|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2014
2.7.2013 14:17:09   
Night
marusap, jaz sem vprašala, če je treba počakat tam na kake izvide, so rekli samo, da ne, da oni to pošljejo ginekologinji. Nič, da bi morala klicati. Bom kar počakala do naslednjega pregleda, sicer komaj čez 3 tedne, ampak mislim, da če bi bilo kaj zelo narobe z mojimi izvidi, da bi že oni klicali. Za sladkor se bojim samo zato, ker sem takrat živela samo od sadja, drugače kruha ne jem nikoli.

metuljica, čestitke za dober rezultat! Jaz se zelo veselim nuhalne, sploh zato, ker bo tudi moj prvič lahko videl, kaj se dogaja v mojem trebuhu user posted image

(odgovor članu marusap)
Neposredna povezava do sporočila: 701
2.7.2013 14:56:50   
tashy21
Pozdravljene!
Tudi jaz se javljam med vami.
NS sem imela že sredi junija, rezultat ok. Sem malo bolj pomirjena, ker je tako več možnosti, da bo srček ok.
Naslednji pregled imam jutri
Je pa to najin 6 otrok. Dojenčka že nestrpno pričakujeta 14 letna sestrica in 7 letni bratec, trije so pa med angelčki.

Na nuhalni nisem naročila cdja, mi je pa vseeno sprintal slikco, ni blo treba plačat.

Ko sem prvič dala kri, sem morala bit tešča. Za rezultate sem morala pa poklicat. Za jutri se ne spomnim, ali bom dala samo vodo al tud kri, ni pa treba da sem tešča.

Pa še za seznam: 34 let, PDP 4. 1. 2014, Žiri

Uživajte v poletju, pa čimlepše rezultate NS.

Tashy

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 702
2.7.2013 15:02:03   
Penny
IZVIRNO SPOROČILO: Night
tashq, jaz nisem bila tešča, ko sem dala kri. Tudi za rezultate nič ne vem, naslednji pregled imam šele konec julija, pa mi bodo takrat povedali, kako kaže. Sicer nimam težav s povišanim sladkorjem, ampak tiste dni okoli prvega pregleda sem dobesedno živela od sadja, tako da bi znala imeti povišanega. Nihče pa mi ni rekel, da bi morala biti tešča, tudi v laboratoriju me niso vprašali. Po moje je to takrat, ko te testirajo za nosečniško sladkorno, če je potreba.

Po pravilih bi ginekolog moral nekje na začetku nosečnosti (mene je v 13. tednu) vsako nosečnico poslat na prvi odvzem krvi in naredit določene preiskave: pregled krvne slike (hemoglobin, krvni sladkor, krvna telesca, itd.), test na toksoplazmozo, določitev krvne skupine in Rh faktorja, ICT (Coombsov test) in pa test na sifilis.
Za določitev krvnega sladkorja moraš bit tešča (vsaj 8 ur) in če ti pokaže 5,1 ali več, te avtomatsko pošlje v diabetološko ambulanto. OGTT test se izvaja šele okoli 24. tedna in tudi tega ne izvajajo vsi ginekologi, pa bi morali ...
Voda se pa itak pregleduje pred vsakim pregledom (oddaš vzorec dan ali dva pred datumom pregleda).

< Sporočilo je popravil Penny -- 2.7.2013 15:03:11 >

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 703
2.7.2013 16:23:39   
dspela

user posted image pričakujemo JANUARJA 2014

Vzdevek, starost, kraj, št. otrok

1.1.
magdalenica, 28, Ljubljana, 1user posted image
meggi peggi, Gorenjska, 1user posted image
natykaa, 24 let, Maribor, 1user posted image

2.1.
miss.B, 28, okolica Lj, 1user posted image
ribica81
Aeio
pobarvanka27

3.1.

4.1.
Lešnica, Kranj, 1 user posted image
tashy21, 34 let, Žiri

5.1.

6.1.
Blondinčica
ukročena, 33 let, Domžale, 2 user posted image

7.1.
8.1.

