|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2013
18.6.2013 10:40:04   
|Deteljica|
Zdravo punce,

Žal sem tudi sama slišala glede v Ultive v Ljubljani, da ni več na voljo. Kolegica je rodila pred dvema tednoma in je dobila ravno tak odgovor, da je niso več naročili. Nisem pa čisto razumela, ali gre za vsesplošen preklic ali le v Ljubljani, namreč dobila sem občutek da gre bolj za varčevalni ukrep. Sama imam sicer namen iti v Postojno, tako da morda pa ne bi bilo slabo preveriti, kako kaže tam, saj sem tudi sama razmišljala ravno o ultivi.

Glede vzmetnice: sem sama izbrala neko antialergijsko, ortopedsko v BC, cena je bila cca 90 EUR, so mi pa rekli da le to največ prodajo. Meni je bila všeč cena (zlata sredina), trdota vzmetnice, pralnost in reference.

Presredek: Po nasvetu svakinje, ki je že večkratna mamica, sem olje za masiranje kupila prejšnji teden, in se tudi jaz bolj ali manj pridno masiram user posted image . Kupila pa sem olje za masažo presredka od welede, ki ga dobiš v Muelerju.

Tale vročina res ne prizanaša, tudi sama imam kar buhteljčke namesto stopal, zjutraj kar težko stopim na noge user posted image . Sem sedaj parkrat poskusila z dekompresijskimi nogavicami, jutri imam spet naročeno abdominalno dekompresijo, pa nekako že opažam razliko in tudi mislim, da bi ta kombinacija morala pomagati. Imam pa namen v četrtek narediti še izlet proti obali, saj že odkar je takole vreme razmišljam, kako bi vsaj malo zaplavala v morju user posted image

Prijetno počivanje in hlajenje vam želim,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
18.6.2013 12:45:55   
GoldVesna
Lepo pozdravljene nosečniceuser posted image
Kako ste? Jaz sem danes mela pregled in sem mislila, da mi bo UZ naredila pa nič večuser posted image (36 teden ).
Nalednji pregled oz.CTG 02.07. Sploh ne vem kako bom zdržala do 20.07. ( če bom sploh na rok rodila glede na to, da sem sinčka rodila 4 dni čez rok ). Najbolj me skrbi tale amnioskopija ali kako se že reče, to preiskavo delajo samo še v Kranju na pdp ( če ne rodiš prej ) user posted image zelo me je strah!

Mene skrbi le to, da je moja dr rekla da me ne bo več gledala ( spodajuser posted image ) in da sploh ni pomembno če sem kaj odprta! Halooo?? Zame je to kr pomembna informacija. Kako je pri vas? Ali tudi vas ne bodo več ginekološko pregledali?

Lep pozdravček iz Kranja!

(odgovor članu |Deteljica|)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
18.6.2013 13:06:41   
bobidora
Oj user posted image ,

Najlepša hvala vsem za nasvete glede vzmetnice, zdaj se bom odkotalila do Pikapolonice in še enkrat do BC pogledat&potipat vse vzmetnice. Ena bo sigurno ta prava...
Jaz tudi imam pregled šele 4. julija (sploh ne vem kako bom zdržala do takrat...), firbčna sem zelo in me vse zanima - koliko sem odprta, koliki je dojenček, in vse ostalo... Ginekologi pa so včasih zelo skopuški glede informacij... user posted image
Vmes pa pride samo še en CTG (27. junija) in to je vse, zaenkrat.
Čaj od malinovih listov bom začela pit naslednji teden, za vsak slučaj.
Masiranje presredka? Keglove vaje? Včasih sem fuuul pridna user posted image , včasih pa user posted image
Zelo sem razočarana zaradi ultive... Mislila sem, da bi mi res prav prišla user posted image (če že obstaja na tem svetu, zakaj pa ne?)
Lepo bodite, se tipkamo še naprej.

(odgovor članu GoldVesna)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
18.6.2013 13:18:13   
GoldVesna
A ja glede vzmetnice. Mi2 sva kupila v Pikapolonici za 40€. Prodajalka pravi da je čisto ok. Bomo vidli:)

(odgovor članu bobidora)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
18.6.2013 13:38:35   
pupa82
Hello!

