|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2014
7.7.2013 14:30:55   
Night
Anonimna, s pritiskanjem plodu nikakor ne boš škodila. Lahko pa vseeno malo zakrvaviš, če poči kakšna žilica.

IZVIRNO SPOROČILO: tashq

jaz sem tudi zdaj zelo žejna, upam, da res ni sladkorna (v torek imam 1. pregled). vem pa, da je normalno, da smo nosečnice bolj žejne in tudi moramo bolj pit. nekje sem zasledila, da naše ledvice v nosečnosti vsake 3 ure (ure sem si malo zmislila, ker se ne spomnim več dobro, ampak ni daleč od resnice) prefiltrirajo celotno plodovnico.
ni več tisto pravilno:jej za dva. zdaj je pravilno:pij za dva!user posted image

Menda je res treba več pit v nosečnosti, ampak jaz sem na trenutke prav dehidrirana. Zdaj sem malo omejila sadje, drugače pa s sladkorjem nisem pretiravala, niti nikoli nisem imela težav s povišanim, tako da upam, da res ni kaka sladkorna user posted image Drugače pa jaz sploh ne jem za dva, ker nimam apetita, pijem pa po moje za tri user posted image

Zjutraj, ko sem še ležala v postelji, sem opazila, da se mi je spodnji del trebuha pod popkom že prav izbočil. Prav hecno user posted image

< Sporočilo je popravil Night -- 7.7.2013 14:32:54 >

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 776
7.7.2013 23:44:59   
ukročena
oj, js jem za dva ko mož časti kakš burek, kebap in podobne stvari.user posted image

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 777
8.7.2013 9:06:51   
tashq
uuu...burek!user posted image si me spomnla.... takoj zdele ga grem pečt!user posted image

(odgovor članu ukročena)
Neposredna povezava do sporočila: 778
8.7.2013 10:59:12   
Andsan
Zdravo,

kako ste preživele vikend? Jaz zelo lepo, saj so se pikniki kar vrstiliuser posted image . mm86 jaz imam NS na Ptuju.
Tudi jaz spijem veliko tekočine, poslušam pa v veliki meri samo z vodo, mogoče tu pa tam kakšen sok.

Lep sončen dan vam želim.

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 779
8.7.2013 12:01:34   
dspela

user posted image pričakujemo JANUARJA 2014

Vzdevek, starost, kraj, št. otrok

1.1.
magdalenica, 28, Ljubljana, 1user posted image
meggi peggi, Gorenjska, 1user posted image
natykaa, 24 let, Maribor, 1user posted image

2.1.
miss.B, 28, okolica Lj, 1user posted image
ribica81
Aeio
pobarvanka27

3.1.

4.1.
Lešnica, Kranj, 1 user posted image
tashy21, 34 let, Žiri
lilivin, 3 user posted image

5.1.

6.1.
Blondinčica
ukročena, 33 let, Domžale, 2 user posted image

7.1.
8.1.

9.1.
ančkica, 2 user posted image
kemo, Celje, 1 user posted image
NATAPU, 26 let, okolica Tržiča, 1user posted image

10.1.
metuljčica87, 25 let, Maribor, 1user posted image
witch, 27 let, 1user posted image

11.1.
srečna nosečka, 39 let, Idrija
mami83, 1user posted image

12.1.
matildica, 1user posted image
marusap, 1 user posted image

13.1.
Lub3nica
ena_nova
sunflower29, 31 let, 2 user posted image , 0 user posted image

14.1.
night
tia78, 34 let, Kranj, 2 user posted image
lencyk, 31 let, Kranj

15.1.
Luckasmucka, Ljubljana, 2user posted image
btaja, 28 let, Krško
Mala mb,
mala89, 24 let

16.1.

17.1.

18.1.

19.1.
SweetNovember, 26 let, okolica Ljubljane, 0 user posted image

20.1.
Lunca2403, 2user posted image

21.1.
Fluffiest, 26 let, Ljubljana
cupcake, 32 let, J. primorska, 1 user posted image

22.1.