9.1.
ančkica, 2 user posted image
kemo, Celje, 1 user posted image
NATAPU, 26 let, okolica Tržiča, 1user posted image

10.1.
metuljčica87, 25 let, Maribor, 1user posted image
witch, 27 let, 1user posted image

11.1.
srečna nosečka, 39 let, Idrija
mami83, 1user posted image

12.1.
matildica, 1user posted image
marusap, 1 user posted image

13.1.
Lub3nica
ena_nova
sunflower29, 31 let, 2 user posted image , 0 user posted image

14.1.
night
tia78, 34 let, Kranj, 2 user posted image
lencyk, 31 let, Kranj

15.1.
Luckasmucka, Ljubljana, 2user posted image
btaja, 28 let, Krško
Mala mb,

16.1.

17.1.

18.1.

19.1.
SweetNovember, 26 let, okolica Ljubljane, 0 user posted image

20.1.
Lunca2403, 2user posted image

21.1.
Fluffiest, 26 let, Ljubljana
cupcake, 32 let, J. primorska, 1 user posted image

22.1.

23.1.
Andsan
Anonimen, 22 let, Šentjur, 1 user posted image ,
tajka1975
tashq, 25 let, Kranj, 2 user posted image

24.1.
dspela, 27 let, okolica Šentjurja, 4user posted image , 0user posted image

25.1.
kokapoka, 26 let, 2 user posted image
Stella_, 24 let, Kranj, 1 user posted image

26.1.
missy26, 1user posted image
ketty25, 1 user posted image
AnaTek, Ljubljana

27.1.

28.1.
inanna, 35 let, 1user posted image

29.1.
Coccinelle, 25 let, 1user posted image

30.1.

31.1.
capyka1981, okolica Šentjurja, 1 user posted image

x.1.
anonimna*
NATAPU
baby12, 23 let, Kamnik, 1 user posted image
Lunca2403, Litija
Muuki

SKUPAJ nas je: 51

Poslovile so se:
alfa13 user posted image
njelci user posted image
Sloncica87 user posted image
pisek user posted image
anonimna user posted image user posted image
lorelei* user posted image
delfinček85 user posted image

Preselile so se:
Balloon -> December 2013

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 704
2.7.2013 16:38:29   
dspela
Evo mene po nekaj težkih dneh...je od moža babica umrla.

tashq, dobrodošla.

SweetNovember, pa imaš res pozno pregled.

witch, držim pesti za izpit.

andsan, fajn ti je, da si se rešla izpitov...jaz se jih še nisem user posted image ... pa se mi sploh ne da učit.

metuljčica, čestitke za nuhalno.

tashy21, dobrodošla. Žal mi je za angelčke...midva tudi imava 3 angelčke.

Jaz pa imam jutri pri pregled...upam, da bom pravi čas konec, da lahko še dam kri in vodo...da se ne rabim še enkrat vozit v Velenje, ko delajo samo do 10.

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 705
2.7.2013 16:59:18   
tashq
tashy21:pozdravljena! in žal mi je za tri angelčke.user posted image

dspela: prosila bi za popravek:user posted image zaenkrat imam šele 1user posted image , v januarju bosta šele 2user posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 706
2.7.2013 17:51:09   
Coccinelle
Živjo živjo.

Res sočustvujem s tistimi, ki po cele mesece čakate na pregled. Jaz sem v 10. tednu in sem imela včeraj že 3. pregled, kao zato, ker imam terapijo z dabrostonom. Sicer je vedno tako bolj na hitro, ampak dovolj, da sem mirna. user posted image Včeraj je bilo res lepo, malček je že pridno zrasel, mahal z rokami in nogami, skratka že prav pocukrano. user posted image

Mene je že zdavnaj poslala na kri in vodo, nič ni rekla na tešče ali ne, ampak sem sklepala, da ja. Tako vsaj piše pri nas v navodilih za laboratorij.