Kaj mislite s tem, da vas ginekolog-inja ne bo več gledala? Jaz imam drug teden pregled oz. CTG in sem sigurna, da bo tut spodaj pogledala. Preglede imam na 14 dni, nazadnje mi je vzela kri za hepatitis B in osnovne preiskave (Levkociti, hemoglobin,...) pa seveda urin. Sicer je rekla, da je to zadnja kri pred porodom. A je katera slabokrvna? Jaz pridno pijem Floravital sirup (sicer sam 1x dnevno) in jem neke železove tablete od Amwaya, ki mi tut drugače pomagajo. Tako da se mi hemoglobin giblje nekje od 115-120. Kar je menda odlično za nosečnice user posted image

Čaja še ne pijem. Kje ste ga ve kupile (in malinovega in plahtico?)? Sanolabor, lekarna? Kdaj ste začele pit? Mogoče bi bil že čas, da ga začnem? Sem v 36.tednu. Bi bil že čas, ja... Joj še čisto malo, pa bomo svoje žabice imele v rokah user posted image user posted image user posted image .
Ja, pa masirat bo treba začet... Sam to bo mogu pa moj dragi izvajat, ker jaz ne sežem več tako dobro v ta štuk user posted image

Glede Ultive pa nimam pojma. Jaz bom kar dušik vzela, pa bom od tega malo zadeta... Ko so pa tapravi popadki pa itak ne smemo nič met, ker drugače ne moremo prtisnit...

Uživajte v senčki!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1055
18.6.2013 14:34:01   
GoldVesna
pupa82 sem mislila na ginekološki pregled. Danes sem mela običajni pregled: urin, kri, teža, plodovi utripi in to je to. Čez 2 tedna pa ctg, potem pa vsak teden ctd. Ko sem vprašala ali bomo do konca še kakšn UZ naredile ali karkoli je rekla da ne. Da ne bo več UZ ter da ne bo ginekološkega pregleda ker je dejansko ne zanima če sem sploh kaj odrta itak je vse okuser posted image . Po čem pa to sklepa? hm

Ne vem ali je to normalno, alli naj rajš naslednič zahtevam da pogledamo otročka. Pismo kaj če se še ni obrnil na glavoooo.user posted image user posted image

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
18.6.2013 14:41:07   
pupa82
GoldVesna, a ti še ni nardila uz-ja in zmerlakolk je velik pa kako je obrnjen?? Halo!!! Čeprav ga čutiš ko se premika kaj se premika. Moj je že neki časa na glavo obrnjen. Kar se pa ginekoloških pregledov tiče, ga pa men sedaj vedno nardi, ker imam ta trapast izcedek in pač pokuka noter kaj je in naredi test za plodovnico. Imam odlično ginekologinjo. Čeprav je res, da se tudi trudi, ker smo tako težko prišli do tega otročka in se verjetno še bolj potrudi. Sicer bom pa vidla, kaj bo naslednjič al bo sam ctg al bo še kej več nardila...

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1057
18.6.2013 15:46:09   
katerina123
Ojla!

GoldVesna:
to pa res ni fajn, jaz bi tudi želela vedeti vse. Meni je moja že 2 x pregledala MV in tudi vsakič mi naredi UZ.

Joj, ta vročina, samo da stopim iz stanovanja, čutim kako zatekam, še blazinice na rokah me bolijo od zaostale vode in težko pišem.

Meni zadnje tri dni vsake toliko špika spodaj in tudi trebuh me boli spodaj, kakor na začetku, ko se je vse raztezalo. Ima še katera iste znake? V četrtek sem imela na pregledu vse OK.

Prilagam link, če katera še ne ve, namreč spremenili so nekaj glede zdravstvenega zavarovanja otrok: http://www.vasioglasi.si/?mod=aktualno&action=viewOne&ID=1361.

lpuser posted image

< Sporočilo je popravil katerina123 -- 18.6.2013 15:47:17 >

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
18.6.2013 20:26:50   
_Kepica_
Zdravo,

komaj čakam ohladitev! Ponoči ne morem spat, je tak vroče, da se samo premetavam. Groza. Namesto, da bi se zdaj naspala.

Pregledi: Na zadnjih dveh pregledih me je tudi vaginalno pregledov (sem fasalo neko vnetje). Na zadnjem pregledu tudi ni bilo več UZ, je rekel, da naslednjič (1. julija) delamo že CTG. Jst mislim, da nam UZ sploh ne bodo več delali, ampak samo CTG. Drugače pa je dojenčkove organe pri meni vsakič pogledal, težo pa samo na zadnjem UZ (prej nikoli).