23.1.
Andsan
Anonimen, 22 let, Šentjur, 1 user posted image ,
tajka1975
tashq, 25 let, Kranj, 1 user posted image

24.1.
dspela, 27 let, okolica Šentjurja, 4user posted image , 0user posted image

25.1.
kokapoka, 26 let, 2 user posted image
Stella_, 24 let, Kranj, 1 user posted image
mm86. 1 user posted image

26.1.
missy26, 1user posted image
ketty25, 1 user posted image
AnaTek, Ljubljana

27.1.

28.1.
inanna, 35 let, 1user posted image

29.1.
Coccinelle, 25 let, 1user posted image

30.1.

31.1.
capyka1981, okolica Šentjurja, 1 user posted image

x.1.
anonimna*
NATAPU
baby12, 23 let, Kamnik, 1 user posted image
Lunca2403, Litija
Muuki

SKUPAJ nas je: 53

Poslovile so se:
alfa13 user posted image
njelci user posted image
Sloncica87 user posted image
pisek user posted image
anonimna user posted image user posted image
lorelei* user posted image
delfinček85 user posted image

Preselile so se:
Balloon -> December 2013

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 780
8.7.2013 18:45:31   
SweetNovember
Ojla,
sem vesela :), ker sva ta vikend povedala mojim domačim... najbolj vesela sta bila moja starša, pa tudi moja sestra, teta in babica niso veliko zaostajale :) :) lepo je bilo. Povedala sva tudi moževi teti, eni moji stari znanki:) in pa sestri klarisi, pri katerih smo s teto bili na obisku... smo se šele spoznali in mi je želela blagoslovit otročička... seveda sem dovolila.... bila sem ganjena, ko so sestre, ki naju praktično ne poznajo, molile za najinega otročka.... na koncu sem dobila pa še rdečo vrtnico, ki je bila na oltarju,... zelo sem bila ganjena, na robu joka.:)

Zanima me, kako se gleda trajanje nosečnosti - od zadnjega dne menstruacije, kajne? Zmedlo me je namreč to, da mi v materinski knjižici piše trajanje nosečnosti manj kot po mojih izračunih je... ali se gleda od zanositve naprej?

Moram si res po neko kremico/olje it proti strijam, nisem še nič nabavila...
Mislim si pa kupit tudi Frutek mama ali pa hipp natali, da bom imela tako za vmes.. apetit se mi je že malo popravil, ampak ne kaj pretirano... dobro, da čez 2 tedna greva na dopust - zadnjič v dvoje, čeprav sem jaz že 2 v 1:) - mi bo sigurno na morju vse teknilo, se ponavadi zredim na dopustu, posebej če greva v hotel :) bova pa kar na slo. obalo šla (Portorož). Pijem pa za 2 :)

Danes me nekaj špika, že od jutra pomalem, prav čutim raztezanje maternice,:) komaj čakam 1.8., da bom spet videla moj plodek.:) aja zdaj sem videla na netu, da na 2. pregledu (16. teden) ni UZ-a, ampak samo poslušanje srčka... torej bom še dolgo čakala.. ali je katera na 2. pregledu pri ginekologinji videla bebico?:)

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 781
8.7.2013 19:27:50   
witch
sweetNovember meni je na drugem pregledu rekla da se posluša samo srček. In mi je vseeno naredila en hiter uz. Srčka pa nisve poslušale. Res je bil hiter uz, toliko da mi je pokazala, da se otrok premika in da je ok.
Drugače pa sem imela uvodno srečanje v materinsko šolo, kjer so nam malo opisali samo nosečnost in je zdravnica rekla da te pripadata kao 2 uzja. Prvi potrditveni in morfologija. Pa pač ns ki jo plačaš. In ta teorija pri moji sestri ni držala. Je bilo poroti koncu veliko uzjev.

Pri nama pa še kar vejo samo najini starši in moja sestra. Bom pa počasi še svoji babici povedala. Ker se mi je zgodilo danes, da me je znanka vprašala če bomo dobili dojenčka. Tak da počasi se pa bo nekaj videlo.

Mene pa danes spet ta vročina utruja. Sem prav lena. In si močno želim mičkeno hladnejše vreme.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu SweetNovember)
Neposredna povezava do sporočila: 782
8.7.2013 20:36:45   
tashq
IZVIRNO SPOROČILO: SweetNovember

Zanima me, kako se gleda trajanje nosečnosti - od zadnjega dne menstruacije, kajne? Zmedlo me je namreč to, da mi v materinski knjižici piše trajanje nosečnosti manj kot po mojih izračunih je... ali se gleda od zanositve naprej?

