldne, če nič drugega ne morem, kaj bo pa pol? user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.