GoldVesna: kako je ne zanima, če si kaj odprta? Meni se zdi to pomemben podatek. Jst bom mojemu G kar rekla, če bom želela, da me tudi tam spodaj pregleda.

katerina123, sem ravno mislila vprašati, če katera občuti podone bolečine kot pred menstruacijo. Že dva dni zapored proti jutru začutim tiste mini krče, ki se pojavijo, preden se ti ulije. Bi me moral skrbeti? Sem šele v 35. teden vstopila in si res še ne želim it rodit (vsaj dokler mala žabica ni donošena).

Nič, grem se hladit pa mogoče še na kakšen sprehod. Za kaj drugega tako nisem v tej vročini.

Lep večer vsem.

(odgovor članu katerina123)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
19.6.2013 8:50:50   
Limoncap
Zdravo, kako ste kaj v tej vročini? Jaz že počasi diham na škrge, nič ne moram delat, ker je tako močno sonce veni. Koža me še vedno srbi, se mi zdi da vsak dan bolj, ob treh zjutraj sem si hodla po mrzle obkladke za na trebuh, po prsih me je tak srbelo, da sem se sčohala skoraj do krviuser posted image . Imam aloe vera gel, nič ne pomaga. Tak zgleda, kot da imam alergijo neko, bi šla najraje k zdravniku, da mi neke tablete da, samo dvomim, da bo kaj s tegauser posted image mogla sem vam malo pojamrat, moj tak samo pravi da jamram še zadnje dni[sm=smiley36.gi

Jaz pa imam naslednji pregled 26.6. in takrat tudi prvi ctg. Mene G vedno pogleda z UZ, nena vedno meri bebija, ampak vedno pogledama, če bije srček, rokice, nogice...vaginalno pa me še ni, morda bo me zdaj, ker me tudi okoli nožnice srbi, nevem ali je to posledica vsega tega srbenja ali kako vnetje.

Bolečin pa še trenutno ne čutim nobenih, včasih mi edino trebuh otrdi, če sem preveč dolgo v kakšnem položaju, če mi uspe sploh dolgo bit na miru user posted image

Tak zdaj pa moram v mesto neke papirje odnest, pol pa hitro domov:)

(odgovor članu _Kepica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
19.6.2013 9:08:08   
pupa82
Oj!

Limoncap To srbenje je ponavadi zaradi raztegovanja trebuha. Sam če te še kje drugje srbi, se bojim da je kaj drugega. A imaš kake mehurčke? Jaz zaenkrat nimam težav s tem, si pa mažem z oljem in mlekom od Justa zvečer po tuširanju.

Bolečin pa zaenkrat nimam, mi pa tudi trebuh otrduje pa včasih ful dol tišči, da nič ne morem... Sej ni čudno, sej se tut prpognt ne morem več, ker je dete veliko in ga nosim spredaj, tako da me je sam trebuh user posted image

Uživajte!

(odgovor članu Limoncap)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
19.6.2013 11:31:30   
Limoncap
pupa82 ja sej vem, da naj bi bilo to posledica raztegovanja trebuha, nekaj tudi pripomore k temu, nimam mehurčkov, imam take rdeče pikice po trebuhu, kot da bi imela alergijo na sonce...na soncu pa me zdaj tak nič ni, tak da je od kake vročine še poleg. Rekla sem si, da bom poskusila počakat do pregleda, seveda pod pogojem, če čutim gibe od bebeka aktivno, potem sklepam, da njemu nič ne manjka. Sej ko se umirim in si dam mrzle obkladke gor je bolje, ampak potem se vaja spet ponovi, sploh ponoči mi trebušček pa prsi gorijo. sej bom zdaj g poklicala pa vprašala..nebi se rada 30 km vozla v eno smer za brezveze..

uff zdaj pa v trg počasi, treba nekaj za kosilo nabavit

lepo bodite

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
19.6.2013 13:15:20   
pupa82
Mogoče je pa zdej zaradi vročine... Pa maš vročinski izpušaj ( kot dojenček user posted image )...

(odgovor članu Limoncap)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
19.6.2013 13:56:40   
Limoncap
hehe, tudi možno user posted image imam jutri pregled pri osebnem zdravniku, ker je g na dopustu, tako da bomo videli user posted image

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
19.6.2013 14:17:55   
zoya30
Uf kaka vročina.
Na termometru mi zunaj kaže 36 stopinj notri je pa prijetnih 26- klimauser posted image . Sploh ne grem ven ker tako težko prenašam tole soparo. sicer nič ne zatekam ampak imam velik trebuh in ga komaj nosim naokroguser posted image , pa še mala mi non stop brca, da me vse boli.

Limoncap ne sliši se nič prijetno, še dobro da greš k zdravnici, da ti olajša srbenje.