-šteje se od prvega dne zadnje menstruacije + 40 tednov. (čeprav je v tem primeru user posted image mlajši za cca. 2 tedna, ker je O približno 2 tedna po prvem dnevu zadnje M)

ali
-po UZ ugotovijo, koliko je user posted image velik in izračunajo.
mislim, da bolj upoštevajo UZ meritev, ker so M cikli različno dolgi. sem že brala na forumu, da je G že 2x prestavil PDP.

IZVIRNO SPOROČILO: SweetNovember

aja zdaj sem videla na netu, da na 2. pregledu (16. teden) ni UZ-a, ampak samo poslušanje srčka... torej bom še dolgo čakala.. ali je katera na 2. pregledu pri ginekologinji videla bebico?:)

ne, na 2. pregledu ni UZ. sicer je pa še boljše, da user posted image ne vidiš, ker to pomeni, da G misli, da je vse uredu.user posted image

špikanje: mene tut skoz neki špika pa prov nič prijeten občutek ni. še ko si oblačim hlače (da je samo minimalno telovadbe), me skoz špika. tamale (12 kg) sploh ne upam več dvigovat. je čisto drugače kot v 1. nosečnosti, ko sem do 5-6 meseca delala v strežbi+zraven še fax. takrat sem se tako dobro pučutla, zdaj pa skoz tole špikanje. pa še na vsake tolk časa mi "kolki škripajo". ne znam drugače razložiti: kot da se mi medenične kosti drgnejo skupaj.user posted image to sem občutila po prvem porodu, ampak se mi je nekako zdelo normalno, da se kosti pač premaknejo nazaj na prejšne mesto, ker so se med porodom premaknile. pri tej nosečnosti mi pa že zdaj škripa...user posted image ta nosečnost je pa res čista kontra od prejšne...user posted image

< Sporočilo je popravil tashq -- 8.7.2013 20:41:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 783
8.7.2013 21:27:49   
dspela
sweetNovember, pri meni je G izračunala PDP glede na velikost ploda. Sem 2 dni pozneje zanosila...torej na 16 dan. Rekla je, da je to zaradi različnih dolžin ciklusa.

špikanje, mene še tudi špika. Pa včasih prav močno pikne, če kihnem ali zakašljam ali pa po pospravljanju. G mi je rekla na pregledu, da je to normalno....potem pikec ali pikica lepo raste. user posted image

Danes sem pa ko sva začela kosila jest, po prvem grižljaju kosila bruhala. Mi je bilo že slabo, ker sem bila lačna, potem začneva jesti, pa mi še bolj postane slabo in imela sem vse v grlu. Sploh nisem več mogla jesti...pa sem šla na wc, ker sem imela močne slabosti in močan občutek da bom bruhala....seveda sem.
Čez nekaj časa, ko sem postala lačna, sem šla naprej jesti kosilo, pa sploh nisem imela problema.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 784
9.7.2013 5:48:15   
mm86
Tudi meni so ze prestavil PDP;najprej je bilo receno 19.1.-glede na cikl, po UZ meritvi pa 25.1. V cetrtek mamo pa NS..mogoce pade se tretji PDPuser posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 785
9.7.2013 9:27:03   
tia78
Pozdravljene.

Včeraj sem imela NS, rezultati so ok, čmrlek je velik 6,23 cm in že zdaj nagaja, namreč ni se hotel obrnit, tako da smo ga morali malo porukati, da je lahko g opravil meritve. Na koncu je pa poziral 100 na uro :)
Oddala sem tudi kri, tako da čakam še na rezultate za DHT.

Končno sem zvedela uradni PDP in ta je 16.1., zato bi prosila dspelo - V seznamčku za popravek. HVALA!

