|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nage gospodinje
13.9.2005 21:52:25   
willma
Zanima me, koliko se vas upa priznati, da včasih opravljate gospodinjska
dela nage/i?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   nage gospodinje
13.9.2005 22:06:39   
Primoza

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nage gospodinje
13.9.2005 22:07:29   
LARIKA
Dokler živiva pri njegovih starših,si česa takega ne upam privoščiti, ko pa bova sama zase, pa si bom to večkrat privoščila ker vem da je moj čisto podivjan,če sem pomankljivo oblečena za štedilnikom mnjami

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nage gospodinje
13.9.2005 22:15:14   
soncece24
ojej, tega pa še res nisem počela, bi taščo kap zadela , mogoče ko bova na svojem

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nage gospodinje
13.9.2005 22:19:06   
Marogica
Tudi jaz te moram razočarat. Tega ne počnem, kajti čez dan, ko lahko opravljam gospodinjska dela, je vedno vsaj en otrok prisoten ali pa kar oba, zvečer, pa se mi ne da več delat-vsaj kar se gospodinjskih del tiće.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nage gospodinje
13.9.2005 22:31:29   
Joe
Moja si ne upa. Ker sva sama (malega še ne štejem zares).    Willma, hvala za temo.   

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nage gospodinje
13.9.2005 22:36:20   
Jančika_
Res je, ne upam si . Nobeno gospodinjsko opravilo ne bi bilo opravljeno, heheheh... Aja, a se seks šteje pod gospodinjsko opravilo? Tu sem ponavadi gola .

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nage gospodinje
13.9.2005 22:59:51   
nanica
Hvala za idejo, odkar sva v hiši, se še nisem spomnila na to
n.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nage gospodinje
13.9.2005 23:08:03   
mehurčica
Ko sem prebrala naslov teme, sem se ustrašila, če jo je odprl kaki sosed, ki živi preko. Sem glih danes sesala zgoraj brez. Ma včasih se mi zdi, da morem ful na hitro nekaj nardit in kr nimam cajta obleči majice, včasih pa mi je pri likanju tako vroče, da se pač morem sleči.

Pride taki dan...hehehe

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nage gospodinje
13.9.2005 23:34:41   
Joe
Mehurčica pri likanju, jaz pa pri sesanju stanovanja. Začnem normalno, potem pa mi je vedno bolj vroče (pač sto kotov, pod posteljo, za kredenco, hladilnikom itn) in na koncu vedno ostanem le v gatah, pa še v teh le zato, ker moram posesati pred vhodnimi in balkonskimi vrati. (Žal imam takšen telesni termostat - največkrat me ali zebe ali kuha.)

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nage gospodinje
14.9.2005 8:13:12   
puncica
Ma zakaj naga, pol bi mogla vsa okna zastret brez veze, nepotrebno delo. pa še glupo bi se počutla, tako da ne jaz ne opravljam gosp. del naga, no razen če si grem ponoč čaj kuhat al pa lačna ratam, pol pa naga laufam po kuhni

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nage gospodinje
14.9.2005 8:15:23   
Anonimen
Spodnjice štejejo al ne?

Ker če spodnice štejejo sem dostikrat to počela.

Verjetno so sosedje zato zamenjali rolete, ker je bilo njim nerodno (sva bila brez zaves).

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   nage gospodinje
14.9.2005 9:15:53   
BARBARA R.
Na moževo žalost, nikoli. Sem starokopitna, nekateri pravijo zadrta.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   nage gospodinje
14.9.2005 9:21:52   
Anonimen
ne kuham in ne peglam naga iz dveh preprostih razlogov...1. sosedi so tako blizu da me takoj vidjo v kuhno ali dnevno kjer me vidi vsak ki se sprehaja zadaj po dvorišču. v isti hiši živi še namreč moj bratranec.
2. ker je nevarno - res nimam veselja da bi mi po golem trebuhu, nogah, joških..ali pač kjer koli špricnil vroč olje, ali vrela voda, oz parni peglezen! auč!

lara

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   nage gospodinje
14.9.2005 9:40:28   
KIRA
nič tacga. jaz že zato, ker spim v evinem kostumu, pa se mi včasih ne da oblečt. če pa koga to moti, pa naj ne gleda.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   nage gospodinje
14.9.2005 9:43:54   
Anonimen
Prav čas se imam še slačit!

