Limoncap
|
Zdravo, evo pripravljamo pozno kosilo, mlad pečen krompir v pečici, tako da samo čakam, da se speče, pride dragi domov in zmaževa Malo prej sem glih imela pregled in doktor kot doktor, za v penzijo že enih 20 let , (moja zdravnica v porodniški tudi), mi je napisal eno kremico, ki se naredi v lekarni...pogledal ni nič, rekel ni nič, samo dal recept pa bolniški list v roko, hvala in srečno...meče pa ven take, "kaj si mi ljubezensko pismo prinesla" (potrdilo od G za stalež)...no v glavnem, zvečer po tušu, bom kremico sprobala in bomo videli, če bo kaj pomagalo, ona v lekarni je rekla, da bi morala, saj deluje protivnetno in se napiše takrat, ko res nič več ne pomaga. Bom jo pa poskušala uporabljat čim manj, ker je rekla, da naravne kreme so še le najboljše, sploh zdaj v nosečnosti...samo, da mine.. Ponoči imava v sobi ziher 30 stopinj, ne upam niti na termometer pogledat, in če me ne nena srbečica mantra, me vročina , ob treh zjutraj nekje se zbudim cela premočena, si dam obkladke na trebuh in čelo, pa gremo dalje ajat Kg, hmm, zdaj v zadnjem mesecu naj bi največ dobile gor, upam, da čim manj, za zdaj sem +12 , pa sploh ne jem dost, oz. čez dan nonstop nekaj žvekam, ampak je to samo sadje pa zelenjava, sploh navadne sveže kumarce..njami , bomo z vozičkanjem dol spravle, še dobro da smo poletne, a ne? Vsak teden si rečem, da bom pa ta teden začela počasi pripravljat cotike, prat itd, pa se še zdaj nisem spravla, morda drug teden , za v porodnišnico še nimam pripravljeno nič, ker spola ne nevema imam samo nevtralne barve, pa še to minimalno vsega, sem dragemu rekla, da ko bom rodila bo moral it kupit en lep barvni kompletek za domov..na koncu pa bo tak samo v bodiju šel domov, ker bo slučajno, ki spet kakšen vročinski val..PDP imam 25.7. Hmm še kaj...ziher še kaj, pa se ne spomnim, sem tak celi roman napisala Lepo bodite še naprej
|