Šopinga za otroka se še ne bom lotila. Od prvega nimava praktično nič, ker sva vse spravila v promet :) Zato, ker sva bila 1000% da sva zaključila in da bova ostala pri enem otroku. Pa tudi plani glede menjave nepremičnine so bili na vrsti, kar nam je uspelo decembra. No in še preden sva se uspela odločit za drugega, naju je ta presenetil :)
Voziček in lupinico bom kupila preko neta, tako kot prejšnjič, sem pa malo že kukala in se še vedno splača. Oblačila za prve tri mesce (bodiji, žabice) pa v pletilstvu Tome v Lj.

Lepo bodite in lep dan še naprej.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi..... F. Lainšček

(odgovor članu mm86)
Neposredna povezava do sporočila: 786
9.7.2013 10:32:51   
witch
Jaz imam pa eno čisto resno vprašanje. Kdaj se vrne želja po spolnosti? Prav brezveze mi je že to. Pa mi ni in ni. Si želim, amapk..

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 787
9.7.2013 10:35:58   
tashq
živijo, ravno s prvega pregleda!user posted image user posted image

torej, meni so tudi PDP popravili na 17.1., ker je po UZ user posted image velik že 7,1 cm.user posted image dspela, bi tudi mene popravila na seznamčku? hvala.user posted image naslednji pregled: 12. 8.

drugače je pa vse uredu, hemoglobina sem imela celo 126!, kar je velik čudež. že iz OŠ imam probleme z železom in tudi celo 1. nosečnost sem morala jesti tablete, sedaj pa kar brez tablet taka lepa cifra. bravo jaz!user posted image mi je pa sestra rekla, da je preveč bakterij/beljakovin? v urinu in moram v naslednjih dneh še enkrat v laboratorij.user posted image

tia78:
čestitke za NS!user posted image

< Sporočilo je popravil tashq -- 9.7.2013 10:36:58 >

(odgovor članu tia78)
Neposredna povezava do sporočila: 788
9.7.2013 10:40:35   
tashq

IZVIRNO SPOROČILO: witch

Jaz imam pa eno čisto resno vprašanje. Kdaj se vrne želja po spolnosti? Prav brezveze mi je že to. Pa mi ni in ni. Si želim, amapk..

no, če si želiš, potem je želja...user posted image
ti ne vem pomagat, ker je pri vsaki drugače. lahko se ti bo sla vrnila šele po porodu, lahko pa že jutri. važno je, da imaš partnerja, ki te razume. se kar usedi z njim in mu razloži, da so hormoni čudna reč in da to nima povezave z njim. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 789
9.7.2013 11:25:58   
tia78
ojla.

tashq - hvala. Tudi vama čestitke, wao ste pa veliki!

witch - žal ne vem...če si sama želiš, ne bi smelo biti predolgo ovir...Upam, da te čimprej "prime za".

Lep dan.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi..... F. Lainšček

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 790
9.7.2013 12:36:16   
dspela

user posted image pričakujemo JANUARJA 2014

Vzdevek, starost, kraj, št. otrok

1.1.
magdalenica, 28, Ljubljana, 1user posted image
meggi peggi, Gorenjska, 1user posted image
natykaa, 24 let, Maribor, 1user posted image

2.1.
miss.B, 28, okolica Lj, 1user posted image
ribica81
Aeio
pobarvanka27

3.1.

4.1.
Lešnica, Kranj, 1 user posted image
tashy21, 34 let, Žiri
lilivin, 3 user posted image

5.1.

6.1.
Blondinčica
ukročena, 33 let, Domžale, 2 user posted image

7.1.
8.1.

9.1.
ančkica, 2 user posted image
kemo, Celje, 1 user posted image
NATAPU, 26 let, okolica Tržiča, 1user posted image

10.1.
metuljčica87, 25 let, Maribor, 1user posted image
witch, 27 let, 1user posted image

11.1.
srečna nosečka, 39 let, Idrija
mami83, 1user posted image

12.1.
matildica, 1user posted image
marusap, 1 user posted image

13.1.
Lub3nica
ena_nova
sunflower29, 31 let, 2 user posted image , 0 user posted image

14.1.
night
lencyk, 31 let, Kranj

15.1.
Luckasmucka, Ljubljana, 2user posted image
btaja, 28 let, Krško
Mala mb,
mala89, 24 let

16.1.
tia78, 34 let, Kranj, 2 user posted image

17.1.
tashq, 25 let, Kranj, 1 user posted image

18.1.