Drugače nič posebnega. Za zgago mi je danes farmacevtka v lekarni priporočila kar donat, povedala pa mi je tudi, da se stanje precej izboljša, če se izognemo priklanjanju. Pri tem naj bi naš novi trebušček pritiskal na želodec, kar povzroči tudi dvigovanje kisline. Če kateri kaj koristi ta nasvet. Meni ne preveč, saj se ne priklanjam kar tako iz dolgčasa, ampak zato, ker imam delo. user posted image

Kako pa se odzivate na novi zakon o porodniškem dopustu in vseh pripadajočih zadevah? Jaz sem prvič npseča in si že leta prebiram to zakonodajo, da bom ja vedela, za kaj gre, pa se vedno nekaj spomnijo, da mi potem ni nič več jasno. user posted image user posted image

Bodite lepo. user posted image

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 707
2.7.2013 20:59:04   
cupcake
Glede predloge novega zakona sebne strinjam, ne bi nam smeli vzeti tega meseca. Kaj če je oče samozaposlen, a mu tisti mesec oni plačajo prispevke, kaj pa če delodajalcu ne paše da gre delavec za 1 mesec na dopust....

(odgovor članu Coccinelle)
Neposredna povezava do sporočila: 708
2.7.2013 21:19:42   
metuljčica87
punce hvala za čestitke user posted image in tiste ki še čakate, držim pesti za lepe rezultate in uživajte maximalno, ker je res lepo, tudi za atije user posted image

tashy21 dobrodošla user posted image žal mi je za 3 angelčke, tokrat bomo vse donosile tako kot je treba in rodile zdrave otročke, v to sploh ni dvoma! user posted image

Nov zakon se mi pa zdi kr nekaj, pač nekaj si morajo zmislit, da imajo kaj za delat, drugač tak samo v luft gledajo. Ampak kaj češ, sprijaznit se bo treba kakorkoli že ... Bomo pač tisti zadnji mesec vsi doma, ker bom jaz koristila dopust, moj pa porodniško.

Jure: 23. 8. 2009

Aljaž: 4. 1. 2014

(odgovor članu cupcake)
Neposredna povezava do sporočila: 709
3.7.2013 6:47:12   
witch
Metuljcica bravo za dober izvid in verjetno fantka :)

jaz sem pa tudi koncno docakala dan d :D danes popolnde imam ns. In ze komaj cakam.

Imam pa eno vprasanje za vas. Se katero ful srbijo dojke? Mene prav neverjetno. Nosim samo bombaz, milo si sama delam, tak da to po mojem ni vzrok. Srbijo pa za znoreti.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Night)
Neposredna povezava do sporočila: 710
3.7.2013 8:30:42   
ukročena
Oj. ev da se mal glasim, sem zakorakala v 13 teden, zgledam kot bi bila v 6 mescu. Počutim se ok, otroka sta namorju, mož je zmatran js bi pa seksala 3x na dan. Kar se tiče barvanja las sem se pofarbala v blond, nism vedla da ni priporočeno. Kar se tiče pa pregledov pri gin. mi je pa kr ok, mela sm 1x pregled, vem pa da bom mela več brezveznih pregledov na kncu (vsak teden). Danes imam nuhalno s. (Strah) in ji bom odnesla bombonjero in ji bom zaželela vse naj naj v upanju da se več nevidve (3x je dost). Uživajte

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 711
3.7.2013 9:28:40   
tia78
user posted image Jutro in dan :)

Kako ste srečke?

Čestitke za preglede! Jaz imam nuhalno v ponedeljek in že tudi komaj čakam.

Witch lahko te srbijo, če ti rastejo...jaz sem si včeraj zvečer pozabla bušija namazat in me danes prav srbi, tko da pri meni je ziher to :)

ukročena hehe tudi jes sem zrasla in sem kot pri prvi nosečnosti v 5-6.mescu, sploh ne štekam, da je lahko taka razlika. Glede spolnosti je pri meni isto :)

Včeraj sem si kupila ene hlače v HM Rudnik in ker so mi zelo všeč, mi je še danes sestra hotla ene v ms vzet, ampak so 20 eur dražje user posted image  hudiči eni, bi človk mislil - ista trgovine iste cene- pa ni :(

Če slučajno katera rabi svežo meliso za čaj jo lahko dobi pri meni (kranj ali lj) ker je imam za izvoz :) Je zelo zravilna, pri nosecnicah preprecuje bruhanje in slabo pocutje (zadnje drži, ker mi je skos šlo na b. , zdaj pa ni več teh težav).