Glede vaginalnih pregledov ga je meni dvakrat naredil bolj na začetku, drugače me skoraj zmeraj pretipa in pregleda ter povpraša, če kaj dol tišči če se počutim o.k.. Čudno da nekaterim G tako reče( da ni pomembno koliko si odprta- haloo), ne vem no, očitno ji/mu je vseeno kaj se dogaja z tabo goldvesnauser posted image .
Sem imela zadnji pregled v 34 tednu in me je dal še zadnjikrat kri pa urin pregledat pa lego bebike in težo. (moje dete bo očitno malo- 2200g)user posted image

Edino mene samo to moti ker mi moj G nič ne reče za ctg, ga tudi v prvo nisem imela nikoli, pa imam pregled 1.7 in to v 38 tednu.

Punce kolk ste kaj kilc pridobile v nosečnosti do zdaj?

(odgovor članu Limoncap)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
20.6.2013 10:49:17   
katerina123
Oj oj!

Zoya30: pri meni kaže tehnica +12 kg ( na začetku sem zaradi bruhanja izgubila nekaj kg, ampak tega ne štejem, ker gledam koliko sem imela na začetku nosečnosti ).

Limoncap: tega srbenja ti pa res ne privoščim... Mene pred spanjem, ko ne morem zaspati tudi začnejo noge pa roke srbeti, trebuh pa res ne. Glede jamranja pa ne skrbi, ker ti naši fantje jamrajo, če jih samo grlo boli, kaj šele, da bi bili nosečiuser posted image .

Danes bom očitno spet cel dan doma skrita pred soncem...

Se slišmo, lp.

(odgovor članu zoya30)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
20.6.2013 11:54:27   
zoya30
Ojla user posted image !!!

Jamranje- kar naj naši moški malo potrpijo naše jamranjeuser posted image , če bi oni vsak mesec krvaveli bi vsi pomrli, kaj šele da bi bli nosečiuser posted image user posted image

Katerina sploh se nisi veliko zredilauser posted image ,
no ja sj jz se tud nism- v bistvu sem še v minusu z kilami ker sem tolk bruhala na začetku potem pa še apetita nisem imelauser posted image Me čisto iz firbca zanima koliko kg ste pridobileuser posted image (sm pač babnca)

Mene pa matrajo noge, ponoči so me tako bolele da nisem vedla kam in kako jih naj dam, tako da nisem veliko spalauser posted image user posted image

Limoncap poročaj kako si opravila pri zdravniku glede srbečice?

Nosečke bodite bolj v senci in pazite na svoje bušije, danes spet naval vročine!

(odgovor članu katerina123)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
20.6.2013 13:23:59   
_Kepica_
Hej, souser posted image .

Pa vstopamo v zadnji mesec nosečnosti user posted image Je šlo res tako hitro.

Limoncap, dobro opravi, držim pesti.

Kako kaj prenašate vročino ponoči? Midva imava zvečer (v zgornjem nadstropju hiše) 30 stopinj in res ni vzdržno. Se celo noč prekladava. Ko pa najdem ugoden položaj, pa mala žabica začne skakat, ker mu ne ustreza več položaj. Pa smo v začaranem krogu user posted image

Imate že kaj pripravljenega za v P? Jaz se bom ta teden enkrat spravila. Moram najdt kakšen pameten seznam. Ste ve po občutku (oziroma boste) pripravile, ali sta šle po kakšnem seznamu?

Glede kg - zdaj sem na +7 kg. Se mi je vse skupaj ustavilo, ker mi sploh več ne paše tolko jest. Jem večinoma sadje in zelenjavo. Pa kakšen krompir, kaj drugega mi pa tako ne paše zaradi te vročine.

Uživajte pa čim več se hladite.

(odgovor članu zoya30)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
20.6.2013 13:36:59   
Sonce32
Pozdravljene

Sicer se že nekaj časa ne oglašam zaradi slabe aktivnosti na tem forumu, bi pa rada samo nekaj komentirala.

Punce, ne povzemajte informacij po principu 'sem slišala od **** osebe' brez preverjanja, ker s tem po nepotrebnem širite strah med nosečnicami, ki s(m)o že tako na trnih zaradi vsega, kar nas še čaka.

Dostopnost Ultive lahko preprosto preverite z enim klicem na ljubljansko porodnišnico. Tam trdijo, da je Ultiva še vedno dostopna. Izjema so le izredne situacije, ko protibolečinskega sredstva zaradi različnih razlogov ni več mogoče ali priporočljivo administrirati. Tudi epiduralna je na voljo, v koliko je na voljo anestezist, in za njo se ni potrebno nikjer predhodno naročat.