19.1.
SweetNovember, 26 let, okolica Ljubljane, 0 user posted image

20.1.
Lunca2403, 2user posted image

21.1.
Fluffiest, 26 let, Ljubljana
cupcake, 32 let, J. primorska, 1 user posted image

22.1.

23.1.
Andsan
Anonimen, 22 let, Šentjur, 1 user posted image ,
tajka1975

24.1.
dspela, 27 let, okolica Šentjurja, 4user posted image , 0user posted image

25.1.
kokapoka, 26 let, 2 user posted image
Stella_, 24 let, Kranj, 1 user posted image
mm86, 1 user posted image

26.1.
missy26, 1user posted image
ketty25, 1 user posted image
AnaTek, Ljubljana

27.1.

28.1.
inanna, 35 let, 1user posted image

29.1.
Coccinelle, 25 let, 1user posted image

30.1.

31.1.
capyka1981, okolica Šentjurja, 1 user posted image

x.1.
anonimna*
NATAPU
baby12, 23 let, Kamnik, 1 user posted image
Lunca2403, Litija
Muuki

SKUPAJ nas je: 53

Poslovile so se:
alfa13 user posted image
njelci user posted image
Sloncica87 user posted image
pisek user posted image
anonimna user posted image user posted image
lorelei* user posted image
delfinček85 user posted image

Preselile so se:
Balloon -> December 2013

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 791
9.7.2013 12:42:53   
dspela
tia, super, da uspešno opravljeno nuhalno. Jaz pa imam nhalno točno čet 2 tedna...komaj čakam, da še mož vidi najin največji zaklad.

witch, jaz pa imam željo, pa imava prepoved. user posted image .

tashq, super za pregled.

Je katera že opazila spremembe na koži obraza? Jaz sem včeraj opazila,da imam na čelu za kot koščice od češnje, velike rdeče kroge oz lise.
Na licu pa imam temno rjavo liso. Zvečer pa so mi v postelji spet rahlo mrtveli prsti na levi roki.
Joj, kaj delajo hormon.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 792
9.7.2013 21:40:06   
cupcake
tashq čestitam za uspešen pregled, jaz imam jutri NS, upam da bomo izvedeli kaj bomo dobili, da se ne bo skival/a in seveda da bo vse super 😊

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 793
9.7.2013 22:08:12   
5y
Zdravo vsem :) Še ena nova se vam pridružuje :) Tole je moja druga nosečnost, doma imam že 20 mesečno sončico, ki je trenutno nekaj bolčkana :( PDP imam konec januarja...točen datum bom izvedela naslednji teden na nuhalni. Me je pa to nedeljo skoraj kap, ko mi je kar naenkrat pritekla sveža kri...sem si že rekla, evo pa je vsega konec...pa tako malo je še do 12.tega tedna. No na urgenci so preverili in s plodkom je vse v redu. Še celo tako živahen je bil, da ga je komaj izmerila. Noseča sem 11 tednov. Baje pa sem zakarvavela zato, ker mi posteljica prekriva maternični vrat in je očitno ena žilica počila. Ali se je katera srečala s podobno situacijo? Drugače me tale NS full skrbi, upam da bo vse ok.... A ve ste že imele NS? Jst sm drugače za enkrat povedala samo mami in tašči. Nekako ne maram razlagati okoli pred NS, čeprav se mi trebuh že od prvega dne vidi in predvidevam, da me že vsi sumjo. Kok se vam trebuh kaj vidi? jaz sem kot da bi bila noseča 5 mesecev. Že pri pri nosečnosti me je bil sam trebuh in posledično mi je trebuh seveda tudi ostal :) Drugače jaz kakšnih pretiranih težav nimam...razen da sem full lačna :) Kot da bi imela totalno nenasitno dete v sebi :) Malo po malo jaz sicer še dojim, ampak mislim da bove tole še ta teden zaključile. Pojavljajo se mi občasne jutranje slabosti, bruham pa jaz ne. To je to za enkrat...upam da si bomo imele za povedati še veliko lepih reči :)

(odgovor članu cupcake)
Neposredna povezava do sporočila: 794
10.7.2013 7:18:16   
witch
Včeraj sem se tak čudno izrazila. Pa saj sploh ne vem kako naj to razložim. Želja po spolnosti je v moji glavi. Pogrešam jo, pogrešam naju. Moje celotno telo pa mislim da ne. Ne sodeluje :) Nekako tako. Upam, da čim prej mine.