Lepo bodite user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi..... F. Lainšček

(odgovor članu ukročena)
Neposredna povezava do sporočila: 712
3.7.2013 9:46:03   
magdalenica
No, pa gremo v 15. teden. Ta teden sem na bolniški zaradi tamalega, ki je sredi poletja staknil laringitis in strahoma čakam, kdaj bom zbolela še jaz.

Oče na porodniški - z možem sva se pogovarjala o tem in "no go". Zaradi narave službe bi bil zelo verjetno na porodniškem dopustu 3 dni v tednu, jaz pa bi v teh 3 dneh oddelala svojih 20 ur (po porodniški nameravam spet delati za polovični DČ). Jaz bi torej v tem času prejemala polovično plačo, mož pa 90%, kar se pa skupaj že izdatno pozna v družinskem proračunu. Zelo verjetno torej ne bo doma.

Se mi zdi pa to traparija in poseganje v starševske dogovore. Moj mož je pri 1 otroku takoj po povratku iz P izkoristil 15 dni očetovskega dopusta in še nekaj dni letnega za zraven, potem mi je šel pa že prav na živce, ko sem prišla nazaj k močem :) Pri skrbi za otroka sva se lepo uskladila in sem (bila) praktično povsem zamenljiva. Takšne stvari so odvisne od dogovora in odnosa med staršema, pameti/ ljubezni pa država ne more predpisati z zakonom. Prihranek na račun meseca manj starševskega dopusta pa itak ne bo zadosti za novo dokapitalizacijo NLB.

Nuhalna svetlina - nisem šla na dodatno. Je pa gin pogledala na pregledu in ni videla potrebe po dodatnih testih.

Nakupi - naš dojenček je že dobil prvega pajacka. Drugih stvari mu pa ne bomo kupovali, že vse imamo od 1.ž

Nosečniška oblačila - preselila sem se v svoje stare nosečniške kavbojke. Mislila sem, da mi bo uspelo dobiti še kakšne tanke poletne dolge hlače, pa se mi zdi obupna ponudba. Diktatura pajkic! Kot opozorilo bodočim nosečnicam - ne zanosite, sicer boste za pol leta obsojene na pajkice in vaša rit bo v detajle izpostavljena javnemu ogledu.

< Sporočilo je popravil magdalenica -- 3.7.2013 9:50:15 >

(odgovor članu ukročena)
Neposredna povezava do sporočila: 713
3.7.2013 11:49:56   
Aeio
Glede porodniške, punce, bodite vesele, da imate celo leto. Mi imamo sedaj po novem 4 mesece... In posledicno so otroci v vrtcih, pri varuskah, stalno bolni...

Pozdravček s severa.

(odgovor članu magdalenica)
Neposredna povezava do sporočila: 714
3.7.2013 12:09:35   
Luckasmucka
Zdravo, punce!
Jaz sem imela v ponedeljek redni pregled in smo veliki že 5,25 od temena do trtice user posted image user posted image . Spola še ni mogel določit, je rekel, da je lahko še oboje user posted image user posted image .
No, jutri se že veselimo nuhalne in komaj čakam, kako bosta ta mala dva navdušeno gledala v monitoruser posted image . Drugače pa imam 23. 7. spet pregled in mogoče za spol izvemo takrat.
Tudi mene malo že srbi koža, če se ne namažem, upam samo, da mi tudi tokrat uspe brez strij priti skozi N.
Lepo božajte trebuščke!
Čau!

(odgovor članu Aeio)
Neposredna povezava do sporočila: 715
3.7.2013 13:07:25   
dspela
Danes sem imela prvi pregled.
Vse je tako kot mora biti....srček bije. Sem v 11 tednu. Naslednji pregled imam 25.7, nuhalno pa 23.7. PDP imam 24.1.