Upam, da sem pomirila tiste, ki so vas prejšnje informacije prestrašile. user posted image

Uživajte do konca nosečnosti in vsem želim lepe porode. user posted image

Srečno

(odgovor članu _Kepica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
20.6.2013 14:20:31   
pupa82
Ojla!

Pasja vročina... Še dobr, da mam ventilator, da mi malo pihlja. Še malo, pa se bo shladilo, pa bo mnogo bolje. Pol bomo pa spet jabrale kakšno vreme mamo. Eh, nkol nismo zadovoln. Sej bo. Še malo, pa bomo naše žabice lahko stisnle h sebi. Pol nam bo šele vroče. Sem brala, da hormoni naredijo svoje tudi pri potenju. Bomo sam pod tušem stale, da se bomo lahko hladile.

Kar se tiče torbe za v P imam že spakirano. Sam za osebno higieno še dam noter in to je to. Sedaj čakam, da dobim od justa kar sem naročila in to je to.

Kg, pridelala sem jih 14+, me je sam trebuh.

Ravno par dni nazaj sem komentirala, da nimam spodaj nobenih bolečin? Včeraj zvečer me je nekaj grabilo, danes je že bolje. Tako da ne vem kaj je blo. Naj žabica počaka še kak teden, pol pa lahko začne razmišljat o tem, da bi pršla ven...
Še neki me zanima: Tiste, ki veste za spol, a vam je G kam to v materinsko napisal? Men ni povedala, je pa nekaj nakracala v materinsko tam ko beleži UZje... Zdej pa ne vem... Sej ne rečem, da nisem firbčna, sam bo še tolk bol presenečenje. Ne morem pa mimo tega kar je nakracala :)

Limoncap, kaj si izvedela pri dr??

Uživajte v senčki!!!

(odgovor članu Sonce32)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
20.6.2013 17:13:41   
Limoncap
Zdravo, evo pripravljamo pozno kosilo, mlad pečen krompir v pečici, tako da samo čakam, da se speče, pride dragi domov in zmaževa user posted image

Malo prej sem glih imela pregled in doktor kot doktor, za v penzijo že enih 20 letuser posted image , (moja zdravnica v porodniški tudi), mi je napisal eno kremico, ki se naredi v lekarni...pogledal ni nič, rekel ni nič, samo dal recept pa bolniški list v roko, hvala in srečno...meče pa ven take, "kaj si mi ljubezensko pismo prinesla" (potrdilo od G za stalež)...no v glavnem, zvečer po tušu, bom kremico sprobala in bomo videli, če bo kaj pomagalo, ona v lekarni je rekla, da bi morala, saj deluje protivnetno in se napiše takrat, ko res nič več ne pomaga. Bom jo pa poskušala uporabljat čim manj, ker je rekla, da naravne kreme so še le najboljše, sploh zdaj v nosečnosti...samo, da mine..

Ponoči imava v sobi ziher 30 stopinj, ne upam niti na termometer pogledat, in če me ne nena srbečica mantra, me vročinauser posted image , ob treh zjutraj nekje se zbudim cela premočena, si dam obkladke na trebuh in čelo, pa gremo dalje ajat user posted image

Kg, hmm, zdaj v zadnjem mesecu naj bi največ dobile gor, upam, da čim manj, za zdaj sem +12user posted image , pa sploh ne jem dost, oz. čez dan nonstop nekaj žvekam, ampak je to samo sadje pa zelenjava, sploh navadne sveže kumarce..njami user posted image , bomo z vozičkanjem dol spravle, še dobro da smo poletne, a ne? user posted image

Vsak teden si rečem, da bom pa ta teden začela počasi pripravljat cotike, prat itd, pa se še zdaj nisem spravla, morda drug tedenuser posted image , za v porodnišnico še nimam pripravljeno nič, ker spola ne nevema imam samo nevtralne barve, pa še to minimalno vsega, sem dragemu rekla, da ko bom rodila bo moral it kupit en lep barvni kompletek za domov..na koncu pa bo tak samo v bodiju šel domov, ker bo slučajno, ki spet kakšen vročinski val..PDP imam 25.7.user posted image

Hmm še kaj...ziher še kaj, pa se ne spomnim, sem tak celi roman napisala user posted image

Lepo bodite še naprej

(odgovor članu pupa82)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
23.6.2013 11:06:46   
GoldVesna
Dobro jutro punce.
Ne vem ali nisem spala zaradi lune ali zaradi grla. Grlo me od včeraj takoo boli, komaj čakam jutri, da grem v Lekarno. Upam, da ni nič narobe če spijem lekadoluser posted image

Drugač mi smo od včeraj v 37-tem tednu ( kam čas bežiuser posted image ).