Čestitam vsem ze ns in držim pesti za tiste ki jo še čakate.

Pri meni se je pa zgaga končno umirila. Mogoče je mmoglo biti konec, mogoče pa sem končno ugotovila pravo kombinacijo hrane.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 795
10.7.2013 8:09:19   
Srečna nosečka
Witch, veliko nežnosti in dotikov, pa mirno ozračje in dovolj časa, prižgana svečka in mirna glasba, brez misli na "rjuhce" Boš videla, da deluje user posted image

5y dobrodošla user posted image . O izcedkih in krvavitvah imaš kar nekaj napisanega v naši temi, malo polistaj za nazaj. Jaz sem na srečo imela samo izcedek in sem šla takoj do g., da me je pregledal in povedal, da je vse ok user posted image Mislim, da nas je NS vse malo skrbela, a bodi pozitivna in boš videla, da bo ok. Jaz sem na koncu 13. tedna, pa se mi trebušček že zelo pozna, ne morem več običajnih oblačil nosit, tako da je tudi nosečnost že očitna, ker prej nisem imela skoraj nič trebuščka. Okolici povej, ko boš ti pripravljena. Jaz sem domačim povedala po prvem pregledu, v službi in ostalim prijateljem pa po NS. Lačna sem bila kot volk do 12. tedna, a se je sedaj na srečo umirilo, so se mi pa vrnile slabosti user posted image Uživaj v nosečnosti!

Vsem ostali srečno na NS in upam, da uživate v teh poletnih dneh user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 796
10.7.2013 8:21:52   
SweetNovember
witch - pri meni je bilo popolnoma enako. Želela sem si spolnosti, moje telo pa niti pod razno.:) Ko sem že skoraj obupala - ker res dolgo nisva, enostavno nisem mogla, se mi je želja vrnila.. ravno včeraj :) in je bilo toliko bolj sladko :) po moje je najboljše, da počakaš. Hormoni naredijo svoje, prepričana sem, da se ti bo želja kmalu vrnila. Jaz se nisem želela silit, ker potem nima smisla cela stvar...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 797
10.7.2013 14:16:43   
missy26
Tudi za mano je NS in zaenkrat je vse OK. Je rekla da greva lahko malo proslavit da imava zdravo dete. Pogledala je vse organe, izmerila nuhalno in je vse BP. Baje da bomo imeli še enega fanta, ampak jaz bom s tem mal še počakala, ker zdle je še zelo nedoločljivo. Tam okoli 20. tedna oz. malo čez, na morfologiji se bo pa že čist videlo (če se bo hotel pokazat seveda:) Velik je skoraj 6cm, je pa rekla da bova datum zaenkrat pustili 26.1. kot je glede na menstruacijo, potem bomo pa videli.
Počutje je še vedno tako utrujeno, slabo mi je še vedno vendar malo manj, apetita nimam pravega, pa se mi kljub temu da na dan pojem mal sadja, kakšen jogurt in solato zdi, da se redim.
Spolnost: ja no, sej pravim jst sem tako utrujena da zvečer padem v posteljo in zaspim v sekundi. Saj sva nekaj aktivna , ampak bolj tako - upokojensko.

Neposredna povezava do sporočila: 798
10.7.2013 16:26:41   
dspela
5y, dobrodošla.

missy, super za uspešno opravljeno nuhalno.

Je kateri se že zmanjšal apetit? Jaz že 3 noči nisem rabila ponoči jest....čez dan, pa ni sprememb. Upam,da je to normalno.

Dajte mi povedat....kako ste vedele, da je začel rasti pravi nosečniški trebušček, da ni napihnjenost?
Potem je verjetno isti čez dan, se ne spremeni zvečer, pa ko ležiš se verjetno pozna.
Komaj čakam, da mi začne rasti.

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 799
10.7.2013 21:07:24   
cupcake
Mi smo danes imeli NS, odlični rezultati 😊 A pol če ti spol povedo to ni 100% sigurno?

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.