(odgovor članu Luckasmucka)
Neposredna povezava do sporočila: 716
3.7.2013 13:10:47   
dspela

user posted image pričakujemo JANUARJA 2014

Vzdevek, starost, kraj, št. otrok

1.1.
magdalenica, 28, Ljubljana, 1user posted image
meggi peggi, Gorenjska, 1user posted image
natykaa, 24 let, Maribor, 1user posted image

2.1.
miss.B, 28, okolica Lj, 1user posted image
ribica81
Aeio
pobarvanka27

3.1.

4.1.
Lešnica, Kranj, 1 user posted image
tashy21, 34 let, Žiri

5.1.

6.1.
Blondinčica
ukročena, 33 let, Domžale, 2 user posted image

7.1.
8.1.

9.1.
ančkica, 2 user posted image
kemo, Celje, 1 user posted image
NATAPU, 26 let, okolica Tržiča, 1user posted image

10.1.
metuljčica87, 25 let, Maribor, 1user posted image
witch, 27 let, 1user posted image

11.1.
srečna nosečka, 39 let, Idrija
mami83, 1user posted image

12.1.
matildica, 1user posted image
marusap, 1 user posted image

13.1.
Lub3nica
ena_nova
sunflower29, 31 let, 2 user posted image , 0 user posted image

14.1.
night
tia78, 34 let, Kranj, 2 user posted image
lencyk, 31 let, Kranj

15.1.
Luckasmucka, Ljubljana, 2user posted image
btaja, 28 let, Krško
Mala mb,

16.1.

17.1.

18.1.

19.1.
SweetNovember, 26 let, okolica Ljubljane, 0 user posted image

20.1.
Lunca2403, 2user posted image

21.1.
Fluffiest, 26 let, Ljubljana
cupcake, 32 let, J. primorska, 1 user posted image

22.1.

23.1.
Andsan
Anonimen, 22 let, Šentjur, 1 user posted image ,
tajka1975
tashq, 25 let, Kranj, 1 user posted image

24.1.
dspela, 27 let, okolica Šentjurja, 4user posted image , 0user posted image

25.1.
kokapoka, 26 let, 2 user posted image
Stella_, 24 let, Kranj, 1 user posted image

26.1.
missy26, 1user posted image
ketty25, 1 user posted image
AnaTek, Ljubljana

27.1.

28.1.
inanna, 35 let, 1user posted image

29.1.
Coccinelle, 25 let, 1user posted image

30.1.

31.1.
capyka1981, okolica Šentjurja, 1 user posted image

x.1.
anonimna*
NATAPU
baby12, 23 let, Kamnik, 1 user posted image
Lunca2403, Litija
Muuki

SKUPAJ nas je: 51

Poslovile so se:
alfa13 user posted image
njelci user posted image
Sloncica87 user posted image
pisek user posted image
anonimna user posted image user posted image
lorelei* user posted image
delfinček85 user posted image

Preselile so se:
Balloon -> December 2013

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 717
3.7.2013 17:34:34   
cupcake
Mene pa zanima če je kera že kupovaala nosečniške obleke v Mothercare v btc-ju? A majo tudi velike št.? Ki sem bla v hm in se dobi sam do 46 kar mi je lih za 1 št premajhno :( , ne bi rada celo nosečnost preživela v trenirkah :)

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 718
3.7.2013 21:06:53   
witch
Tudi najina ns je opravljena user posted image otroček lep in zdrav. Vse je tako kot mora biti. user posted image

Me pa zanima zakaj imate vse tveganje 1: 5 mestna številka, jaz jo imam pa 1: 4 mestna številka. Pa je rekel da je tveganje zelooo nizko. In da je po mojem ženad 1500 nizko tveganje. Če so drugačni aparati user posted image

Hvala za informacijo o srbenju. Sem pa res ugotovila, da mičkeno pomaga ko jih mažem. Tak da bo to rešitev za zdaj user posted image

dspela najbolj sem pa vesela za tebe in srčka. user posted image zaslužiš si!