KEPICA če ne rodimo do 20.07. se verjetno vidimo v porodnišnici K na amnioskopijiuser posted image

Ali že imate vse za otročka? Jaz sem včeraj likala ceu dan, oblekice zrihtane, postelja tudi, plenice imamouser posted image , lupinico tudi. Še kakšna malenkost manjka ( marela za voziček, kozmetika ).

Lepo se mejte in uživajte drageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Limoncap)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
23.6.2013 21:05:37   
pupa82
Ojla user posted image !

Ima še katera težave z glavoboli sedaj po 35.tednu? Mene je včeraj tako bolela, da sem mogla vzet 2 lekadola - prvič me je začela nekje ob 20ih, ki je potem malo popustilo, naslednja runda pa je bila ob 1ih ponoči. Imela sem tudi visok tlak ob tem, ki je počasi padal. Ko me je nehala bolet glava, je bil spet normalno nizek. Ja, drugi lekadol vzela ob pol dveh. Ne vem kaj je blo. Sem se že ustrašla preeklampsije. Bilo mi je tudi slabo, sam bruhat nisem mogla... Včasih bi blo boljš, če bi lahko, pa ne gre. Danes je pa uredu. Čutim pa še vedno, da v glavi ni vse še čist poštimano. Sem pa zjutraj dete komaj zbdila, sem zagnala paniko, da ni slučajno kaj narobe... Pol sem pa za nazaj vse brce dobila user posted image , sem prec nazaj zaspala, sam da sem čutila, da je dete ok.
Ha, pa v petek, sem misla da mi je voda odtekla, pa očitno sem se polulala, ker je blo tega količinsko kar precej in hb sem glih še pršla na wc, da je steklo v školjko. Seveda v paniki nisem probala zatiščat mišic. Pa sem šla na urgenco. Mi snemajo ctg, me gin pregleda z uzjem in vadinalno. Plodovnice dov plodovnice, test negativen. v nožnici ni videti plodovnice. Zaključek? Verjetno je prtisnu na mehur... Jej, še mehurja nimam več pod kontrolo. Bo treba bolj pogosto izvajat keglove vaje? Ste kaj pridne z njimi? Jaz priznam, da sem lena...

Nič, toliko o mojih tegobah... Naj še katera kaj pojambra, da ne bom samo jaz user posted image

Zdej bomo uživale, ko se je shladilo....

Mejte se un čuvajte svoje žabice

Neposredna povezava do sporočila: 1073
23.6.2013 22:19:07   
bona4
živjo, a je katera julijka morda kle? sm nova članica, in bi rada vidla kako kj potekajo vaši pogovori :)

(odgovor članu natykaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
25.6.2013 13:08:01   
simona282
Pozdravljene souser posted image !
Mislim, da se še nisem nič oglasila tu gor, ker enostavno ni bilo časa. Zdaj sem do poroda doma, tako da bo se našlo kaj časa za pokukat sem gor. Nisem sicer brala vsega za nazaj, tako da ne vem, če ste se že kaj pogovarjale o sledečih zadevah. Mam en zame velik problem. Prvi rok mam 12.7., popravljen pa 24.7. Od prejšnjega tedna (srede) so se mi pojavili hemoroidi. Najprej letanje na mehko blato, potem pa srbenje in bolečine. Vsaki dan pa postaja hujše. Jočem vedno ko grem na wc,user posted image hemeroidi so vedno večji in vedno več jih je, boli skeli, hladim si z hladnim tušem, ledom, mažem z modolexom, niti hodit več prav nemrem, ker so bolečine hude, hemoroidi pa vse skupaj veliki dobre tri centimetre.user posted image user posted image Sicer imam jutri ginekologa - pregled(ctg), ampak me je strah, ker ne vem kaj lahko pričakujem. Ali bom morala na operacijo? Je imela s tem katera kakšne izkušnje? Mi lahko katera kaj svetuje? Ali mi lahko katera kakorkoli pomaga, ker se mi res že meša od bolečin. Lepo nosečnost še naprej... Pa vse dobro med porodom...

Lep pozdrav vsem user posted image

(odgovor članu bona4)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?