žakec0511
|
Pozdravljene! Mi pa smo končno doma-iz bolnice namreč imeli rotavirus in adenovirus, in to brez kakega bruhanja in driske, samo vročina 3 dni prej...sem mislila, da bojo zobki, potem mi je pa nehal piti, pa sem ga peljala k zdravniku, ta pa nas je napotil v bolnico, kjer sma bila celo na infuziji sicer samo 1 dan, pa vseeno ni bilo luštno. Ko sva bila sprejeta, so nama rekli, da po krvnih izvidih ima virozo. Ko pa je odvajal, so dali še blato testirat na viruse in sta bila rota in adeno pozitivna. Je imel ponoči zelo močne krče, zelo je jokal in brcal, nič ni pomagalo, no, na koncu sva oba jokala potem je ves izmučen zaspal. Po infuziji je pa bil mali, kot da mu nič ni, nasmejan, razigran...in je spet začel piti, tako da sma se zadovoljivo zredila in sma danes prišla domov, po 2 nočeh nekaj pozitivnega se je pa le naučil v bolnici - samostojno sedet, haha pa še to, dala sem 130eur za cepljenje proti rotavirusu, zadnjo dozo je dobil aprila...me je skor kap, ko mi je pediatrinja povedala diagnozo. Mislim, to pa res ni normalno, cepila sem ga zato, ker bo jeseni šel v vrtec, pa je že zdaj zbolel. Za vnaprej bom pošteno premislila, ali ga bom še dala cepit proti čem, kar ni obvezno. tudi mi se konec meseca odpravljamo na dopust, po vsej verjetnosti v turčijo, bomo šli kar last minute varianto komaj čakam uživajte, čaw čaw
|