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu marusap)
Neposredna povezava do sporočila: 719
3.7.2013 21:23:54   
metuljčica87
witch čestitke user posted image

Dober rezultat imaš, meni je pojasnila G, da je slabo če je 1:300. Tako da juhej, zdrave otročke imamo user posted image

Jure: 23. 8. 2009

Aljaž: 4. 1. 2014

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 720
3.7.2013 22:13:40   
lilivin
Pozdravljene!
Sem tudi januarska, v 14. tednu, rok imam 4.1.2014, to je moja 3. nosečnost (2 user posted image ).
NS sem imela prejšnji teden, zaenkrat izgleda vse ok :-)
Čeprav si nisem mislila, da bom sodelovala na forumu, sem se za to odločila po branju objave o določenih možnih komplikacijah, na katere opozarjajo specifični simptomi...
Nikoli ni preveč znanja...potrebno je samo vedeti, kaj je za nas pomembno ;-)

< Sporočilo je popravil lilivin -- 3.7.2013 22:15:48 >

(odgovor članu metuljčica87)
Neposredna povezava do sporočila: 721
3.7.2013 22:17:42   
lencyk
Zdravo punce,

po dolgem času se spet oglašam. NS sva dala skozi in je vse ok. Sem prav vesela tudi za ostale. Mene še kar matrajo slabosti. Sicer ne več 24/7 ampak dosti manj. Po novem sem začela še bruhati in sicer v 11 tednu. Sedaj mi pa že 12 teden teče in še vedno isto user posted image Sem tako slabe volje, ker kar ne izgine in ne izgine. Včeraj ponoči sem bruhala celo žolč.

tia78 res bi se priporočila za meliso, sem pa iz Kranja. Mogoče mi bo vsaj to pomagalo. Ima katera kakšen nasvet kako omiliti slabost ali bruhanje? Jaz sem še vedno non-stop lačna in če ne jem je še slabše. Sedaj imam že 4kg več, izgledam pa kot da bi bila v 5 mesecu nosečnosti. No vsaj tako se mi zdi.

(odgovor članu metuljčica87)
Neposredna povezava do sporočila: 722
3.7.2013 22:22:15   
lilivin
pozdravljena!
tudi mene dajejo slabosti, sicer ne bruham, je pa kar nadležno...
meni pomaga, če kaj pojem, ampak v manjših količinah...
kolikor se pogovarjam s prijateljicami, je vsaki pomagalo kaj drugega...
meni pomaga prepečenec, enega ali dva pojem in je ok...
seicer pa ni hujšega, kot lakota...
je najbolje čim večkrat po malo jesti, kar ti pač paše oz. se ti ne upira...

(odgovor članu lencyk)
Neposredna povezava do sporočila: 723
3.7.2013 22:36:34   
lencyk
Ko bi vsaj lahko vse jedla. Ampak mi je pa ginekologinja dala dieto, ker sem imela krvni sladkor 5,1. Sem pa tisti dan in noč, preden sem šla na pregled, vse izbuhala. Mogoče je bil zato krvni sladkor višji in tudi voda ni bila ok. Sedaj mi je pa rekla da 12 ur prej ne smem nič jesti. In kako naj zdržim 12 ur brez hrane, če pa še 2 uri ne zdržim. Me je hotela poslati direktno v diabetološko ambulanto, kjer bi dobila inzulin. Namesto da bi uživala v nosečnosti, se mi zdi vse skupaj že prav grozno.

(odgovor članu lilivin)
Neposredna povezava do sporočila: 724
3.7.2013 22:44:06   
lilivin
ojla, Andsan...user posted image
tudi jaz nisem bila na tešče pri prvem pregledu vode in krvi, pa sem bila sicer kregana, ampak so bili rezultati ok (sladkor 4,5, normalno je med 4 in 5)...
mislim, da je to najbolj realno...jaz že tako dosti jem in če bi pred preiskavami kaj spreminjala, mogoče rezultat ne bi bil realen...tega pa ne želimo user posted image

(odgovor članu Andsan)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.