ronja
|
ma ne, prej je občasno lepo pozdravila, saj ni konc konca tak otrok, sedaj pa me pogleda in glavo v pod. Ja, vprašaj jo, če si se ji s čim zamerila, pa se zmenita, ne! Ena sodelavka je na hodniku vedno nekaj gubala čelo, ko sva šli ena mimo druge in sem jo enkrat s strahom vprašala, če je kaj jezna name, pa se je izkazalo, da sploh ne, ampak ima pač tako navado, da ko je sama in razmišlja, to počne. Se mi je zdelo čudno, ker sva se sicer dobro razumeli, tudi pozdravljali sva se, seveda, ampak hočem rečt, da lahko te stvari ratajo čudne, če se ne zmeniš. Padrino, vsak po svoje ptiček poje:). Meni je pa fajn, da pridejo sosedi, če jim česa zmanjka (navadno ti zmanjka takrat ko je trgovina zaprta ali pa imaš že vse na pol narejeno in se ti mudi) in da lahko gremo mi, če je kaj. En občutek varnosti, pa fajn je, če se imamo radi. NImam neke hude filozofije o tem, koga se spodobi imet rad in koga ne. Če imam srečo, da okoli mene živijo dobri ljudje, ne vem, zakaj je ne bi izkoristila in jih imela rada:). Ravno danes me je soseda spraševala, kdaj se bomo selili in bila žalsotna, da nas bo pogrešala... Tebe bi to utesnjevalo, meni je bilo pa toplo pri srcu. anonimna, mogoče je fora v širšem okolju ali imaš pač tako smolo, ne vem - sama sem živela v 3 blokih in povsod smo se pozdravljali in povsod so bili prijazni z nami:).