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   nage gospodinje
14.9.2005 10:05:31   
cmokec
Ne vem, v čem je finta, da bi nag letal z metlo po stanovanju. Meni je pa to čist mim, pa nisem sramežljiva.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   nage gospodinje
14.9.2005 10:15:56   
BigWhale
Bubbles, jaz imam en kup cunj za zlikat... Prides pomagat? ))

:P

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   nage gospodinje
14.9.2005 10:20:49   
india
Ja,kje pa si to lahko privoščim, pa naj slučajno kdo pozvoni,ko mali spi, ajz pa na brzake odpret???
Da ga kap!!!!

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   nage gospodinje
14.9.2005 12:04:03   
snorlax
Joe, povej, kdaj sesaš, da pridemo malo naokoli!

Jaz tega ne počnem iz estetskih razlogov. Bi lahk koga kapuč zadel.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   nage gospodinje
14.9.2005 12:24:30   
Anonimen
O ja, pa saj to ni nič takega. Imam tudi opeklino od likalnika čisto zraven pi...oz na stegnu zraven pi...pa kaj potem. Zgoraj brez itak, da velikokrat, tako da moj leta pred mano po stanovanju in zastira žaluzije, čeprav je prvi sosed, ki bimorda lahko videl v kuhinjo na drugi strani Krke Tudi v spalnico gre vedno pred mano, kadar grem izpod tuša, da zastre rolete, ker grem ponavadi naga.

Sem pa kdaj tudi na balkonu že rože zalivala v sp. gatah pa majici, ampak to ni več nago, ne.

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   nage gospodinje
14.9.2005 12:30:26   
Blink1
Mene pa ponavadi zebe pa sem vedno oblečena

bi bila pa moj zeloooo vesel

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   nage gospodinje
14.9.2005 13:20:14   
Mateja*
Ja, če spodn peril šteje, pol večkrat likam al pa sesam v gatah in modrcu. Čist naga pa nisem še opravljala gospodinskih del, pa jij tud nimam namen. Da bi pa kuhala v sp. perilu, pa tud ne, ker kot pravi LARA, lahk olj ali voda al pa kaj šprica po men. Likam in sesam pa zato veikrat v gatah, ker mi je ful vroče.

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   nage gospodinje
14.9.2005 14:42:13   
willma
No, jaz tudi čisto naga zelo redko opravljam razna g. dela, vendar tangice
tudi že zelo malo skrijejo
Za sosede se ne skrbim več, ker so tako ali tako že vse videli, če so hoteli.

Za tiste, ki jih je strah, da se bodo opekle, če bodo likale ali kuhale nage:
- z golo kožo boste prej začutile, če se bliža vročina;
- če se z vročim oljem poliješ po obleki ali ze ti obleka vžge je lahko
poškodba ravno zaradi obleke večja, kot pa če bi se po goli koži opekle;

Jančika, sex gos. opravilo? Kakor za koga

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   nage gospodinje
14.9.2005 14:51:12   
Anonimen
jah willma..če men para iz peglezna špricne v nogo je nč prej ne začutm tko da bi se lahko omaknila. ponavad se vročina ne približuje počas a ne tko da če mi šrocne v trenerko ni nč, če pa na golo kožo pa peče. če špricne olje je to ponavad mal..tko k mokro zelenavo vržeš v ole..na golo kožo je lohk že kr mehur, če mal več špricne, če pa na majco nau pa nč. tko da..edin pri kuhanju bi lohk kak sexi fertah gor dala

lp, lara

(odgovor članu willma)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime vam je všeč?

Marija (14%)

Anamarija (52%)

Ivana (34%)

Število vseh glasov: 11496

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!